A wmn.hu hivatalos csatornája. Élet. Kult. Férfi. Nő.

 • 30
 • 48 310 927

Megjegyzés

 1. santoc spirito

  En viszont szivesen vegighallgattam, engem erdekel, hogy ki vagy...legalabbis addig amig el nem kotelezed magad politikailag valamelyik oldalon

 2. Károly Horváth

  Ha ez a csodálatos művésznö Amerikába születik többszörös Oscar díjas lenne Meryl Streep,Suzan Sarandon stb szintjén lenne

 3. Szabolcs Godó

  D. Tóth Kriszta, imádni való, mint mindig. Wonder WMN!!! :)

 4. Eva Miller

  Na , ez màr megint ökörsèg a kezdet kezdetên. Ki kèpzeli azt , hogy minden vàltozatlan lesz , attól kezdődően , hogy megtalâlta a pàrjàt ? Mièrt kell ezt belemagyaràzni a mesèbe ? Nem erre szolgâl a mese , de ha valakinek germànfóbiàja van , az Hófehêrkêt fogja hibàztatni a mohàcsi vêszèrt is .

 5. Eszter Mátai

  Ehhez a videohoz most engem a celebek vonzottak be, viszont tartalmilag sajnos eleg gyengenek erzem, foleg, ha parhuzamba allitom a tema sulyossagaval es a WMN kivalosagaval. Talan jobb lett volna inkabb kicsit kevesebb embert elerni ennyi celeb nelkul, de csereben nyomot hagyni a fejekben kivalo, hozzaerto szakemberek, aktivistak segitsegevel. A WMN nev eleg eros ahhoz, hogy elcipeljen egy ennel komolyabb hangvetelu videot.

 6. zsenilia

  Szuper és fontos beszélgetés, hála érte! Kedves Kriszta és mindenki: szeretettel ajánlom figyelmetekbe dalainkat a hulladékmegelőzésről-tudatos vásárlásról: 🎵Légtelen történet hugets.info/show/o2Osas6csoxfw4I/vide.html Számolj el 3ig hugets.info/show/y3t2ntTNuqODxWE/vide.html Count to three hugets.info/show/roannZjQ3Hdm3Gk/vide.html Minden jót kívánva, Horváth Genovéva

 7. Katalin Szeplaki

  Ráskó Eszter ❤❤

 8. Márti

  Sokkal többet vártam Dorkától. Idegesített, hogy kereste a szavakat, mondatokat.

 9. Eva Miller

  Csak ilyen fantazmagóriâkat ne hallanêk , hogy pl.a mamânak mesèl a munkàról , ês ezèrt lenne rossz a kapcsolata a felesègèvel. Nem hiszem , hogy a hâzastârsak között a munkahelyi gondok hazahordàsa erősìtenè az összetartàst. Màsról szól a hâzassàg. Leragadt a tanulmânyainâl. Ezeket a hülyesègeket ültetik emberek fejèbe , de manapsàg jelentkező valódi gondokról gyàvâk beszêlni. Undorìtó ez az okoskodó fantàziâlàs, elkêpzel valami tökèletest, ès gyanúsnak tart eleve szülőket , akik extrèm nehèzsègek àràn tudtàk fölnevelni a gyereküket , azt sugallva , hogy pont ezek akaszkodnak a gyerekre . Pedig a pèldàik is mutatjàk : valami elkênyeztetettt , àlszent , jólszituâltnak mondott csalàdok mindennapjaiból merít , ès eleve ostoba èletszemlêleteket , m e r t sajàt maga van ezen a szinten. Nincs èrtelme ìgy a pszichológiânak. Nincsenek èrtelmes pêldài. Nem az êletből merìt , hanem perverz szintű vulgàris pszichodilikből , hànyingerem van ettől.

 10. Zoltán Sipeki

  Egy V8-as Corvette-el jobb lett volna, nem ezzel a villany fo....-al.

 11. Andrea Hörcher

  csak a folyamatos gesztikulálás ne lenne, de hallgatni jó és tényleg nagyon értékes lány, szépen énekel.

 12. Zsoltné Katona

  Mjúzik!

