RetroShock hivatalos csatornája. Retró filmek humoros bemutatása, minden, ami az emberi képzelet sötét sikátoraiban valaha is megfogant. A színház senkit sem kímél. \nEmellett itt üzemel a Gépszínház is.\n\nLétezik egy hely... Egy öreg Filmszínház... ahol a filmtörténelem legszörnyűségesebb filmjeit vetítik, minden egyes nap. Így van, a legenda igaz, a RetroShock a múlt század retro gyöngyszemeinek humoros bemutatásával foglalkozik. Minden korosztálynak ajánlott, bátran fogyasztható pofonsorozat NEM csak a retró őrülteknek. A színház falai mögött rejtélyes alakok dolgoznak a filmbemutatókon... Egy test nélküli android, Isaac, egy M.I., aki AYA névre hallgat és minden celluloid fájdalom hordozója: KenytheOne. Emellett filmajánlókat is találhatsz igazi gyöngyszemekkel, vagy akár őrült találmányokkal. De a lényeg a lényeg... OTT A SZÖRNY!\n\nEMAIL: [email protected]\nfacebook.com/RetroShockChannel\nfacebook.com/antifaces19\n\nPatreon: www.patreon.com/RetroShock

 • 100
 • 24

Megjegyzés

 1. Señor Ervin

  Örülök hogy vannak még emberek akiknek van lelkük és szívük is...

 2. Fonyesz játszik

  Backlogom egyik szégyenteljes foltja a széria, valahogy sosem tudtam nekivágni, de most kellően meghoztad a kedvem!

 3. Mate Lorinczy

  SPOILER!!! A hal fejében puzzle amúgy full logikus. Szavakból lesznek kifejezések, pl az örökké és az élet kombinálásával jön ki az örök élet. Ezek a kifejezések vannak ott 4db és figyelni kell a kis csillagokra mert az 1-2-3-4 úgy jön ki hogy az adott szó azokban a kifejezésekben keresendő ahol csillag van. Csak ugye a csillagok el vannak fordítva.

  1. RetroShock!

   Jaja, én is utána néztem utána. Ez az a kategória, ami utána tűnik logikusnak, de semmilyen formában nem adja magát azelőtt. Az a levél is csak részben "segít". Szerintem ez egy borzasztó puzzle volt, dehát ízlések és pofonok :)

 4. Katalin Tatár

  Jack a kalóz. A patkányt büdinek hívták😃

 5. Jason

  Szerintem nem volt annyira rossz össze hozni az alient és a predatort. Jó oké filmben még nem sikerült (habár nekem az első film tetszett) De játékba nekem baromira tetszett 2002es játékra gondolom multiba imádtam

 6. Boglárka Juhász

  Egy nő megöli a szexpartnereit aktus közben,leszúrja őket késsel. Majd egy rendőr nyomozni kezd vele is lefekszik, de őt nem sikerül megölnie. A párom kb.15-évvel ezelőtt látta. Köszi a választ

  1. White Wolf

   Elemi ösztön 1992

 7. András Baracskai

  Azt hiszem itt az ideje bevezetni a magyar irodalmi tantervbe néhány magyar youtuber videó esszéjét is :D

 8. Ben Gregor

  1995 .07.04 -ban születtem és legjobb éveim voltak 2010 ig :)

 9. Az Igazi Gengszta

  hugets.info/show/ooaEp7jT0KOjzpQ/vide.html ÉN SZEBBÉ TESZEM A 2021 ÉVETEKET! ÖRÖKKÉ EMLÉKEZNI FOGTOK A NEVEMRE ÉS AZ AGYRÁKKELTÖ VIDEÓIMRA! HEHEHEHEHEHE (IRATKOZZATOK FEL RÁM, KÜLÖNBEN ELLOPOM A MÜPINÁTOKAT!)

  1. Az Igazi Gengszta

   hugets.info/show/2oJkm8TemZljrXo/vide.html

 10. Niverius

  Köszi a videót. Hát igen. Én is nehezményezem hogy még nem figyeltek fel rá film.es vagy animációs sorozat szempontjából. Viszont eszembe jutott valami: Isaacet és AYA-t nem akarod betenni a Gépszínházas adásokba?

