Ez a Magyar Hang - A Túlélő Magazin független politikai, társadalmi és kulturális hetilap és portál hivatalos HUgets-csatornája. A lap alapítói a 80 évet élt Magyar Nemzet egykori munkatársai, akik elkötelezettek, hogy a korábbi szerkesztőség szellemisége tovább éljen. Kifejezett célunk a magyar valóság bemutatása, nem csak a „Nagykörúton belülről”.

Honlap: hang.hu/
Facebook: facebook.com/magyarhang.org/

 • 30
 • 9 745 783

Megjegyzés

 1. Zoltán Kanó

  A közösség nyújtson kezet????????????? Ez a nő nagyon hülye !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Zoltán Kanó

  Ez a műsorvezető egyre hülyébb !!!

 3. Zoltán Kanó

  Sosem lesz vége !!!! Ahogyan a gallok mondanák: Les gens sont stupides !!!!

 4. yougoodsky -

  Legkozelebb lehetne macskabemutato!

 5. Mária Molnár

  Ó, ez a sok szakértő.

 6. Fán Vonyító Madár

  Jól leesett a színvonal. Se Puzsér, se Pörzse, se Vona. De itt van Ms Szőrös Muff Paprika Kinga

 7. Gábor Garai

  Kezdem unni azt, hogy Konok Péter csapong, nem hajlandó látni, hogy az ellenzék mindig is relativizált, és ezt említettétek korábban a műsorban, hogy a Gyurcsány, a Jakab, a Fegyőr, a nemtudomki nagyobbat próbál mondani a másiknál, mert részben egymáshoz méri magát, részben a Fideszhez. Hatás-ellenhatás, amikor ilyen autokrata kormányunk van, az ellenhangok arra vágynak, hogy retorzió legyen! Aztán, ha megnyerik a választást, vagy lesz retorzió, vagy nem lesz - VISZONT: közhely következik, egy fasiszta, autokrata, népirtó (értem ezalatt a járványkezelések alkalmatlanságát és az embereket emberfeletti munkával gyógyító orvosok rabigába hajtását a járvány CSÚCSÁN!!!) kormánynál sokkal jobb bárki. B-Á-R-K-I. Ekkora baklövéseket még a „szemkilövető” Gyurcsány se követett el. Bár én richtig nem szavaznék se a náci pártra, se rá, ha a DK egyedül indulna, se egy Szanyi/Volner-séle kamupártra, ettől bármi jobb. Egyelőre nem az lenne a cél, hogy az ország újjáépüljön, hanem hogy megálljon a lejtőn. Hogy ezek ne lopjanak többet, és ne zsigereljék ki a még élő magyarok idegrendszerét, mert az ország, a nemzet jövőjét sodorják veszélybe. Mindenki vagy kivándorol, vagy rabszolgaként hal meg, miközben Magyarország neve is már egy rakás ország számára a feketelistára kerül, USA, Ukrajna, Szlovákia, Csehország, hogy csak párat említsek. És amikor Orbánt leváltják: aki leváltja, az be fog sorolni középre szép lassan, mert onnantól kezdve már nem fogja magát a fasiszta Fideszhez mérni. Függetlenül attól, érdeklik-e a választói a szavazás után, és attól is, hogy abszolút többséggel nyernek, kétharmaddal, vagy bárhogy.

 8. Attila Csende

  Pörzse tök jól elmondta a Dobrev ügyet. Nem értem miért nem értették a többiek

 9. azzeenn

  Arról beszélgettek többen mellettem a villamoson, hogy, ha nem volna a jelenlegi Magyar Kormány, aki katonákat küldött a kórházakba, akkor csúszópénz nélkül senki sem jutna védőoltáshoz. El lehet képzelni, hogy a kórházakba mennyibe kerülne egy-egy oltás megkapása hálapénz néven... Összeghatárban 20000-től 100000 forintig volt a vélekedés, amit zsebbe kellene tenni. :) Csak az orvosnak, és még a nővérke utána jönne... Volt, aki azt mondta, hogy még az oltást is meg kellene venni, persze számla nélkül. Nem tudom, hogy igazuk volt-e.

 10. Emil Gombkötő

  gáz, hogy törlitek a kommenteket:)

 11. Krisztián Kovács

  cigóknak kiosztották volna az eszközöket :D Megnéztem volna

 12. H27196902

  Túl halk

 13. Antal Csaba

  miért nincs a gityó felhúrozva kérem szépen....

 14. Attila Kocziszky

  Csintalan már hónapok óta szétizgulja magát a járvány miatt, hogy ja, mi lesz ha beteg lesz, de a cigi azért kell. :D Fő az egészség, ugye? :DDD

  1. Rhys O'Kelly

   Míg a trafik-biznisz a NER magánügye,addig a Csintalan dohányfüggősége is hadd legyen már a saját magánügye...

