• 30
 • 12 413 399

Megjegyzés

 1. Nikolett Tóth

  Én kimondottan nem szeretem őt viszont vannak fiatal nézők is. Köztük én is és én szeretem mikor fiatalabbak is vannak(Kárpáti Rebeka, Tóth Andi stb) és kíváncsi lennék Hódi Pamelára is de ugye ő se tett le sok mindent az asztalra mások szemében. Az idősebbek közül is nagyon sokan érdekelnek mindig , de van amikor nem nagyon ismerem az adott illetőt, de a legtöbbet megnézem. Egyébként hogy minél hosszabb legyen a Liluland élete ahhoz minél több embert meg kell hívjon. Nincs olyan vendég aki ne érdekeljen valakit. Covid alatt nehéz is talán vendéget találni

 2. Jolka Monostori

  Köszönöm szépen, számomra nagyon érdekes, elgondolkodtató beszélgetés volt. Nagyon érdekes, hogy pont ilyennek képzeltem Enikőt. Közvetlennek, kedvesnek, anyának, nőnek és tehetséges szinésznőnek Kivánok jó egészséget és meg sok sikereres előadást, sok jó szerepet.

 3. Betty Boop

  "Teljesen natúr jöttél" - mi vaaan, Lilu, ne már, vastagon alapozó, bronzer, korrektor van rajta. Ahhoz képest, hogy piszok fiatalnak, szépnek és babaarcúnak tartja saját magát, nem mer beülni smink nélkül, érdekes.

 4. Zsolt Komáromi

  Nagyon tetszett ez a videó!😊 Lina nagyon jó videós, és tök jó, h meghívta Lilu!😀

 5. Márti

  Bogi acetont lehet bármikor venni.

 6. Bernadett Nyári

  Nagyon szeretem Enikőt. Imádtam a Dancing with the Stars-ban, a hangja egyedisége és szépsége lenyűgöző, a humorát bírom, nekem kicsit olyan, mint Barbra Streisand, akit szinkronizált is, és bennem teljes harmóniát nyújtott a színésznő és Enikő hangja, de bárkit szinkronizál tökéletes, és még jól is néz ki. Na, amikor énekel, az pedig... egy csudaság :) Kívánok neki minden jót!!!!! :)

 7. VeraW

  Biztos nagyon kedves, de nagyon buta is. Talán egy korlátlan könyv előfizetés? Szép a mustárszínű alapozó. ;) Annak is lehetne a nagykövete. "Micsoda?"

 8. Lili Nagy

  Nem te vagy "vegán"?

 9. Eszter Kovács

  Hú ez nagyon tartalmas beszélgetés volt :) Ritka olyat látni, hogy valaki ennyire a helyén van. Azért eszméletlen zavaró lehet, ha ennyire belemásznak az életedbe kéretlenül, hazudoznak, és mint a keselyűk lesik a nyomorodat :( Rettenetes lehetett.

 10. S Lavender Lady

  ezt most megnéztem és hülyébb lettem mint voltam

  1. Betty Boop

   :D :D

 11. Ydna Alma

  Végre egy igazi NŐ!imádom az önazonosságát,tiszteli magát és elfogadja csodálatos:)

 12. sonadorasify

  Azt hittem csak én vagyok túl finnyás, de valamennyi komment a pontos véleményemet tükrözi. Majdnem az összes influencerről kiderül előbb-utóbb, hogy valójában teljesen szürke, érdektelen kis egérkék, akiknek a sminken és az önfényezésen kívül sok más mondanivalójuk nincs - igen, az emberek ezért utálják őket, mert szép képekre, sminkelt pofira és túlcsorduló önbizalomra kapnak meg havi sokszáz ezret. Ez NEM teljesítmény és nem is munka, hiába próbálják bizonygatni. Ez csak egy tevékenység maximum. Nem baj, minden divathóbort véget ér egyszer, ennek is le fog áldozni.

 13. Anna Farago

  Uhh🤦‍♀️a nagy semmi...

 14. Klaudia Kőházi

  Érdekes olvasni a kommenteket. Azok a nők akik eljönnek ebbe a műsorba a SAJÁT rutinjukról beszélnek. A saját idejük, pénzükhöz mérten. Nem értem a kritikàt és a személyeskedést sem. Senki nem kérte, kéri, hogy bárki kövesse Szabina rutinját. Szabadakarat kedves Nő társaim. Legyünk már kedvesebbek egymáshoz..

