• 100
 • 10

Megjegyzés

 1. Éva Horváth

  Nem rossz, de egyél inkább normálisan, mert össze vagy aszalódva! 😬

 2. Éva Horváth

  Miért mondja minden liba, hogy "isssszonyatosan" jó?!? Most iszonyatos, vagy jó? 🤔

 3. Éva Horváth

  "A telefonom fénye is fény." 😅😅🤣🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂 #deostobavagy

 4. Éva Horváth

  "Sztresszmentesítő" 🤣 A kő pedig RÓZSAKVARC. Vagy még mindig nem tudni magyarul beszélni? 🤫😎

 5. kislány manci

  Teljesen mindegy, milyen esemény van, nyista festék, semmi szükségem rá. Arcrisztítás, hidratálás, és csóóóókolom! Gyönyörű arcbőröm van, szeretem, soha meg nem fordult volna a fejemben, hogy bármit is takarjak, fedjek, szépítsek rajta festékkel, meg mit tudom én, milyen pacsmaggal.

 6. Berkó Hajnalka

  Szuperek vagytok! Köszi a tippeket, viszont a többi ilyen videót Lilu és Réka videó) nem találom itt a youtube-on, csak a vitaminos első részét (nem tudom van-e második része, de abban azt mondtátok, hogy lesz második része). Légyszi írjátok meg, hogy hol találom őket.

 7. Izabella Oláh

  Ma tanultam megint valamit az itélkezésről, szégyenlem ez miatt magam. Egy beképzelt csajnak tartottam azon kívül, hogy jól énekel. De ma megtanultam, hogy nem szabad itélkeznünk mások felett. Annyira jó fej és ahogy az apja bánt vele az nem lehetett egyszerű. Mindig megfelelni, azért mert lánynak született. Ez a viselkedés ahogy az apja bánt vele, az elvetettség érzést hozta magával, ezért akart minden áron megfelelni. Nem csoda ha túlélő csomag van az autójában. Szegénykém mit érezhetett mikor mikor a döntőben állt és a családtagjai sehol:(. Azért én mint anya nekem nincs az a férfi aki megtiltotta volna, hogy a gyerekem ne támogassam, ha másnem a jelenlétemmel. ❤️❤️❤️ Büszke vagyok rád Heni ❤️

 8. Virag Kalmar

  ...és akkor ez a szenzációs beszélgetés folytatódhatna egy komolyabb gasztró műsorban. ❤️

 9. Éva Horváth

  Legyen szép, jó a lába, stb. stb., de aki képes azt a sok HAZUGSÁGOT a jónép arcába tolni napi szinten.....azt semmire se tartom.🤮

 10. Éva Horváth

  Na jó, ezek már a harmadik percben nem értik egymást 🙄 és nem Liluval van baj.

 11. Éva Horváth

  Nocsak, Lilu szerint is "túl sokan vagyunk" (32:13) !!!!!! 😤😡👿

 12. Erika Tóth

  Marhára kevés különbség van a 30-as és 50-es fényvédő fényvédő ereje között (2%). Viszont sokkal több a fényvédő összetevő az 50-esben, ami ha kémiai fényvédőről van szó, és nem bomlik le, mondjuk télen, akkor igenis terheli a bőrt!! Teljesen fölösleges szürke téli napokra 50-es védelem, inkâbb a kék fény elleni védekezésre érdemes egy kicsit odafigyelni pluszban, ami ellen a hagyományos fényvédők nem nyújtanak védelmet.

 13. Erika Tóth

  Elárulom, hogy a "termêszetes" parfüm is parfüm. Ugyanúgy potenciális irritáló anyag a bőrnek. Az illóolajok sem tesznek jót!

  1. Erika Tóth

   @Éva Horváth Jah !! Kár, hogy HEV fény ellen az SPF nem véd.

