A Funkton égisze alatt megjelenő dalok és klipek hivatalos csatornája.\n\nfacebook.com/pages/Funktasztikus/187649627940299\n\nAdorján Csató, AKA Funktasztikus (Funktastic) - earlier known as Funk N Stein and Interfunk - Hungarian MC, rapper, and one of the most iconic artists of Hungarian Hip-Hop. \nHis solo albums were milestones for Hungarian Underground Rap. The biggest success came in 2009 when he released his 6th solo album called "Jelentések Fanyarországról" (Reports of Sour Country). The album was named the best Hungarian Rap album of the year. With this, he was named the best solo artist of 2009. This was followed by his 7th album called "Táncdalok, Sanzonok, Melodrámák" (Dancemusic, Chansons, Melodramas) which already has 7 video clips. On this album you can hear the '60s-'70 Funk and Dance music mixed with '90s Hip-Hop music. Some of his clips are self made/ self produced, and even though the videos are low budget films, they are still played on TV.

 • 100
 • 19

Megjegyzés

 1. The Hungarian Flavour

  Ááá... Ilyen nincs! Ezek mit csináltak?! Ilyen szófordulatok nincsenek. Ez hihetetlen. Hatalmas! Mindkettőtöknek nagyonnagy tisztelet!

 2. Kristof Mátyus

  Azta ez nagyon érzi a rappet

 3. Krisz Parti

  Hol van a nezettseg??😶😶😐🤬

 4. Fanny Somlán

  Ki az a bácsi aki szellemként mindig ott ácsorog az összes klippben

 5. Iulius

  Hogy szetbabsztad őket hahaha, ezt jó volt hallani! 🤣👌

 6. Imre Maksa

  13 megtekintése volt, pár perce lehetett fent, mikor először meghallgattam. Azóta 1000szer.

 7. Attila Kiss

  Az Öreg Király✌🏻

 8. Péter Danyi

  Boba a legnagyobb

 9. Patyiv Romani

  Nagyon képbe van mint mindig.

 10. Szabolcs Ollé

  Pont pár hete beszéltük egy haverommal hogy milyen szinten kurvult el a rapzene itthon. Jo pár éve nem is hallgatok. Aztan elkezdtem hallgatni a régi Kamikazes szamokat majd megneztem, most mit alkotsz. Örülök neki hogy legalább te megmaradtál, hamár mindenki más a régiek közül eltűnt. Sok sikert kívánok! És maradj mindig ilyen!

 11. DanielAntony Frankowski

  Friderikusz is bene van Thooood

 12. DanielAntony Frankowski

  Kamikaze

 13. DanielAntony Frankowski

  Elvis a zoldhasut

 14. methtom

  2 legends

 15. methtom

  Ez rap punk, imádom

 16. Joci Anonimus

  Még mindig aktuáll 90en óta ez van!!

 17. Joci Anonimus

  Mester

 18. Joe

  Gang starr mass appeal

 19. Dotti Béni

  Aki téged nem kedvel, vagy nem ért vagy saját magát gyűlöli. 100% ember... El. Lehet dönteni mindenkinek hogy embernek lenni szégyen-e... Mégis mindenki a tökéletes isten szobor szeretne lenni. Neked sikerült.

 20. Dotti Béni

  Ez a szöveg a mélyebbnél is mélyebb jelentessel bír. Nem csoda, hogy nem értékelnek annyian, fel sem fogják, hogy miről beszélsz. Nagyon nehéz megmondani melyik a kedvenc dalom tőled. De, az biztos hogy ennek a dalnak van a legjobb refrenje. Továbbá alkotó vagy... Komplex személyiség, már már jelenség. Időről időre egyre kifinomultabb a ritmizalas is a tartalomról nem is beszélve.

 21. Péter Jakab

  Kurva jó vagy Haver!

 22. Attila Nagy

  Ha egyszer netán a magyar ellenzék kerül hatalomra és hozza a formaját át és keresztbe tesz a magyar embereknek remélem gerincesen kiosztod őket is?

