Szabó Péter, Brian Tracy szerint a világ egyik legjobb motivációs előadója.

Több tíz órányi ingyenes előadás felvételért és egyéb értékes videókért iratkozz fel a csatornára.

Ha érdeklődsz Szabó Péter munkássága iránt, és szeretnél részt venni a következő előadások, tréningek valamelyikén, látogass el a www.szabo-peter.hu oldalra.


További tartalmak: peterszabo.net
Facebook: facebook.com/szabopetermotivacio/
Instagram: instagram.com/szabopeter.attores/

 • 30
 • 26 418 373

Megjegyzés

 1. József Cserei

  Köszönöm vezetőm

 2. Péter Matúz

  Én tudnék mondani egy két "ikonikus " tartalmat...de sértené a közösségi irányelveket. :)

 3. Boglárka Kabai

  Várom a folytatast!

 4. FABU ENDI

  Nagyon motiváló lett köszönjük !!! 18 éves srác vagyok szintén aggodalommal,félelemmel tele .

 5. Boglárka Kabai

  Szuper volt a video, koszonom!

 6. Boglárka Kabai

  Nagyon igaz!!!

 7. bmw520ds

  Ez nem lett jó riport! Unalmas és túl komor. Mi az hogy tetszik-e saját magának valaki? A héten az egyik népszerű reggeli rádiós műsorban is ez volt a téma, hogy a szebb emberek nem kénytelenek kompenzálni a viselkedésükkel a szépséghibáikat. A kérdés, a nagyon szép embernek nem jelent gondot ha egy nap nem kap beszólást szexuális tartalom formájában? Magamban végiggondoltam, ronda vagyok de minden nap elküld valaki hogy szabd meg az anyád! Vicceltem! Remek beszélgetés volt, végig röhögtem és láttam fellépésen is, iszonyú laza és intelligens ipse KAP! Remélem minél előbb láthatjuk őket!

 8. Tokovics Sound Creator Tibor

  S,akkor mi van?

 9. Edit Csiszer

  Így legyen....👍👍👍

 10. Edit Csiszer

  Köszönöm szépen

 11. József Balogh

  Fedezz fel magadban a Benned rejlő Istenséget Mert Isten Mindenütt jelen Van!

 12. Motivation

  Never give up !! Motivation team

 13. Baracska Tibor

  Köszönöm.

 14. Zoltán Kiss

  Sok ember aki elég intelligens, az már sokszor a materiális célokban látja az ideiglenességet, emiatt fel is adja a megközelítést. Ezeknek az embereknek való a spirituális élet. Akkor törhetetlen lesz az elhatározásuk. Más szemszögből ha nézzük a Gunák, azaz természeti minőségeket, akkor a mai emberek nagy része a Tama-gunában, avagy tudatlanság kötőerejében létezik. Ennek jellemzője a lustaság és a motiválatlanság. Ha valaki megismeri a gunák természetét akkor ez kezelhetőé

 15. Torian Margit

  Hálás szeretettel köszönöm.🙋‍♂️🎍

 16. Klaudia Lendvai

  Köszönöm!!!!!!!

 17. Zoltán Kiss

  A célok valós értékének beazonosítása, az ami miatt valaki elhatározott lesz valóban. Ezt spirituális emberek körében tapasztalom. Ha van egy valódi spirituális tudás, akkor az ember tudja, hogy milyen potenciál rejlik mindenkiben mint Isteni szikra. Amikor meg tudod az eredeti Önvalód természetét, van "remény", Sőt ha igazából megérted, akkor már a megvalósítás kezdetén tudod, hogy a folyamat követésével, csak idő kérdése a cél elérése. JÓ kérdésfelvetés.

 18. Antalné Patáj

  Köszönöm szépen

 19. Jetta Taylor

  Nekem a mottóm hogy " menj be, kérdezd meg " és ha nem kérdezel a válasz mindig "nem" ha nem kezded el az álmod, esélyt se adsz magadnak, hogy megtörténjen. Ez értendő bármilyen apróságra. Aki nem kér nem kap. Kérni kell segítséget ha szükséges. Kérni mindent, és az emberek adnak ha kérsz.

 20. Stefan Csüri

  Köszönjük ismét ezt a nagyszerű videót!👍😉Lassan meglesz a 100k fekiratkozó! 💪Lesz különkiadás ennek örömére??? 😀

  1. Szabó Péter

   Remek felvetés! 🤓🙏❤️

 21. arletta diosi

  Nagyon sokat tanulhattam tőletek!Szuper ez az energia!💪

 22. Benjamin Berger

  Nagyon jól sikerült, köszönöm!!! :)

 23. barbara bari

  Élveztem a videót! Köszönöm!