 15. Daddio Kincaid

  Felkapaszkodott niemand

 16. Ágnes Malek

  Szep a bőre.....de az alkata inkabb az anorexiara hajaz.....Linda,az étel nem "bűn", hanem "élet energia hajtóerő", mértékkel élvezet.

 17. Diana Dobos

  Meg a sajat anyja temetesi fotoit is eladta a lapoknak penzert🤮. Norbi nelkul sehol sem lenne, max 10embernek tartana orat es nem jarna kulfoldi alakreform taborokba, max a retre ugralni. En ki nem allhatom.

 18. Viktor Juhász

  Mamó smink vs díva smink = Lilu vs Détár Enikő! Hatalmasra nőtt a szememben a művésznő, akiről eddig igen keveset tudtam. Isten tartsa meg örökké ezt a belső szépségét !

 19. Júlia zek

  Sydney, te mindennek a nagykövete lehetnél😂

 20. Zsófia Király

  Nem hallottam még erről a csajról. Úgy látom nem vesztettem semmit.

 21. Orsolya Hoppal

  A Sidney-s videót kezdtem el,nagyon nem tetszett... Gondoltam keresek másikat. És ez a videó,a témák,a kérdések és Regina személyisége sokkal jobban megfogott. Csodás látni,hogy mennyire emberi,őszinte maradt. Köszönöm ezt az interjút😊

 22. Zsanett Andrea

  Milyen színű ez a haj? Gyönyörű.

 23. Urbán Krisztina

  Fu mekkora arca van ennek a lánynak. Nekem 12 egy tucat egyébként. Ez a nő 40-50 évesen sehol nem lesz, mert semmi extra.... szép mert fiatal...de nem szemtelenül. :D

 24. Monika Mester

  Nem volt ez semmire se jò... csak vattacuki èdesítônek 🦄😏

 25. Baggio Roberto

  Ki ez a tömeg gyártott csaj??? 😝😂😂

 26. Ibolya Molnar

  Nekem pontosan magabiztosnak tunik. Nem kell neki erolkodnie. Nem kell a szep not jatszania.

 27. Nita vagyok

  Az alapozós arcára felkent még egy réteg kencét, hát a vak is látja… 🤨🙄 Úgy néz ki, mint egy viaszbaba, ráadásul egy igazi öntelt, önimádó… egyébről sem beszélt, csak arról, hogy "één, meg az arcooom, meg a pilláám"… Jesszus! Nagyon gáz a csaj! 🙈🤦🏼‍♀️

 28. Anna Novak

  Csodás a borod, szorgosan jegyzeteltem! :D

 29. éva berta

  Very very😉😊

 30. éva berta

  😙😚

 31. Márti

  Nagyon jó ötlet volt meghívni a Cinit. Köszönjük.

 32. Edith Sándor

  Ez a fényvédő jól működik alapozóval is?

 33. Gabriella Bodi

  22 évesen semmit nem használtam és gyönyörű voltam, ő is az

 34. Fanni

  jajj de jó rutin!!! :) végre fényvédő!!! <3 mindenki használjon fényvédőt!!!!

  1. Fanni

   @preciousness88 Mindenképp keresd fel instagramon az Okosszépség és a Skinsbyvivi oldalakat!! :) ezeken nagyon sok infó van az arcápolásról, és vannak fényvédős posztok is!!:)

  2. preciousness88

   Tudnál segíteni? :) vegyes arcbőrre (zsíros illetve a nem T vonalon normál, +tág pórusú) milyen fényvédőt kellene használnom? Szeretnék minél jobbat választani, mert problémás a bőröm és igyekszem minél természetesebb dolgokat vinni a bőrömre. 😊😊

 35. kicsifalat1

  Értelmes, aranyos kislány csak nem értem ennek a sorozatnak a lényegt. Szinte alig hasznal valamit, nyilván, nem is kell neki, de ez se nem érdekes, se nem tanulságos szóval nem értem. De a kislány aranyos.

  1. Beatrix Helman

   Számomra érdekes volt, mivel egykorú vagyok vele és éppen termék ajánlásokat gyűjtök hogy melyek azok a dolgok amiket érdemes kipróbálni. 😇 Ízlések és pofonok! Lehet, hogy számodra érdektelen, de szerintem vannak akiknek nagy segítség egy ilyen videó.