  1. NoMoneyNoFunny

   @Attila Nagy De, tok egyszeru, fekete-feher. Ide adozol van szavazati jogod, ha nem, akkor nincs kozod ahhoz, hogy mi folyik itt. Mi lenne ha lenne beleszolasom abba, hogy milyen szinure festitek a hazatokat? Vagy hogy mi legyen nalatok a vacsora? Van kozom hozza? Nincs. Beleszolok? Nem. Latod mennyire egyszeru?

  2. Attila Nagy

   @NoMoneyNoFunny Válasz -sajnos én szlovákiába születem na errôl nem én tehetek már mint hogy hova tett az élet-ez a szülôhazam ami határos az anyaországal épp ezért kell beszélni a politikárol mert ez az ô bünük és mi fizessük meg .Ezekrôl a dolgokrol beszélni- elmélkedni-boncolgatni kell mert semmi se egyszerü fekete-fehér.A mindenkori hatalom azt akarja hogy szürkülj bele ne tôrôdj semmivel és senkivel így hamarabb irányíthatnak,betôrhetnek és így agymosott birkák lesznek az emberek.Míg régen ôsszetartottak a családok-szomszédok-utcabeliek nem tudták ôket a maguk szájíze szerint irányítani de jôtt a Demokrácia-démonizálás-szétrohasztás és így egyesével megtôrték az embereket-elôre megtervezték.S ennek kôszônhetôen ma már nem beszélnek egymással még a rokonok se csak nyomják a mobiltelefont a zombik és nemtôrôdnek egymással így lesznek szegényebbek csak erre rá se jônnek mivel nem oszák meg gondolataikat egymássalJôn a totális kontrol.Ja amugy szlovákiába adozunk de ettôl függetlenül nem mi határozuk meg sorsunkat csak azt szeretnék elhitetni velünk de a tiéteket se ti s épp ezért probalunk ébresztôt fujni vagy csak arra az irányba bôkôdni az ember társainkat hogy tôbbet értekezünk olyan dolgokrol amirôl azt hiszik az emberek hogy nem is fontos de beszélni kell rola.A magyarországi politikához nekünk szinte semmi kôzünk de innen ugy látjuk hogy jo irányba halad és jo dôntéseket hoznak-jobbakat mint minálunk.S épp ezért nem értjük hogy sok ember miért van ellene?Nálunk nem támogatják a családokat,fiatalokat,kisseb válalkozásokat mégis meg kell élni.Az élethez jobb lapokat kaptok mint a szomszédos államokban még se tudjátok értékelni.De talán majd ha megéritek a rosszat lesz ôsszehasonlítási alap-svájci frankhitel-régi példa de sokaknak sokba került.

  3. NoMoneyNoFunny

   @Attila Nagy Engem nem erdekel az elettortenetetek. Ide adozol vagy nem ide adozol? Nem erdekel magyar vagy-e. Felolem aztan egy kuala lumpuri is szavazhat ha itt el es ide adozik. Meg egyszer megkerdem. Neked, mint Szlovakiaban elo embernek mi kozod van egy donteshez, ami meghatarozza, hogy ITT, Magyarorszagon hogy elnek azok akiknek itt kell elniuk?? Mi kozod hozza? Aruld mar el nekem. Es nem, nem vagyok egyik partnak se a hive, de ezzel ne is foglalkozz. Csak a kerdesemre valaszolj. Mi kozod hozza, hogy kik hatarozzak meg az eletunket onnan, Szlovakiabol, a foteledbol b+? Mondd mar el nekem. Es ne is gyere nekem ellenzekkel meg Fletoval, mert nem erdekel. Erre az egy kerdesre valaszolj. Ja es azt sem er mondani, hogy magyar vagy, mert magasrol teszek ra, mint mondtam. Egy egyenes kerdesre, egy egyenes valaszt varok.