  2. Éva Horváth

   Tudhatná azok után, hogy "a telefonja fénye is fény", ami SPF után kiált 🤣😂🤣😂🤣

 14. Renata R.

  Annyira pattanásos az arcom,hogy szteroid gyogyszeres kezelés előtt állok. Nincs az a krém, étrend,rutin ami segítene. Rengeteg pénzt időt türelmet és kitartást öltem bele a kúrákba. Elég volt!!!!!!! Meg érdemlem azt,hogy szép bőröm legyen.

 15. Gabriella Rácz

  Nagyon-nagyon hasznos és jó dolgokat osztotok meg velünk. Abba ne hagyjátok, imádom hallgatni, ez minden magára is valamit adó nőt, jobbik esetben férfit is kell hogy érdekeljen. 🥰

 16. Gabriella Rácz

  Ha az aszkorbinsavat por formájában vesszük be, tönkreteszi a fogzománcot, be kell kapszulázni

 17. Leila Kerhart

  Nagyon bajos kedves teremtes , de szepnek nem mondanam , modellnek tokeletes

 18. Gabi P.

  Ennyit a hiperszuper fényvédőkről vagy akàrmilyen olcsóbb, de hypolt fényvédékről, meg minden másról. Hidratálni lehet fillérekből, a többi semmit nem ér. Köszönjük, hogy ezt demonstráltátok egy igencsak károsodott, csúnya arcbőrű celebbel és méregdrága termékekkel.

 19. cat surgery

  Alapvetőnek kellene lennie,hogy nem vágunk a másik szavába és a kérdésre megvárjuk a választ akkor is,ha annak első szavaira azonnal szeretnénk reagálni.

 20. réci gy

  Szerintem hasznos videó volt, ezek tényleg szuper termékek. A sok negatív kommentet pedig egyszerűen nem értem a videók alatt.

 21. Anett László

  Nagyon csípem Rékát, Norbit is.

 22. Krisztina Gombos

  Nekem tetszett ez a vidi 😊

 23. Monika Koteles

  Nagyon bájos lány,és biztos sokat tud a bőrápolásról,de az ő rutinja szerintem nem a legmegfelelőbb az ő bőrének,látván a bőre állapotát.

 24. Koller Kata

  Elképesztő, hogy néhány hölgy hogyan tud megnyilvánulni. 👀 Én imádom Rékát, nekem Ő nem a kozmetikumoktól gyönyörű, hanem, mert a lelke is az. 🙏🏻 No meg amúgy is a természetes szépség egyik legjobb példája. 🥰 Ezt meg csak úgy itt hagyom: "Mielőtt szólnál, engedd át szavaidat három kapun: Igazat mondanak ajkaid? Szükséges, hogy kimond? Tudod mindezt úgy elmondani, hogy szavaid ne sebezzenek?" Legyen gyönyörű hétvégétek. 🙏🏻🌞🌹

  1. Anna Somló

   Ismered talán személyesen a gyönyörű lelket? 😂 nevetséges. Évek óta csak kényszeresen törtet, hogy benne lehessen a médiában, ehhez képest a kutya sem ismeri es alig van munkája...

 25. Anikó Simó

  Nagyon " életszerű" , h a naponta használt termékeket dobozban tartja. Nekem inkább a márka reklámjának tűnik és persze minden szuper.

  1. Anna Somló

   Nincs neki penze az image termékekre, ezt garantálom...

 26. Réka D.

  Enikőnek el kéne engedni ezt az frizurát...

 27. zsofipapp

  Nekem szimpatikus, hogy alapozó nélkül bevállalta a bőrét egy olyan időszakában, amikor éppen nem tökéletes/egyenletes. Ebből a szempontból számomra mindegy, hogy miért olyan. Valaki végre levetette az insta-szűrőt. Pacsi.

