Szia! Fruzsi vagyok és üdvözöllek életmód csatornámon!
Jó helyen jársz, ha érdekel a smink, a divat, a szépségápolás vagy egyszerűen csak egy kis kikapcsolódásra vágysz! Tarts velem, és ismerd meg az DIY tippjeimet, ötleteimet, és hogy mit gondolok a világról! :)

Új videó minden kedden és szombaton! Iratkozz fel, hogy ne maradj le: bit.ly/1QxKuoM

Küldenél nekem valamit? Itt megteheted:
Viszkok Fruzsina - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.

Email: [email protected]

2014: dm hivatalos bloggere
2015: Digital Divas by Avon - közönség kedvence díj
2016: Maybelline \u0026 InStyle Magazin IT girl
2017: InStyle Style Award különdíj

 • 30
 • 107 702 178

Megjegyzés

 1. Gabriella Juhász

  De butácska vagy... inkább maradj a sminkelésnél.

 2. Om Ve

  180centi, láb alatt pofozok

 3. Erika Konyecsni

  Szerettem hallani minden gondolatod 💕

 4. Bianka Sebestyén

  Szerintem amit érdemes lenne megnézned az a 'Tiszta a lakásod?' című sorozat. Bár nincs fent sok rész belőle, de szerintem érdekes lehet és vannak benne jó tippek.

 5. Music Good

  Aki nem tudja eldönteni, hogy egy gyerek jobb helyen van-e egy szerető családban, mint egy intézetben, akkor még nem járt intézetben. 🙂 Javaslom nekik. Nagyon megrázó, de szép élmény. Hihetetlenül szeretetéhesek azok a gyerekek. De sokan el sem tudják képzelni, milyen körülmények között vegetálnak, milyen sokukat molesztálják, megerőszakolják, milyen sokan semmi szeretetet nem kapnak... Ha annyira aggódunk a gyerekekért, legalább egyszer kérdezzük meg őket, hogy mit szeretnének: szerető szülőket, vagy pedig éveken át nulla szeretetben kínlódni sokszor embertelen körülmények között? Azt hiszem, minden gyerek az előbbit választaná! A propaganda nem lehet fontosabb a gyerekeknél! ☺️🌈

 6. picoka1

  Isten szót sem sikerült rendesen leírnod a videóban.........🇭🇺 Ez már annyira szánalmas az előző kommentjemmel együtt nézve, hogy azt is bánom, hogy időt szántam Rád. Azt akarod elhitetni az emberekkel, hogy Te most aztán választ adtál dolgokra , közben jól összeválogatva arról beszéltél amit szeretsz. Ez nem állásfoglalás , ezt nem így hívják, fogalom hiányában szenvedsz sajnos.

 7. picoka1

  Ki az aki egy abortusz témában ne neked adna igazat, vagyis ne veled szimpatizálna , görcsösen keresed a szeretetet, visszaigazolast. Ez már szánalmas ! Miért nem beszélsz a vírusról.... jaa arról nem mersz mi ? Csak arról amit már 8x elmondtál eddig is, és szeretetre méltónak hangzanak......

 8. picoka1

  Csak olyan témáról beszélsz amivel szeretetet vívsz ki. Ellentmondásba belesem mennél. Ha tudnák milyen vagy a való életben alig lenne követőd. Lehet ezért nem találod évek óta a párod sem. Nagyképű, unalmas, egyhangú, beképzelt. Soha, de soha de soha nem írtam még rossz kommentet senkinek életemben, Te voltál az egyetlen .!!