 13. Peter Gaal

  Ez teljesen tudomanytalan es az en tapasztalatom szerint amit a DR no mond nem ugy van. A mintak nem torvenyszeruen ismetlodnek vagy iroklodnek. Sot, az ellenkezojet tapasztalom a praktoiszomban es a sajat maganeletemben. Legtobbszor ha a gyerek valami rosszat el at akkor pont az ellenkezojet fogja csinalni felnott koraban es nem ismetelgeti. Persze ha nem szenvedett eleget es nem tul intelligens akkor lehet hogy tovabbviszi a mintat. Igazabol nincs ilyen altalanos torveny.

 14. 01Hmmmm

  Nos, 15 percig néztem és hallgattam a beszélgetést, és eszembe jutottak a régi hentesek és piacok. Kértél 10 deka "felvágottat", a hentes leszalámizta a rúdból, és papírba csomagolta, a fél kiló tarját szintén papírba csomagolva kaptad, a zsírt tömbből vágta le és szintén papírban vihetted haza. Piacon a vásárolt krumplit, zöldborsót a fonott kosaradba öntötték, a tyúkot élve vitted haza. Ma mindezt nejlonban, műanyagdobozokba csomagolva kapod. Amelyik élelmiszerüzletben működik ma hentespult, ott a "felvágottat" ugyan papírba csomagolják, de a húst már nejlonzacskóba. Minden más csomagolva, még a krumplit is nejlonzacskóba pakolod.

 15. 01Hmmmm

  7 perce nézem, és mégsem bírom ki megjegyzés nélkül. A Föld lakossága 1960-ban 3 milliárd volt, 2020-ban 7,7 milliárd. Ez nem maradt következmények nélkül. Viszont Magyarország lakossága ezalatt a hatvan év alatt nem duplázódott meg, de megtriplázódott a közútjainkon közlekedő belsőégésű motorokkal hajtott gépjárművek száma. India és Kína népessége növekedett robbanásszerűen, utóbbiban az életszínvonal is, ami magával hozta az ottani gépjárműállomány növekedését is. És végül, ennek a közel 5 milliárd plusz embernek kellett lakás és élelmiszer, valamint ruházat. Ezek előállítása szintén környezetkárosító, szóval úgy tűnik, a mi országunk környezetszennyezése eltörpül, vagyis nem befolyásoló tényező. Ez persze nem jelenti azt, hogy semmit nem kell tennünk környezetünk védelme érdekében. Egy adatot azért leírok: mezőgazdasági területünk 1960-ban 7141 (ezer) hektár volt, 2019-ben 5309 (ezer) hektár. Vagyis majdnem 2 000 000 hektárral csökkent.

 16. Joci Banderas

  ...ez duci fóbia 😂 tüneményes a csaj.....

 17. Gabriella Udvardy

  Imádtam ,imádom, és mindig imádni fogom!!! Mindenben igaza van és jól tette hogy lelépett itthonról. .Fa.za gyerek!!

 18. Richard B.

  De ki vár itt bármilyen megváltást ? Egy fanatikus keresztény kisebbségen kívül itt már senki nem hisz semmiféle megváltásban. Vagy az ország, a közéleti viszonyok "megváltását" ? Azt valahol joggal várjuk el a politikától, hiszen a zűr ott is keletkezett.

 19. tzoli06

  Legalább a Nóri elgondolkodott, hogy mit keres itt... Ez egy kedves propaganda videó volt, hogy legyünk környezettudatosabbak... De szakemberekkel jó is lehetett volna... :( (A legkevesebbet az egyetlen szakember szól hozzá... Kár érte.)

 20. Tamas Ve

  borzasztó ez a nő

 21. Agi Arpa

  Felaldozta az eletet egy illuzioert ha tanult volna tovabb nem lenne ennyire kiszolgaltatot sorsu

 22. nikolett endrez

 23. Zsuzsanna B. 61. S. Csurpek

  A letűnt csillagok belekapaszkodnak a felragyogó fényekbe. Nem kell a reklám..., aki érzi úgy is megtalálja Őt!

 24. Lajos Váraljai

  Kriszta: egy kör hazafelé?