 15. Csaba Túri

  43:40 tol... elnézést

 16. Csaba Túri

  49:30 nem azt akarom , hogy bukjon a kormány-mondja egy ellenzéki politikus

 17. Alfred Denes Horvath

  03-06-an MA Becs szamtalan pontjan Tütetsek vannak a Megszoritasok vegett .A tünteteseket szervezett Modon Egyidejüleg rendeztek, a Rendörseget igy megtudtak Osztani ! De ahol beavatkoztak Ott BRUTALISAN a Tömegböl talalomra, szemelyeket kicibaltak es ketten -harman, raterdelve Bilincsbe Vertek ! KERESD a NETEN: (oe24.Tv)-en a Friss hireket ! Tschüss !

 18. Viktor Váradi

  Megjelent a rendelet az új korlátozások részleteiről! - Portfolio.hu www.portfolio.hu/gazdasag/20210305/megjelent-a-rendelet-az-uj-korlatozasok-reszleteirol-472808 Sebaj, a lényeg, hogy van miről sírnotok, még ha nem is igaz - "kicsit" emlékeztet valakire. Kire is ? Megvan, K.G. :-) Virágárusok - megoldva. Iskola - véletlenül Dévényi gyerekénél sikerült. Szegény Bangóné.... A Momentumnak viszont már februárban megvolt alkotva az okos nyitás teljes terve. "A hullám előtt" - igaz Dévényi Úr. Sajnos tovább nem bírtam nézni....10:28-nál feladtam.

 19. Big Donkey Nagy Szamár

  Csintalannnak ne adjatok már mikrofont, mert már annyira vér ciki. A többiek is csak a plafont nézték, mikor szót kapott...

 20. Anikó Jánosi tovább lapoztam

  Gusztustalan ez a Csintalan! Mindenre , amire csak akarják ráfogják hogy "zsidózik". Ha a villamoson véletlenül egy zsidó vagy cigány mellett elpukizza magát hangosan az ember, rögtön feljelentik hogy "azé me cigány/zsidó/ vagyok! Undorító! A magyart és a keresztényt persze lehet emlegetni hátrányos jelzőkkel. A "magyarozás" megengedett!

 21. Lazac Ugar

  Végre újra látni és hallani Pap Réka Kingát - remélem más forumokon is sűrűn fog - ismét - előfordulni!

 22. Lukács Ferenc

  apósomat el küldték a dunaújvárosi korházból ...látszott hogy nem akarták megvizsgálni!!! húzzon el minél hamarabb...ez igen

 23. K77

  36 percnèl a cica volt a legnagyobb arc😍

 24. Zoltán Ökrös

  Nagyon jót tett a műsornak a csajszi! Szellemiségében és "csak" jelenlétével. A fiúk kicsit visszafogtak. És így jobb lett a műsor! "Hajrá magyarok!"):

 25. Tesz- Vesz

  Dévényi már az elején fáraszt hogy behisztizik, mondja már el a poénját! miért volt rajta maszk!?

 26. János Pribilla

  Papp Réka Kinga ,mindig is tiszteltem, becsültem. Sokat adott hozzá, egy amúgy is színvonalas csatornához. Köszönöm. - János Pribilla

 27. Alvin

  undorito rinyas banda!!! nemetorszagban november ota így élünk! nem 2 het! a cigin rinyalnak, megvan a prioritas! es senki nem hisztizett! ötszörös a jelenleg fertozottseg Magyarorszagon mont Nemeto.ban. Mit kepzeltetek??!!

 28. István Elek Gál

  Mikor jutnak már el a pontos, leíró fogalmazásig? Nem a kormány döntött. A kormány csak azért szokott összeülni, hogy meghallgassa Orbán döntéseit. Ha nem a valóságot írja le a beszéd, akkor becsapja a hallgatóságot, elkeni a felelősséget.

 29. Gyula Szűcs

  Mi van Csintalannal? Csak nem beteg?!? Nem röfögött a kutyája, nem szentségelt, nem hisztizett, nem vágott a másik szavába... :o viccet féretéve: nem lehetne mindig ilyen?

  1. Zoltán Ökrös

   Mondom! A csajszi jót tett a műsornak!

 30. Ágnes Bné F.

  Ez a Réka egy szerencsétlen, furcsa nő. Soha nem kedveltem, kár volt meghívni!!

  1. azzeenn

   @Ágnes Bné F. Demagóg az egykori romántumos Pottyondi Edina! "Nem értette" mi az idősek tanácsa a megírt propaganda szövegében, amit felolvasott. Belinkeltem. Kitörölte, mert az egész szövege így nagyon gyenge lett, hiszen csak utána kellett volna nézni. Gondoltam, hogy akkor link nélkül teszem ezt, hátha a netjogtár linkje zavarja. Azt is kitörölte az adminisztrátor, mert nem a tudás a cél, csak a demagógia hullámát akarják meglovagolni.

