A hivatásom, hogy a hivatásokat bemutassam! Állandó sorozataim a "Rendőr lettem", illetve a "Tűzoltó lettem" széria, de ezek között az epizódok közt időnként felbukkannak más szakmák is. A lényeg, hogy izgalmas keretek közt, mégis szórakoztatóan, hol drámaian, hol életveszélyesen, de van, hogy csak viccesen: valami LETTEM.
facebook.com/szecsovideo/
instagram.com/andris.szecsenyi/

 • 30
 • 13 517 907

Megjegyzés

 1. Bross uniqa

  Nagyon lassan jönnek a videjók!

 2. Ákos Monostori

  azert ez a tolvajkergetokhez kepest semmi

 3. HU gR

  A 6. részben mutattál egy részletet rendőr autó vezetéséről Emmával és Istivel. Az a videó ki fog kerülni?

 4. Pakai Zsolt

  mega TEKhianyzik a videoid kozul...

 5. William Tamas

  Kérdés a rendőrökhöz: Kerültek-e már olyan lövöldözésbe ahol megsérültek ő maguk vagy egy kollégajuk, és kellet-e már embert ölniük?

 6. Bence Farkas

  ahhoz képest hogy közlekedés rendészet stb a hölgyike rendőr elég szabálytalanul fogja a kormányt

 7. met kebyaah

  jóétvágayat! hogyhívjkmagát?

 8. Nokedli Plays

  Szia, csak én nem találom a 7.részt? Hatalmas gratula! Nagyon tetszik amit csinálsz!

 9. 3RG0

  Szegény kutyus, lehet az életben nem látja többet a gazdáját. :(

 10. Argentino Mr

  a kis rendor ribi mien menő.xdxd

 11. Argentino Mr

  xd..pancser sünök

 12. mongolz1000

  6:01 -nél látható reflex teszt gép vajon valahol megvásárolható? A Csodák Palotájában volt ilyen kb. 20 éve, akkor én tartottam vele a rekordot, csak ezért érdekel.

 13. Tornciti

  50k minden csak nem elrettentő

 14. Dani Kaplan

  mikor jön a 2 rész?

 15. crazyrider22

  Most, hogy láttunk megannyi videót a szabálysértőkről....jöhetne egy kis korrupció vagy állami tulajdon ellopása által generált igazi bűntény!.....Vagy nincs is ilyen kis hazánkban??!?!!?

 16. crazyrider22

  A telefont nyomkodhatod telefon tartóban ami a műszerfalhoz van rögzítve, csak a kezedben nem lehet! Hamar meg lehet szokni és nem köthet bele a rendőr! DE a legfontosabb, hogy vezetés közben ne mobilozzatok!!!! BALESETVESZÉLYES!!!

 17. Albert Balázs Mák

  alig várom már a következö részt

 18. Calver Fürge

  Viszik a vízfejeket lopni a végén, ilyenkor is a dolgozó embereknek kell várakozniuk. Kabaré!

 19. Zoltán Varga

  Mindenki rendőrnek születik, de van, aki tovább tanul...

 20. Joker

  2:44 szepen elhaladtatok a furgonos mellett, mikozben megindult a gyalogos atkeles ZEBRAN! ✌️👏👏👏 Mert kell az a buntetes.

 21. Argentino Mr

  Azok az amatör mozdulatok ahogy elvették az erővágot...ez mindent elárul a képzettlenségröl!:D imadom ezeket nezni!jöhet még!

 22. Argentino Mr

  ezt a felhajtást...sutyeszek...xd minimálbéres orbánszolgák

 23. Márk Kérges

  Szecso nagyon lilik neked ze szakma

 24. Richárd Kozma

  Szia

 25. Igor Kovács

  5:18 ott volt megint a kártyák között a kártya

 26. Igor Kovács

  2:00 ott volt benn a kártya

 27. Karolina Kádek

  Ez a sorozat mehetne a netflixre. De tényleg❤

 28. László Jakab

  A törvény csak az átlag emberre vonatkozik!

 29. Dániel Tháler

  Nagyon menők vagytok az összes nagy király :D engem meg akartak szurkálni a mi nap de ti legalább nagyon ott vagytok üljetek bele az intézkedésbe

 30. Dániel Tháler

  Csak a fekete hajú csaj miatt nézem

 31. Csilla Szakály

  Soha ne fejezd be a tűzoltós sorozatot!!

 32. Csilla Szakály

  Mikor jön a kövi rész?????