 11. Balazs Kiss

  Szóval ha egy rabszolga vagy akkor boldog vagy, ha meg pedig megvalósítod önmagad akkor boldogtalan... ennek semmi értelme

 12. Mosquito Gamer

  10 év után sem tudom megunni!:D :)

 13. Agnes Laczo

  Meghogy lezuhannak! Te nem lattad a filmet?! Osszetorik magukat mert az apja felelotlen, szaguldozik hiszen a gyerek meg amugy is csak fel arva!

 14. p. Slambuc06

  Nekem nagyon tetszik a Vízi világ!

 15. Marosits Péter

  És hogy mindenki örüljön, 2021-ben is marad a csaj. :\

 16. Titusz Érsek

  A visszafelé folyó időben raytracinggel látnak

 17. Imre Tálos

  Nagyon szerettem anno a játékot, egyébként g2a-n 500 ft jelenleg az első két rész. Magyarítás elérhető hozzájuk :)

 18. Levente Ferencz

  Valójában mind Jenny-k vagyunk....

 19. Conto Systems bt

  Keresek egy filmet. 1987 körüli. A főszerrplő férfi rájön, hogy nem tud meghalni. Háztetőről is leugrik, öngyilkos akar lenni, de nem hal meg

  1. Conto Systems bt

   @White Wolf köszi, sajna nem ez. Az se biztos, hogy amerikai

  2. White Wolf

   Ez egy vad ötlet de próbáld meg az Idétlen időkig c filmet. Abban van egy ilyen montázs. hugets.info/show/xXapftuyuIuHw6A/vide.html

 20. Nazgul00000

  Sokszor láttam már ezt a videót, és oké tudom hogy makett, de most tűnt fel hogy a sín nincs is lekötve

 21. József Gábor Gál

  Ahh, a Metroid témazenéje 6:10-nél!

 22. András Péter Jetzin

  :D :D :D

 23. Máté Vas

  Hát ez gyönyörű volt.

 24. Hester

  Úristen Keny, köszönöm ezt az élményt.

 25. vonlaposüveg robert

  Hogy egy ilyen jó pofa jószágot megöltek :(

 26. think PD

  Így vissza gondolva kicsit csalódtam mert akkor szoktam moziba menni amikor láttom hogy megéri el menni adtam egy esélyt mert legalább egy ismert színésznő van benne (jó most ezt le akkartam írni, ha valakinek amúgy se tetszet a karakter ) na de lényegében sajánaltam hogy nem tudták jobbra meg csinálni, vagy összintén én alig láttam a szörnyeket azt hittem a film felénél sűrűbben láthatjuk majd legalábbis én arra számítottam, de így ennyi.

 27. Shildran

  Ritkának ritka az előrerenderelt háttér, de még ma is alkalmazzák. Nekem elsőre a 2014-es és 2018-as Pillars Of Eternity RPG-k jutottak eszembe, ami pont ezzel a technikával dolgozik (néha aránytalanul optimalizálatlan módon...) Hasonló nézet megváltoztatós ballépést a Trine sorozatban tapasztaltam, ahol az első két rész gyönyörű 2,5D-s játék volt, konkrétan festői hátterekkel, majd a 3. rész átköltözött 3D-s felületre (nyilván öregedni is máshogy fog), de szerencsére a fejlesztőknek feltűnt, hogy ez ballépés volt, és nem tetszik a felhasználóknak, így a 4. rész ismét 2,5D-s. Engem legutóbb a Superliminal nevű játék fogott meg nagyon. Igaz nem kalandjáték, hanem puzzlejáték, viszont annak is egy érdekes története van, ami igaz nem annyira összetett, de eléggé bevonja magát a játékost is és a végére nagyon elgondolkoztat.

 28. Károly Fülöp

  Egyszerűen eszméletlen az előadás módod, egyedi és mély mind érzelemben mind tartalomban. Ezer pacsi minden videódért!

 29. Fikusz kukisz

  Köszönöm a Dr. Bubonak hogy 4 évesen tudtam mi a kokain

 30. Hare Krishna Uncommon pastimes

  The cheat code to escape the Matrix; Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare Hare Rāma Hare Rāma Rāma Rāma Hare Hare

 31. vonlaposüveg robert

  Az a stílus az maga a punk

 32. bálint Balogh

  Kedves Kenny! Sokszor az erkölcsökről, vagy az erkölcsökhez vezet ki egy kritikád vagy bemutatód. Mit szólnál egy pont ilyen filmről beszélni? Itthon alig ismert film az Eudcation Siberian, szerintem, megérné bemutatni. Nagyon szeretem a csatornát! További jó munkát!