  4. Attila Nagy

   @NoMoneyNoFunny Bizonyára az ellenzéki tábor szimpatizánsa vagy így nem lehet ész érvekel meggyôzni téged.A nyilasok ill.Gyurcsányféle politikusok végett lettünk mi külhoniak de talán így nagyobb magyarok vagyunk mint sok anyaországi tisztelet a kivételeknek.Soha nem szavaztunk és nem is fogunk magyarországi pártra szavazni ez csak hazug maszlag az ellenzéki pártok részérôl a birkáknak Gyurcsány évekkel ezelôtt azzal rémített meg beneteket hogy tôbb millio erdélyi vagy felvidéki megszálja az országott , de a migránsokat szivesen befogadná és pénzelné..S az hogy mi tôrténik magyarországon jobban érdekli a nyugati nagyhatalmak kôtélen rángotott politikusait mint sok magyarembert és még tesznek is rendesen a magyarország ellen minden portálon.Megnézhetnél pár Brüsszeli parlamenti vádaskodást magyarország ellen-volt egy független bizonyos Morvai Krisztina aki éveken keresztül megvédte a magyarságot bárkivel szemben nem ugy mint az ellenzéki szerintem hazaárulo magyar politikusok.S így talán már nem is biztos hogy a magyar ellenzék hatalomra kerülés esetén ti értetek a családototokért tenne.De ha ezt megtapasztalnátok talán nem bíznád idôvel családod jôvôjét rájuk.A magyart pedig addig fogják irtani míg meg nem tanul ôszetartani.Amugy meg kiprobálhatnád milyen külhonban magyarnak lenni ha már egyáltalán te az vagy?

  5. NoMoneyNoFunny

   Neked mi kozod van amugy ahhoz, hogy mi tortenik itt Magyarorszagon? Szeretheted, de ha nem ide adozol, akkor felejtsd el, hogy van hozza barmi kozod. Te mit szolnal hozza, ha Szlovakiaba mennek szavazni egy olyan partra, ami tonkreteszi es szetlopja az orszagot ahol elsz? Szep dolog ez a magyartudat, de csak tavolrol kerlek, ok? Hulye kulhoni gyokerek, ha lenne bennetek egy kis tisztesseg, akkor eltornetek a sajat karotokat ahelyett, hogy a fideszre (vagy barmelyik masik partra) x-eltek, mert elmondom meg egyszer: ha nem ide adozol, nem itt dolgozol, akkor SEMMI KOZOD HOZZA!

 23. Adam Fra

  Ez nagyon ott van...gratula👏👏👏

 24. Gee Jan

  Nagyon nagy! De ki fiú a háttérben.

 25. Csoki Vagyok

  2021 best

 26. Istvan Braz

  Erõt, egèszsèget Funk, meg kitartást!

 27. András Dudás

  Csak azért, hogy legalább 889 komment legyen, és ne eggyel kevesebb.

 28. Áksoo

  Várjuk 21-ben az odabaszos trackeket 😈😈

 29. Jerrod

  üt ver a nóta

 30. fagyisrobi

  Ez (miert nem) Carhartt dzseki? 🧐

 31. C K

  Az egyetlen és eredeti. Respect

 32. Kiss Gergő

  Dolgozni is így tudnál Papa :-) .Am ez is odabasz . Peace

 33. Kicsinko07

  Ki a másik srác a klipben ?

 34. 8 Beats

  a beat yo, refrén hányás

 35. Bálint Bartha

  TESÓ!! Nem mered 2x-es gyorsaságban meghallgatni.

 36. fef29x

  1:27 XD

 37. Zoltan Raffay

  Qrva Jó lett! Kitartás!

 38. ManyMen90

  Funk mellett Gabónak is nagyon nagy RESPECT❤️ sajnálom, hogy nem hallom egyik rapzenébe se refrénként, pedig az itthoni női megfelelője lehetne Nate Dogg-nak (RIP)

 39. gábor kemmer

  Imádom🥺❤️

 40. Gariusdj Gabee

  kemény funk csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!! ;)

 41. 3600 Ncaje

  <3

 42. László Braskó

  Engem egyszer részegen leszopott a funk a wesztend wcbe mert kellet neki a pénz az albérletére.

  1. DirectorX

   Itt minek dicsekszel azzal, hogy ratyi vagy? Te már benne lennél a fajtalankodásban. Beoltatod magad, és mehetsz a pride-ra.

