Az RTL Klub hivatalos HUgets csatornája!

 • 30
 • 117 562 097

Megjegyzés

 1. Ádám Földesi

  Jön a nyár !! Nyissunk :D :D :D Jól beszopjuk :D :D

 2. Am Ball

  🤮👎RTL

 3. Am Ball

  🤮👎RTL

 4. S TJ

  Kínai polgárként azt mondom, az az ország amely nem volt képes az elmúlt 30 év alatt összehozni egy M3 ferihegyi metrot... Azt ne segitsük már kínai pénzzel, szerintem Budapest ugy jó ahogy. Nem kell oda Fudan.

  1. Bruno Konrad

   @Juhász Péter Ezert a rasszista es idegengyülölö kijelentesert kirugtak volna a Herthatol!

  2. Péter Solymosi

   Én azt nem értem , hogy erre , azon kívül , hogy rohadt nagy pénzkidobás, miért is lenne szükségünk? Van két tucat felsőoktatási intézményünk, ahol a diákok 40%-a már eleve külföldben gondolkozik, szerintem nem egy kínai egyetem fogja megoldani a meglévő problémákat. Van egy 3000+ milliárdos hitelünk eddig is Kínával, most jönne még egy +500 milliárdos, minek? Minek mikor akkora az államadósság , hogy a 2008-2009-es válság időszaka is elbújhat mögötte. Most , hogy válság van és elszabadultak az árak mit mond a kormány, nem nincs válság. Hát igen, végülis több szektor működésképtelen, nincs tartalék és hitelt hitelre tolnak. De nincs válság....

 5. Mihály Spiák

  ...és ha vakcina oltást kapott attól még ugyanúgy fertőzőt lehet és másokat is megfertőzhet. Oszt jó napot !

  1. Mihály Spiák

   @John Havas Igaz. A statisztika kimutatható,nyomtatható és végül iktatható.

  2. John Havas

   az mindegy....statisztika a lényeg 😂

 6. Fari Fari

  Kivánok a müvész úrnak nagyon sók boldogságót és egézséget.És egy varázs pálcát!

 7. zoltàn nátloz

  Minden tiszteletem ezért remek munkáért

 8. Varszegi Agnes

  😊❤

 9. Varszegi Agnes

  Nagyon erőlködik.🤨

 10. Judit Lugosi

  Volt kitől örökölni a tehetséget. Gratulálok!

 11. Varszegi Agnes

  Annyira szeretni valóak.😊

 12. Varszegi Agnes

  Imádom😊❤

 13. Varszegi Agnes

  Csodálásos, volt kitől örökőlnie ,az alma nem esik messze a fájától.🙂❤

 14. Varszegi Agnes

  Nem igazán értem ,hogy abszolút profik és abszolút amatőrtől ,hogy jelenhetnek meg egy platformon ?? És néha a profilk rosszabbak mint az amatőrök ( pl : Liptai Klaudia), és az amatőrök jobbak mint a profil (pl: Barabás Éva)De ez csak én véleményem.🤔🤨😊❤

 15. Lajos Tóth

  OK. VIVA ÉNB./Éjjel-Nappal Budapest 2021 & VIVA BUDAPEST HUNGARY 2021!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........................

 16. Jánosné BEDŐ

  Gyönyörű!!!

 17. Henrietta Simon

  Fantasztikus!

 18. P G

  Waits, Cohen, and Hajos singing around a campfire on a remote island after surviving a plane crash.

 19. Anita László

  Jó hallani, látni, hogy a régi Fluor is ott van még :)

 20. Varga Natasa

  najoooo nagyon remélem hogy Barbi és Joe újra összejön

  1. Sevxia Sevxia

   Feltéve ha nem halt meg...

 21. Erzsebet Arva

  Jól esik hallgatni! Tanulságos.....

 22. A világ legnagyobb libsije

  Van aki ezen meglepődik? Egyel több ok hogy jövőre le váltsuk őket!

 23. Attila Szabó

  Meglesz az új közellenség Zacher doki képében pedig ő csak az igazat nyilatkozta mindig is. Ebben az óriási demokráciában aki őszinte az hamar bekerűl a célkeresztbe. Már várom is mikor indúl a lejárató kampány ellene is mint annó Puzsér Robi ellen. Óriási szaktudású ember ilyenből kellene még pár ezer.