  2. azzeenn

   @Tesz- Vesz Demagóg az egykori romántumos kicsike! "Nem értette" mi az idősek tanácsa a megírt propaganda szövegében, amit felolvasott. Belinkeltem. Kitörölte, mert az egész szövege így nagyon gyenge lett, hiszen csak utána kellett volna nézni. Gondoltam, hogy akkor link nélkül teszem ezt, hátha a netjogtár linkje zavarja. Azt is kitörölte az adminisztrátor, mert nem a tudás a cél, csak a demagógia hullámát akarják meglovagolni.

  3. Tesz- Vesz

   @Ágnes Bné F. Pottyondy Edina egy értelmesnek tűnő nő.

  4. Ágnes Bné F.

   @Tesz- Vesz : köszönöm, egyetértek!

  5. Tesz- Vesz

   ha még szerencsétlen lenne, de a baj hogy imbecillis is. tényleg nem találnak értelmes nőt? csak ő van meg karafiáth? miért nem hívják be Puzsér feleségét, annak legalább van esze. . itt legalább nem lenne olyan modoros, mint a videócsatornáján.

 31. TheDoki1981

  PRK pozitív meglepetés volt. Korábban kizárólag orbitális faxságokat volt képest beszélni, most tök normális volt. Lukácsi Katalin helyett inkább őt hívjátok.

 32. mindent megtett értem

  mennyire kel gusztustalannak embernek lenni ahhoz, hogy amikor emberek halnak meg valaki csak a cigijére tudjon gondolni?!

  1. azzeenn

   @Attila Sági Ezt a jóembert meglepte, hogy ezek ilyen emberek? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  2. Attila Sági

   Nagyon!

 33. János Varjú

  Rékát sűrűbben.

 34. Elisabeth Kacziba

  Üdvözöllek, nem üdvözletem! Ez utóbbi, az valahonnan üdvözletem küldöm stb.

 35. Dávid Nagy

  Paprika Kingus... legalja kategória ez a lény

  1. Tesz- Vesz

   mi a f3nének hívják meg? tényleg nem találnak értelmes nőt? csak ő van meg karafiáth? miért nem hívják be Puzsér feleségét, annak legalább van esze. itt legalább nem lenne olyan modoros, mint a videócsatornáján.

 36. György Szabó

  Réka! Ne politizálj, jó nöstényként ivaroz szaporodj ,légy már jó magyar nő:))

  1. Dávid Nagy

   Ehhez a lényhez azért gusztus is kell...

 37. Sàndor Böszörményi

  most inkább nem mondom el a véleményemet dévényiről!

  1. Tesz- Vesz

   mert? akkor minek írsz kommentet? ÍRD LE vagy stfu ahogy a művelt angol mondja.

 38. István Palást

  Nem megbántva a Lakner Dávidot, azért a műsor nézése közben a képernyő két szélén mutatkozik némi esztétikai különbség. :-)

 39. LM

  Miért nem olvastok el mindannyian egy apróhirdetést, amiből fel tudtok készülni és akkor van valami fogalmatok arról, amiről aztán beszéltek. "Úgy tudom, hogy azt azért nem lehet beadni, mert az ilyen gyógyszer beszedésének egyes vélemények szerint ilyen meg olyan hatása is lehet. És nincs elég laptopja se a családoknak." Elmentek ti most már a picsába, ez nem műsor.

 40. Anna Lavotha

  A kaszinó a pénzmosás temploma. Nem lehet lezárni.

 41. Anna Lavotha

  Tegnap hallottam az ABC-n: Egy magyar (származású) exminiszterelnököt 3 év börtönre ítélték korrupció miatt. Ez Franciaországban történt. Szerintetek ez előfordulhat Magyarországon? Nem, mert a harácsorás első, jogtalan fázisa már elévült. 18 óta nem ideges a miniszterelnök.......................

 42. Zoltán Héjjas

  Ne bántsuk Döbrögit és a bandáját. Ők igen is BÁRMENNYI pénzt odaadnának az orvosoknak, nővéreknek ha összeállnának 11-en és megvernék a Camp Nou-ban a Barcelonát és Felcsúton a kert végében a visszavágón is! Igaz,hogy új ágyak, CT helyett az udvarra műfüves edzőpályát kapnának, de járhatnának Lamborghinivel annyit kapnának. Amig ilyen nem lesz minden marad

 43. Viktor Váradi

  Sanyi bácsinak tényleg olyan nehéz lenne valakinek elmagyarázni, hogy tegye már 20 centivel távolabb a fejétől a kamerát... Túlmozgása ellenére is benne lenne a feje a képben.

 44. Julianna Nemeth

  A tanarokat, tanitokat miert nem oltottak az orvosokkal, de legalabb a futballistak elott .

 45. Anna Lavotha

  Melyik húsvétra?

 46. Tibor Majoros

  Homo kádárikus powered by EU-s pénzek.