 25. Krisztina Kovács

  1. Az emberek nem látnak egy emberöltőnél tovább, beszűkült a látásmódjuk és önzőek. Csak az a fontos nekik, hogy nekik ebben az egy életben jó legyen, kapjanak meg mindent, amit akarnak, bármi áron. 2. Minden ország vezetője a saját országának akarja a legjobbat (kivéve pl Mo, Orbán csak magának akar jót, ebbe ne menjünk bele), ha ehhez az kell, hogy kivágja az esőerdőt és a helyén termeljen valamit, akkor azt fogja tenni. A lényeg, hogy pörögjön az országa gazdasága. 3. Pont emiatt soha nem lesz nemzetközi összefogás. 4. Maslow piramis. Nem lehet a fejlődő, sőt még a fejlett országok elmaradottabbjait SE számon kérni, hogy miért nem gyűjtik szelektíven a hulladékot, miért szemetelnek, miért műanyag zacskóba teszik a boltban a zöldségeket, ehhez csak meg kell nézni a Maslow piramist. Ha csak Mo-t vesszük alapul, nem lehet egy olyan emberen ezeket számon kérni, aki alig tud megélni a minimálbéréből és azon kell gondolkoznia, hogy melyik számlát ne fizesse be az adott hónapban. Aki a Maslow piramis alján tart és az alapvető szükségletei kielégítéséért küzd, az nem fog organikus pamuthálós zöldség/gyümölcs zsákot hordani magával. Nálunk az anyagi megnyomorításon kívül a lelki is igen erőteljes. A népet örökösen félelemben tartják, a migránsoktól, Brüsszeltől vagy éppen a koronavírustól. Aki fél, retteg annak az idegrendszere teljesen le van terhelve és túlélésre van kapcsolva. Attól nem várhatunk el se jókedvet, se kedvességet, se odafigyelést a környezetre. (A világ legfejlettebb országaiban élő magyarok szokták mondani, hogy milyen rossz, hogy a magyarok ilyen rosszkedvűek és pesszimisták, odakint mindenki barátságos és jókedvű. Lehet, de hasonlítsuk már össze a 2 ország lakosainak életszínvonalát és hogy a Maslow piramis melyik szintjén járnak!) 5. Amit az ember saját maga nem tapasztal meg, az nem érdekli. Hiába látjuk a TV-ben a katasztrófákat, kikapcsoljuk és megyünk a dolgunkra, mintha mi sem történt volna. 6. A kisember mindig azt fogja mondani, hogy én nem számítok, túl kicsi pont vagyok én az egész világhoz képest, teljesen mindegy, hogy óvom-e a környezetet. Sajnos nem látok megoldást.

 26. Krisztina Kovács

  Ördög Nóra a kisboltja körül lévő tökéletes állapotú térkövet is beborította több tíz m² műfűvel. Miről beszélünk?

 27. Viktória Szántó

  Kicsit olyan érzésem van, mint amikor az iskolában a tanárnéni 8. osztályban megkérdezi a gyerekeket, hogy ki mit gondol a környezetvédelemről. A gyerekek nagyon ügyesen felsorolják, hogy mit nem kell meg mit kellene másképp és ennyi. A tanárnő jelen esetben Sipos Katalin, a gyerekek pedig mindenki más a beszélgetésben. Nem valami tudatos a beszélgetőpartner választás, azt hiszem.

 28. Ágnes Kovács

  Szenzációs volt, gratulálok!

 29. Maxim Juhász

  Presser, a zseni! "A többi néma csend."

 30. Boglárka Sáfár

  Fekete Ernő nálam Tony Stark (Vasember) marad.... 😊😂

 31. Maxim Juhász

  A humor magasiskolája Hofival kezdődött és ért véget. Csupán cipőhordozók maradtak, akiken áttetszik a középszerűség bűze.

 32. Zoltan Antal

  best

 33. Márti Fábiánné

  De jó lenne tudnom mi a könyv címe??? El szeretném olvasni!

 34. SpirEr Tan

  Ez elég gyengére sikeredett~{( :-)))))))))

 35. Éééé ,

  és Franciska pedig igazán odaadó,áldozatkész munkát végez.becsülöm ezért,bár gindolom nincs túlfizetve,de ezt hagyjuk.szép,hogy ezt vállalta,erős nő vszínűleg...🙏♥️

 36. Éééé ,

  Kriszta itt nagyon CSINI VAGY!!!! A befogadó otthon nagyon szép,természetes helyen van.

 37. Tünde Kati

  Tündéri aranyos a Csaba Cyla, nagyon aranyosak mindketten!