 28. Adrienn

  Hm nem értem miért hiszik azt a nők ,hogy a drágább termékek jobbak ,ugyanaz van benne mint olcsóbb termékekben ,mindig csak márkát kell megfizetni,szomorú,hogy drága termékek reklámoz 80 %-ba!!!!!Vajon miért?! Talán mert fizet cég reklámokért?! :DDD Áh dehogy:DD

  1. Adrienn

   @Mónika Béres Pontosan ,kozmetika ipar sajna elég lehúzós tud lenni ,sajna sok a naiv ember ,a másik a fogyasztó tabletták ,amitől kiakadok teljesen :)

  2. Adrienn

   @Adrienn persze vannak jó drága termékek biztos, ezt aláírom ,de én még nem próbáltam olyan jó drága terméket ,ami megváltást hozott volna ,ezért inkább maradok közép -vagy olcsó árkategóriánál. Én örültem volna ,ha jobban bejön a drágább, de sajnos sok esetben csak kidobtam pénzt úgy éreztem .(volt hogy ezektől lettem kiütéses inkább) Pl egy sima hyaluron is néhol 20-30 ezer forint és nincs benne sok más hatóanyag ,a nők minden pénzt kiadnak és hisznek a csodákban 30 felett ,Ez van sajnos

  3. Mónika Béres

   Azert ez sem teljesen igaz. A drágább krémekbe is beleteszik az olcsóbb formulát sok esetben,es az ég világon nem tudnak többet. Pl ott vannak azok az étrend-kiegészítők, amiket Réka mutat. Horror áron van, es a leggagyibb formulái vannak benne a vitaminoknak/ásványanyagoknak. Vagy multkor kielemezte egy szakértő, amit Palvin Barbara használt, egy 400$-os armani krémet. Mondta a nő, h max 8$-t ér. Elkeserítő!

  4. Adrienn

   Lehet hogy a drágább termékekben is ugyanaz van, mint a dm-es változatban, de teljesen más a termék formulázása és a hatóanyagok tisztasága, ami által jobban hasznosul és valóban használ a termék. Ezt nem egy délután alatt találják ki a szakemberek, hanem lehet hogy hónapok, esetleg évek munkája van mögötte. Röviden ezt kell megfizetni minden drágább termék esetében. Ez persze nem jelenti azt hogy az olcsó semmit nem használ.

 29. Farkas Evelin

  Jó lenne, ha bemutatkoznának ezek a személyek, akik bemutatják a bőrápolási rutinjukat, mert nekem fogalmam sincs arról, hogy ki az a Gelencsér Tímea. Lehet, hogy gáz, nem tudom... Amúgy azt vettem ki ebből a videóból, hogy ezeknek az embereknek rengeteg idejük van önmagukra, ilyen fiatalon rengeteget foglalkoznak olyan dolgokkal, amelyek 10-15 évvel ezelőtt -ugyanebben az életkorban- nem voltak ennyire fókuszban, és valahogy természetesebb volt az élet. Nagy önfegyelem és rengeteg idő szükséges ennyi energiát - napi szinten - kizárólag az arcunk ápolásába fektetni. Rémesen unalmasnak és felületesnek tűnik. A sminkes videókat azért szerettem, mert tényleg nem a sminkelésről, hanem a mögötte lévő emberekről szólnak. Szerintem ez bőrápolásos vonal torz képet fest egy átlagos fiatalnak arról, hogy mi a szépség és a szépségápolás (anyagi vonatkozásban is!!!). És legfőképpen arról, hogy mi a természetesség.

  1. Loretta Györfi

   Hiteltelen, csapongó. Rontja ennek a videósorozatnak a színvonalát. ☹️

 30. Tunde Tedd

  Ha Lilu volna Szent Péter odafenn a kapunál, kettő kérdést tenne fel az odaérkező nőciknek: Lemostad-e minden este a festéket? Tisztán tartottad-e az ecseteidet? Aki ezen a kettőn átmegy, Lilunál azonnali zöldlámpát kap a paradicsomba. 😁

