A Killakikitt (AZA \u0026 Tirpa), Krúbi és Ljay otthona, egy független, magyar rapzenei lemezkiadó, mely 2006 óta üzemel.\n\nOlyan nemzetközi és hazai előadókkal dolgoztunk együtt, mint az: Onyx, Tragedy Khadafi, Slaine (La Coka Nostra), Edo G,\nKrumbsnatcha (Gang Starr Foundation), Ty Nitty (Infamous Mobb), Craig G (Juice Crew), Snak the Ripper, Merkules,\nSicknature, Snowgoons, N.B.S, Akrobatik (The Percepcionists), Reef the Lost Cauze, Chief Kamachi, King Magnetic,\nGoretex (Non Phixion), Cilvaringz (Wu-Tang), Dom Pachino (Killarmy/Wu-Tang), 4th Disciple, Bronze Nazareth, Grim Team,\nAkkezdet Phiai, NKS, Mikee Mykanic, Ketioz, Jam Balaya, Tkyd, Barbárfivérek, DSP, Siska Finuccsi, Phat, Bankos...\n\nAz alábbi előadók koncertjeit szerveztük koncertszervezőként, vagy léptünk velük színpadra elő fellépő zenekarként:\nWu-Tang Clan, Onyx, MOP, Cypress Hill, Xzibit, Necro, La Coka Nostra, Psycho Realm, Havoc (Mobb Deep),\nDe La Soul, Cali Agents, Snowgoons, Shabazz the Disciple..

 • 100
 • 116

Megjegyzés

 1. Biaa Nagy

  4tress😍😍👏🏽

 2. Tacskó Pitbull

  Jó fiatal vagy! De bejön a zenéd!😉

 3. Barbara S

  Na akkor 2021 gang mutassátok a jelet ;) <3

 4. slenk05

  Ez most valojaban valami spanyol popmainstream magyar utanzat vagy mi a szar akar lenni .

 5. Noemi Biroova

  2021?

 6. Borsany Ferenc

  Nagyon jó ez style! NaGyok vagytok srácok

 7. Kevin Bóta

  Szia Dani xd edit: kabbe neki

 8. #DanGer

  2021-be még mindig a toppon!

 9. Erik

  2021??

 10. Mátyás Ster

  2021 valaki pörgeti??

 11. Péter Varga

  Nekem baromira tetszik. De vajon mit szólt hozzá a Bódi Sylvi? 😂😂😂😂

 12. Yozef' T ツ

  Jó szám

 13. Máté Dékány

  2021🤯

 14. Márk Kocsis

  Ez ÖRÖK,főleg akik értik is!! ;)

 15. Berki Juianna

  😎

 16. Studio Fail

  2021 és még mindig a legjobb.....

 17. Szab Beatz

  dikH igazán rég hqallottam ilyesmit E

 18. Dániel Filotás

  2021 oltások idején? 😁

 19. Manu Laci

  🙅🙅🙅🙅🙅

 20. Zsolt Kiss

  Nagyon jó

 21. Késes Nber

  2021ben is hozza a szintet

 22. balogh tamas

  Covid 19-21

 23. Sanyi Dani

  2021 ?

 24. Robika Kiss

  Ez nagyon szar lett!! Most ez mi? Ez nem scarcitybp ez mas... nemtudom hogy jott ez Aza...tirpa... de engedjetek el.....

 25. Molnár Kriszti

  Az oltás pártiak miért nem tudnak már leszállni azokról, akik nem szeretnének egy olyan oltást, amiért senki nem vállal felelősséget, és több kárt okoz, mint használ? Ha még oltás után is rettegnek az oltatlanoktól, hogy megfertőzik őket, akkor mire jó az oltás? Egy felnőtt ember felelős önmagáért, ha valaki az immunrendszerében bízik inkább, és bevállalja a halál kockázatát is, ez ne okozzon már gondot másnak, ha mégis akkor ott valami személyes baj van ! Inkább a halál, mint visszafordíthatatlanul károsodott szervezetben élni tovább. Hülyeségnek tartom a kötelező oltást, két csoport van... akik félnek a vírustól és akik nem félnek. Aki fél az oltja magát és védett lesz, ha minden igaz. A másik csoportnak már nem kell oltania magát mert a rettegő csoport beoltotta magát és nincs hatással rá az aki nem oltotta be magát, tehát nincs további félni valója. Ha mégis további erőszak illeti azokat akik nem oltották be magukat akkor ez már a háttér hatalom befolyása a pénz miatt (haszonszerzés miatt)

  1. János Gombos

   ritka hülye vagy ember

  2. Szitakötő Úr

   Szerintem hallgasd meg a zenét🤷🏻

  3. s1ckboy

   Ezt a kommentet be kéne keretezni. Mestermű... Gyönyörű, hogy vannak emberek, akik előbb írnak le egy ilyen hosszú regényt, mint hogy gondolkodnának/informálódnának.