 24. Róza Rackerné Erős

  Szeretem hallgatni ; nagyon Joó,

 25. Dani Szabó

  Fidesz mutyi más nemszámìt..legyen miből zsebretenni..

 26. Dani Szabó

  Fidesz tolvajlás ès mutyi mint mindig..

 27. bozsolda51

  ..kár hogy eddig nem ismertük, kiváló ember és színész, minden klipjét keresem!

 28. Gabriela Nagy

  Annyira sajnalom,hogy a Nagy Szam olyan keson van adasban.Orvendek viszont,hogy itt megtalaltam.Gratulalok Nagy Ervin kivallo eloadasahoz ennek az orokzold dalnak,ami sokunknak szivunkhoz nagyon kozel all.

 29. Setag William

  Csak ismétlésképpen: a vakcina különböző módon árthat az embereknek: 1. Az adjuvánsokkal szembeni azonnali anafilaxiás (akut allergiás) reakciók a vakcinákban, amelyekről ismert, hogy történelmileg problémákat okoznak. 2. Akut (napoktól-hetekig) autoimmun reakciók a keringési gyulladás és az alacsony vérlemezkeszámot és véralvadási problémákat okozó antitestek miatt. Ez stroke-ot, szívrohamot és szervi (máj, vese) elégtelenséget eredményezhet. Ne feledje, hogy amikor ezek a halálesetek hirtelen bekövetkeznek az időseknél, gyakran az „időskornak” tulajdonítják, és nem végeznek boncolást. 3. Késleltetett immunreakciók (hónapoktól egy év múlva) az immunrendszer vakcinával történő kórokozó találkozása miatt. Erre akkor került sor, amikor állatokon tesztelték a korábbi mRNS-vakcinákat. Hónapokkal később, amikor az állatokat egy másik koronavírustörzsnek vagy akár más légzőszervi vírusnak, például influenzának tették ki, túl agresszív immunválasszal (úgynevezett citokinvihar) reagáltak, amely széleskörű életveszélyes gyulladást eredményezett a tüdőben és a test más részeiben. Arra számítson, hogy a fősodratú média ezt egy új, „virulensebb” vírustörzsnek fogja felróni, ami növeli a nyomást, hogy minél több ember oltasson be. A valóságban ezek a halálok valójában a vakcina késleltetett mellékhatásainak köszönhetők. 4. Hosszú távú (évek múlva jelentkező) autoimmun betegségek, amelyeket a „Covid antitestek” és a T-sejtek keresztreakcióba lépése okoz a test fehérjein belül. Az eredmények olyan állapotok növekedését jelenthetik, mint az autizmus, a fiatalkori cukorbetegség, az ADHD, az OCD gyermekeknél, valamint a gyulladásos bélbetegségek, a gyulladásos ízületi gyulladás, a szívbetegségek, a sclerosis multiplex stb. A többi lehetséges hatás a termékenység problémája lehet mind a férfiak, mind a nők körében, aminek már tapasztalható volt a megnövekedett aránya a fejlett országokban, ahol az oltási arány magas. (Pl. A csökkent spermiumszám a férfiaknál rossz mozgékonysággal, az endometriózis és a nőknél fokozott vetélésekkel.) Könnyű megjósolni ezeket a fenti egészségügyi problémákat pusztán azáltal, hogy megnézzük a „vakcinák” tervét, amelyeket valóban helyesebben nevezünk „génterápiának”. Vannak azonban olyan kísérleti adataink is, amelyeket állatkísérletek során állítottak elő, amikor a SARS vírus elleni mRNS vakcinákat próbáltak kifejleszteni ... azért hagyták el ezeket a kísérleteket, mert az állatok többsége elpusztult, amikor néhány hónappal az oltás után vírusoknak voltak kitéve.

 30. Péter ifj Ivanics

  Köszönöm szépen!