 9. picoka1

  Azt hittem végre egyszer valóban tartalmat sikerül csinálnod, de már a hangod is irritál és az ,hogy minden videód ugyanolyan, semmi érdekes, unalmas, egyhangú. Nem is értem már magamat sem minek kattintottam ide. Borzasztó

 10. Katalin Komáromy

  kedves Fruzsi tényleg jobb lett volna ha tényleg nem csináltad volna meg ezt a videot mert sok kritikát fogsz kapni

 11. Orsolya Lackner

  Szia! Tök jó, hogy összeszedetten és nem szakértőt játszva mondtad el a véleményedet! Sajnos kevés az ilyen... Arra a mondatra szeretnék reflektálni, hogy a keresztény világnézetnél elfogadóbbnak tartod magad. Sejtem, hogy mire célzol ezzel, és teljesen meg is értem, sőt örülök, hogy elfogadóbb vagy annál, mint ami kirekesztés sokszor a kereszténység nevében zajlik. Csak ez nem a kereszténység, ami azt jelenti, hogy Krisztus követés. Ami nagyon röviden az, hogy az ember igyekszik megtartani a két nagy parancsolatot: „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, és felebarátodat, mint magadat.” (Lk10,27). És senki sem tökéletes, hogy ez minden pillanatban sikerüljön, de ez nem indok a Biblia egy-egy mondatának kiemelésere és félre értelmezésere, annak tragikus eredményei lehetnek, csak sajnos az emberiség nem tanul a történelemből... Bocsi, hosszú lett, és nem kötekedésnek szántam, csak ténymegállapításnak. Köszi a videót, sok nagyon jó gondolat van benne!

 12. Kata Egedi

  Az összes rész nagyon jó lett. És nekem az összes rész nagyon tetszik.

 13. Kata Egedi

  Nagyon jó lett a fal. Úgy nézki mintha húlanának virág szírmok.

 14. Timi Karajz

  Nagyon tetszett ez a videó, minden válaszoddal egyetértek. Örülök, hogy megcsináltad! ❤️

 15. Kata Egedi

  Nagyon jól be rendezted a képeket

 16. Kata Egedi

  Olyan jól be rendezted a szobádat. Mehetnél berendezőnek😊

 17. Kata Egedi

  Mind kettő szőnyeg oda illik

 18. Kata Egedi

  Szia Fruzsi! Nagyon oda illik az a szőnyeg 😊

 19. zolibaloga

  Dislike Kedves!

 20. Kata Egedi

  Szia Fruzsi! Nagyon jó a videó.

 21. music teacher

  Én sem értek egyet veled mindenben, de eszem ágában sincs meggyőzni téged, és senkit sem! Azt a felfogást/ hozzáállást viszont kikérem magamnak, amit itt az egyik kommentelő közzétett: mely szerint csak az lehet intelligens, aki ugyan ezt az álláspontot képviseli, mint te. Mert ha nem, akkor furcsán néz rá......Ez számomra mélyen sértő, és degradáló!!! Ha én tiszteletben tartom és becsülöm azt, aki tőlem eltérő módon gondolkodik, fordítva miért nem várhatom el? Akkor hol van itt az egymás elfogadása????

  1. N V

   Kikérheted magadnak amit írtam,de semmi olyat nem mondott a videóban,ami egy értelmes ember számára ne lenne magától értetődő. Bocsi,hogy így kellett megtudnod. 😁 Legközelebb meg nyugodtan címezheted annak a mondandódat,akinek szól. Nem kell számon kérned egy videó készítőjétől,a videóhoz fűzött hozzászólásokat.

 22. Flashbackxxx

  Gombapresszóban halottam rólad. Nem semmi hogy ennyien néznek. Üdvözlet túláradó nagyszerettel!

 23. Kövér Bálint

  Szia Fruzsi én találtam egy bogár bárd meséi könyvet ami kék borító csak az a baj hogy az angol

 24. Lidia Kovács

  Random ötlet a háttérben lévő láncról. Ha nem akars plussz lyukakat a falba rövidìtsd le a lánc két végét! 😁

 25. Snow Pantera

  Az abortusz vetélést jelent azt kel mondani hogy müviabortusz.

 26. Bogi Varga

  Engem egyáltalán nem ért el a koronavírus.