  2. Dobrev Klára DK

   Az a hiro volt. Részeg voltál, nem emlékszel

 43. Róbert Einger

  ...ez hihetetlen...

 44. TOZINK beats

  Szia remélem jól vagy. Zenét produkálok, de nagyon nehéz nagy közönséget szerezni, ha nem vagy híres, de mindent megteszek művészetem megismertetése érdekében. Meghívlak benneteket, hogy fedezzék fel a Beats-t, és ha nem csalódnak, ne habozzon, iratkozzon fel és ossza meg barátaival ;)

 45. Szabi Molnár

  Kurva nagy a szöveg! Ellenben nekem a régi oldschool alapok kurvára hiányoznak 😢

 46. don mancsini

  Az a szkreccs a végén felteszi a pontot az i-re

 47. TECHNO TRONIC

  Mi a faszt ordibálsz ? Félsz egyedül ?

 48. Péter Szeidmann

  XX

 49. Tomasz Tomek

  Big up Poland

 50. Laci Jason

  Curtis remélem szarrá ver tényleg😄😁👍☝️💪

 51. Bela Lencses

  "Funktasztikus" szöveg és zene!Nem sokan maradtak meg ezen a vonalon!Gratula!Még több "prófétikus" hangot.Örültem,hogy beszéltünk.Sok ihletet és jót!Többen vannak veled mint gondolnád!Peace!

 52. Zsolt Török

  Kurva jó :)

 53. dongo.judit Dongó Judit

  Nálatok ismerek egy jobb reppert Japánban a Zsiros Deszkát.

 54. Milán Csepella

  Ezt egyszer majd Szegeden is légyszi🥰😀🤯

 55. Dávid Szabó

  Magamra zárom a magánzárkát! Nem vagyunk egyedül :D

 56. Huzat Music

  Azt a k.vaaa 😄 Ember ez gecire eros lett!!

 57. MarslakyHUN HUN

  Funk, 8 eve keszult nota es cdak egy eve kerult a nezok ele! Mi volt az oka a mestermu varattatasa ?

 58. renatoka ronto

  "Lyukobányán a bika " Lyukobul is pacsi

 59. Dotti Béni

  Azt hinné az ember sosem maxolod ki magadat :D de egyre értettebb és érettebb a munkassagod. Olyan jó a refrén. :D van benned stenk rendesen

 60. Péter Veszelszki

  LTP!! :)

 61. Varga József

  Funk te még mindig ott vagy szeren csak Terri black nemkéne mogéd,,,,,,

 62. lászló toth

  Következő klipped bevàllalom ha gondolod(animàciò)

 63. Csaba Horvath

  Ez bizony megint Pesterzsébeten készült... :)

 64. lászló toth

  Fasza mint mindig!

 65. David Szabo

  2021. Fanyarország

 66. Krisztian Zeke

  Legjobb vagy funk. De nem ertem a kovetoidet vannak 36 ezren es nem kepesek egy like ot se nyomni. Kikezek te?!

 67. Sandor Nagy

  Ez hatalmas.

 68. dr. Alpár

  Minnél inkább megismerem a szakmát, annál inkább érzek együtt Funkkal. Szomorú, de egy csomó fasszopó csokra a magyar hip hop. Tisztelet a kivételnek. ✌🏿🤘🏿

 69. Cat Dead

  Emberek, akik azthiszik, hogy ez egy héttel ezelőtt jött ki:🤡 (Csak a youtubera jött ki most a music video, pl.: Spotifyon már hamarabb is fenn volt)

 70. Szilàrd Szilàgyi

  Végre valaki kimondja amit senki nem mer....