 33. Shaojie Rderik Hu

  Szia Szecso szerintem a videó elején aza bácsi nekem furcsa volt hogy anyi pénz volt nála és tudom hogy 2021 van az meg 2019

 34. Csilla Szakály

  Mikor jön a kövi rész (4)

 35. takasz 14

  Okos, ügyes rendőrök. A faszi mióta állt ott úgy, hogy vagy 15centi kilógott a machete_ből a ruhája alatt. Vagy 5en nézték mire valamelyik észrevette. Taps. Profik. De a biztosításom, vagy a jogsim érvényességét, azt lézer szemmel észreveszik. Tomcattel vegyesek az érzéseim, de a tolvajkergetők klasszisokkal jobb és profibb volt.

 36. Norbert Bagdi

  A tűzoltók indításánál van az a zene a hangosban, tudjátok hogy mi az illetve h mi a története?

 37. Jolán Havril

  Imádom a videóidat és engem nagyon szeretlek szeretem a videóidat és szerintem nagyon jó hogy ezt csinálod nekem

 38. Judit Emese Mák

  Nagyon szeretek bűvészkedni, de messze nem vagyok olyan jó mint te

 39. elek csnagy

  Mikor jön az új rész?

 40. Levente Farkas

  Lamborghini-t Skodával üldözni?

 41. karoly horvath

  Nezzetek meg a videotpontosan 7 elvtars pergeti forgassa a hatvan kilos tagot Tovabb neztem a videot es arra lettem figyelmes hogy az evtarsak a z elfogott tag ruhajat pergetik es forgassak es a falhoz tamasztott tagot vegig tapogassak vajon milyen cellal na nem akarom leirni de velemenyem szerint a Pumpat kerestek mert a visszaeso kegyetlen bunozonek szejjeltetettek a labat tapizas kozben Vajon mekkora pumpa lehet alatta ezt csak azok az elvtarsak tudhassak eggyenlore akik kerestek No majd a valltatason kiderul

 42. Mr Arrow

  Mi az hogy helyszínen ki kell fizetni? Ilyen hülyeséget még nem hallotam. Milyen jogszabály van erre? Ha nem ismerem el a szabajsertest amit ezek a kekruhas állami penzbehajto társaság kitalál, nekem milyen jogaim vannak, bíróság a következö?

  1. Szecso Video

   Nincs mit nem elismerni. Egy hitelesített mérőműszer fotóján tökéletesen látszik, hogy az autó jóval a megengedett sebesség fölött halad. Hangsúlyoznám, hogy ez a szabály a helyszíni fizetésről csak a külföldi állampolgárokra igaz - náluk ugyanis így a biztos, hogy be is fizetik a csekket - tehát te magyar állampolgárként nem vagy köteles helyszínen fizetni. El is utasíthatod a csekket, ebben az esetben szabálysértési feljelentés következik, a szabálysértési előadó fogja megállapítani, ténylegesen elkövetted-e a gyorshajtást. És mivel hitelesített fotó bizonyítja, nagy valószínűséggel ugyanaz lesz az eredmény.. külföldi állampolgár is kérheti ugyanezt az eljárást, ott azonban addig azt hiszem a forgalmit bekérik. Magyaroknál ilyen szabály nincs. Remélem kielégítő választ tudtam adni a “kékruhás állami pénzbehajtók” valódi működéséről :)

 43. Sámuel Nyúl

  Ezek rendőrös, mentős, tűzoltós videóid sokkal jobbak mint a régebbi videók!

 44. karoly horvath

  Elfogtunk egy bicikli tolvajt ezt kellett nagy dobra verni arrol meg kussolni kell hogy Heffentager Zsofika gyilkosai ismertek szabadlabon elnek a civil lakossag kozott Vannak tanuk akik lattak a kormendi rendoroket hajbokolni A GYERMEKGYILKOS ELOTT igaz is a ti peldakepetek a tisztesseges feherlelku szeplotelen buntetleneloeletu altalatok nagyrabecsult fonokotok Pinter Sandor volt kisztitkar nepellenes aki titokban bordoszinu sapkat varratott aki szokitettet aki lesbol kameraztatja az autosokat Szegyeljetek magatokat tisztelet a kivetel zsaruknak akik nem korrupciosak

 45. Zsè

  Őszinte vagyok magától !!😅😅🔦🔦

 46. Attila Barta

  Na a szarházi "rendőrjei" traffizni meg kilakoltatni tudnak a bunkók, de a valódi bűnözőket nem fogják meg akkor sem, ha házhoz mennek azok.

 47. Laci Riha

  Remélem a Tacskónak nem okoztatok stresszt, a többi csak bla bla, nem számít.