 27. Lilla Tóth

  Nagyon nagyon köszönöm hogy elkészítetted ezt a videót! Te nem egy átlagos lány vagy hanem sokak példaképe, így iszonyatosan nagy jelentőséggel bír hogy megosztottad a véleményed. Rengeteg olyan néződ lehet, akinek a gondolkodásmódját most pozitívan befolyásoltad és ennek óriási óriási társadalmi jelentősége van, köszönöm! ❤️

 28. Balázs Deák

  Én csak arra lennék kíváncsi ha egyedül él miért zárkózik be a hálóba????

 29. Anett Dudli

  Nem mindenben értek egyet de elfogadom az álláspontod :)

 30. Petra Veselka

  Én Szlovákiabol nézlek😂

 31. Anita Béres

  Bárcsak több ember ilyen tisztán látná a dolgokat, mint te :D

 32. Szilvia Szammer

  Szívemből mondom nekem nagyon sók örömöt szerzel csak így tovább. ❤🌹

 33. ToBeY

  Szerintem fontos lenne,hogy időnként elmond a SAJÁT véleményed bizonyos,dolgokról (ha már ekkora követőbázissal rendelkezel) Egyébiránt remek videó volt!

 34. Thanku next

  Egyetértek veled

 35. Edmond Könyvkuckója

  #acsaládazcsalád ❤️🌈 és minden nő saját akarata szerint döntsön a saját testével kapcsolatban.

  1. Péter Anita

   Jól mondod, a SAJÁTJA, ne egy gyerek testéről.😊🙃

 36. Petra Veselka

  8:29 A rose gold taska honnan van? 🥺

 37. Ágnes Balogh

  Szerintem nagyon jó lett ez a videó mert így te is akár kimondhattad a véleményed meg így mi is többet tudunk rólad. :)

 38. angéla Mautner

  Sok hasonló kifejtős,beszélgetős videót kérünk a jövőben is

 39. Marijana Davitkov

  Nem egy ismerősöm oltatta be magàt,majd utàna pozitív lett a tesztje. Ennyit az oltàsról :D :D hiteles e? Dràga Fruzsi.... Épp ez a legérdekesebb,hogy egyàltalàn nem az!

  1. N V

   @Marijana Davitkovnagyon buta vagy.. aztán sértődj meg te is,ha azt mondom rád,hogy nem vagy túl intelligens.. sőt. Utána is nézhetnél a tényeknek,amiket leírtam,aztán te is lehetnél mindenhez is értő,és nem csak egy neten unatkozó tudatlan arc. 😂

  2. Marijana Davitkov

   Persze arc meg név nélkül könnyű visszaszàjalni :D gondolom megint egy 15 éves unatkozó,mindent tudó és mindenhez IS értő kis fenegyerekhez van szerencsénk :D bravo. Ülj le,egyes. De azért jàr a kockacukor ne aggódj. :D Azért ha majd megkapod a vakcinàd és covidos leszel ne sìrjàl hiszen te mindent megtettél :D van egy ötletem. Hamàr ott jàrsz akkor vegyél fel minden létező vakcinàt. Sőt... Biztos ami biztos mindenből rögtön kettőt! Nehogy a vilàg kevesebb legyen veled :D :D

  3. N V

   @Marijana Davitkov és te vagy az az ember,aki annak ellenére beleiszik,hogy rá van írva,hogy ne. 😂 Nagyon remélem,hogy nem ebben az országban rontod,az amúgy is siralmas egészségügyet.

  4. Marijana Davitkov

   Az ilyen emberek miatt mint ti irjàk rà a samponokra,hogy nem iható... :D :D :D :D :D (egy egészségügyi nővér)

  5. N V

   Sehol senki nem állította,hogy nem lesz pozitív a tesztjük,elkaphatják ráadásul még fertőzhetnek is.. egy dolgot valószínűsítenek,hogy nem lesznek drasztikus tünetei a beoltottaknak. Ráadásul az oltás pillanatában már fertőzöttek is lehetnek az emberek,hisz ezt senki nem ellenőrzi. Aztán lehet huhogni az oltás ellen..