 38. Csaba Kallo

  Kedves Kriszta, Csak egy gyors visszajelzès, nem bàntàs, nem kritika. A Noèminek olyan kellemes, megnyugtatò hangja van, hogy lefekvès előtt szoktam hallgatni ezeket a podcastokat, minimum hangerővel. A Noèmire àllìtom be az optimàlis hangerőt ès amikor màr ellazulnèk Kriszta beleszòl a harsàny, hosszù monològjaival. Vagy egy kicsit hallkabban Kriszta, vagy Noèmire több hangot mert annyira megijedek mindig! Szuper a műsor, mèg több ilyet, csak hàtha màsnak is ez zavarò lehet. Köszi :) Cs

  1. Werk Stúdió

   Olyan jó,hogy nem vagyunk egyformák :) Nekem Noémi túl halk és Őt hangosítom fel olykor...

 39. ATTILA TAS CIKÓ

  🤣🤣🤣🤣🤣

 40. TheClown

  Nőként fontosnak tartom, hogy szeressük a testünket és ezt hangoztassuk is. Így a gyerekünk lát egy példát, és ő is szeretni fogja az övét.

 41. Anna Lavotha

  Mindíg sejtettem, hogy Pottyondi Edina mögött komoly felkészülés van.

 42. Márta Komlosi

  De imádni való Mariann, csak tanulni lehet tőle!!

 43. Farkas Toth

  Jááájjjjjjjj Tomikám eredj te a redvásba.

 44. Edina

  Krisztának ez a folyamatos más szakemberek referenciaként való használata idegesítő, Noémi sem beszél más 'celebekről' referenciaként mikor beszéltek. Nekem ez kicsit tiszteletlen, mintha ezzel azt üzennéd, a másik jobb. Ja és ha yt-ra is felteszed akkor lehetne kép is, egy csak olyan alkalmazásban ahol hallgatsz oda oké, de yt-ra dukálna a videó is.

 45. Eva Miller

  Nem csak a gyerekeknek akarnak dirigàlni Erdêlyből. Mindenkinek. De kit èrdekel ez ? Leragadt Erdêlyben. Nem itteni viszonyokról szól. Zsarolàs ott van , ahol a szülőtől anyagilag függêsben vannak , ahol hatalma van a szülőnek , ès nem tud leszokni a dirigàlàsról, ahol beteg , ês rivalizàl a mama a fiatal felesèggel. De talân az itteni viszonyokat kellene vizsgâlni .-- "... beleszól a mama a padlószőnyeg kivàlasztàsàba ..." ?? Màr úgy èrti , az albèrletben ? Nevetsêges , mennyire olvasmànyokat mondanak fel , fogalmuk sincs a fiatal csalàdok valódi gondjairól.

 46. mengele911

  Ez a dtk mennyire alacsony iq szinten van a puzserhoz kepest annyira atjon a felvetelen es szerintem o is erzi de probalja palastolni 😂🤣😂🤣🤣 vicc ez a liba. Puzser for president!

 47. Lakó Márta

  Nóri meg is jegyzi, hogy nem érti, hogy került oda. Szerintem az a lényeg, hogy mindenkit érint a probléma. Őket is. Persze mindenkit más szinten. Nem kell, hogy a gyerekeinktől tanuljunk, ha tőlük nem tudunk. A nagyszüleinktől, dédszüleinktől is lehet. Kb. 50-70 év alatt szaladt el velünk a ló. Én még olyan családi házban nőttem fel, ahol szelektiven gyűjtöttünk. Ami ételmaradékot lehetett, megették az állataink, amit nem, az ment a ganédombra, és komposzt lett. Az éghető anyagot eltüzelték, ami még olyan állapotban volt, újrahasznosítottuk. Ruhákat átszabtuk, műanyagpohárból keltető pohár lett stb. A befőttes üveget elmostuk és befőztünk benne újra. A kertben termeltük, ami elfért benne, annyi húst ettünk, amennyi disznót, csirkét felneveltünk. Ez még nagyanyáink kora. Tőlük is lehet tanulni, ha a fiataloktól derrogál. Az az érdekes, hogy a gyerekek ösztönösen ráéreznek erre, hogy mi a helyes.