 33. Flóra Kovács

  És a trollok?

 34. Sajtoskrumpli

  Én 6 és 12 évesen láttam "először": 6 évesen nem értettem, 12 évesen kedvencem lett.

 35. Anikó Ha

  Érdekes ez a nézőpont. Nagyon régóta szeretem ezt filmet, de mindig úgy gondoltam, hogy Jenny tragédiája túl van tolva, a figurája elég igazságtalan és elég lenéző a hippikultúrával szemben. A fiú aki azt csinálja amit mondnak neki, bemegy azon az ajtón amit kinyílik előtte/nyitva van/kinyitnak neki, az "nyer", kezet rázhat Nixonnal. De aki változtatni akar, aki utat akar törni magának, mást és újat akar és ezekhez társakat keres újra és újra az elbukik. És mikor megállapodik (munka, gyerek), akkor meg meghal... és "jó fiú" neveli tovább a gyereket. A hippi belepusztul és a konzervatív él tovább a hippi által kiharcolt világban keserédes csendes nyugodt boldogságban.... eehh, lehet, ha most nézném meg először felidegesíteném magam?

 36. zsofia. anna

  Olyan jó még minőségi tartalmakkal találkozni a mass media-ban :) Így tovább! :)

 37. zsofia. anna

  3 év elteltével fejlődött valahova a projekt? :)

  1. zsofia. anna

   @RetroShock! Kár érte. Vagy, lehet annyira mégsem. Talán jót tett a könyvnek, hogy nem happolták el a miliőjét és nyomorították meg a sorozatok. Megőrizhetjük eredetijében a könyv hangulatát, jelentését emlékeinkben, anélkül, hogy a popkultúra rommá torzította volna a mainstreem sorozatkultúra elvárásainak teljesítésének fejében. Köszi!

  2. RetroShock!

   Jaja, kb. kiderült, hogy semmit el se kezdtek, csak kalapolták a pénzt, de még azt is rosszul. Úgyhogy ez a projekt halott.

 38. Anikó Ha

  Dark city ... yesss

 39. zsofia. anna

  Elképesztő, hogy a Sztalker/ Piknik az árokparton mennyire székles skálán mozgatja meg az emberek interpretációs képességeit és dimenzióit:) Már sokadjára nézem meg a videótokat :)

 40. Vajlando Nissanera

  Keny Vágja a majter témát

 41. András Tarcsa

  Az ergo proxy anime sorozat jutott eszembe a videó láttán.

 42. goblinkirály

  Baszki én is az Elveszett játékok miatt féltem hosszú évekig a kelbimbótól.

 43. Szovi

  Köszönöm! :')

 44. Pablo Pestobar

  Nekiálltam gyerekként és ámultam. Befejeztem felnőttként és csak magam elé bámultam. A játéktörténelem egy szépsége volt ez a mű.

 45. Farkas Andras

  Megható csak ennyit tudok írni

 46. Nagy László

  A szóhasználat, a tartalom, a meglátások mind-mind kiemelnek a sorból, az utóbbi 1-2 év legnagyobb filmélményeit a Te ajánlóid gyanánt kaptam ajándékba. Még sok-sok ilyen videót szeretnék látni tőled! Kimagasló munka, így tovább mester!

 47. Dr. Dubai

  Imádtam ezt a játékot. Még anno a gamestar-nal találkoztam vele először. Mikor kipróbaltam a DEMO-t, egyből beleszerettem. Egy olyan játék, amiben az agyadat kell legfőképpen használni. Nagyon jó volt a története is, és az animaciók. Okostelefonokon is be lehet már szerezni.

 48. Balázs Molnár

  Életreszóló élmény volt ez a játéksorozat, méltó bemutatót kapott! :)

 49. vilmos kocsis

  elsö 2021ben .....nincs szörny :(

 50. Gergely Lévai

  Szeva Kenny! Szép munka mint mindig. Ajánlanám figyelmedbe a "Scratches - Directors Cut" című játékot. A gameplay maga egy bizzar keveréke a point-and-click és FPS-nek. Engem ez lökött be a kalandjátékok vermébe. :)

  1. RetroShock!

   @Gergely Lévai Pont most sokkolt le, hogy bár fenn van Steamen az adatlapja, megvásárolni még sem lehet...