 40. Lili Oroszlán

  Off topic.. De baromi jó a hajad! 😊 ❤️

 41. Cyber's Gaming Club

  Szép és összetett videó, bár ugye szubjektív volt a vélemény, de ezekkel én, és gondolom sokan mások is, teljes mértékben egyetértenek.

 42. Oláhné Erika Lovas

  Tetszik a hajad így,nekem 18 évesen volt ilyen hajam utoljára,és az nem most volt :-) Majdnem minden kérdésben egyetértek veleed,a család-gyermek kérdésben és az abortusz témában mindenképp,egyedül a mostani oltás mizériában nem,de ez legyen mindenkinek a saját döntése,saját privilégiuma hogy beoltatja e magát vagy sem.

 43. Betty Kiss

  Minden szavaddal egyetértek. 👍👍👌

 44. N V

  Na jó,azért bizonyos intelligencia szint felett,szerintem minden felnőtt embernek ez a véleménye ezekről a kérdésekről. Legalábbis én nagyon furcsán nézek azokra,akiknek nem ... 😂

  1. Pinky Pie

   Pontosan!

 45. Anna Novak

  Nagyon jo video lett, remelem egyszer en is megtanulok ilyen diplomatikusan válaszolni a kényes kerdresekre! :D

 46. Nikolett Nagy

  Hát akkor én nagyon szerencsés vagyok, mert sem én sem a családom, baráti köröm nem kapta el, pedig több száz ember közt vagyok (tavaly óta jó forgalmas helyen dolgozok, nyáron maszk hordás sem így volt szabályozva , se én se a vásárlók nem hordták.) nap mint nap 12 órában. A hírét se hallottam így az ismerőseim között sem , nyilván csak annyit ami a médiából folyik, és ahogy a szabályozások érintenek . De igazából már nem is érdekel, a szabályokat betartom, de ezen felül nem hiszem azt hogy itt a világ vége és mind meghalunk. A megélhetésem jobban érdekel az a gond. Úgyhogy igen van ez a véglet is, ez csak az én példám, persze senkit nem akarok kioktatni, meggyőzni bármiről , vírus tagadó sem vagyok, csak ezek szerint baromi szerencsés.

 47. Sz. Mitti

  Nagyon jó videó! Szerintem jó, hogy így összeszedted, és elmondtad a véleményed! Mindenben egyetértek veled. Egyébként a hangos vegánokhoz hozzászólva: nem csak a vegánok olyan hangosak. Én sokkal több "agresszív húsfogyasztót" látok, akik hangosan, mindenbe beleszólva utálkoznak, mint "agresszív vegánt", aki így tenne. Én egyiknek sem adok teljes igazat, bár vegetáriánus vagyok. Ha megjelenik egy vegánságról vagy növényi étrendről szóló cikk (mert nem ugyanaz) akkor hozzászólásban szinte csak az utálkozó vegyes táplálkozásúakat látom. De az örök kedvencem, amikor a saját igazukat akarják rám erőltetni, meg nyomást helyezni rám, hogy "jaj egyek húst, mert az kell, anélkül beteg leszek" és a "de ha gyereked lesz nem lehet az vegetáriánus, kell a hús neki" és a "párodra sem erőltetheted rá, hiszen férfi, őt húson kell táplálni" (megjegyzés: nagy fiú, ő maga hozza a döntéseit). És kövezzetek meg, de nem tartom túl relevánsnak, amikor engem, mint dietetikust próbál kioktatni egy olyan személy erről a témáról, aki nem jártas a szakmában. 🙂 Bár elkalandoztam, de a lényeg, hogy nagyon jó videó lett, így tovább! 😊