 48. Lovas Balazs Zsolt

  Miez a buzis beállás Szecso?😄

 49. Dancing With The Elves

  TEK-es videó nem lesz? 🥺

 50. Szergely

  Jó lenne ha egyszer Győrbe is el jönnétek, mert itt naponta több alkalommal akarnak járókelőket el ütni a zebrán. Sajnos komoly balesetek voltak már itt az el múlt években. pl... www.google.hu/maps/place/Gy%C5%91r,+Erkel+Ferenc+u.+6,+9025/@47.686364,17.6239731,151m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x476bbfe2536a5ceb:0xc57b1cc9dbb47f1!8m2!3d47.6867363!4d17.6239739

 51. Andris Skullcandy

  mercis cibonok

 52. G hgolab

  Azért csukjuk be a szemünket csókolódzás, mert tudjuk kívülről

 53. Dániel Véber

  DOMINIK ÉS BABY GIRL AZ KÖZÉPSULISOK ? DE LEGYEN ROZIVAL IS IJEN VIDEÒ.

 54. Szergely

  www.fizetesek.hu/fizetesek/biztonsag-es-vedelem/rendor Ezek után gondoljátok meg, hogy érdemes-e el menni rendőrnek! Mert emiatt szerelnek le egyre többen a rendőrségen és kevesebb a jelentkezők száma is.

 55. karoly horvath

  Vannak tanuk akik elpanaszoltak hogy a Komendi rendorok joviszonyba vannak a meggyilkolt kislany edesapjaval Heffentager Ferencel A tanuk elmondtak hogy szamtalan esetben lattak es lassak parkolni a rendorautot Heffentagerek haza elott most szegyeljetek magatokat ugy hogy az ujjatokat dugjatok a valogatokba es ne fingjatok hangosan pinter sandor altal szokitett olajba szeretlekbenneteket

 56. karoly horvath

  Most csapjatok le Heffentager Zsofika gyilkosara is ott lakik molnaszecsodon a bunpartolo felesegevel egyutt vagy azokra nem szabad Mondjatok meg oszinten hogy a kerekpar tolvaj elfogasahoz miert kellet pontosan hat rendor Most szegyeljetek magatokat ugy hogy a kezeteket tegyetek a szemetek ele es tiszteletbol kettonapig ne fingjaok a rendor ruhaba mert az az allame szeretlek benneteket

 57. John Casper

  A Magyar rendorseg a legkorruptabb a vilagon, gyakorlatilag nem semmit nem csinalnak. Az utcakon kaosz van mindenki a megengedett sebesseg felett van 40-50kmel minimum mikozben azokat bunteti aki nem hordja a maszkot. A miatt hogy nem tartanak rendet az utakon tobb ember halmeg mint a koronavirusban. A Magyar rendorseg egyenlo a maffiaval, a bunozoket Vedi Minden szinten mikozben a deli hataron jonnek be az illegal is bevandorlok es a ciganyok felelemben tartanak falukat. Az embereket fegyverhez Kell juttatni, hogy megvedjek magukat.

 58. Zoltán K.

  Bevásárló kocsik? Ehh...

 59. Viktória Szép

  Szecso várjuk a további videok!

 60. Nagy Gergely

  6:32 ilyen autómata buherálós a hűvösvölgyi villamos végállomáson is van, egy hosszú sötéthajú horgas orrú hajléktalan.

 61. karoly horvath

  Most aztan pinter kerekbe toreti vagy buntetesbol szokiteni kell a sracnak vagy ket hetet

 62. Alien Élijen

  Minek takarod ki az arcát egy szaros bűnözőnek! Nincs joga semmihez

 63. Balázs Kis

  hoppá! a Szalay Isti is ott volt. Amúgy a videó nagyon jó lett. én is rendőri pályára szeretnék menni. jó volt egy kicsit belepillantani a kiképzésbe.+ az eddigi bevetésekbe.

 64. IMI

  A TEK-ről esetleg várható videó? Válaszodat előre is köszönöm. :)

 65. karoly horvath

  Tenyleges eletfogytiglant neki ez tenyleg bravuros elfogas volt lenyugozo ahogyan bilincsbeverik es ketto rendor is bele karol megvagyok hatodva A rendoroket soronkivul elokell leptetni dandartabornokka ugy ahogyan eloleptettek annak idelyen a tehetsegtelen korrupcios Szombathelyi rendorparancsnokot Bene Laszlot igen kerem most tartoztassak le es azonnal verjek bilincsbe Pinter Sandort aki szokitett es a kozutakon meghaltak a rossz minosegu olaj vegett Gyorsan mennyenek erte biciklivel minimum harom napra zarjak be szegeny szerencsetlen nepellenes girnyo feju elvtarsat

 66. Rolpin Csatornája

  -Tudja miért állÍtottuk meg ? -Mert hagytam...

 67. Gábor Mérai

  remélem ezek a videok sok fiatal kedvét meghozzák ahhoz, hogy rendőrnek menjenek ;)