A hivatásom, hogy a hivatásokat bemutassam! Állandó sorozataim a "Rendőr lettem", illetve a "Tűzoltó lettem" széria, de ezek között az epizódok közt időnként felbukkannak más szakmák is. A lényeg, hogy izgalmas keretek közt, mégis szórakoztatóan, hol drámaian, hol életveszélyesen, de van, hogy csak viccesen: valami LETTEM.
facebook.com/szecsovideo/
instagram.com/andris.szecsenyi/

 • 100
 • 11

Megjegyzés

 1. Maisonfeuspectateur

  11:50-nél ott lengedezik a kirgiz zászló. Nagy titok nincs ebben a videóban.

 2. DithenS

  Lehetne a határon átnyúló üldözései gyakorlatokról is videó. Elég keveset tudni róla, jogi hátteret sem tudni.

 3. Cookie Eyon

  Kérlek OMSZ!

 4. Péter Szabó

  A büntető pontozás jó, mert abból egy formán van mindenkinek, de ez mellé nem fix áras csekk járna, valakinek a 10000 is sok, valakinek a 300000 se számít.

 5. Thomas Pekar

  Felsálat daráltat? Hát pörög a gazdaság vazze! Gondoltam csirkefarhát lesz vagy valami.

 6. Dominik Mariak

  Szia legyél mentős

 7. Róbert Sebesi

  Szia szecsó meny a komandóságra

 8. Babett Babics

  Azt én is szeretem 😀😀😀😀😀

 9. Mark Izso

  Húha nagyon titkos lehetett az a delegáció, Szadir Dzsaparov Kirgizisztán miniszterelnüke ült benne

 10. Mester Petih_

  10:41 Persze hogy egy villany ég! xD

 11. Joe Don

  Szigorított kresz vizsgát, tele judapest kreténekkel

 12. Martin buffon

  Nagyon jó lett kérlek majd csinálj ha tuc a az országos mentőszolgálatal közre működését ki alakítani egy sorozatot is

 13. Pig Guinea

  Na ugyan ki autózgat már közpénzen, ha a budai vár volt a cél.... :D Mitől fél? Ennyire szeretik? Szánalmas.

 14. Zoltan Farkas

  Bocs ha tippet adtam 😉

 15. Zoltan Farkas

  Itt angliaban a biztositas nelkuli autokat bezuzzak, az eltiltott soforoket is hasonlokepp buntetik, a vezetett autojukat bezuzzak.

 16. Gergő Hunor Molnár

  A kis mercist érvényes eltiltással miért nem állították elő és kezdeményezték az őrizetbe vételét? 72 óran belül pedig a bíróság?????

 17. lc35989

  Még több ilyen videót kérek! :)

 18. Pituko 60

  Menudod carrazos llevan, igualico que en España con el c4 juasss

 19. Thomas Pekar

  hánynom kell a védett személytől! ha nincs vaj a füle mögött akkor védeni se kéne, nem rock sztár, úgyhogy a rajongók sem szedik szét. Hány ember, mennyi munkaóra 2 bkv jegy helyett. Na és kihez ment....

 20. László Fekete

  1:31 Dominik arca!😂

 21. V3sta

  amúgy szerintem legyen majd omsz is (országos mentő szolgálat) próbáld ki a mentőt is! like hogy eljusson szecsohoz

 22. Atomkukac1

  Ha lehetne, az adom 1%-at inkabb nektek adnam, hogy legyen ilyen rendor jarorbol rengeteg.

 23. Lelly Hoxha

  13:32-nél mit vesz ki a csávó zsebéből? 😂 melyik videóban van benne a teljes rész?

 24. karsten272

  In Deutschland genau das selbe,wenn Stau ist auf dem Haiway dann rechts vorbei auf dem Standstreifen oder abkürzen über den Rastplatz. Da könnte ich jedesmal ausrasten.