 31. Ilidike

  Ezt a sok negatív női energiás "kedves" kommentet olvasva azt csodálom,hogy van még bárki is,aki valóban smink nélkül (!),pláne esetleg 30-on túl (sőt) meri vállalni ,hogy nem tökéletes,de igyekszik...netán még másoknak is tanácsot ad,ami mint tudjuk vagy bejön ,vagy nem. Réka ezt vállalta. Én köszönöm. Amúgy nem tudom az utcán hol van ez a sok hibátlan alakú és bőrű hölgy ,aki így tudja a tutit??? Én rengeteg agyonsminkelt nőt látok ,aki még a strandon sem vállalja a tiszta bőrét, méterekről üvöltő műszempillával,töltésekkel, tartós tetovált sminkkel " natúrkodik" ....hagyjuk már békén egymást. Gratulálok azoknak akik hibátlan testtel és bőrrel élnek,csakis szőke pihék vannak rajtuk és egyetlen heg nincs a testükön.(és még jó anyagi hátterük,egészségük (!) is van mindezek magas szintű konzerválására) Én speciel szeretem látni,hogy valaki a nem tökéletességével is képes tovább élni,ragyogni... :-)

 32. Dóra Kapos

  Imadtam,Reka a legjobb💕

 33. Veganeeta’s Cooking Club

  Ezek a termekek varazslatosak! Evek ota veluk kelek es fekszem!!

 34. Affetto Affetto

  Jujj,de randa Lilu 😱 hibecsúfff 😭

 35. Tunde Tedd

  A kozmetikai cégek imádják, hogy mindent elhiszünk 🥴 de elég ha a felét! Azt veszem észre, hogy kence ide-oda, minden ismert nőci pont annyinak néz ki amennyi, és ez teljesen rendben is van. Ebből az egészből a vízivás volt a leghasznosabb tipp. Mindettől függetlenül sok sikert kívánok és a hölgy igazi szépség, ne vicceljünk már, hogy nem az!

 36. Boni Kocsis

  Szerintem önbarnító... reméljük! 🙄

 37. livi N.

  Azt hittem valami csokis maszk van a bőrén🙄😲

 38. 0123 Cecilia

  Azt mondani rá, hogy csúnya, elég meredek. Vajon aki ezt írja, hogy nézhet ki.. Mennyi rosszindulat és irigység.

 39. Henrietta Vincze

  Szia Réka! Nagyon szeretem, mikor ezekről beszélsz. Nekem nagyon hiteles vagy. Megkérdezhetem, hogy honnan rendeled a krémeket és a parfümöket? Tudom, hogy el hangzik, de nem igazán tudom, hogy hol keressem őket. Előre is köszönöm. Heni

  1. Henrietta Vincze

   @PeterPan 711 köszönöm

  2. PeterPan 711

   Neroli

 40. Mónika Béres

  Szerintem ez tuti nem májfolt,hanem önbarnító. Brutálisan foltos tőle a bőre. Az image skincare-től 4 terméket próbáltam, csak az ormedic krém jött be, az tényleg szuper volt, de nem venném újra az ára miatt. A c-vitaminos szérum, a retinolos szérum es a fényvédő nem vált be.

 41. Ildikó Gábor

  Imádom Rékát ❤️❤️❤️

 42. Lárka

  Az a baj hiába ajánlja akar a világ legjobb termékeit - ha egyszerűen rá nézek az arcára és nem egy szép egészséges bőrképet látok , hanem egy agyon szolizott vagy barnítózott foltos arcot látok .. kár érte. A barnaság már halistennek nem akkora divat mint mondjuk 5évvel ezelőtt , hanem kezdenek rá ébredni a nők , hogy inkább legyen fehér de szép egységes a bőröm mindenhol mint a szoliba aszalódott foltos legyen.

  1. Gabi P.

   Nem kell napozni és szolizni ehhez. Aki ilyen típus, az kenhet bármit, ez teljes mértékben belső dolog.