 47. András Filipovitsh

  Dávid, Puzsér, meg Dévényi úr miatt érdemes a patreonon tolni támogatni a Magyarhangot. (ha Katalin is a bandához tartozna őt is megemlíteném ... jah :D )

 48. Nils Holgerson

  Köszi Sanyibá. Élvezhető volt a műsor.

 49. Péter Nemes

  Ez a cukipofa kis hölgy feldobta a műsort.✌👍 Még ez a javíthatatlan őstahó Csinti is respektálta! Olyan érzésem volt,mint amikor Tyereskova megjelent a virtigli komcsik között a Heti Hetesben. Legyen még máskor is!

 50. Lajos Molnár

  Kritizálni könnyű de meg kell mondani a tutit és a végén nyilatkozni kell hogy vállalják az ANYAGI és ERKÖLCSI felelőséget!!!!

  1. BüszkeMelegFideszes Focista

   Aki dönt azé a felelősség.

 51. Rita K

  Bárkit, csak Paprika Kingát ne!! A leggázabb az egész palettán.

  1. Ágnes Bné F.

   : egyetértek. Kár volt meghívni! Eltűnt jó ideje, maradhatott volna tovább is!

 52. László Hárshegyi

  Kinga beszélgetett a kamaszokkal és az egyik azt mondta, tudja, hogy nem kellenne és nagyon szégyenli magát de az gondolja, hogy az Orbán haljon meg... Igen és ennek a kamasznak el kellett volna mondani, hogy alapvetően neki is saját magán kéne segíteni saját magán, meg ha akar másokon is, mert ha ilyen most az ő hozzáállása, hogy a problémákért amit ő megél mind az Orbánt hibáztatja és azt kívánja, hogy bárcsak haljon meg, akkor ha 2022-ben megbukik a Fidesz, és a Karácsony lesz, akkor ő feltehetően 2-3 év múlva meg majd azt fogja kívánni, hogy bárcsak a Karácsony haljon meg! És utána meg a Fekete-Győr haljon meg! Az a baj hogy az emberek itt, - lehet, hogy a 40 év miatt - mindent az államtól várnak, és a fiatalok is erre szocializálódnak. Akinek ilyen a mentalitása az próbálja meg külföldön, hogy ott helyt tud-e állni, tényleg mindenféle segítség nélkül, és ha igen akkor talán itt is menni fog neki.

  1. Edison Thomas

   sajna igazad van :/

 53. Richárd Somogyi

  Dévényi, oltakoztatás? Tényleg menj már a picsába. A műsoron PRK sokat dobott egyébként.

 54. Gábor Éliás

  Az a hivatkozás O. Viktor részéről, hogy "járvány-matematikusok" azt tanácsolták neki, hogy most valamilyen szintű zárásnak kell jönnie, az csak a népmesei elemek kedvéért megfogalmazott elbeszélő része a fabulának. Azért a politikában bármilyen szinten is tevékenykedő embernek kellene azon a szinten lennie, hogy ezt evidenciaként kezelje! Ugyanis a műsorban megfogalmazottakhoz képest a valóság éppen fordítva igaz: O. Viktor intézeett egy arra hivatotott NER-es cég felé egy olyan megrendelést a zárást előkészítő döntés alátámasztására, ahol maga O. V. megadta azt a végeredményt, amit az ellenzéki közvélemény tőle gyakorlatilag kikövetelt ebben az esetben is! Miszerint a zárásnak eme foka indokolt. Az inkriminált NER-es cég "járványmatematikus" alkalmazottjai a közvetlen főnöküktől azt a számítási feladatot kapták, aminek a végeredménye ez kell legyen! Kvázi számoltak valamit, vagy nem (ez a lényeg szempontjából tök mindegy). Az is könnyen lehet, hogy semmiféle járvány-matematikusi számításról nem volt itt (sem) szó.) Ami a lényeg ebből az egész népmesei történetből csak annyi, hogy akkor, amikor O. V.-nek a járvánnyal kapcsolatban (és bármi másra is ugyanígy igaz ez a folyamat) valami olyan közlendője van, ami a választói és a hozzá köthető gazdasági érdekeltségek szempontjából negatív kihatással vannak - magyarul bármiféle elégedetlenségre, elfordulásra adhat okot - az ilyen irányú bejelentéseknél elő kell húznia a kalapból azokat - ebben az esetben a járvány-matematikusokat - akikre helyette lehet adott esetben ujjal mutogatni és hivatkozni, illetve ami a lényeg: bármiféle felelőséget átruházni adott esetben. Ennek az ellenkezője is igaz: amikor O. V.-nek a járvánnyal kapcsolatban valami olyan közlendője van, ami a választói és a hozzá köthető gazdasági érdekeltségek szempontjából pozitív hatással lesznek, azokat diadalittasan a saját nevében jelenti be és aratja le érte egyszemélyben a babért, a nyilvánvaló politikai javakat és fordítja azt át szavazói plusz db-számmá.