 25. Opel Travel.

  Ha neadj isten elütte volna a gyalogost azt reméljük észre vette volna!

 26. Opel Travel.

  Nagyszerű videó Gratulálok! 👍👍📹🚔🚔

 27. opé gyerek

  Mentős sorozat

 28. Sándorné Erdei

  legyen készenléti rendőrség!

 29. Gábor Szűcs

  RESPECT! Csak két kérdésem lenne. 1. A közlekedési baleset utáni romokat az úttestről miért a tűzoltó bajtársaknak kell eltakarítani miért nem a közútkezelő vagy akihez tartozik az úttest. 2. Ha valaki elhalálozik a saját lakásában miért nem az ajtót törik be és úgy hatolnak be, miért kell az ablakon keresztül bemászni létrás vagy kosaras kocsiról. ( szerintem egyszerűbb lenne betörni egy ajtót ) Csak tippem van miért így csinálják. Arra gondolok hogy később az ingatlant be tudják zárni...?

  1. Gábor Szűcs

   @Márió Kalocsa Köszönöm a választ! :-)

  2. Márió Kalocsa

   A második kérdésedhez nem is fűznék semmi választ, tökéletesen megválaszoltad. Mindig a legkisebb károkozással való bejutás mellett kell dönteni. Persze ha sikítozik valaki bent akkor nincs mérlegelésnek helye. Az első kérdésedre pedig azt tudnám válaszolni, hogy ilyenkor a forgalom meginditása, a forgalmi akadály megszüntetése a feladatunk amibe az is beletartozik hogy az utat biztonságosan járhatóvá teszzük. Ami még opcio ilyenkor hogy mi ott vagyunk 5 perc alatt, a seprűs auto meg 1-1,5 ora alatt (ha siet)

 30. Mirtill Hagymási

  -Kés, szuró- vágó eszköz van-e? » ezt nem rögtön akkor kell kérdezni amikor elkapják az embert? :D Kicsit fura hogy azután kérdezték hogy elvettek tőle egy machetét, amivel az összes rendőrt lekaszabolhatta volna amíg bámulták egymást

 31. vyu gg6cy

  ) An independent people's tribunal in London, established to inquire into forced organ harvesting from prisoners of conscience in China, announced its findings on June 17, 2019. The panel concluded that the Chinese Communist Party (CCP) has been harvesting organs from living Falun Gong practitioners in China for many years, and that this brutality still continues today. Many news agencies covered the tribunal’s final judgement on June 17, including Reuters, The Guardian, Newsweek, Forbes, ABC Radio Australia, and The Globe and Mail. Reenactment in 2018 in Vienna, Austria, to demonstrate the Chinese Communist Party's forced organ harvesting from Falun Gong practitioners in China. Reuters: China is harvesting organs from Falun Gong members “China is murdering members of the Falun Gong spiritual group and harvesting their organs for transplant, a panel of lawyers and experts said on Monday as they invited further investigations into a potential genocide,” Sonia Elks of Reuters wrote in her article that was published on June 17. The article explained that the conclusion was based on the final judgment from the China Tribunal whose investigations confirmed forced organ harvesting has been going on for at least 20 years in China. Elks wrote that although Beijing repeatedly denied these accusations, the tribunal's panel of experts had found evidence that these crimes still continued and that Falun Gong practitioners are likely the main source of the organs. “The conclusion shows that very many people have died indescribably hideous deaths for no reason,” tribunal chairman Sir Geoffrey Nice was quoted as saying in the Reuters' report. The China Tribunal was set up by the International Coalition to End Transplant Abuse in China (ICETA). The seven-member panel in their final judgement on June 17 said these malpractices have occurred on a large scale, and are indicative of genocide. “Crimes against humanity and torture have been committed against both the Falun Gong and the Uighurs,” Elk wrote in her report for Reuters. Jennifer Zeng, a Falun Gong practitioner testified at the tribunal that she had been subjected to blood tests and medical examinations while held in detention. She hoped the tribunal’s findings would trigger action to stop the killing.