  2. Lárka

   Lilu kenhet bármit az arcára neki elhinném hogy hatásos 🤷🏻‍♀️😁

 43. Melcsi Kaszás

  Imádom ezt a NŐ-t!!!!! ❤❤❤

 44. Krisztina Vörös

  Sziasztok. A jégkocka nálam örök kérdés. Nem a tágabb pórusokon keresztül szívódnak be jobban a hatóanyagok? Ha lezárom már a Bőrápolás előtt a pórusokat, attól még beszívódik minden? Ezt nem tudom eldönteni. Ugyanígy váltózuhanynál:ha hidegvízzel zárom, akkor mondjuk utána egy hatékony narancsbőr elleni krém tud még használni? Köszi a választ elóre is. Kriszti

  1. Krisztina Vörös

   @Orsi Laszlo köszönöm ☺️

  2. Orsi Laszlo

   Ez nagyon jó kérdés. :) Én úgy tanultam, hogy a hideg-meleg váltakozása nagyon jótékony hatású értorna a bőrnek, arra kell figyelni, hogy az utolsó felvitt hatóanyagos terméket jegessel zárd.

 45. Roxána Nikolics

  Mikor Lilu megkérdezi,hogy a naptól nem lesznek-e foltjai és belenéz Vivi full lealapozva a tükörbe, hogy megnézze, hogy vannak-e :D

 46. Frucinka Toth

  Szegény látom mijen májfoltos .😔😔

 47. Daniel Erika

  Tényleg nagyon szép Réka bőre és látszik hogy tudja is hogy mit csinál. De a legtöbb embernek ezekhez a termékekhez egy kisebb hitelét kene hogy felvegyen. Én más márkákat használok, de egyszer kiprobalom hogy ezek megérik e az árukat! 😌

  1. Ramóna Berecz

   A koreai márkák, amiket mutatott, nem drágák, és nagyon jók. Cosrx, iUNIK, Purito. Ajánlom még a Tia'm márkát, az is koreai, és nagyon jó.

 48. karacsony Rita

  Image❤A legjobb!Fel eve hasznalom, helyrerakta a borom.Igaz nem egy olcso kategoria,de fel evig siman eleg.Lehet naluk proba csomagot is venni,egy honapig kitart!

 49. Tóth Fanni

  Szép sok gél.... na eddig tudtam nézni.

 50. Líra Suskó

  Gyönyörű a Réka bőre, csak ezeket a termékeket magyar közalkalmazotti bér melett például lehetetlen megvásárolni. 😔

  1. Bbi12

   @VeraW a csaj valami kémiát tanul, ennyit lehet tudni, bárki nala nagyobb tudásra is szert tehet akit érdekel a téma, nem lusta és jó helyeken kicsit szetnez a neten. :D külföldiek közül sokkal több van aki igazán hiteles, ha tudsz angolul én nagyon ajánlom Dr Dray (borgyogyasz) , labmuffint (vegyesz pdh) vagy Cyrille Laurent-t (őssejt kutató). :)

  2. VeraW

   @Lárka Ki ez az okosszépség? Úgy értem, ki van a név mögött? Biztos nagyon jó, csak ahogy ránéztem az instájára egyből az volt az első gondolatom, hogy szeretném látni az embert, az arcot a tanácsok mögött. De lehet ,hogy csak én hiányolom ezt, és biztos nagyon szuper.

  3. Lárka

   Instan kovesd okosszepseget és amilyen termékeket ajánl kb 2800.- tól 5500.-ig csoda termékeket ajánl , nekem 1honap alatt annyira le csökkentek a tag porusok az arcomon , hogy egyre többet vagyok alapozó nélkül

  4. Adrienn Nagy

   Az orcak is foltosak. Szerintem inkabb majfolt.

  5. Paulin Kata

   @Bbi12 Pontosan! + egy retinoidos, C-vitaminos és egy peptides szérum. Ráadásul a szérumból pár csepp elég, évente kb. 2x kell csak megvenni.