 55. RRoberto76

  Katalin, nem értem. Nem feltételez rossszindulatot a Fidesztől? Szerintem kevés aljasabb, rossszindulatúbb rablóbanda volt még az ország élén. Az mennyire jóindulatú, hogy március végétől megvonják az orvosi ellátást azoktól, akiknek 6 hónapnál több a tartozásuk. Remek időzítés mindenesetre. És lehetne sorolni az antiszociálisnál antiszociálisabb intézkedéseket. Amúgy a kaszonók is bezárnak vajon? :(

 56. BüszkeMelegFideszes Focista

  Kínos ez a mű korrektkedés ezzel az égetnivaló bűnszervezettel szemben. Azzal áltatjátok magatokat, hogy ezért külömbek lesztek náluk. Egy langyi kis cicaharcba képzelitek magatokat, pedig Sztálingrád van.

  1. Dr Dre

   Ott a pont.

 57. B. Bébé

  A ner maga a kétpártrendszer. A fidesz és az összefogás is ugyanazt építi, úgy ahogy a pályázati pénzeket is közösen osztották le eddig is.

  1. csehszlovakze

   pontosan. #bojkott2022

 58. H. A.

  Hétfőig olyan tömeg lesz mindenhol, hogy mire 2 hét múlva nyitnak, pont akkorra lesznek betegek egy csomóan.

 59. Szakál Hugó Róbert

  16:10 - Ne, ne legyünk megengedőek, nem 1.000.000-ót hazudott a csúti köpcös tróger,, hanem 2.000.000-t. Nem kell megengedő lenni vele, nem kell megfelezni a hazugságát. azt mondta a szélhámos, hogy egy hétvége alatt 2.000.000 embert tudnak beoltani. Így hangzott el pontosan.

  1. Dr Dre

   👍👍👍👍

 60. László Hárshegyi

  Csintalan: "Igen ez az egész évekóta tartó dolog a beletörődésünkről szól az igénytelenségünkről szól, az elvárásaink hiányáról szól... Nem ez arról szól hogy ingyen akarjuk, nem akarunk tisztán fizetni érte, se mi, se a munkáltatóink! A gyurcsány 2007-ben be akarta vezetni a nyereségérdekelt több biztosítós modellt, ami megvédett volna minket a kórház túlszámlázásástól, és kikövetelte volna a megfelelő ellátást, mert neki megfizettük volna. Nem kellett, leszavazták, így maradt ez a szar. Gyurcsány még 2012-ben ismegmondta amíg az egészségügy nem lesz fizetős addig szar lesz. Nekünk ott abiztosítónak kéne fizetnünk és ők a díjjért kihajtják az egészségügyből a megfelelő ellátást, és a túlszámlázás elkerülését, mert ezlenne az érdekük. Nem kellett! Hát akkor senki ne sírjon!

 61. prostatikus vogon jeltz vogon tisztviselő

  49:04 Ne haragudj, de ne csináljatok úgy mint a bántalmazó kapcsolatban lévő feleség. A Fidesz a magyar társadalommal pont úgy bánik mint egy iszákos agresszív férj. Ha 22-ben megruházzák a fideszt és utána meg 6/5 -el jönne vissza ahogy a példában áll. Szerinted mi lenne? A fidesz milyen tanulságot vonna le ebből? Elárulom: Azt vonná le, hogy továbbra is bármit megtehet és ha elkövetett hibát az az volt, hogy nem tartotta elég szorosan a kezében a hatalmat. Ez a megruházzák 22-ben hogy majd jól viselkedjen, az pont olyan mint amikor a megruházott feleség bátyja beszél a paraszt férjjel, hogy ne verje többet a feleségét. Csak ennek 100-ból 100 szor az a folytatása, hogy ha legközelebb jön haza részegen a kocsmából, akkor mégjobban megveri az asszonyt.

  1. Dr Dre

   @prostatikus vogon jeltz vogon tisztviselő nézd, akkor nincs köztünk vita! Én is ezt szeretném!

  2. prostatikus vogon jeltz vogon tisztviselő

   @Dr Dre Én azt sugallom, hogy el kell zavarni a csutit de úgy, hogy ne tudjon visszajönni.

  3. Dr Dre

   @prostatikus vogon jeltz vogon tisztviselő azért mert az almát hasonlítod a banánnal. Azért. Részeg férj, feleség...????Mi köze ennek a magyar belpolitikához?Azt sugallod, hogy nem kell a csutit elzavarni, mert megsértődik, aztán meg rosszabb lesz😏... Ezért kár volt a biteket pusztítani...szerintem...

  4. prostatikus vogon jeltz vogon tisztviselő

   @Dr Dre Miért is? Esetleg meg tudod cáfolni bármelyik állításomat ?