 36. Emese Anna Mali

  Szia Lilu! Ne haragudj, nem szoktam negatív kommenteket hagyni sehol, de a véleményemet elmondom; szerintem az ilyen tartalmakkal többet rontasz a csatorna arculatán, mint segítesz. Nagyon szeretem a tartalmaidat egyébként, követlek elég régóta, de tudatos arcápolóként szinte fájt nézni, hogy ilyen termékek (és mögöttük a mentalitás) vannak mutogatva. Nem szeretnék senkit bántani. Vivien, ha megfogadsz egy tanácsot, nézz körbe a skinsmart.hu-n, vagy Hyram videói között, nagyon sok értelmes és napi használatba illeszthető tartalmat adnak át, könnyen képbe lehet kerülni, hogy mi rossz és mi jó a bőrnek. Mindenesetre Linának nagyon örültem, hogy feltűnt, őt nagyon szeretem! Illetve ha jól tudom, Blanka is lesz, őt is nagyon várom.

 37. Fanni A'la

  Makeup/down-ba jó volna őt látni!

 38. Gabriella Masznyik

  Tindigo kozmetikumokat ajánlom, ha még nem talált tökéletes családot.

  1. Dóri Kovács

   Egyetértek😊 Tindigo és a Geek&Gorgeous a legjobbak, ráadásul magyar mindkettő! Amúgy külön jó volt szerintem, hogy végre valaki használt fényvédőt😊

 39. Melinda

  Az első #kened? rész ami nézhető volt.

 40. Glória Csurgó-Gyuris

  Nagyon kedvelem Sydneyt de ez a videó olyan semmilyen. Én egyébként szívesen látnám itt Takács Noriet is, aki tényleg egy természetes szépség. 🌺

 41. Edit Balla

  de akkor Ő hellobody reklámarc?

 42. Anikó Simó

  Szia! Nagyon kedves, értelmes leányzó vagy. Bíztató a fiataloknak, hogy problémás bőrből is lehet ilyen szép, egészséges bőr később. A social - ra jó hogy kitértél, sokakat megtéveszthet az ott látható dolgok.

 43. lilla gasztonyi

  Vegre valaki tudja, hogy a micellas vizet le kell mosni😊 Latszik, hogy fiatal kora ellenere mar nagyon sokat foglalkozott a borevel es sikerult egy normalis rutint kialakitania.

 44. Fanni Hodosi

  Szerintem ez a videó teljesen rendben van. 😊 Fiatal, ahhoz képest értelmes, tud kommunikálni, természetes szépség és nem viszi túlzásba a kencéket, de azokra oda figyel. Én láttam már nem egy videóját és instan is, szóval tudtam, hogy ott is egy tök értelmes lányról van szó,aki ritka jó témákban készít videókat, a társával együtt és nem a sok baromsagot osztja a fiatalok körében.

 45. bdius

  Szerintem egy nagyon szép lány. Példát az életvidámságával adhat, mindig pozitív, vannak céljai, hisz magában. Az egy másik dolog, hogy már mindenkinek elege van az influenszerekből, a reklámokból. Én már egyátalán nem hiszem el egy poszt után, hogy a termék jó.... 101 oldalon utánaolvasok inkább. Ill. abban a bizonyos műsorban sajnos csalódnom kellett benne, mint sokan másoknak. Nem tudom, , hogy egy szerep volt, vagy ő tényleg olyan... De még mindig Sydney, mint sok másik influenszer....akik aztán pofátlanul a képünkbe nyomnak mindent. Nem hitelesek....

 46. Cozombolisné Himer Gréta

  Annyira szimpatikus, imádom ezt a csajt!🙂

 47. Ilona Sarkany

  AttttyaÚúúrIsteeeeen🤪🤪🤪🤪!Lehetne még a mindennek is a nagykövete🤣.

 48. Zsoltné Pánczél

  Már tudom, hogy miért iratkoztam le ròla...sajnálom...🤷‍♀️ (Lilu arcán is látszòdott párszor az elhangzottakròl a sajátos vélemyénye)

 49. Szilvia Kotrics

  Atya ég!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 szerintem nem gáz hogy Lilu elhivta,szerintem ő se tudta hogy ő ilyen gáz lesz. 🙈 kár hogy semmi hasznos nem volt benne. Azert enyhe túlzás hogy 17nek néz ki. 😂

 50. Éééé ,

  nekem tetszett hosszú hajjal is.olyan szép hullámos,...