 51. Viktória Csapai-Bertalan

  Jó lenne azt is kiemelni, h neki milyen bőre van, milyen problémák szoktak előfordulni amiért ezeket a termékeket módszereket használja. Az első 5perc pl egy nagyon bemutató arról, amit egy érzékeny, rozaceára hajlamos bőrrel tilos csinálni.

  1. Viktória Csapai-Bertalan

   @Paulin Kata naigen, de pl biztos vagyok benne h nem mindenki veszi a lapot.

  2. Paulin Kata

   szerintem nem azért mutatja, be, hogy azt bárki is így egy az egyben lemásolja, hanem hogy neki mi vált be. Mindenki konzultáljon a kozmetikusával, vagy vannak tök jó online elérhető források is.

 52. Rubina Biró

  Na ez a videó hasznos,összeszedett volt.Végre egy olyan ember aki tudja mit miért csinál .Köszönjük Réka❤️

 53. Katalin Skuts

  hugets.info/show/pIF4Ypu8vGmolX4/vide.html

 54. Fanni Hodosi

  Nekem ő az egyik leghitelesebb ember, ha a borapolasrol van szó. Nagyon szép nő és szerény🙂🥰 Ja, és nekem is a baccarat rouge a kedvenc parfümöm, imádom😍😍

  1. Lárka

   Annyira sajnalok rá kiadni pénzt 😖 pedig fincsi

  2. Adrienn Nagy

   Szerintem is szep no. Nekem a hitelessege a rossman fizetett promociok miatt kisse megdolt.

 55. Adrienn Nagy

  Mért nem mondja el a kozmetikusa ennek a lánynak, hogy olajat csak zsírhiányos bőrre kenünk. Biztos nem ismerik az ozmózis törvényét....

 56. Anna Cs.

  Tünemény ez a lány!😊

 57. boone effie

  A párizsi nők sminkje nem igazán ez. Vagy a rúzs hangsúlyos vagy épp csak egy lehelletnyi éppen illetve a szemeknél egy kis spirál és épphogy egy kis pír az arcra.

 58. FanniMoz

  Gyönyörű! ❤

 59. The Huns

  Az az igazság csúnyán mondva utcán szebbet látok őszintén...

  1. kicsicsira18

   A szépség csak egy dolog a sokból, ami kell ehhez a munkához.

 60. Anklaa Bartha

  Dóri. Nagyon imádom amit előadtatok 2005-ben (ha jól tudom) a budapesti operettszínházban, a Rómeót és Júliát, nagyon megszerettem❤️❤️

 61. Tunde Tedd

  A 28. perc körül úgy éreztem mintha Lilu rá akarná erőltetni a saját, mindent is kenjünk magunkra, az összes vitamint is szedjük be és kezelésekre is járjunk életmódját Antóniára, de legalábbis ezt akarta visszahallani, viszont Antónia, a maga finom-hűvös módján ki kellett, hogy ábrándítsa: nem, nekem ezekre nincs szükségem. “Akkor te nem előre menekülsz?” Ebben benne van minden... elhiszik milliók, hogy hatalmas különbségek lesznek, ha csilliárdokat költenek mindenféle kencére, pedig elegendő víz ivás, normális táplálkozás és max egy kis hidratálás (akár shea vajjal, olivával) simán eléri ugyanazt, mint a szépségipar roskadozó polcain található cuccok. Antóniát 5-6 éve láttam egy rendezvényen, csodálatos kisugárzású, gyönyörű hangú nő, élmény volt látni, hallani. További sok sikert kívánok!