 62. László Hárshegyi

  Így az állam nem tesz semmit, meg úgy az állam nem tesz semmit, na most akkor liberáliskáim el kéne dönteni hogy éjjeliőr állam kell-e amelyik minimálisan korlátozza a szabadságunkat, vagy mi a fene?

  1. László Hárshegyi

   @Carcosa Jó persze az OK, hogy az ember szabadságjogai, jogállam, törvény előtti egyenlőság, stb... ezekben nincs különbség a Nemzeti konzervatívok felfogása és a liberálisok között, tehát ezt ad actra tehetjük. De eltérés van a mai liberális baloldalnak azon a fő törekvéseivel szemben amelyekre utaltam és ezek nem faszságok, hanem kardinális kérdések!

  2. Carcosa

   @László Hárshegyi tisztázzuk a liberális alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Ez a liberális szó jelentése nem az a faszság amit te ráhúzol. Használd a Wikipédiát mielőtt baromságokat beszélsz

  3. László Hárshegyi

   @Carcosa Akkor tisztázzuk liberális aki elveti a nemzetállamot, a hagyományos heteroszexuális családmodell kizárólagosságát, igenli a multikulturális szivárványtársadalmak kialakítását.

  4. Carcosa

   Az utolsó liberális ebben az országban a Fodor Gábor. Szóval fogalmam sincs kihez beszélsz

 63. Levente Emőke

  Komoly igény van a társadalomban az emberek reményeivel, életével és lehetőségeivel játszadozó, illetve azokat eljátszó politikai elit elszámoltatásával kapcsolatban. Ez akkor is így volt, amikor Orbán kampányolt ezzel, majd hazugsággá válva elszállt mint a legtöbb választási lufija. Lett belőle NER. Egyre biztosabb, hogy a közös ellenzéki lista és a közös ellebzéki miniszterelnök-jelölt kellően elégséges fegyver az Orbánizmus ellen, de korántsem az ellenzék üzenetei, ikonikus személyei, hanem sokkal inkább a miatt, hogy egyszerűen elege lett rengeteg embernek a pofátlanná vált és mérhetetlen lopásból, az arroganciából, a jobbággyá válásból, a rengeteg elhazudott értékrendből, és ez összekovácsolja az egy ellenzéki listára szavazókat, legyen annak a miniszterelnök-jelöltje akár egy döglött csirke. Sajnos azonban abban is biztos vagyok, hogy túl kicsi ország vagyunk ahhoz, hogy olyan emberek kerüljenek az ország irányításához közel, akik az országban élő emberekért kívánnak dolgozni, mintsem a saját meggazdagodásukra koncentrálni. Egyszerűen nem tud elég ilyen embert kitermelni a nemzet.

  1. csehszlovakze

   az összefosás nem megszüntetni akarja a NER-t, csak elfoglalni, fegyőr lehetetlen ígéretei bebizonyították. #bojkott2022

 64. Big Skywalka

  kell a cigaré Sanyi

 65. Nikoletta Szücs

  Köszi, hogy meghívtátok Kingát, végre egy élvezhető beszélgetés ahol csak néha vágtatok a másik szavába! Ebből szeretnék többet, köszi! :)

  1. lászló kerekes

   Hajrá transz gyerekek. Ezaz paprika. Csak így tovább.

 66. zsolt szekely1222

  Az a legnagyobb baj István.Hogy majd 2 év múlva amikor (isten ne adja) létrehozzátok ezt a fityisznél is sz..bb szörnykoalíciót..akkor majd a fű alatt elismered hogy ezt nem kellett volna De akkor már mire megyünk evvel? megint ellopják 4 évünk. Mit érünk azzal dévényi istván ha akkor majd beismered marha voltál?

  1. zsolt szekely1222

   @prostatikus vogon jeltz vogon tisztviselő Nincs összellenzék...csupa súlytalan megélhetési kalandor->Gyurcsány van harmadik út:Mi Hazánk