 48. adam bilski

  egy barátom hahahahahahah

 49. Zsófia Wsdm

  Fruzsi, a videóban több human rights issue-t is szóba hoztál, véleményem szerint ellentmondásosan. Jogilag kivitelezhetetlen, hogy a jogalkotó bizonyos társadalmi kérdésekben szabályokat alkot, más esetekben pedig homokba dugja a fejét. Nem tartom logikusnak az érvelésedben, hogy a munkavállalók jogainak a garantálása szerinted az állam feladata, miközben abba nem kéne beleszólnia, hogy az emberi egyedfejlődés bizonyos szakaszaiban valakit nem illet meg az élethez való jog. Pro-life emberként fontos számomra, hogy mindenkinek olyan munkafeltételeket biztosítsanak, ami egészséges, biztonságos és nem csorbítja az emberi méltóságot, mint ahogy az is, hogy a biológiai ember definíciója megegyezzen a jogi emberével. Azt gondolom, hogy nincs a világon olyan súlyos probléma, amelyre megoldás lehet egy emberi élet elpusztítása. Ideálisnak tartanám, ha a nem kívánt babák szerető közegbe kerülnének születésük után akár egyedülálló emberek, akár egynemű párok által történő örökbefogadás útján.

 50. Adél Lakatos

  ❤️

 51. Eclipsiss HUN

  Amúgy annyira adom, hogy az abortusz betiltása mellett a legnagyobb arányban a férfiak érvelnek. Én is férfi vagyok, de én legalább tiszteletben tartom a nők véleményét ebben a témában. Amúgy mi semmit sem tudunk arról, milyen fájdalmas egy gyereket világra hozni, és még fájdalmasabb, ha nem tudunk neki megfelelő életet biztosítani. Tehát nekünk nincs jogunk ebbe beleszólni. Minden nő döntse el, hogy ő mit akar kezdeni a saját testével.

  1. Krisztofer Nagy

   Szerintem ez abszolút nincs igy. Mivel aláírom amit mondtál ez igy van, hogy a nők viselik ennek a fájdalomnak az összes következményét, viszont a gyereknevelés alapvetően 2 embert igényel meg. Amennyiben a férfi nem képes erre és tudatja is a nővel, hogy nem áll erre készen sokkal inkább férfiasabb dolog mint majd a megszületett gyerekedet ott hagyni! És egyedül hagyni felneveltetni az egykori lánnyal akit otthagytál! Szóval a Férfiaknak ugyan annyi beleszólása van ebben mint a nőknek. Persze most előre nem 'tervezett' gyerekről van szó. Amelyik nő pedig nem veteti el annak ellenére, hogy a férfi közölte előre, hogy erre nem áll készen az legyen kész egyedól felnevelni.

 52. Gréta Szilvási - GreatyLife

  Annyira intelligensen beszélsz, nagyon szeretem nézni a videóidat :)

 53. sára csatári

  1:6 igazad van Fruzsi, és szerintem te nem állsz ebben a "sorban" :)

 54. Roberta Bors

  👏🏻 minden szavaddal egyet értek 👏🏻🙌🏻

 55. brokenhornunicorn

  Köszönjük az őszinteséged, nagyon szuper volt hallani ezekben a témákban is a véleményed. Nekem személy szerint egyáltalán nem zavaró, hogy ezek a témák a hétköznapokban nem feltétlen merülnek fel nálad. Az az igazán zavaró, amikor valaki félig tudattalanul áll ki teljes mellszélességgel egy-egy téma mellett.

 56. janka0907

  Szia Fruzsi! Nem igazan szoktam kommentelni, de most gondoltam megosztok nehany gondolatot itt. Eloszor is azt, hogy egyebkent nem igazan ertem, hogy miert keri rajtad szamon barki, hogy nem szolalsz meg ezekben a temakban, nem ertem miert lenne ez a te feladatod?! De ha mar megtetted, el kell mondanom, hogy mennyire szuper lett ez a video. Errol kene peldat venni mindenkinek, hogy lehet ertelmesen, osszeszedetten es ilyen szokinccsel is beszelni. Sajnos vagy nem sajnos ehhez azert egy jo adag batorsag is szukseges, mert biztosan lesz nehany agyatlan, aki beled kot, de remelhetoleg ezek elenyeszoek lesznek a pozitiv kommentekhez kepest. Mindesetre en koszonom neked ezt a videot. :)

 57. Nikolett Gondi

  Pontosan ezért imádlak, mert mindig önmagad adod. Elképesztően intelligens, összeszedett és őszinte, mint mindig. Nekem nagyon tetszett ez a videód (is). 🥰

 58. Csenge Szatmári Luca

  Legyen ebből a videóból 2. rész. Érdekes hallani a te szemszögedet...