 51. Papp Roxána

  hát alapjáraton sem túl izgalmas a történet, de miért óó miért ilyen 'sárga tónusú' a sminkje??? ha már ennyire "van önkritikája" ezt vajh hogy a viharba nem veszi észre ??

 52. Éééé ,

  na,Ő a Nő - és nem a Zséda!

 53. Sarah B

  Eddig nem hallottam róla. Megnéztem a beszélgetést. Semmi nem derült ki róla. Aztán utána olvastam gyakori kérdéseken. Ner közeliség, gazdag család. Elég is volt. 🙄

 54. Éééé ,

  néhol olyan,mint KateMoss.

 55. Éééé ,

  érdekes szépségű nő,de nekem a ruházata nincs összhangban a személyiségével - nemtudom,ezt érzem és némi bizonytalanságot,de jól leplezi.Mindenesetre aranyos,olyan kis CUKI,emiatt kortalan.♥️

 56. Anett Pap

  Fuuu... 17 eves? Babaarcú? Nagykovet lehetnék??? Anyáám.... ez a nő.... 🤢🤦‍♀️

 57. Éééé ,

  hajatmoshatott volna!

 58. Éééé ,

  max.egy kis korrektort tennék rá,de ennyi.

 59. Éééé ,

  na ő szép még smink nelkül is!

 60. Éééé ,

  egyáltalán nem olyan szép és nem olyan baba,mint azt ahogy magáról képzeli.pl.feltűzött hajjal,smink nélkül semmi varázsa nincs.szimpla nőcske,egy rakás vakolattal,sok manírral,de ő maga nekem ÜRES és üresfejű ,szépség'.A haja mutatós,de a közelülő szemek nekem mindig korlátoltságot fognak sugallni,ráadásul még a színtípusával sincs tisztában - szőval tudatosság ohne,ami ebben a szakmában igenis hiba!Sokat kell meg tanulnia,amihez az egyetem (ha bejut) segíteni fog.néha olyan zimánylindás beütése van,azt gondolom még sok csalódás fogja érni az életben,pláne,ha az öregedés folyamatára gondolok.alaptalan!

  1. D orci

   Full igaz, amiket leírsz. (3...2...1.. mindjárt támadnak a "rajongói")

 61. Lex Lipa

  Sajnos félúton abba kellett hagynom, mert halálra untam magamat

 62. Éééé ,

  az alapoző nem illik a bőrszínéhez!túl narancssárga,holott sztem Őegy világosbőrű,inkabb rőzsaszínes lenne előnyös.tévúton jár minden szempontból! és túl sok látszőlagos önbizalma van.(tehat nincs!)

 63. Éééé ,

  ez a locsogás FÁ RASZ TÓ! Nem bírnám elviselni.

 64. mordillo69

  ez a dal jutott eszembe erről acsajról hugets.info/show/u3h3eN_alql5maQ/vide.html

  1. Adrienn Kelemen

   🤣🤣🤣

 65. Adél Juhász

  Imádtam! :) köszönöm 😊

 66. Anita Kiss

  Megdobbento, h mennyi rosszindulatu komment van.... Hollandiaban elek 10 eve es sajnos ra kellett jonnom , h ez a magyar mentalitas.... ne kritizaljatok, csinaljatok jobban!! (Persze csak ha tudjatok 😅) aztan akkor majd meglatjuk, h ti milyen kommentet kaptok... ui.: varom kommenteket! 😉

  1. Blaskovits Barbara

   @Anita Kiss csak pozitív véleményt lehetne leírni?

  2. Mónika Béres

   @Anita Kiss, szerintem olyan emberekre kíváncsiak ezen a csatornán, akik értéket közvetítenek. Azt viszont én is szomorúnak tartom, hogy egyesek elkezdték pluszban a külsejét is fikázni, hogy milyen a füle/orra stb. Ő egy szép, karakteres arcú lány. Ezt a baba arcos beszólást viszont nem tudom hova tenni Sydney-től, mert pont, hogy nem az. Pl. Szabó Zsófi, Iszak Eszter, akikre illik ez a jelző.