  2. prostatikus vogon jeltz vogon tisztviselő

   @zsolt szekely1222 Ajánlott olvasmány: Douglas Adams, Galaxis útikalauz stopposoknak A témára visszatérve. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de én fiatalként éltem meg a rendszerváltást és bőven emlékszem az összes fidesz variánsra. Emlékszem, hogy milyen volt az 1.0 fidesz amit itteni Magyarhangosok mint egykorri fideszesek az ős hiper szuper fideszként aposztrofáltak. Azt kell, hogy mondjam az a fidesz annyiban különbözött a mostanitól, hogy nem volt meg a 2/3-uk azokhoz a disznóságokhoz amiket most kényelmesen megcsináltak. De ugyanúgy megvoltak ugyanezek a dobások csak kisebb volumenben. Az M3-as autópályába csak az Orbán Győző bányáiból lehetett követ vinni. Anno Mikola osztotta a stallumokat a saját rokonainak. Ugyanúgy próbálták mindenféle trükkel áthágni a parlamentáris szabályokat. pl. A heti parlamenti ülés azt is jelentheti, hogy kéthetente. És még sorolhatnám a dolgokat az 1.0 fideszből. Már az 1.0 fidesz alatt megjelent a fidesz szekta, akik mindenféle kétség nélkül követték a vezér szavát. A facebook előtt internetes fórumok voltak. Volt egy fideszes oldal ahol fideszes moderátorok voltak. A lényeg, hogy ha a legkisebb ellenvetést fogalmaztad meg, már törölték is a kommented. És itt most ne olyanra gondolj, hogy a Viktort elküldték az anyjába, hanem kulturáltan véleményt formáltál, hogy ez meg ez szerinted nem jó. Utána a kollégáimmal azzal szórakoztunk, hogy direkt ömlengős alányalós kommenteket írtunk a falra. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a kritikátlan seggnyalásnak és szervilizmusnak hol van az a határa ami már nekik is sok. Sajnos elbukott a kísérlet, nem tudnunk olyan nyálas felszopó alányaló kommentet írni ami sok lett volna és emiatt törlik. Oda akarok kilyukadni, hogy nem ok nélkül lettek elhajtva 1998-ban. Amikor meg 2010-ben visszajöttek, akkor a 98-as kudarcból nem azt vonták le, hogy ők rosszak voltak és elegük volt belőlük a "Zembereknek", hanem az, hogy nem fogták meg elég erősen a hatalmat. Mi következik ebből? A fidesz nem fog változni. Az egész párt Orbán Viktor személyes szektája. Akkor állna be változás, ha az egész vezérkar eltakarodna Orbánnal, Kövérrel, Dajccsal, Lázárral, Rogánnal, Szíjjártóval, Bayerrel, meg úgy kb. az összes ismert fideszessel. Lássuk be, hogy erre zéró az esély. Tehát két lehetőség van: 1. Marad a fidesz és megy minden ugyanúgy tovább. 2. Nyer az összellenzék és sikerül új játékszabályokat alkotni és így legalább lehetőség nyílik arra, hogy létrejöjjön egy harmadik út egy igazi polgári erő.

  3. zsolt szekely1222

   Fura nevű@prostatikus vogon jeltz vogon tisztviselő Nem feltétlenül: 1.Orbánnal én sem vagyok elégedett.Rengeteg gyenge rossz döntése volt,r(pl két hét alatt rend lesz ,elszámoltatás hiánya.stb)ráadásul szeret saját zsebre dolgozni.. Vannak emberei akiket ki nem állhatok(pintér,mészáros,) 2.Viszont azt is tudom ha gyenge a csapat ,nem elég egyszerűen kirúgni pár játékost Pl A magyar csapat nem túl erős...Nosza rúgjuk ki Dzsudzsákot,vagy Szalait...és utána? Mi lesz? kit teszünk a helyére? győzikét? pákót ? Bangónét? 3.Ha te is valódi változást és nem a magyarságot 100-szor becsapó Népnyúzó komcsikat(libsi ua.) akarod visszahozni,akkor nézd meg a Mi hazánk programját.Tedd a szívedre a kezed..Mi hibát találsz benne? Szerintem az minden értelmes magyar embernek vállalható szerethető... Ha neked is tetszik húzd be az X.et.Hajrá magyarok! Aki magyar velünk tart!

  4. prostatikus vogon jeltz vogon tisztviselő

   Ha jól értem, akkor te azt szeretnéd hogy maradjon minden ugyanúgy mint eddig.

 67. Egy srác vidékről

  HA MÁR 800.000 EMBERT BEOLTOTTAK, AKKOR MIÉRT NŐ A MEGFERTŐZŐDÉS+ A HALÁL ÉS MIÉRT KELL MÉG SZIGORÚBB KORLÁTOZÁS?

  1. Lokodi Balázs Levente

   800.000 ember kapta meg az elso adagot ketott kell kapni és ha eltelik 3 het akkor lesz maximalis a vedetseg igaz ez a pfizerre a kinaira nemtudom

 68. Konrad Schlüsser

  nem tudja jobban kinyitni a száját ez a kölyök??

 69. Áron Simon

  Paprika "Akkor Európa iszlám lesz, és akkor mi van?" Kingát tényleg muszáj volt?

  1. Antal Kalász

   ilyen szép jid nevekkel, te "gyerek" inkább tiszteld a gért !, ahogyan még a valódi keresztény vallás is kötelességeddé tesz azt . . .

 70. Péter Vódli

  Nagyon jó volt a műsor! Gratulálok!