 59. Kincső Kósi

  A közelmúltban megjelent videóid közül ez tetszett a legjobban. Gyakorlatilag azt mondtad, amit én is mondtam volna. Pozitív vagy, elfogadó, kedves, néha bölcs is. Jó volt hallani. Egyetértek azzal, hogy nem tiszted, és nem is érdeked állást foglalnod a nagy nyilvánosság előtt minden kényes témában. Pláne, ha nem indokolt. Teszem azt, a vírushelyzet kapcsán közhasznú, ha azt mondod, beoltatod magad. Ilyen esetben indokolt, de más dolgokban felesleges.

 60. Szilvia Varga

  Szerintem nagyon szépen és intelligensen, egyáltalán nem bántóan fogalmaztad meg a véleményed, úgyhogy remélem ezt mindenki látja és nem fog leállni itt vitatkozni senki. Én mindenben egyetértek veled egyébként, és hihetetlenül el tud keseríteni 1-2 téma, hogy másoknak ez nem alap...

 61. Pataki Judit

  Eddig is szimpatikus voltál számomra és szerettem a videóid de most ezzel a videóval nagyot nőttél a szememben azért hogy nyíltan vállalod a véleményed és teljesen azonos az én gondolataimmal. Köszönöm! ❤️

 62. Glicerinful

  Szivemből szóltál minden témát illetően :)

 63. Boróka Márkus

  12.14 véletlen Istenben helyett Instenbent írtál de nem baj mindenkinek vannak hibái te vagy a leg jobb!!!!!!!

 64. Anita Tamás

  Remélem hogy lesz majd még ilyen videó ❤

 65. Tamás Gaál

  Öcsém azt mondta először látva a videódat, hogy ha egy autóban ülne veled, akkor fél óra után biztos árokba hajtana. :-)

 66. Tamás Denem

  Jó, hogy a vírusok tekintetében szakértő szintre képezted magad, mielőtt kijelentéseket teszel e téren. Ha netán ez nem igaz, akkor viszont sajnálatos.

 67. Damján Dummel

  Véleményem szerint nagyon kompetens módon fejtetted ki a véleményed, nagyon megosztó témákban! Aki emiatt támad, az vessen magára. Példaértékű mindenképpen, ahogy, és amilyen minőségben kifejezed magadat!

 68. Krisztina

  2018-ban a fiamék csináltak egy tanulmányt az iskolájukban a gyerekek internetes szokásairól. Ebben az általános iskolában a 2(!).-8. osztályos lányok 85 %-a nézte rendszeresen a videóidat. Az elsősöket nem kérdezték, de az én akkor elsős kislányom is kívülről fújta a Disneys videódat és a szemfestékemet rendre lenyúlva próbálta utánozni a sminkedet. Én rajta keresztül találtalak meg, és kifejezetten inspirálónak gondolom a videóidat, a határidőnaplód pedig világbajnok. (a rózsaszín van még) Különösen tetszett, hogy figyelembe vetted, hogy a követőid egy jelentős része gyerek, és nem vágtad cinikusan oda a szülőknek, h ez nem gyerekcsatorna, minek nézik, hanem bármikor nézhette a lányom egyedül is, sosem jártam úgy, mint pl. Doggy Andinál, hogy a cuki minecraft videók után egyszer csak puff:GTA... Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem gyerekcsatorna és nem is várom el, hogy az legyen, csak tájékoztatásképpen kérdezem: tervezel-e a jövőben hasonló témájú videókat? Olyan témákra gondolok, amiről nem szeretnék egy 9 éves kislánnyal még beszélgetni. (pl. abortusz) Semmilyen irányba nem akarlak befolyásolni, de segítene, ha tudnám. Köszönöm, ha válaszolsz.