 24. tottilotti11

  Ikrek

 25. Krisztina Kecskés

  "Sebezhetőség" - Az önként vállalt gyengeséggel szemben az erő tehetetlen! Ráadásul, ha mindez őszinte, törvényszerűen népszerű lesz. Egyébként a beszélgetés jó volt, nekem inkább visszaigazolásra, újat nem igazán kaptam, de ez nem rossz, nem volt elvárás!

 26. Benjamin Berger

  Nagyon jó, köszönöm hogy csináltatok egy ilyet! :) várom a folytatást

 27. Marianna Péter

  Nagyon szépen köszönöm 🙏

 28. Al Kar

  "Legnagyobb cél pedig, itt ,e földi létben , Ember lenni mindég , minden körülményben ." Arany János Talán lehetne Reá utalni....

 29. Miklós Szabó

  Csillagok szerencsés együttállása.

 30. neki nincsen

  oks mit látsz? amit az elméd - tudatod - érzékel. szavak mágiája.

 31. Piroska István

  Miért csináltam ma rekord hand stand pushop-ot amikor (direkt félrementem) és senki se látta. Give a shit.. Magam miatt csináltam... Hogy a szétdolgozott és edzett hetem után megérdemelten, jóérzéssel igyam a sörömet.

 32. M M

  Köszi a videót. Egyszer jó lenne ha meghívnád Tasnádi Péter-t. :)

 33. Gábor Bali Vlog

  Köszi a videot 😁

 34. Gabriella Várnagy

  A J, B. idézet nagyon tetszett.🙏 már ezért érdemes volt meghallgatni Imádok " csemegézni," az előadásaiból!!!🙏

 35. magdalena szöcs

  WOW!!! Hogy ez mennyire jo - ezeket a gondolatokat az iskolakban oktatni kellene! Raferne sok fiatalra a biztatas. Lassan mar 25 eve haladok spiritualis eletem meg-(fel)ismereseben es szavaid igazoljak, amit en is ateltem. Ilyenkor lehet latni: mindenkinek nehez hatizsak jutott. Köszönöm h utat mutatsz. Peter! Nem reg "talaltam" a csatornadra, amit szivesen hallgatok. Ma eppen lattam a neved a "Flow Summit 2021" elöadoi Programmban. Haaat! Nagyon büszke magyar lany vagyok, h 2 magyar elöado (Szantai Zsolt) is van vilagnagysagok között.

 36. Zoltán Csonka

  Letoltottem az appot : )))

 37. Ilona Szabóné Dankó

  Hálás szeretettel köszönöm a tanításod sokat segített. 🥰❤🙏

 38. Károly Magyar

  .....'aranyat érnek' ezek a beszélgetés sorozatok. Sok sikert kivánok Péter! Üdvözlet Nagykárolyból!

 39. Szabó Zoltán SM

  Hallgattalak volna még Titeket! Nagyon jó beszélgetés volt és rengeteg olyan kérdésre kaptam választ, amire már régóta kerestem a megoldást! Köszönöm,

 40. Gábor Túri

  Én az online rendeléshez szólnék hozzá. Én konkrétan rossz tapasztalatból nem fizetek előre, inkább utánvéttel. Jártam már úgy, hogy nem kis összeget elutaltam előre termékért és nem kaptam meg, az adott összeget pedig nem tudtam vissza szerezni. Nagyon csekély annak az esélye, hogy előre fizessek valamiért. De mega a beszélgetés érdekes és tartalmas. Megérte nézni, végig hallgatni.

  1. Mark Kovacs

   Írni kell neki, hogy megy a feljelentés, ha nem kapsz érte semmit. Ha utalsz és nem kapsz érte semmit, azt jogalap nélküli gazdagodásnak hívják. Egy jól összerakott szöveg Times New Romanben csodákra képes. :)

 41. Tamás Domonkos

  Abban igaza van,hogy ma már sokkal több mindenről szabad beszélni,mint a Kádár rendszerben,de a vírus tagadókat ma sem nézi a hatalom jó szemmel, lásd Gődény esete. Házkutatás, facebookról letiltás. Úgyhogy csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel,hogy nincs járvány....Azt én is sajnálom,hogy a régi rendszerben a tanárok nem taníthattak,mondhatták el a valóságot ,ennek iszom a levét én is, mint oly sokan. Fogalmam sem volt az igazságról, a valós történelemről pl. 1956-tal kapcsolatban sem....Ma ugyanez van,csak más dolgokról nem szabad beszélniük a tanároknak. Pl. LMBTQ, könyv betiltása : Meseország mindenkié. stb...

 42. imprezawrxsti subaru

  Mennyire igaz!

 43. Teodóra Kálmán

  Egy élmény volt hallgatni :) Végre egy olyan interjú ahol két értelmes ember beszélget és nem a buta celebek hihetetlen hülyeségeit hallgatjuk. Köszönöm.