 31. Fanni Anett Bogár

  Szívbemarkolóan gyönyörű! Minden és teljes tiszteltem az övé! Borzasztóan sajnálom ami vele történt!🖤

 32. János András Sebák

  Nagy szar cuccot gyártottak így jártak vele

 33. András Filipovitsh

  Mi volt ez a lehangoló performance ? Most minek kell ilyen szánalmas jeleneteket összehozni ? Nem elég hogy a parlamentben tojnak a fejükre de még keresik is a lehetőséget hol tűnhetnek gyengének és szánalmasnak ? De most komolyan mit vártak ? Behívják egy teára meg egy masszázsra őket ? Mint ha élveznék hogy folyamatosan kutyába teszik őket. MZP-nek igaza van hogy hiányzik belőlük a tökösség, a “radikalizmus”.

 34. sunsunny sunsunnyphoto

  Mikor nevezik át a bank szót uzsorásnak??? ...bár még azon is túltesznek igazából...

 35. sunsunny sunsunnyphoto

  Inkább építsenek egy új vidámparkot, ami Magyaroknak öröm, nem csak a rizsának a bótban.."egyetem"...pfff.

 36. Am Ball

  RTL 🤮👎

 37. Am Ball

  RTL🤮👎

  1. A világ legnagyobb libsije

   @Zoltán bitcoin-ban kapja az uzsorát.

  2. Zoltán

   mindegy mit irsz csak meglegyen a napi poszt? hogy fizet a párt ezert? krumplival v erzsebetutalvannyal? esetleg meg annal is hü..bb vagy es ingyen nyomod?

 38. Am Ball

  🤮👎RTL

 39. Tünde Demeter

  Hihetetlen, hogy eddig mindenki megtudta ugrani ezt a feladatot... Neki nem sikerült... Maga a dalválasztas is értelmezhetetlen. Igen, nekem is nagy kedvencem a nagy penzrablas, de semmi közöm az olasz történelemhez, így ehhez a dalhoz sem, ha tetszik, ha nem.

 40. Milàn Till

  Szerintem Magyarország legsikeresebb és legjobb művészei mindketten! Gratulálok a művészúrnak és Klárikának is.

 41. S TJ

  Kínaiként én nem nem szeretném ha a hazám tovább finanszíroz egy olyan országot ahol tombol az idegengyűlölet ! 完全不同意给匈牙利投资。 m.hugets.info/show/lamheJrI1qBp3Gk/vide.html

  1. Zoltán

   @S TJ "nem voltatok képesek" mi van, aki nem nyal be a fidesz uradnak azt mar valamivel meg kell belyegezni?

  2. Zoltán

   @S TJ ugyanugy megéri mint az orosz diplomataknak h a orban altal Magyarországba telepitett orosz bankon keresztül szabadon maszkalhatnak Európában.

  3. S TJ

   @Mihály Spiák hát, elnézve azt hogy 30 év alatt nem voltatok képes összehozni 1 Kispest kőbánya - Ferihegy metró hosszabbítást. köszönetet kell mondanod Kínának hogy besegítenek kínai munkásokkal építkezni. A másik pedig mi van ha nem tudtok fizetni a hitelt? Van nyersanyagaitok? Vagy mit tudtok adni Kínának? Kínának abszolút nem éri meg ez a beruházás.

  4. Mihály Spiák

   Mi finanszirozzuk azt,hogy a kinai kommunista "kultúra" nyomulhasson Európa közepén munkát biztositva sok kinainak azért,hogy jó sok kinai itt tanulhasson a kinai egyetemen.

  5. S TJ

   @András Filipovitsh 会说中文嘛? 哪儿学的? 整天和中国要钱还这样对待中国人。。 你不害羞吗?

 42. Istvánné Mogyorósi

  Ez csak egy a több közül. Vagy mindenkit soroljanak fel, vagy maradjanak kussba! Ez így mocskos a baloldaliak részéről.

  1. Istvánné Mogyorósi

   @Bálint Balogh Ezt ne tőlem kérdezze!

  2. Bálint Balogh

   Miért ki kapott még 3 milliárdos kedvezményes hitelt?

 43. Istvánné Mogyorósi

  A nyugatot ismerjük! Elég volt belőlük, Alaposan megkopasztottak bennünket! Úgy hogy? / Trianon, a nyugati demokrácia nevében, hová is jutottunk? / és még?