  1. Oláhné Erika Lovas

   Én is akiskamasz lányom által találtam ide :-) de nem bántam meg egy percre sem :-)

 69. Szabó Anna

  Ez a video után döntöttem hogy véglegesen leiratkozok erről a csatornáról 😘

  1. Boglárka Kasza

   egyetértek veled Anna!

  2. Lilla László

   Szia szia 😄😄🙋‍♀️🙋‍♀️

  3. Chase Young

   Kár. Nagyon hiányozni fogsz :(

 70. Adel Kedves

  Egy vakcinát vagy akár smink terméket is hosszú ideig tesztelnek... Ki az aki bízik egy olyan oltásban amit 3 hónap alatt hoztak létre és már is adható az embereknek.

  1. Rebeka Kiss

   Nem most lett kifejlesztve, ez már egy 10+ éves projekt, amivel pl. az egyik nyugati vakcinát kifejlesztették. És még mindig jobbak a lehetséges mellékhatások, mint kórházban kínlódni. (Egy biológus)

  2. typically zsane

   Az még csak hab a tortán, hogy nem is ismerik a hosszútávú 5-10éves mellékhatásokat. Kedvencem az, amikor megkapják az oltást és mondják egy nappal utána hogy semmi baja, na de majd több év múlva nyilatkozza ezt le

 71. Kovács Boglárka

  Látszik, hogy hatalmas fejlődésen mentél keresztül az elmúlt években, hihetetlenül érett a gondolkodásod és a beszéded is! És ahogy nézem a kommenteket, ezt más is így gondolja, úgyhogy ne félj még több ilyen videót készíteni!! Én mindig meg fogom nézni őket

 72. Sára Nahaj

  Lesz esti rutin 2021?

 73. Haraszti Zsuzsi

  Szia, Fruzsi! Nem mondom, hogy minden egyes videodat megnez(t)em a csatornadon, es ezt ne vedd rossz neven. Viszont miota elkezdtel videozni kovetem amit csinalsz, figyelem, milyen tipusu videokat teszel fel, es eddig az a benyomasom volt, hogy Te egy kedves, eminens, preciz lany vagy (amolyan Monica ☺️). Viszont ez a video es a szemelyes, intelligens velemenyed az adott temakrol megmutatta, hogy "tobb is van benned" , szerintem nagyon jol tetted, hogy allast foglaltal az adott kerdesekben. Egyet ertek azzal is, amit az elejen elmondtal arrol, hogy miert nincsenek ilyen jellegu videoid, viszont ugy erzem, Te nagyon jo "megmondoember" lennel☺️ es en azt gondolom, hogy az internetnek nagy szuksege lenne arra, hogy a hozzad hasonlo intelligens emberek tobbet hallassak a hangjukat ezekben a temakban is. Nagyon tudtam azonosulni a velemenyeddel a temakban,nagyon szimpatikussa valtal a szememben azzal, hogy es ahogy felvallaltad oket.

 74. B Angi

  Milyen más volt itt a hangja :o

 75. Doma

  Évtizedekkel lennénk előrébb, ha a legtöbben így gondolkoznának. Köszönöm a videót!

 76. Bernadett Rivnyák

  Mindenben egyetértek 😊 szuper videó

 77. Julianna Veress

  Èn úgy vagyok vele az emberek vèlemènyét el lehet fogadni ès hogy mit fogadunk be azt el lehet dönteni. 🥰

 78. Alek Szandra

  Mintha csak a saját gondolatmenetemet hallgattam volna végig :D Teljesen korrekten és szépen fogalmaztad meg az egész videót & bár tőled ezek szokatlan témák, mégis teljesen jó, hogy egy úgymond átlag, nem ezekben a témákban mozgó ember is beszél ezekről a témákról! :)