  3. Anita Kiss

   @Mónika Béres en ertem. Csak azt nem ertem, hogy ha ezt a negativ kommentet leirja vki annak kesobb jobb napja lesz? 🤔

  4. Tanko Cloe

   A nagyon szeptol nagyon messze all😃 full atlag, nem csunya, de nem szebb mint mondjuk nagyon sok “egyszeru lany” sooot! Nekem sokkal szebb ismeroseim is vannak! De a szepseg relativ szerencsere! A hajaert halas lehet viszont az hatalmasat dob rajta! De mint mondtam izlesek es pofonok! Az alazatossag, es a kicsit kevesbe visszatetszo onbizalomfele( mert neki nincs az latszik, csak nagyon erolteti) az csodakra kepes! Megszepit barkit! Ot is szeppe tenne, valoban szeppe!

  5. Mónika Béres

   A gond jelen esetben az, hogy nem érted miért kapja a sok negatív kritikát. Teljesen értelmetlen amibe ez a lány, nap mint nap belefekteti az energiáját. Önmagában a külsejével semmi gond nincs, sőt, nagyon szép lány.

 67. Györgyné Kormos

  Drága Enikõ! Büszke vagyok Rád, és nem csalódtam Benned, mert a hírnév nem szédített meg, ugyanolyan kedves és szimpatikus vagy, mint amilyen az egri diákévekben voltál! Szeretettel üdvözöllek: Dobos Zsuzsi

 68. Éva Szász

  Azt hittem bennem van a hiba,hogy nem tetszett...de látom vagyunk egy páran még....Hernadi Juditot szívesen látnám...

  1. D orci

   Na, őrá már én is nagyon várok! Ezután az interjú után, meg főleg örülnék.

 69. Anna Cs.

  Miért nem lehet no make up-ban belülni ilyen fiatalon??? Lilu, tök jól nézel ki!👍

 70. Andrea Noemi E.

  Amint egy kicsivel is szebb, csinosabb nővel készül egy interjú, bedurranak a kommentelők és jönnek a köpködések:D ennél tipikusabb magyar tulajdonság nincs

 71. Eszter S. Sükösd

  Még meg sem szólalt, de árad belőle a brutál jó kisugárzás :)

 72. Donnie Darko

  Mennyire semmitmondó influencerekkel van tele az ország, atya ég... :( :D Nekem nincs bajom azzal, ha valaki az, de hogy ezek az emberek kiknek érdekesek, és miért.. soha nem fogom megfejteni. Eddig még nem sok influencert láttam, aki esetleg értéket képvisel/teremt, vagy érdekes, tartalommal bír, vagy bármi.. A legnagyobb bizonyíték arra, hogy a csaj sem lát fantáziát ebben, az az, hogy nem tud influencert mondani, akit szerinte érdemes követni.. :D

  1. Blaskovits Barbara

   Igen ez tényleg mindent elmond😀

 73. Bea Nyerusai

  Gyönyörű bárhogyan ♥️ És imádom!

 74. Erik Szrapkó

  Sose az jön le ezekről a lányokról, hogy vélemény vezérek. Ezeket a lányokat 80 % ba azért követik mert megbasznák. Mai influenszerek......

 75. Kinga Vantus

  nagyon el van magától ájulva: piszok fiatal vagyok, nagykövet lehetnék, smink nélkül 17 évesnek nézek ki..stb.

 76. Brigi Brigi

  Boldogok a lelki szegények.............. Zimánynak is van diplomája, végülis. Irritál, borzasztóan. Amúgy tanulhatna Magyarósi Csabától videózás témájában, mert ő értéket közvetít (Sydneynek is van itt csatornája)

 77. Ágoston Földházi

  Instant szégyen mikor veszitek eszre?

 78. Zsófia Péter

  Ennyire magabiztosan előadni a semmit... Csendben maradt volna, bölcsebb maradt volna. 🤷

  1. D orci

   @Edit Balla messze van tőle. Úristen, miért mond ilyeneket? Xd

  2. Edit Balla

   kedvenc részem amikor JLO-hoz hasonlítja magát

 79. Melinda Racz

  Utálom ezt a Lilut...most még jobban! Aki itt ronda az ő! És maga a személyisége csunyitja el!!!! Franciskat pont a személyisége ,a kisugárzása teszi gyönyörűvé!

 80. iivv0909

  Gyönyörű a haja, az dob rajta sokat, ezt tudja is, nem véletlenül nem fogta össze a sminkeléshez. Az arca elég karakteres, csontos, a szája, fogai alapján sem mondanám igazi klasszikus szépségnek. A babaarc nekem is mást jelent, pl. Kárpáti Rebeka a szabályos, lágy arcvonásaival, na neki tényleg babaarca van.