  2. Gergely Lévai

   @RetroShock! Pacsi vissza! :) Utánaolvastam és valami jogi hercehurca miatt nem lehet megvenni a játékot steamen / gog-on. Természetesen vannak "alternatív" beszerzési helyek is :P

  3. RetroShock!

   Nem hiszed el, milyen régóta kerestem ezt a játékot. Annyira emlékeztem, hogy egy hatalmas házban fel alá lehetett mászkálni, egyedül voltál és mindent ki kellett nyitni. Természetesen nem tudtam végig vinni anno. Pacsi! :)

 51. Domboróczki Bálint

  Olyan jó a Model intró

 52. Boglárka Fábián

  Nekem semmi mert nem néztem 😅

 53. DM királyok

  Az az érdekes hogy én 12 óráztam "corona" virusos emberek között és egyiknek se volt semmi baja 2 köhögtek és ennyi 😂

 54. Tamás Vári

  Az automatronok nem tudnak hajót vezetni?😆

 55. Balázs Farkas

  Még a hideg is kirázott a végén Keny. Mindíg csodáltam azt, ahogy megfogalmazod a gondolataid és előadod magad. Egy igazi zseni vagy!

 56. Sadaa75

  Úristen!! Imádom ezt a játékot!!! Mindegyik részét. Volt, hogy csak mászkáltam és nézelődtem, hallgattam a zenéjét és a hangokat. És hát igen, bevallom én sírtam is a végén.

 57. Enikő Kívés

  Johnny Bravo mint vesztes? Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? :D Számomra ő az egyik legnagyobb motiváció. Soha nem adja fel, sosem savanyodik meg, szereti az anyukáját és a legjobb szövegei vannak a világon. Csak azért volt, h nem lehetett általában övé a nő mert túlságosan jó volt nézni ahogy próbálkozik.

 58. totoru4ever

  Legnagyobb szívvel a kalandjátékok közül szerintem a The Dark Eye: Memoria rendelkezik. Bátran ajánlom.

  1. MegaAbgt

   Black Mirrorral játszottál màr?

 59. László Csapláros

  Akit érdekel: 3 zenét megtaláltam a videóban szereplő zenék közül: The Mandalorian Main Theme Song (80s Retro: hugets.info/show/mKp3oNPNtIqXvJg/vide.html Grand Admiral Thrawn Theme | EPIC VERSION: hugets.info/show/mHd0q8jWv4Gq12U/vide.html The Mandalorian Theme | WESTERN VERSION : hugets.info/show/woqWa6q-p6qRumk/vide.html

 60. A Cs

  En az elejet nagyon kedvelem, amig James Bondb tolja. Kb az elso 40 perc tok jo, aztán a repulo osszetoresnel siman ki lehet kapcsolni. Szoval varom a kovetkezo 007 es filmet :)

 61. Péter Foltán

  11:00 Mostmár tudom, hogy honnan jött a Dishonored 2 Addermire Institute részének látványa.

 62. RtCW TZS

  Kár, hogy ez nem egy FPS :)

  1. RtCW TZS

   @RetroShock! Semmi gáz, ezek szerint én nem vagyok képben a megfogalmazással oops. A Quern engem kiakasztott hiába imádnám :D 20 perc után nem találtam kiutat, biztos az én hibám. Amúgy a Riven 4-et tuti ismered, azt sem tudtuk a sok év alatt végig vinni, pedig ahogy mondtam, nem szeretem az point and click játékokat, de az azonnal magába szippantott. Engem azonnal a méltán híres S.T.A.L.K.E.R. univerzum bemutatásával "vettél meg" (+posztapokaliptik+Chernobyl)! Voltak újdonságok az elmesélésedben, imádtam! Meg is nézem most gyorsan megint :D

  2. RetroShock!

   @RtCW TZS Oh, sorry! Az egyszerűen csak First Person nézet, mert az utolsó S a Shootert jelöli, így megzavart :D Amúgy egyetértek, a Syb 3-nak sokkal jobb lett volna egy Quernes irányítás, mint ez a borzasztó kameraszöges szenvedés. A point and click kifejezetten 2D-ben működik legjobban, 3d térben én is jobb szeretek wasd mozgással üzemelni. Szép napot! :)

  3. RtCW TZS

   @RetroShock! köszi a választ! :) Igazad van, de én a nézet szerint gondoltam, mármint hogy belső nézetes lehetne, nem point and click. Amúgy nagyon jó lett a videó, bár nem az én stílusom ez a játék, de ahogy bemutattad, rá fogok nézni!