  4. Attila Vörös

   Te kajak ilyen hülye vagy?

  5. Maresz

   ...kb 8 szor álltam neki hogy meg fogalmazzam azt hogy léteznek geci buda emberek ezen a platformon, de úgy látom nem sikerült😘😉 (nézd meg mikori ez a csodás alkotás és aztán alkoss véleményt.) @Molnár Kriszti

 26. NeddyeXキング

  Valaki 2021?

 27. Jesus strong

  2021🔥❤️

 28. Viktor Torbó

  Tirpa örök!!!!

 29. Szabolcs Kauer

  2021😍

 30. Zsolti Bira

  Azért TIRPA verzeje mellett sem lehet elmenni. Azok a RÍMEK! De szeretem... :) 4tress veterán tirpuska penge a brigád Csírákkal nem hallhatod te soha egy trackben a kilat Anyád!

 31. mekk mester

  2021?

 32. Patrik Szerencse

  2021esek LÁJKKK

 33. Köcsög Fejű Ninja

  valaki 2021?

 34. Gergő Tóth

  Ez még mindíg baszott jó, főleg, hogy kívűlről fújom a szövegét 🔥

 35. Aron Adorjan

  klipet hoza

 36. yolflip Hendrix

  2021 be is mén

 37. Tamás Sallai

  2021?

 38. Ponty Ponty

  Nagyon nagy

 39. Katalina Tarcsa

  Na 2021?😕

 40. Niki H

  👌❤

 41. Zsolt Juhasz

  2021

 42. Afterparty Várnai

  Mien jol mondja :D essem gyászkeret

 43. Marko David

  "Amíg nem mutattad meg, hogy szeretni szégeny" Ez a kedvenc részem a zenéből. De most csajok legyetek őszínték Ha egy fiú veletek rendes akkor azt faszra veszítek De ha egy fiú geci veletek az egyből megteszik nektek, s ha kibasz veletek utána meg sírtok. De legyetek őszínték, nincs igazam? Őszíntén, milyen fiú kell nektek?

 44. Gaben Zorall

  a fogszabályzóra nagyon ...... vááá

 45. _ gnihtoN

  2021?

 46. Ricsi Fijú

  Még 2021ben is pörög🤙🏽🤙🏽

 47. bodybuilder bodybuilder

  Ez a szám már túlszárnyalta a művészet fogalmát.

 48. bodybuilder bodybuilder

  Elborult mint állat, de odabasz!

 49. bodybuilder bodybuilder

  Hatalmas mint az összes track!

 50. oijioj lkjio

  Hallod Tirpa ocsmányszájú suttyokent is kamáztalak,de mivé lett a cserebogár,kifortál! remek rímek,trágár szavak száma per perc >8 is meglehet,nagy vagy barátom RESPECT!

 51. Domonkos Balazs

  Nagyon jó

 52. bazsi juhasz

  2021🤘❤

 53. Afterparty Várnai

  Én tudtam hogy lessz sőt sokaig birta hogy nem csinált klippeket

 54. Zsolti Bira

  Azolyan. Hetek óta nem tudok erre én se mit írni.. 🙃🤔💜

 55. Ócsai Botond

  2021 es 2080 ban is menni fog

 56. Attila Tibor Tóth

  2021?

 57. madrian

  Mi történik itt Krúbival? 😂

 58. Holo 6g6ram

  Igazi betegek , remegek ! Nállam véletlen aza papa floja vitte a primet . 13 !! Gia téged annyira nem kamesz de most ha oda tesz fenn a kéz ...+ !! P6 sz

 59. Willy Woogmill

  Ez Karàcsony dal, nem igaz?

 60. Gergely Vigh

  Hozza a formáját :D :D :D

 61. dretax14

  Ljay / Tirpa flow király, Krúbi éneke is jó =D

 62. STEFI, LORD OF SMUGNESS

  A nosztalgia😭😭 mennyit hallgattuk ezt kozepiskolaban

 63. Zsuzsanna pusoma

  Nagyon nagy lett

 64. Pietro Bogdán

  2021 👌

 65. crackfacts nuclearthone

  2021 ben valakinél szól ez a bitang zene?