 71. Ferenc Bekesi

  Nagyon jo lett‼️🔥🔥 De a hater tancosod nem epp egy Jeffrey Daniel

 72. Funkton Official

  Árulkodó a pár napja megjelent gyalázkodó Curtis-es videó. Örülök neki, hogy végre jól látható, a személyem ellen irányuló, évek óta tartó elemi gyűlölet, ami eddig kizárólag a háttérben ment és amire valójában nincs is érdemi magyarázatuk. Érdekes adalék, hogy ennek a gyűlöletkeltő, okádék műsornak a készítői között szerepel, Süveg Márk azaz Saiid is. A tolerancia apostola, aki többek között a NER hip-hop egyik oszlopos tagja, haszonélvezője és nyerészkedő főgörénye. Ahogy említettem, eddig “csak” a háttérben mentek a szemétkedések és a fenyegetések, ügyeltek arra, hogy később mindent le tudjanak tagadni, kollektíven hülyének tituláltak, de most már egyre jobban kilóg a lóláb. Összeesküvés-elmélet gyártónak neveznek, miközben pontosan lekövethető az egész haszonleső érdekkör, akik a műfaj független, kritikus képviselőit kíméletlenül üldözik és próbálják ellehetetleni. Ezzel a hozzáállással szinte már csak egyedül maradtam talpon, ezért főleg felém manifesztálódik az utálat. Tudják ők legbelül, hogy a pávakörüknek köze sincs a hip-hop-hoz, de hülyék lennének elengedni a húsosfazekat. A személyem elleni gyűlöletkampányt, az Animal Cannibals egyik tagja, Dósa Richárd, évek óta közpénzből finanszírozza. (NKA alap, több mint egymilliárd forintot osztott szét a haverjainak.) Amíg én mindig is a piacból éltem, ők érdemi munka nélkül, különböző juttatásokból tartják fent magukat, családjukat és karrierjüket. Nem sajnálom tőlük, de ez ku••ára nem fair play és ezt ők is nagyon jól tudják. Ricsi Pí, a hatalom kitartottjaként, főleg szakmai frusztrációtól vezérelve, a kormánykritikus szemléletem miatt, nem kedvel engem és úgy általában az egyenes embereket. Illetve, nem mehetek el szó nélkül most sem, a Kannibálok felfedezettjei és szellemi örökösei, a Hősök mellett. Letagadják, de ők azok akik zsigerből gyűlölik a underground kultúrát. A frontember Eckü, időt és fáradtságot nem kímélve, folyamatosan ötlettel, szervezkedik és hátulról koordinálja a dolgokat. A cél az, hogy kritikus hangok ne is szülessenek. Ez a Nemzeti együttműködés rendszerének természete és lényege, csak a különböző szférák és a gerinctelen szereplőik változnak. A belső körökben az oda dobott alamizsnáért, szinte elvárás lett, hogy így vagy úgy, de valahogy mindig szúrjanak oda nekem. Nem mindig pénzt kapnak a seggnyalók, van hogy videoklip lehetőséget vagy másféle segítséget. A legutóbbi ilyen klip, a Csivava ”Mikee” Misié volt, amiben százezredik alkalommal is beszólt, persze csak burkoltan, hogy később félre lehessen magyarázni vagy rosszabb esetben le lehessen tagadni. Még Mauglit is szerepeltetik, hogy flexeljen az a szerencsétlen. 😀 Bár, a rap műfajban mozgunk mindannyian, mára szép lassan csak rájöttek, hogy verbálisan nem fognak tudni kicsinálni, ezért újabb szintet léptek. Miskancsó új dalában már megjelenik a burkolt fenyegetés, a “közelharc”-os, fizikai inzultusra való utalás. Vicces ez, mert évekkel ezelőtt, miután konkrétan leütöttem az egyik nekem hencegő rapper haverját, aki el is sírta magát a helyszínen, az ott jelenlévő csapattársaid nem mertek még hozzam sem szólni. Majd utána csináltak vagy húsz nekem szóló beatmaking-et a fingszagú szobában, ahol keményen néztek a kamerába. Miskancsó pár hét múlva egy másik fesztiválon, annyira be volt szarva, hogy kirohant az öltözőből amikor beléptem. Most meg tisztes távolból “közelharcol” a hülyegyerek. 😀 Nyomhatod a rajongóidnak a keménykedő dumát, én nem fenyegetőzőm, úgy is találkozni fogunk és akkor lerendezzük ketten a dolgot. Ugyanez igaz a buta betyárkörtére is. Őt is felhasználják, ismerik a vérmérsékletét, ezért könnyedén ellenem hangolták, azt gondolják, hogy a Curtis családjának bűnözői múltjától majd nagyon megijedek. Nem fogok. Érdekes, hogy jó pár éve még mindkét úriember alázatosan, hangos nyelvcsattogások közepette a közreműködésemért kuncsorgott, most meg már zsoldosként, “kur***nyázva” fenyegetnek. Változnak az idők és az emberek. Legvégül, szeretnék gratulálni ehhez az egészhez Dósa Richárdnak és szellemi örököseinek, amiért sikerült összehozni és évek óta fenntartani ezt a gyűlöletkampányt, büszke lehetsz rá.