 44. genyo rc

  💕

 45. Szilvia Kneifel

  Imádom a Videoid? ❤🙏☕🌞😇👱‍♂️👱‍♀️🥰👨‍⚕️👩‍⚕️🙏

  1. Szilvia Kneifel

   Köszönöm szépen !🙏❤ hogy nézzétek,,halgathatlak.stb...

 46. Franciska Farkas és Jakab

  Figyelemre méltó ember,.. Nagyon tisztelem az ilyet másként gondolkodó embert....🤔 ... Vajon miért akarna egy földi ember,, más bolygón élni??? Több milliárd forintot költenek évente a rakétára""!!??? A föld nem értékes vagy nem érdemes az életre??? 😔 ... Olyan okos ember, nincs aki ilyen okos és a földet is méltónak tartaná arra hogy ne csak kizsákmányolják és mérgező anyagokkal vagy éppen mérgező vegyianyagokkal táplálják és a rajta lévő embert és állatot vagy növények és persze a levegőt is fontosnak tartaná ,.....🥰 Talán ezek a tudást olyan jól használni és bármit képes teremteni alkotni""👑 .. Azért nem is tudom,... A földön nem kell oxigén palack""!!! És itt a földön van víz,(egyenlőre) kellemes hőmérséklet és gyönyörű szép növények és állatok is élnek itt ,.... Az ember is egy eléggé jól sikerült lény 😀 Ehhez képest, az ilyen zseniális harcos szellemiségű férfiú, hogyan is mondjam......🤔 A csúcs tehnika és okosabb eszközök használatával nem pont hasznos az emberek többségének nincs rá szüksége,!!! Számítógép játék? Okos telefon? Smart Tv? Mesterséges intelligencia? Sajnos az a szerény véleményem hogy, minden ilyen okos eszköz az emberi léleknek és a földnek, a teljesen a sötétségbe taszítja , elég egy mobil telefon, vagy egy smart Tv -t csak szemügyre venni, Az a büdös helyzet hogy a""masina""" több (emberi) érzelmet mutat mint maga az emberi lény 😔😶 Senki sem veszi észre hogy milyen gyorsan változó világ ami körül vesz minket?. .. Hát képes vagy rá hogy például az ember első jelenléte a földön milyen csodálatos lehetett??? Vagy a későbbiekben is fontosnak tartotta a szüleit nagy mamit, és a testvéreit és a nagy nénit vagy bácsit is tisztelettel és nagyobb bölcsességel tudással bíró tiszteletteljes és a rá bízott dologra mindig nagyon kiváló és odaadbban tudja el végezni a reá bízott dologra 🥰😍♥️ Becsüljük meg a nagyikat a szülőket és a testvéreket plusz maga az élet minden teremtményére szeretettel és tisztelettudóan vele együtt élni és talán még jobban szeretni és ragaszkodn I a család minden tagjának 🥰😍♥️😘😘😘

 47. Bulcsú Édes

  Szerinted mi a különbség a kirakat élet és a hit között ?

 48. Péter Szebenyi

  Gábor, ne hagyd abba, csak beszélj!

 49. Gyöngyi Jakab

  Okos, szuper stílus, abbahagyhatatlan, higgadt és mégis izgi! Köszönöm nagyon!

 50. Marika Burdi

  Köszönöm 🙏hálásan ❤️🙏

 51. Eva VargaZsunyi

  "Ami szívből szól, az szívhez szól." Ez nagyon tetszik! Köszönöm a feltöltést! 🙏💕

 52. Mihály Árvai

  Hát ez elég középszerű volt.

 53. taristvanzsolt

  Köszönjük szépen

 54. Stefan Csüri

  Nagyon jó beszélgetés! 👍😉

 55. Marika Burdi

  Nagyon jó beszélgetés volt, öröm volt hallgatni számomra. Most is tanultam, töletek és mosolyogtam is közbe🥰 hálásan 🙏Köszönöm!

 56. Lőrinc Kovács

  hallgattam köszönöm!

 57. Hetty

  Bármeddig tudnám hallgatni KAP-ot. Köszönjük a videót!

 58. Botond Kun

  Köszönöm szépen 🙏🙏😄

 59. András Laczó

  Köszönjük szépen zseniális beszélgetés minden szava nagy igazság.

 60. Ildikó Berényi

  Nagyon érdekes téma hasznos volt!! Imádtam! Jó lenne ha a fiatalok motivációjával kapcsolatos beszélgetésnek lenne folytatása.

 61. ENIKŐ WINICKY

  Csodálatos volt köszönöm.