  1. Lénárt Csongor

   Naná

 66. Botond Boros

  2021

 67. Péter Simek

  Pörög ez 2021-ben is🤪

 68. István Orsós

  2021....de szarásig halgatom...😉😎😎

 69. Marosits Péter

  2021 👊

 70. vándor 909

  2021 valaki

 71. Cell Krisz

  Fuss, fuss megérkezett a brigádom 13 péntek, a legzoralabb a világon Már megint itt vagyok, nem mentem el messzire Nyomatom a szarom, leszarom, hogy neked tetszik-e Látom, hogy flasheled, na nyomjad mennyire Üvöltse most mindenki, hogy itt vannak a pestiek Majd én folytatom, ha ti kezditek, mer' én soha többé nem segítek senkinek! Meguntam, végeztem hagyjatok a faszomba inkább bebaszok ma, hallgatok a spanokra Szóljál vagy intsél,no limit nincs tét ismét elverjük a város összes kincsét Nem tudom mit hittél, ez PKO mixtape ?szintén? kóbor kutya vagy én meg a sintér felbaszom a mércét még ha trágár is a szövegem leszarom, hogy mit ugatsz én ezt a stílust követem, Ez csípem, ez tetszik mer' ez az ami éltet ilyen az élet, kihullanak a férgek picsák a Dürerben picsák a Corvinon a kopasz visszajött mindenhol ezt ordítom a hátam fordítom, a korrupt rendszernek hiába stresszeltek, engem ti nem vesztek meg mondhatsz bármit én megtartom a szavam ha elborul az agyam, akkor sem adom el magam! REFRÉN Vigyázz, hogy mit mondasz, vigyázz, hogy hogy teszed Vigyázz, hogy merre mész mert én mindenhol ott leszek Vigyázz a környéken, vigyázz kire haragszol Vigyázz a Tirpával mer' rossz emberrel baszakszol! Vigyázz, hogy mit mondasz, vigyázz, hogy hogy teszed Vigyázz, hogy merre mész mert én mindenhol ott leszek Vigyázz a környéken, vigyázz kire haragszol Vigyázz a Tirpával mer' rossz emberrel baszakszol! TIRPA Sokan primitívnek tartanak, de kiszophat mindegyik tőlem a gangszer vakert kapod, csak ugyanúgy mint eddig zeng a XIII ez a terepunk a pályánk minden egyes panelban legalább öt kurva vár ránk Nem vesztegetjük az időt, mindíg ontjuk a szlenget Bevalljuk, hogy gecinek születtünk ,nem játsszuk a szentet Felzabálunk mindent, ne számítsál maradékra Ha megdöglünk, mindent viszünk, hiába vársz hagyatékra! Hirdetem az igét, megbaszok minden bigét Nem hatod meg Tirpa szívét, PKO passzold a szikét Itt van neked testvér egy újabb kibaszott sláger A zene meglasszózott és többé nem ereszt már el Az aranylövés helyett az életet választottam, halott volt a magyar rap de én feltámasztottam A gázra taposnék, mikor a zebrán áthaladnál Mert leromboltad a szakmát, csak szar amit hátra hagynál! A szavaim úgy ütnek, mint a töltények Annyira utálod a baltást, mint az Örmények Veled kíméletlen leszek, téged felbaszlak a falra Aztán kitépem a gigád és többet nem fakadsz dalra Nem érhettek utol, én messze vagyok már tőletek A szemét szövegemmel sok gyenge buzit megbőgetek Lapozzunk a következő fejezetre, Ahol a szar MC-ket a baltámmal fejezem le!!! REFRÉN Vigyázz, hogy mit mondasz, vigyázz, hogy hogy teszed Vigyázz, hogy merre mész mert én mindenhol ott leszek Vigyázz a környéken, vigyázz kire haragszol Vigyázz a Tirpával mer' rossz emberrel baszakszol! Vigyázz, hogy mit mondasz, vigyázz, hogy hogy teszed Vigyázz, hogy merre mész mert én mindenhol ott leszek Vigyázz a környéken, vigyázz kire haragszol Vigyázz a Tirpával mer' rossz emberrel baszakszol!