 48. Hajnalka Böröcz

  Attól, hogy én meg te nem veszünk (vagy kevesebbet) műanyagba csomagolt termékeket, attól azt még legyártják, holnap és holnap után is annyi lesz a polcokon. Sok terméknek nincs is alternatívája, rizst, tésztát (pelenkát, eü betétet) mind műanyag zacskóban lehet kapni. Viszont, ha abbahagyják a csomagolóanyagok gyártását, akkor nagyon sok embernek nem lesz munkája. Miért kerül többe a csomagolás nélküli termék? Hiszen a műanyag előállítása sem költségmentes…

 49. Ferenc Alföldi

  Korrupció mentesítés, önismeretre és önfegyelemre nevelés, egészséget érintő területekről a profit érdekek kizárása. Remdszert kell váltani ahhoz, hogy jobb világ legyen és nem a régit foltozgatni.

 50. István Varjú

  Hogy alszik egy languszta..!? Epic.. XD

 51. István Varjú

  Szirmai kapaszkodik.. Zoli (Úristen)... Menni fog ez... XD

 52. István Varjú

  D OSVÁTH Andrea . Lehet h összekevertem

 53. Zoltan Janos Tar

  A sorozat legjobb darabja lett! Hihetetlen pillanatok, & Puzsér esszencia! A Hitleres rész meghökkentöen igaz. Stb. 👁

 54. Csaba Béres

  Imádom Lajkó zenéjét, de ez a pali... 20 percig bírtam nézni. Nagy gratula Krisztának, hogy megcsinálta ezt az utat. Én hamarabb kiraktam volna.

 55. Diana Burger

  Tudom hogy ez sokaknak furcsa amit írok, de ha elhisszük hogy van lelkünk, elhisszük hogy vannak más lelkek, angyalok ès tudunk Istenben hinni, akkor nem èrezzük magunkat többet annyira egyedül. Nagyon fontos lenne az elmagányosodást kimolyan venni. Minden generációnak szüksège van közössègre. A mai gazdaság ès pènz által vezetett èletforma rontott el mindent.Többet kellene a lelkünkkel, a szeretettel törődni.

 56. Csilla Szabo

  Kâr volt így. Sablonos, kissé elavult, a témában valóban nem hiteles és nem is elkötelezett (kivéve 1 ember) emberek, nagyon általànos hozzászólásokkal. A szennyezések ára a legtöbb esetben nincs "megfizetve", ezért tud olcsóbb lenni a pl a vegyszerrel telenyomott, agyonmûtrágyázott stb. zöldség....

 57. Zsuzsanna Edit Fülöp

  Tetszett a műsor, a meghívottak, de D.T.Krisztával sokkal élvezhetőbb lett volna. Kommentekből is ezt a véleményt hallom ki.

 58. A.J. Louis Jones

  Amikor Dj N1CE egyszer csak jön azt' csekkolja a kamerát.

 59. Varga Viktor

  én régen annyira rühelltem lenéztem elítéltem a Balázst, DE onnantól kezdve hogy őszintén egyenes értelmesen elmeséli, hogy ez hogy zajlott mi hogy volt a megértés eloszlatja ezeket a dolgokat, örülök, hogy nyíltan elmondta tökéletlenségét ezzel megerősítette hitelességét!

 60. Pinter Judit

  Attól, hogy szakember segítségét kéri az ember, ha egyedüli szülő, egyedüli eltartó, ha a 24 óra nem elég semmire (mert utazással együtt, a munka 10 órára távoltartja a családtól), még egyedül van. Egy fejjel, egy szívvel. És, bár szeretettelennek látszik, nem az. Fáradt, időnként kiégett ember, még ha anyuka is, egy idő után keserűvé, türelmetlenné válik. Akik nem, azok a szentek, akik azért elég kevesen vannak. Anyukám egyedül nevelt bennünket, szigorú, fegyelmezett asszony volt, de soha nem éreztem, hogy ne szeretne. A barátnőim is imádták, azzal együtt, hogy sokszor titulálták őrmesternek 😉. Szóval, nagyon nem egyszerű dolog, ez sem.

 61. Bódi Zsófia

  Dee Dee Blanchard

 62. Johanna Fülöp

  Jó beszélgetés volt, sok jó felütéssel érdekes szemléletmódokkal, köszönjük!

 63. Luxika

  B.Toth a legutobbi gyalázatos megnyilvánulásod után most báránybörbe bujtál és uj témára szálltál!