 62. Olivia Meckl

  Jó szakember, elismerem. De hogy jó ember lenne? Hát, nekem eddig az ellenkezőjét bizonyította. Nehéz az utóbbitól elvonatkoztatni, bár próbálom ebben a sikereitől elszállt, magát mindenki fölé képzelő emberben is meglátni a jót. De egyelőre még mindig csak egy jó szakembert látok, sajnos. (Nem jóságból segített Neked Péter, de ezt nyilván Te is tudod.)

  1. Mark Kovacs

   Melyik momentum volt az, ami az ellenkezőjét bizonyította?

  2. totyo100

   Fejtsd ki kérlek.

 63. Norbert Cirok

  Remek beszélgetés! Hosszú napom volt és kb a felénél úgy éreztem, hogy "Oké, majd holnap folytatom...", de utána megint annyira felkeltettétek a érdeklődésemet, hogy maradtam végig.... :) Nem bántam meg, azt gondolom nagyon megérte!

 64. Otto Gergely

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 65. Jankus B

  A legjobbkor jott ez a video sorozat 🙏🏻

 66. noncsi k.

  Köszönjük, szuper volt! :)

 67. Ella Nagy

  Nagyon jó beszélgetés volt köszönöm!

  1. Philadelphia7777

   Ezt lehetne még folytatni.

 68. Viktor Kmecz

  Köszönjük szépen! 👏🏻🙏🤝

 69. S Musa

  Zseniális volt! Köszönjük nektek! Mindkettőtök stílusát nagyon bírom :) jó ötlet volt ez az interjú

  1. Zsuzsi FitShape

   Köszönöm🙏, nagyon jól jött nekem most az a megállapítás, hogy ha egy ügyed van, akkor az mindig támogatottságra talál.💕 Ma készültem írni a tinis torna/egészségfejlesztő projektem miatt lehetséges támogatóknak/terjesztőknek. Még nagyobb erőt kaptam, hogy megcsináljam!🙏☀️💕

 70. radvánszky zsolt

  bár csak mindenki ennyire egyenes lenne

 71. Csaba Erdő

  Ezt már vártam, két zseni egymás közt! :)

 72. Jánosné Éva Munkácsi

  Ez a dal, egyszerüen: CSODÁLATOS !!! - nagyon jól sikerült ....... ///////

 73. László Hégely

  Nagyon jó.

 74. MsRixi21

  Az a jó az Attilában, hogy mindig, mindig önazonos! Mindig! Semmi megjátszás, semmi mellébeszélés, semmi manír. Szeretem, mert minden műsorban, intelligens, értelmes, választékos.

 75. Plangár Tünde

  Köszönöm szépen, szuper jó volt!❤️

 76. Bene Julia

  Erre csak annyit mondhatok hogy halasan koszonom...koszonom hogy meghallgathattam....es megelhettem az elmenyt hogy vannak ilyen Nagy Emberek a vilgaban,sot koztunk elnek...akiktol megtanulhatnank mindenki hogy mi visz elore, mi az ami igazan ertek. Nem utolso sorban koszonjuk Szabo Peter hogy elerhetove teszed ezeket a nagyszeru beszelgeteseket....ingyen,ajandekkent ...es tovabb adod a tudast nekunk akiknek nem mindig van lehetosegunk ilyen emberekkel talalkozni...

 77. Eniko Bartok

  Attila ne várjál 10 éves koráig, minél elöbb mond el neki,hidd el tapasztalatból beszélek.Az én édesapám a legjobb barátját ölte meg,8 évet ült ,miután szabadult azután nősült és születtünk meg ( hárman vagyunk testvérek).Hálás vagyok azért ,hogy 5 vagy 6 évesen már megtudtam.Ha kialakult volna egy kép róla és mondjuk 10 ,15 évesen tudom meg az nagyon rosszul érintett volna.Így ezzel a tudattal nőttünk fel és igy fogadtuk el.

 78. László Monda

  Nagyon erdekes interju! Erdemes lenne 4K-ban felvenni a tovabbi videokat.

 79. A. K.

  Szuper volt! 😉 Köszönöm! 🤝 Én nem tudom ki,hogy van vele, (feltételezem sokan)... de én felnézek Attilára. Bátor,alázatos ember! 🙌 Elmosolyodtam amikor arra kellett volna válaszolni,hogy mit mondana a lányának? Első körben megnézheti a Viszkis filmet 😊😊 (Persze csak poén!) 😄 Minden jót kívánok! 🍀

 80. László Kovács

  Attilának ötlet kislánya "felvilágosításához": Egyszer volt hol nem volt... Meséld el (ha teheted minden este) életed történetét annak minden keserűségével, örömével, tanulságával.. Egyszer, ha majd el jön az idő azt tudod mondani, hogy emlékszel kicsim arra a mesére, arra a főhősre!? Az a valaki - apa volt! Talán működhet! Sok sikert🤝és kitartást💪