  4. RetroShock!

   Aham... nagyon összeegyeztethető lenne a "Lőjünk szét mindent" ezzel a drámai történettel. :)

 63. Tamás Takács

  Akkoriban még angolul sem tudtam, amikor szintén a Gamestar-on keresztül sikerült beszereznem. Csak órákon át mentem és kattintgattam, így jutottam el a játék 70%-ig, de befejezni sajnos sosem tudtam. Végre most már a sztorit is értem. Jazz & Faust volt még számomra a hatalmas kedvenc!:)

 64. Melinda Nauszika Simon

  Keresek egy filmet... Hello. Én is szeretnélek megkérni hogy segíts meg találni egy filmet. Annyira emlékszem, hogy a film amerikai vígjáték. Egy Srac azt hiszem éppen bemutatja az új barátnőjét a családnak (lehet pont fordítva) egy étteremben vagy kávézóban. és valamiért el megy az asztaltól de amikor vissza jön a családját elraboltak és a helyüket más emberek (színészek) vettek át. Azt hiszem egy poén részeként. Az egyik “színész” aki át veszi az egyik családtag helyet David Koechner, vagy nagyon hasonlít rá. A Srac/ lány apja elég nagy darab és piros felső van rajta. A film 5-10 éves lehet, és jelen korban játszódik. Nagyon szépen köszönöm ha tudsz segíteni 😊

 65. Emil Tamás Bolla

  3:03 Tinder...

 66. Soma Szűcs

  One thing that was good in this trilogy was Kylo Ren change my mind

 67. Pál Csaba Mengyán

  Még nem láttam a sorozatot. Spoiler ide vagy-oda, nekem olyan érzésem kezd lenni, mint anno a csillagkapu sorozatot láttam elősször. Valami régi, ismert mégis friss és izgalmas.

 68. Barnabás Gőgös

  Eddig is kedveltem a csatornát, de ez a videó egy új, egy magasabb szint. Bravo!

 69. Anna Baráth

  Életem legmeghatározóbb játéka. <3

 70. Richard Berki

  “Scifi” jo megvan🤣🤣...lmfao

 71. John Fisher

  KT1 4 president!

 72. Mrgibson9sg

  Remélem előbb utóbb a Myst sorozatig is eljutunk :D

 73. durk12343

  Ajánlom a The Longing neveztű szupergyors játékot. Alig bírom követni úgy fut a karakter!

 74. cmbbfan78

  Őszintén szólva nekem Ashoka - Grogu jelenete volt a legmegindítóbbb és legmélyebb pont az egész sorozatban. Ezen a ponton beáramlott a valódi SW világa. Sajnos azzal, h a főszereplők ennyire könnyen hentelnek le mindenkit, teljesen elvész a feszültség és az izgalom - tényleg, mint egy 80-as évekbeli akciófilm egy-két férfi és három-négy női Chuck Norrissal. A szereplőkben pedig nem sok mélység van, csak mennek és gyaknak. Hol vannak a Trónik harca, vagy The Expanse mélyebb karakterei, tartalmas párbeszédei?? Sehol. Szóval még mindig egy igen közepes - és rövid - sorozat, de talán még ki tudnak belőle többet is hozni, ha akarnak. Az EU-s karakterek frappáns behozatala mindenképpen bíztató irány!

 75. get_dooted

  Na ne baz. Kajak bepromóztad a Primalt?? Hát te egy nemzeti kincs vagy Kenny, imádlak. Marha jó lett mind a két videó, much love a Retroshocknak!

 76. István Csuka

  Nagyon szerettem.

 77. Gergely Lampert

  Am ha játszottál a subnauticával akkor arról is lehetne egy ijesmi videó bár az nem túl retro játék 😅

 78. István Székely

  Ez nem semmi Kenny!

 79. Zoltan Locksmith

  Ez a a gépszínház sorozat az egyik legkiválóbb ötleted, imádom minden részét, remélem még rengeteg kalandjátékot, és gyöngyszemet mutatsz be nekünk :)

 80. Nick Firzen

  A négynek van játszható demoja Steamen, ha nem tudtad volna. Persze korai lenne, de mégis, az alapján mi a véleményed/előrejelzésed ha videó óta próbáltad? Bocs ha már próbáltad, ha nem tudtad, akkor meg szívesen! :D