 32. Viktor Nagy

  Retkes rómaiak.. Sosem volt jogsijuk

 33. Tojás Sárgája

  Ha egyszer meggyilkolok valakit és elkapnak a rendőrök remélem egy olyan "jó indulatú" rendőr kap el, és el is enged egyből.

 34. GFuA FtH

  Akik valóban veszélyt jelentenek, lopnak, betörnek, azok meg vígan alszanak és járkálnak köztünk. Aki meg átmegy egy vonalon egy olyan szakaszon, ahol nem jön egy autó sem, azt bűnözőként kezelik.

 35. Dory

  A lambos csak kedvessegbol allt meg es vett maganak a kedves magyar rendoroktol egy fenykep szuvenirt. Kivancsi vagyok, hogy az ellenorok mennyit, mikor hasznaljak a telefont vezetest kozben...valoszinuleg semennyit 🤔😅 Horgasszuk a sok “pofatlansagot”...

 36. bbb Rrr

  Hát ez elég vicces. Rendőr tiltakozik büntetéskor, hogy a szabálytalankodó le akarja fizetni. Ezt nem engedi, mert szabály ellenes, vagy bűncselekmény. De ha befizeti a büntetést, vagy el megy vásárolni akkor is lefizeti. 😀

 37. Máth Zoltán

  Srácok a lambo többet eszik a következő lámpáig mint a bírság mértéke.

 38. Vágó Mátyás

  Baj e hogy az első 4 szabálytalankodóból 3 mercis volt?

 39. Énvagyok magam

  Az M0 maglódi lehajtónál sok pofátlankodó, a lehajtó sáv egy sávja ellenére két sávot nyit, úgy, hogy az autó út külső sávját lelassítják, vagy meg is fogják.Majd amikor elengedi a jóhiszemű, mert azt gondolja úgy is balra megy (nem arra merre az autók 90%-a hajt) hát hadd menjen, ne kelljen kivárni a sort. Az a sor elején visszapofátlankodik jobbra. A múlt héten végre láttam azt, hogy egy rendőr autó beállít az út mellé és a pofátlanokat kiszedegették. Amíg elhaladtam mellettük ,kettőt vettek kis a sorból. Letekertem az ablakot és megtapsoltam a rendőröket. További sok sikert nekik ebben! Természetesen a taxisokra is vonatkozik? :-)))) Azokra általában semmi nem vonatkozik.

 40. kisscsaba182

  majdnem egy millio megtekintes. nice

 41. Hunor Dombora

  velem egyszer az történt, hogy bicikliztem és egyszer égő szagot kezdtem el érezni, egy ház volt az ki hivtam a tüzoltoságot és a legözelebbi viz forráshoz siettem egy vödörrel el oltottam a tüz nagy részét és kimetekiteni a lakókat akkor 16 éves voltam nagyon örültem annak hogy segithettem a tüzoltóságnak és siettem haza hogy elmeséljem mindenkinek akit ismerek.

 42. Péter Keszthelyi

  Az útesten forgalmat irányító rendőröknek nagyon hasznos lenne a sárga mellény.

 43. Hubertus Albert Rezső

  Ennyi rendőr 1 bicikli tolvajra?😂

 44. Кевин

  1:20 ha a törvény sértő akarja ő is meg nézheti a felvételt..😂 ekkora egy kamut. Fateromat zebra miatt megállitották hogy nem engedte át a gyalogost mondták nem nézheti meg a felvételt csak akkor ha nem fogadja el a büntetést és majd a bíróságon megnézheti.

 45. Robika 76

  Vamzerek országa.

 46. Gyula PANCZEL

  Aszongya "lambordzsini" - uh. A kislány meg hogy fogja az Audi kormányát... Szeretném szeretni a rendőröket, de... még nem megy. Sajnálom.