  1. József Szigeti

   Ezért nem hallgatok 10 éve magyar reppet.

  2. Black Light 999

   @NoMoneyNoFunny Köszönöm

  3. NoMoneyNoFunny

   @Black Light 999 Csomo helyen. Google: "24.hu raktarkoncertjuk utan megvertek a hetkoznapi csalodasok"

  4. Black Light 999

   @NoMoneyNoFunny Hol olvasható a hír?

  5. NoMoneyNoFunny

   Kapcsolodo hir: Olvassatok el a legfrisebb hireket a kicsitsem kormanybarat Hetkoznapi Csalodasokrol, a legendas punkegyuttesrol. Veletlenul bekerultek valahogy a raktarkoncert meghivottjai koze, melynek a hatalom finoman szolva nem igazan orult... Persze nincs szelekcio Magyarorszagon kit tamogatnak es kit nem...

 73. Patrik Domokos

  Boszorkányüldöző undergrund pa-dö-dö Vissza száll rátok a woodoo karma Baszd meg a tinisztár haverod a filogránt te hormon zavaros kung-fu panda Báttya a nyálad is mások köpték a szádba😬😬✌️✌️✌️✌️✌️

 74. Patrik Domokos

  Az egesznek leragtad a husat funk 😬😬😬🤙

 75. Ne bántsd a magyart mert pórul jársz!

  Hello Funk! Biztos nem írsz vissza de érdekelne mit szólsz Curtis véleményéről a 3Pontosba ahogy le csicskázot téged, bűdös csicska vagy és megfog verni ha találkoztok, reagálsz rá vagy leszarod??!! Kíváncsi vagyok de szerintem nem csak én, a döntés a tiéd, szép napot!

  1. Ne bántsd a magyart mert pórul jársz!

   @Funkton Official Köszönöm a válaszod ez kielégítő volt, minden jót neked és azért vigyázz magadra!