  1. Istvánné Mogyorósi

   @Zoltán beeee 🐑

  2. Zoltán

   @Istvánné Mogyorósi es amiert apaink anyaink megdolgoztak most a fidesz kozerdeku alapítványokba kiosztja legyen az egyetem, kastély, palota, részvénycsomag, üdülő, cég, termőföld vagyis nem lesz többé a magyar népé es rosszabb mint a privatizacio mert akkor legalább kapott penzt erte az állam. De itt a kormányközeli kurátor leválthatatlanná válik, eladhatják, megterhelhetik a korábban állami vagyont. es ezt tamogatod, te nagy hazafi kereszteny.

  3. Zoltán

   @Istvánné Mogyorósi es kimondta ezt h a Kárpát medence nekunk lett kijelolve? istened? melyik? Ha megkerdezek egy romant, az ő istene vajon mit mondana? hagyjuk mar ezt az alkereszteny dumat.

  4. Tamás Horváth

   @Mihály Spiák Nem játsza. :) Simán kettyós. XD

  5. Istvánné Mogyorósi

   @Mihály Spiák Ki tudja?

 44. S TJ

  Tudta? A “szeretlek Kína” című senkit nem sértő, ócsárló dalra a Hun országból 9db 👎 adtak: m.hugets.info/show/q6F4at7Ur6N2sWE/vide.html Először lejjebb kellene tekerni a Kínaiak elleni gyűlöletet és csak utána álmodozni kínai befektetésről. Miközben van egy világbajnokok akinek a neve Liu... nem úgy néz ki hogy túl hálásak Kínaiak iránt.

 45. Bela Gabanyi

  Jól átvágtág az embereket!

 46. Klaudia Orsos

  Förtelmes!!!!

 47. Attila Dominik

  De beteg ez a rész xD

 48. sittes jenő

  1:29 dddeh

 49. sittes jenő

  Csak simán be olvasta a szöveget

 50. Patrik Orgona

  Hát igen.meg evelin amugy is.jó szereplő meg amugy se ő csinalta ezt az egészet

 51. Blanka Zsófia Grubits

  csodálatos!

 52. S TJ

  Szinte már “művészet” amit a 9 milliós Magyarország produkál, a kormányuk össze-vissza beszél, a tv stáb kérdez de nincs válasz, az ellenzékben lévők meg nem érti mi folyik itt... 😂😂😂😂😂 Még jó, hogy 9 millió (1 kínai városnyi ) ember él így együtt.

 53. Emese Nagy

  Valaki nem tud meg hívót adni sorozatbarátra

  1. Márk Márki

   @István Horvát tudsz adni egy meghívó kodot

  2. István Horvát

   @Emese Nagy Meg vagy

  3. Emese Nagy

   @István Horvát nem tudom hogy te vagy e az mert sok istvan van akinek fekete meg szürke autó a profilja inkább írj rám te a nevem Emese Nagyová a Facebook profilképen én vagyok fekete fehér kép

  4. Emese Nagy

   @István Horvát már be jelöltelek

  5. István Horvát

   @Emese Nagy egy szürke autó és azt ird be Istvàn Horváth

 54. Emese Nagy

  Ha Evelint ki teszik a sorozatból nem is nézem

  1. Emese Nagy

   @smoke factor mi a neve

  2. Márk Márki

   @smoke factor márk instáját ki tudja?

  3. smoke factor

   @Beáta Csomor egyèbkèng evelinnek az az igazi neve hogy Tóth Anita csak hogy eszt ne írjátok le hogy neki mi az igazi neve

  4. smoke factor

   @Beáta Csomor èn nekem megvan instán xd

  5. Beáta Csomor

   @smoke factor Eredetileg. Sehol nem találok infót a srácról :-)

 55. Mate HUN

  2021 valaki??

  1. Dani Horizon

   Enn

 56. Lila Legend

  A jo Isten tartsa meg oket egymasnak es nekunk meg nagyon sokaig!!,

 57. Márk Márki

  Na ez durva lessz

  1. smoke factor

   @Krisztina Mihályfi meg evelint is lehet

  2. Krisztina Mihályfi

   De hogy fog meg halni Barbie , Joe meg lehet hogy mérges lesz Evelinre mert nem mondta el neki , és igen úgyis ki fogják dobni Kristofot az albérletből.