 47. Doe Jhin

  Ez már az ÉletCél :) Nem hogy azt kergetnétek aki TÖNKRE TESZI AZ ORSZÁG LEGTÖBB EMBERÉT. istenem..

 48. 1312

  7:11 Sajnos Pali is csak addig kemény míg ülsz a hátsó ülésen kamerával 😆

 49. kodin666

  Szánalom ami itt megy. Arról csinálj videót hogy pl. valamelyik politikushoz mennek a rendőrök.... úgy érzem ilyent látni nem nagyon fogunk :D. (persze vannak azok között is becsületesek akik a kis embernek jót akarnak csak szerintem nem túl sok)

  1. Robika 76

   Na végre egy normális ember.

 50. Péter Wágner

  Kilakoltatàsi, aszisztens???

 51. Pamer Balint

  a B merci tuskón beszarok. buszsáv végig, eltiltás ... aztán jön a "nem ismeri", és még extraként az itt dolgozom nem lehetne... mennyé már a fas...ba :D teljesen realitásvesztett világ ez a feketemercis/fehérbmws világ. - jaj de lehangoló lett a vége, tuti azt a kis köpcöst kellett hazaparádézni.. - legbosszantóbb? városon belül az állandó gyorshajtás. senki nem nézi kb az órát meg a táblát, mindenki annyival megy amennyivel éppen tud. eredmény: balesetek és az állandó de szükségtelen mérétkű zaj. ha 30-as tábla akkor 50, ha 50-es akkor 60-70, ha 70-es akkor 80 minimum. m1m7 bevezető 100-as tábla... nemszámít, tolják, elágazásnál már ott a baleset általában. szóval az állandó gyorshajtás

 52. Pèter Mixtai

  4:54 ha jól tudom már ott el rontotta a sofőr hogy a rendőr felszólítása nélkül hagyta el a kocsit, rosszul tudom?

 53. Olivér Tomka

  Engem érdekelne hogy ha 8 óra után a kijárási korlátozás kezdetétől a rendőrökkel lennél és felvennéd mik történnek ezen időszak alatt

 54. Dergi

  a legelején az első jelentenél a házunk elött állítottátok meg a pasast

 55. Feather of Fallen

  Észre sem vettem, de már egy órája titeket nézlek. 😅 Rémület, hogy mennyi a szabálysértő..

 56. DenesMucsi

  Van egy fedélzeti videóm, ahogy rendőrautó hajt fel a gyorsforgalmira megkülönböztető jelzés nélkül pont ott, ahol ebben a viedóban a Mercis jött ki. Ez is bekerülhetne egy összeállításba nem?

 57. Istvan Horvath

  Vamzer Szecso akcióban.. xD

 58. László Szabó

  8:40nél miért vágtatok be szirénát?

 59. ie p

  11:48 beszarsz, vörös szőnyeg a disznók elé! Kurvára örülök, hogy az elit bűnözőink escortját milyen precizitással végzik.

 60. ie p

  2:42 >points out misdemeanor >commits same misdemeanor 4s later zsép vót

  1. Patkany Missh

   jol van misdemeanor

  2. Petho Janos

   szánalmas, hogy tényleg 10mp különbséggel ugyanazt követték el, még ha megkülönböztető hangjelzéssel is :DDD és ezek "vigyáznak " ránk

 61. Örs Viszolajszky

  Ez volt az amikor egésznap valahol le voltak zárva az utak . Emlékszem egyik délután 4szer is belefutottam lezárásba egyes pontokon és ugyan abba a konvoyba :D .

 62. Robi Polyák

  Amúgy engem majd nem elütött egy kocsi ott vèrmezőnel ahol a villamosok haladnak senki nem figyeli a lámpát amikor biciklivel megyek nyomom a gombot zöld lett a lámpa és át megy előttem a taxis Szóval olyan dél után ott is kéne nézelődni amúgy ha látszik egy biciklist az én vagyok fekete sh bukosiakban sárga kesztyűvel

 63. Slan gaming

  Mi van a régi bandával

 64. Olivér

  Szadir Zsaparov volt az akit védtetek? :D

  1. Maisonfeuspectateur

   Ez még Szooronbaj Dzsejenbekov volt. Szept. 29.