 62. Erzsébet Fazekas

  Sya az ajakceruzás trükk nem újdonság, halottam már máshol/tól is hogy tartósság jobb lesz. 🙂🤷‍♀️

 63. Daniel Erika

  Szerintem nincs tuti tipp. 😔 Illetve ha nagyon jó a rúzs akkor no para. Ami pl egy nude matt vagy egy mályva matt, az nekem sokáig ott marad, ha eszem-iszom akkor is. (Azt hiszem ez a Burjois) de ha pl felrakok egy Lipfinity-t, lehet hogy másnap körömkefével sem jön le (ezt szó szerint kell érteni) de a szám belsejében elkezd leperegni rövid idő után és ha ez egy sötét szín akkor bizony rá kell menni a nap/este folyamán többször is. Ami krémes, fényes azokkal semmit nem szabad csinálni mert bizony lejön. Ez az én tapasztalatom. 😘

 64. Adrienn Berényi

  Nagyon kedvelem Erős Antóniát. Ő számomra belülről is szép. Hiteles, amit pedig nagyon nehéz megvalósítani manapság.

 65. Fruzsina György

  Sukar vagy Mary😍

 66. Orseh

  Hát... ez nem nagy durranás, sőt, a szemhéj szerintem kifejezetten el van rontva. A száj szép. A többit még én is meg tudom csinálni, pedig nem vagyok egy nagy ász!

 67. yren mo

  Végre egy igazi nő 😊

 68. Zsófia Varga

  Fantasztikus ez a lány. 2 lábbal él a Földön, nagyon szerény és értékes. Győriként végtelenül büszke vagyok rá! :)

 69. Norbert Prack

  Lilu kemény dió. Jó látni, hogy Dr Csernust is meg lehet "fogni". Ő is emberből van.

 70. Laura Berki

  Elmegyek zuhanyozni 😂😂😂😂😂

 71. Charlotte Bond

  Nagyon szimpatikus a hölgy. További szép sikereket kivánok!

 72. éliás tóbiás

  Nagyon szeretném Vanit újra sok-sok kifutón látni.

 73. Viktória Marozsán

  A legtöbb videót szeretem, de nagyon zavaró a zúgás, illetve a megvilágítás, amitől fakó volt a kép színe és főleg a végén az a villanykörte borzasztó bántó volt a szemnek. Liluval kapcsolatban azt nem szeretem, hogy legtöbbször annyira tinis rajongással van a vendégei felé, hogy az már túl erőltetett és kínos is. Sokszor a vendégek sem tudnak mit kezdni vele. Ez mondjuk ebben a videóban szerencsére nem volt érezhető.

 74. Fanni A'la

  Érthetetlen a rutinja.

 75. Veronika Sas

  aaa de jo uugy szeretem ezt a csajt!

 76. Boglárka Csákány

  Szép, meg kedves....de olyan lassan beszél, hogy 5 részletben tudtam megnézni, már értem, hogy miért lett dupla időtartamú video, mint általában egy hasonló....Kimondja a mondat első szavát és várja, hogy a másik kitalálja, hogy mi a mondat további része....nagyon fárasztó....🙃

  1. Ilidike

   Ugye tudod ,hogy a menü,beállítások c.-nél kedved szerint beállíthatod a beszélgetés gyorsaságát? Van amit én is sokkal gyorsabban hallgatok .

 77. Szi P

  Nagyom bájos és elegáns ez a lány. Sugárzó és kiegyensúlyozott. Köszönöm a beszélgetést,nagyon szívesen néztem.

 78. barta bori

  Nagyon köszönöm, hogy meghívtátok. Egy nagyon aranyos, pozitív és érdekes személyiség. Szeretem ahogy interjút ad, ahogy az emberekkel bánik. Légyszi próbáljatok a jövőben valahogy ilyen nívó közelében maradni és a hiteltelen és/vagy szétplasztikázott embereket kihagyni a műsorból🙏

 79. Dóra Farkas

  Nagyon szeretem Vanessat, a munkassagat, a szemelyiseget. Regota kovetem es nagyon orulok, hogy a vendegeitek kozott megismerhettuk egy kicsit jobban! Szamomra maga a termeszetesseg! Gyonyoru kivul, belul 🙂

 80. Lady Luv

  Ami az index képen van az nevetséges! Azthittem baki smink video lesz mert kajak az! A száj sarkánal úgy tul huzni alul felül úgy nagyon látszik nagyon rossz...