 71. Zsolt Dienes

  most full komolyan kérdezem, a Kingával minden rendben van? Évek óta nem láttam, és most mintha valami tök más embert néztem volna. Elsősorban nem a megváltozott hajszínére gondolok (jobban áll neki ez az új szvsz), hanem a stílusára, ilyen tök visszafogott meg kellemes ember benyomását keltette, a Puzsér-féle hard talkból nem ilyen Kingára emlékszem. :) De amúgy adom, hogy többet szerepeljen, sokkal jobb volt őt nézni, mint a Lukácsi Katalint, vagy a Reichert Jánost. Sőt, szerintem a Csintalanra is jó hatással volt, sokkal kevesebbet őrjöngött meg arrogánskodott. :)

  1. Dávid Nagy

   Meg van b*szva a p*csája

  2. Kádár Dóra

   Hát igen... Lukácsi jó fej, de azért inkább eltekerem ha meghallom. Egy mondatot fél óráig cirádáz. Meg a hangja is milyen már... Persze szeretjük őt azért. Reichert is jófej, csak kicsit demens, meg parkinson kór se áll neki olyan jól minz Ozzynak.

 72. Dr. Gonzo

  jaj ne paprikakinga európaiszlámleszésakkormivan tőle sötétebb már csak a lukácsi haja.

  1. Rita K

   Paprika Kinga színvonalánál már nincsen lejjebb.

 73. Zoltán Schmidt

  Egyetértek Csintalannal. Nem vagyunk a hülyék országa, csak a túlközpontosított rendszerben a folyamatosan felülről hozott átgondolatlan, esztelen döntések elveszik az intézményvezetők, kollégák kreativitását. Így megyünk át egy "tökmindegy, [email protected], nem érdekel" közönybe.

  1. Tesz- Vesz

   ez milyen igaz, még a munkahelyekre is, legalábbis ahol magyar a főnök

 74. Rossi07

  Szóljatok, ha nincs Csintalan, akkor visszatérek.

 75. Szecsődi Andrea

  Isvtán tök jó hogy levágattad a hajad!

 76. András /Miklós/ Marton

  Konok 47:00 "Gyurcsány a magyar demagógia aranykoszorúsa"... Hatalmas 😁😁😁

 77. Zoliqa

  Prk tök normális volt. Hívhatnátok többet.

 78. zsolt szekely1222

  dévényi ! amióta "nincs" klubrádió(persze van azért) maximális fokozatra kapcsolt nálatok is a hülyeség. 1.bezárnak a virágosok? A tények:"Orbán a korlátozásokkal kapcsolatban bejelentette: a bölcsődéket egyelőre megpróbálják nyitva tartani, a virágosok pedig a nőnapra tekintettel március 8-án még nyitva lehetnek. " Na ennyit rólatok:hazug komcsi gecik!hugets.info/show/yZmGrtC5lpVn25w/vide.html

  1. zsolt szekely1222

   @H. A. Igazad van.Viszont sose mondtam hogy a fityisz jó...Sőt azt mondom gyenge.De gyurcsány lenne a megoldás? meg a szánalmas buta sleppje? Én orbánékat influenzának,gyurcsányékat viszont ebolának tartom. Tessék választani :)

  2. H. A.

   @zsolt szekely1222 Számtalan más óvodások által is megoldható problémára viszont azóta sem találtak megoldást, szóval ezt nem lehet előre tudni.

  3. zsolt szekely1222

   @László S Lehet, de egy óvodás is kitalálhatta hogy erre találnak megoldást. De ez is jó lett beteg dévényinek példálódni...pánikeltésre. Láthatólag bangóné szinten hülye

  4. BüszkeMelegFideszes Focista

   Ez most nem jött össze. 😊

  5. László S

   A műsor csütörtök délutáni felvétel. Az általad említett korlátozás enyhítése péntekre született meg.

 79. Bécs - Wien

  Újságírók megpróbálják értelmezni, miért van, hogy a politika így ketté választotta a magyar társadalmat. Miért ez a nagy gyűlölködés egymás iránt, ha az csak egy politikai véleményen alapszik. Ti, független újságírók mindent megtesztek, hogy ez ne így legyen. Az már egy más kérdés, hogy egy izzadt kezű, parizelt zabáló választótól még a kézfogást sem fogadnátok szívesen. Mert ugye a tenyér az alapján izzad, hogy négyévente hova húzod be az x-edet. Egy fideszesnek nyilván nem izzad a tenyere, maximum ragad. Viszont ha ragad, akkor abban lehet pénz bőven, oda már szívesen adnátok a kezeteket ti is. Hátha a tiétekbe is ragad valami? Nem így gondolom, szeretem ezt a műsort, mióta létezik, nézem. De Tévényi Istvánnak az utóbbi időben voltak érdekes mondatai. A műsor felvételről megy, van tehát idő kissé átgondoltabban fogalmazni.

  1. Dr Dre

   @Antal Kalász és.. ????Már megbánta!!! A csuti gazdad meg KISZ-titkar volt, meg libsi, meg...

  2. Antal Kalász

   van igazságod és ez a dévényi, ne feledjük, v. tíz éven át tolta ! annak a hazug tolvaj orbánnak, simicskának és a fideSSes náciknak a szekerét...

 80. Attila Wisky

  A lényeget kimondta a Pista 43:15 -nél!