 65. mimiko85

  4:18 - Milyen érdekes, hogy egy hurkás tarkójú, kopasz, kissé barna bőrű sofőr, egy cca 15 éves merciben... de nincsenek sztereotípiák! 6:42 - Az arc konkrétan megpróbálkozik egy megvesztegetéssel és utána a rendőr paraszt, hogy "nem vette a lapot"!? Bezzeg, ha még ezért is feljelenti???

 66. zx ay

  csöves micrás lányt kéne a zebrán elütni akkor utánna észrevenné a gyalogosokat.

 67. Oliver Ochoa

  Nagyon szuper felvétel, a vágóképek ahogy a szeméttelepen oltanak zseniális!!!!!! Profi munka tőled is és tőlük is! Respect

 68. Gabor Riba

  Kezbentartott mobil: 125€ 😉

 69. Priest Thomas

  Nem szeretnek egyaltalan "pofatlan es k*cs*g" lenni, mert legkisebb szandekomban sem all, de ugy erzem, hogy vannak joval sulyosabb problemak is (nem a kozutakon), amik szinten a rendorseg hataskore ala tartozik, megsem tesznek ellene semmit, es kozben emberi eletek es sorsok hullanak el sorra, megsem tortenik semmi erdemben valo... pusztan azert mert alapvetoen nem erdekuk, hogy tortenjen barmi is...:((

 70. Garázs Géza

  beáltáll mocsoknak ? gratulálok , a legalljára süllyedtél

 71. Zoltán Zabán

  ha beviszik engedély nélküli vezetés miatt AKKOR MOST MIÉRT NEM VITTÉK BE??????? HÁT BAXÁK MEG

 72. Emese Surányi

  én önkéntes vagyok :)

 73. Zoltán Zabán

  na ez az amit mondok! Egy mercisnek nem fáj 50 ezer leszarja és igy megy továbbiakban is.

 74. Péter Horváth

  'parlamentbe' is tetszenek menni *?* ..sok ott is a bűnöző ..bár, ..ma már minden _Fordítva_ van ..ezt most úgy hívják hogy ('Normális') Szerintem ez *Nem igaz,* ..de, arra nem szokás (ma) 10 millákat "kipostázni"

 75. Speedee Zali

  Ki szereti Aviciit?

 76. Péter Boros

  Hegesztő szakmát is ki próbálhatnád és egy kis videót is csinálhatnál

 77. András Buza

  De szépen hangzik így. Hozzám is törtek be. Riasztó van szerencsére. Otthon voltam, ablakon jött be ajtón ment is ki. Telefon, rendőr jött, megjön rágyújt pár hülye kérdés amíg szívja. Cigi eltapos a viszont látásra.

 78. Andras Franka

  Iszobnyatosan jók az eddigi videók viszont engem roppantan érdekelne hogy a rendőrők mit mondanak az átalakított autokról és hogyha lenne ilyen videó is amelyben bemutatják mi az ami legális mi az ami illegális egy utcai autón.

 79. Andras Franka

  Iszobnyatosan jók az eddigi videók viszont engem roppantan érdekelne hogy a rendőrők mit mondanak az átalakított autokról és hogyha lenne ilyen videó is amelyben bemutatják mi az ami legális mi az ami illegális egy utcai autón.

 80. Andras Franka

  Iszobnyatosan jók az eddigi videók viszont engem roppantan érdekelne hogy a rendőrők mit mondanak az átalakított autokról és hogyha lenne ilyen videó is amelyben bemutatják mi az ami legális mi az ami illegális egy utcai autón.