  3. Anett Luczi

   @Dani Horizon Csak annyiban hibásak, hogy nem mondták el a Joe-nak őszintén, hogy mi a helyzet... én biztos azt tettem volna hisz az egyik legjobb barátja Evelinnek és erre vannak a barátok, hogy ha baj van akkor segítsegenek, ha elmondták volna a dolgot Joe nem utálná most őket ennyire

  4. smoke factor

   @Bence Petrovics jajj nem úgy èrtettem a másik adásban

  5. Bence Petrovics

   @smoke factor ha láttad volna, akkor tudnod kellene hogy Joe elfogja zavarni a srácot az albiből.

 58. Gergő Nagy

  2000 rész eljöt gg éjjel nappal budapest

 59. Kert Klasz

  Szuper❤️❤️

 60. Bellevue Bellevue

  Màr 1 trafikot sem tudna az öreg megtölteni.

 61. Éva Sztrimbej

  Nagyon szeretem a hangjukat. és a személyiségüket. Sok boldog évet szeretettel!

 62. Arian Mezei

  A Palya Beanak kellett volna énekelnie

 63. Márk Fekete

  Jelenleg az egyik legjobb magyar színész.

 64. Delila Raskó

  K b j

 65. Enikő Tömő

  Lelkisegély-elérhetőséget a terhességi tesztekhez. Képmás magazin cikke.

 66. Hasznos Zsuzska

  💑💑💑💑💑💑💑💑szivemhezveszlektiteket

 67. Rèka R

  🥰

 68. Richárd Körmendy

  Imádom a mi kis falunkat!❤️🥰

 69. Enikő Tömő

  Lelkisegély-elérhetőséget a terhességi tesztekhez. Képmás magazin cikke.

 70. f_ _m_a_t_e_

  2021?

 71. Lajos Tóth

  OK. VIVA ÉNB./Éjjel-Nappal Budapest 2021 & VIVA BUDAPEST HUNGARY 2021!!!!!!!!!!...............

 72. Leila Verőczei

  csak én hallok Norbi nevet ?

  1. Mátl Tompod

   Vagy ugyhangzott mint ha azt mondta volna de nem ezt sztm

  2. Mátl Tompod

   Igen

  3. Dominika Kotrányi

   Én is 🤔

 73. johny grande

  várkonyi andreàval volt kurni a tokaszanafeju

 74. Erzsèbet Olej

  Nagyon szépek voltak , meghatódva néztem . Két szuper. Művész házaspár nagy köszönet ,tisztelet érte .♥️♥️

 75. Gábor Szabó

  Nemhogy az egészségügyet fejlesztenék! Az a primitiv megoldásuk ,hogy vakcinát vesznek mindegy milyen csak kapják meg az emberek!

  1. Kalman Szabo

   Mond az életed nem fontos mert nem kaptad még el,régen a szüleid zokszó nélkül beoltottak gyermekbénulás ellen és persze kanyaró ellen de nem kérdezték honnan való az oltás ,ja hogy neked az a problémád hogy nyer valaki rajta mond te megszavazod az ellenzékedet az majd a te zsebedet töltögeti,ja hogy még hiszel a mesékben nem tudtam,nem az az első hogy védekezzünk valahogyan,ja hogy a nyugat majd megmondja neked addig éljen a magyar mig őket várjuk segítségnek,és ki vitte padlóra az országod egészség ügyét,biztos hogy a fidesz,nem az ellenzéked,de azért szép napot neked.

 76. M A

  ➡️ 18cams.xyz ⤵️ B.e.S.T f'u"l'l D.a.T.i.n.G h.o.T G.i.r.L's -L-o-V-e-S-e-X---❤️😘 ..👍 !💖🖤❤️今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!この日のライブ配信は、かならりやばかったですね!1万人を超える人が見ていたもん(笑)やっぱり人参最高!まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした,. 💖🖤在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。. 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味g食物煮的時候 1618492524

 77. Dani Szabó

  Fidesz fake news...

 78. Dani Szabó

  Propaganda fidesz fake news...

 79. Dani Szabó

  Fidesz mutyi ès fake news..

 80. Endre Budai

  Jó rájuk nézni !