  2. Funkton Official

   Árulkodó a Curtis-es videó. Örülök neki, hogy végre jól látható, a személyem ellen irányuló, évek óta tartó elemi gyűlölet, ami eddig kizárólag a háttérben ment és amire valójában nincs is érdemi magyarázatuk. Érdekes adalék, hogy ennek a gyűlöletkeltő, okádék műsornak a készítői között szerepel, Süveg Márk azaz Saiid is. A tolerancia apostola, aki többek között a NER hip-hop egyik oszlopos tagja, haszonélvezője és nyerészkedő főgörénye. Ahogy említettem, eddig “csak” a háttérben mentek a szemétkedések és a fenyegetések, ügyeltek arra, hogy később mindent le tudjanak tagadni, kollektíven hülyének tituláltak, de most már egyre jobban kilóg a lóláb. Összeesküvés-elmélet gyártónak neveznek, miközben pontosan lekövethető az egész haszonleső érdekkör, akik a műfaj független, kritikus képviselőit kíméletlenül üldözik és próbálják ellehetetleni. Ezzel a hozzáállással szinte már csak egyedül maradtam talpon, ezért főleg felém manifesztálódik az utálat. Tudják ők legbelül, hogy a pávakörüknek köze sincs a hip-hop-hoz, de hülyék lennének elengedni a húsosfazekat. A személyem elleni gyűlöletkampányt, az Animal Cannibals egyik tagja, Dósa Richárd, évek óta közpénzből finanszírozza. (NKA alap, több mint egymilliárd forintot osztott szét a haverjainak.) Amíg én mindig is a piacból éltem, ők érdemi munka nélkül, különböző juttatásokból tartják fent magukat, családjukat és karrierjüket. Nem sajnálom tőlük, de ez ku••ára nem fair play és ezt ők is nagyon jól tudják. Ricsi Pí, a hatalom kitartottjaként, főleg szakmai frusztrációtól vezérelve, a kormánykritikus szemléletem miatt, nem kedvel engem és úgy általában az egyenes embereket. Illetve, nem mehetek el szó nélkül most sem, a Kannibálok felfedezettjei és szellemi örökösei, a Hősök mellett. Letagadják, de ők azok akik zsigerből gyűlölik a underground kultúrát. A frontember Eckü, időt és fáradtságot nem kímélve, folyamatosan ötlettel, szervezkedik és hátulról koordinálja a dolgokat. A cél az, hogy kritikus hangok ne is szülessenek. Ez a Nemzeti együttműködés rendszerének természete és lényege, csak a különböző szférák és a gerinctelen szereplőik változnak. A belső körökben az oda dobott alamizsnáért, szinte elvárás lett, hogy így vagy úgy, de valahogy mindig szúrjanak oda nekem. Nem mindig pénzt kapnak a seggnyalók, van hogy videoklip lehetőséget vagy másféle segítséget. A legutóbbi ilyen klip, a Csivava ”Mikee” Misié volt, amiben százezredik alkalommal is beszólt, persze csak burkoltan, hogy később félre lehessen magyarázni vagy rosszabb esetben le lehessen tagadni. Még Mauglit is szerepeltetik, hogy flexeljen az a szerencsétlen. 😀 Bár, a rap műfajban mozgunk mindannyian, mára szép lassan csak rájöttek, hogy verbálisan nem fognak tudni kicsinálni, ezért újabb szintet léptek. Miskancsó új dalában már megjelenik a burkolt fenyegetés, a “közelharc”-os, fizikai inzultusra való utalás. Vicces ez, mert évekkel ezelőtt, miután konkrétan leütöttem az egyik nekem hencegő rapper haverját, aki el is sírta magát a helyszínen, az ott jelenlévő csapattársaid nem mertek még hozzam sem szólni. Majd utána csináltak vagy húsz nekem szóló beatmaking-et a fingszagú szobában, ahol keményen néztek a kamerába. Miskancsó pár hét múlva egy másik fesztiválon, annyira be volt szarva, hogy kirohant az öltözőből amikor beléptem. Most meg tisztes távolból “közelharcol” a hülyegyerek. 😀 Nyomhatod a rajongóidnak a keménykedő dumát, én nem fenyegetőzőm, úgy is találkozni fogunk és akkor lerendezzük ketten a dolgot. Ugyanez igaz a buta betyárkörtére is. Őt is felhasználják, ismerik a vérmérsékletét, ezért könnyedén ellenem hangolták, azt gondolják, hogy a Curtis családjának bűnözői múltjától majd nagyon megijedek. Nem fogok. Érdekes, hogy jó pár éve még mindkét úriember alázatosan, hangos nyelvcsattogások közepette a közreműködésemért kuncsorgott, most meg már zsoldosként, “kur***nyázva” fenyegetnek. Változnak az idők és az emberek. Legvégül, szeretnék gratulálni ehhez az egészhez Dósa Richárdnak és szellemi örököseinek, amiért sikerült összehozni és évek óta fenntartani ezt a gyűlöletkampányt, büszke lehetsz rá.

 76. Detraházy Adolf

  Oriasi

 77. Donát Tépő

  miscratchaz...

 78. Gábor Szmeskó

  Jó zene lett! Az egyébként a Dél tepsi? Nem vagyok benne biztos

 79. Dán István

  Ki ez bohóc 🤣🤣🤣

 80. David Walliams

  Na végre . Best of Best . Mert amit Kovid Peti csinál az vicc Alias Majka. Lehet érezni az energiát . Nem egy nyálas elbutult zene 🙏🙏🙏🙏