 72. Cell Krisz

  Itt akit szívtelenné tettek, csodáljátok meg az állatot Ha veled kötekszik éppen, jobban jársz, hogyha ráhagyod Mesélhetsz bármit neki, nem tanusít részvétet A telepen ha megjelenik a sok faszfej szétszéled Tele volt spanokkal, de már nem bízik senkiben Ilyen mértékű harag hidd el nincs még egy mc-ben Volt, aki oltotta, de ő erre rá két évre Elkapta a csaját, és megbaszta a lány wc-ben Jégből vagyok, a környezetem lefagyasztom Ha beugatsz a szádba a faszomat beakasztom A magamfajtát kerüld el, velem csak bajba kerülhetsz Én foglak átbaszni, hiába hiszed, hogy felültetsz Egy ideje minden köcsögön átlátok Én vagyok a magyar rap, itt a legdurvább márkátok Nekem az élet ezt az utat jelölte ki És szívtelenül megyek minden akadálynak neki [Bom, Tirpa, AKR] Azért lett szívtelen, mert sokszor szívta meg Szopat, ha birka vagy, benne ki bízna meg? De mindent visszakap, az élet is szemét Mert nincsen tiszta lap, fizet mindenért Azért lett szívtelen, mert sokszor szívta meg Szopat, ha birka vagy, benne ki bízna meg? De mindent visszakap, az élet is szemét Mert nincsen tiszta lap, fizet mindenért [Bom] Kicsinek is geci volt, szarul vette a tréfát Bogarakat gyújtott meg, cigiztette a békát Azóta se lett jobb, a saját anyját veszi le De leszarja, a szíve kővé vált a gecibe Egyszer csak elhív moziba, egész rendes gyerek És arra mész haza, hogy a spanja elvitte mindened Úgy terel, hogy századszorra ugyanazzal megetet Megesküszik bármire, nincsen lelkiismerete Belevisz a szarba és mire észbekapsz nyakig ér Ha drogot találnak nála, azt hazudja a tiéd Oltja a csajod, hogy menjenek együtt a buliba Feltöri a facebook-od és kiírja, hogy buzi vagy Direkt úgy rak cinbe, hogy a spanjaid lássák Kizabálja a hűtőt, lerabol, mint a sáskák Nem törődik senkivel, mindenkire haragszik Ne spanolj le vele, hidd el semmiből se maradsz ki [Bom, Tirpa, AKR] Azért lett szívtelen, mert sokszor szívta meg Szopat, ha birka vagy, benne ki bízna meg? De mindent visszakap, az élet is szemét Mert nincsen tiszta lap, fizet mindenért Azért lett szívtelen, mert sokszor szívta meg Szopat, ha birka vagy, benne ki bízna meg? De mindent visszakap, az élet is szemét Mert nincsen tiszta lap, fizet mindenért [AKR] Ha kimegyek az utcára nem virágokat szedek Az élet se hű szerető, csak siránkoznak vele Add neki a lelked, a tested és a szíved De vigyázz, ha mind beledobnád csak elveszíted A délutáni rohanástól egyhelyben a rohadás Az idő pereg, minden pillanatod tovaszáll Kattog az ember, szívek melegére éhes Így a rokon lelkek egymástól menedéket kérnek Bármit is tettem, meg miért nem bánom? Hogyha mélyre vágtok se vérben állok Engem nem hat meg már senkinek a siralma Csak előre megyek, a szélnél sebesebb iramban Dobog a szívem, egyenlőre még a helyén Rád dobom a szíved, lepisállak, ha kiszednéd Aztán jöhettek rám behajtókkal De nem adom oda semelyik lerablónak [Bom, Tirpa, AKR] Azért lett szívtelen, mert sokszor szívta meg Szopat, ha birka vagy, benne ki bízna meg? De mindent visszakap, az élet is szemét Mert nincsen tiszta lap, fizet mindenért Azért lett szívtelen, mert sokszor szívta meg Szopat, ha birka vagy, benne ki bízna meg? De mindent visszakap, az élet is szemét Mert nincsen tiszta lap, fizet mindenért

 73. MAJONÉZ_ARCÚ 22

  2021?😇

 74. • darkstar

  2021?😄

 75. Robert Gabor

  nagyon jo

 76. finn 845

  2021ki pörgeti?

 77. Petra Kovács

  2021 mèg mindig adja✋🏽💣

 78. asdwzhn123

  Lopott beat!!!

 79. Bence Sárkány

  2021 valaki?