 64. goldchenberger

  Miért beszéltek egyszerre, és illetlenül egymás szavába vágva? Fogalmatok sincs, hogy milyen zavaró ez a hallgatóság számára. Ez a műsor leginkább öt okoskodó, a témához csak részben értő, egymás szavába vágó, "én így csinálom, és ezt eszem, és most már nem utazom first class-on a környezetkárosító repülőn" celeb beszélgetés lett. 👎

 65. Vince Varga

  1:1:00 pottyondy Ne hagyd magukra őket ,te miért nem beszélgetsz és őrzöd őket senki nem tiltja , hogy segíts rajtuk. Hidegvérű kegyetlenséggel elmész mellette magára hagyod. Szóval anarchista vagy.

 66. Ágnes Gaul-Ács

  Érthető az előttem szólók kritikája. Persze, nem mindenki élt példaértékű életet természetvédelem szempontjából. Éppen ezért hívtak ilyen embereket, akik olyanok ebből a szempont, mint a legtöbb ember. De arról is szól ez, hogy induljunk el. Mindenki induljon el. Akár hol is tart, tegyen a maga szintjén. Lépésről lépesre. Nem kell ítélkezni. Nóra a családanya, a praktikum oldaláról. Enikő egy "káros szakma" szereplője. Kata a szakember, a referemcia. Peti pedig a haladó. Mind ember. Senki sem rossz. De változni kell. Ne mitogassunk hanem tanítsuk egymást, terelgessük egymást a jó irányba.

 67. Viktor Borosnyai

  Milyen erdekes,hogy toxiologian dolgozik es munkafüggö.....az is egy függoseg.

 68. Brigitte likes languages

  A Linda aranyos, szegényt is bántották sokat...😔

 69. Vandrea

  Dimitry Ljasuk,Rimóczi Zsófi,Vászonzsákos lány...őket jobban hallgattam volna..de már annak is örülnék,ha Dimitrit elvinnéd egy útra. Csodálatos videói és mondanivalója van.

 70. Mária Györki

  Imádom 😘

 71. Örs Jakab

  Gondoljuk már át a dolgokat! Nagy kád vízbe beleülni hogyan káros (mondjuk én 2 évente egyszer teszem), a víz hiány lesz, lehet bizonyos területeken a földön, pl Szudán vagy nemtom, az a nagyrészt artézi víz amit te most itt nem használsz fel, hogy fog oda kerülni? Ha rosszul látom szívesen fogadom az ellenérveket

 72. Ica BODA

  +

 73. demivelhogy

  Zuhanorepulesben hatalmasat jatszik

 74. Zsuzsanna Jlailia

  1%? Jaj, hát sokkal több, tele pszichopata alkoholista , főleg férfiak

 75. Júlia Major

  Köszönöm♥️, végig bólogattam! Nagyon várom a második részt!🌷

 76. sarki fenyek

  Olyan aranyosak vagytok hogy minden negatív tulajdonságot a férfiakra vonatkozóan tesztek . Jó lenne ha a nárcisztikus nőkről is beszélnétek. Mondjuk nekem nem kell, mert jó pár évet leéltem ilyen hölgyel. Köszönöm elég volt . Jó a műsor, sok sikert.

 77. Heléna Éva HERCZEGH

  Òcska ez az Enikő

 78. Tóth Judit

  Szuper lett ez a riport Kriszta! 😘 Üdvözlet:Kaposvárról! 🥰

 79. Shaara1

  Azt azert nehez elhinnem hogy a dumaszinhazasok tanitjak ot barmire is. Helybol jobb mint barmelyik magyar stand upos. Kezdve ott hogy vicces. Politikai hovatartozastol fuggetlenul lehet rajta nevetni. A dumaszinhazas eloadasokon is, kb ugy mint anno a Sas kabaren, Hacsek es Sajon... de csak azert mert nem volt mas. A legtobb emberben rogton leertekelodnek, amint Edinat eloszor meghalljak. Legalabbis remelem. Hiszek a magyar humorerzekben.

 80. Andrea Zsukotynszky

  Nagyon fontos és érdekes téma. Én több részletben hallgattam meg, kb. a felénél adtam fel. Sipos Katalin fantasztikus, egy félórás beszélgetés csak vele, vagy a témában szakértő, hitelesebb beszélgetőtársakkal a műsor jobban lekötött volna. Így egy reggeli beszélgetős show hangulatát hozta.