Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy

 • 100
 • 14

Megjegyzés

 1. AT I

  Ekkora sötét vadászokat.....

 2. Andrea Nagy

  Volt baj, nem is egy ezzel a játékossal a végén, de könnyesre nevettem magam. 😅

 3. Vivien Racz

  Ezt nézd meg! 🙂⬇️⬇️ hugets.info/show/lJynh66v0n-ZqqA/vide.html

 4. Vivien Racz

  Ezt nézd meg! A film 🙂⬇️⬇️ hugets.info/show/lJynh66v0n-ZqqA/vide.html

 5. József Kőműves

  2021. 01. Kicsit már okosabbak lettünk mi, buta emberek !!!! Dodó Elemér az M1 en bejelentette: 2002 ben már ismerték a vírust!!!!! Dr Boldogkői miért nem tudott erről??????? Miért ??????? Miért reagáltak ilyen későn???? Hol voltak a SZAKEMBEREK?????

 6. Nagyvari Nojaa

  Dörnyei Béla✅ teljes szívvel ajánlom én is a stégjét, nagyszerű vendéglátó, humoros, eszméletlen jófej. Blöri Pecatanya néven megtaláljátok ❤️

 7. Friss Daniel

  Ferinek nincs igaza. A cegnek mindenert felelosseget kell vallalnia amit az o szemelyzetuk kovet el.

 8. Zsolt Vadon

  33:00 melyik az a film?

 9. Sem Senki

  Ennyi kamu sztorit :D ezekről álmodoztak emberek, fele se volt igaz :D

 10. Katalin Gál

  Imádtam a játékot a végén! 😄🙃🤭🤩

 11. nor n.

  Furcsa ezt az adást majd 1 évvel később hallgatni..

 12. László Bognár

  Balázs, ha nem szereted a zöldségeket, próbáld meg a magyar flavonmax termékeit ;)

 13. Péter Kis

  2:02:57 ATYA ISTEN, TISZTA KÖNNY A SZEMEM! HÁT MI VOLT EZ A JÁTÉKOS?!?!?!🤦🤣🤣🤣🤣

 14. József Hegyi

  A coviddal kapcsolatban, nekem az egyik legjobb év volt az utóbbi jó pár évből a 2020. A tömegrendezvények elmaradtak, az éjszakai dínom dánom megszűnt, home office bejött, teljesen jó.

 15. Turancsík Anett

  Na a vége felé a szekunder szégyen eléggé elfogott..

 16. Anett Szűcs

  Sziasztok! Hol találom azt a részt amikor az audis srác apja nyilatkozik Bazseknak? Tegnap beszéltek a hírről, de az apával mikor? Előre is köszi.

 17. maxtreme1983

  A végén a ki vagyok én játék mindent vitt :DDD Ezért nem szabad rivóra inni :D

 18. Sándor Hajnal

  43 évesen 2008 és 2009-ben műtöttek vastagbélrákra, ma 57 éves vagyok. Elutasítottam a kemoterápiát, ahová az orvos küldött. Ott egy egész orvos team javasolta a vegyszert, hogy kiirtsák a bélflórám. Elutasítottam. Más módszerrel vagyok még itt. Sok dolgot kipróbáltam és sok tapasztalatra tettem szert. Sajnos az orvosok nagyon félre kezelik pl ezt a betegséget. COD teával és speciális diétával gyógyultam. A COD teához kis könyvet kaptam melyben megmagyarázták a diétázást és mit miért kell tenni. De jártam szombatonként a Magyarok Házában 10-től előadásokra ahol betegek, gyógyultak és 3 orvos beszélt. Hála Dávid Tamásnak, aki a már megszűnt Echó tv-n rákkérdés című műsorában is beszélt ezekről. Egyetértek a dokitokkal sok mindennel. Rost és letakarító anyagokat kell bevinni. Pl. aszalt szilva, (Lásd Bükki füves ember és Erdélyi tapasztalatai), zöld búzafű és a szervezet lúgosítása mert beteg vagy s csak savas környezetben nő a rák a cukortól. Az alma azért jó, mert az almasav letakarítja a bélbolyhokat. Tudnod kell a vastagbélben több napig is rohad a hús. Ez a rohadás az amitől kezd a bélgyulladás. Ezért jó ha kevesebb húst eszel s több növényt. Volt a gyógyulásom alatt 1 hónap nem sokkal a műtétem után, míg csak cékla levet és répalevet ittam. Nem használt. 1 hónap után csomók jelentek meg az állkapcsomnál és a hónaljamnál. Ma figyelek a testem jelzésére és ha jelez pl. a talp középső részének fájdalmával vagy a kéz hüvelyk újj és mutató újj között fájdalommal beavatkozok. Pl diófalevél teával. Azelőtt nem érdekeltek ezek a dolgok. A szervezet jelzett éveken át itt-ott fájdalmakkal és nem tudtam mi ez. Az alvás és mozgás is számít. Mindennap kell leizzadásig gyalogolnom, hogy pl. a nyirokrendszerem működtessem. Remélem tudtam segíteni valakinek.

 19. Csanád Szabados

  Kinyílt a bicska a zsebemben a hangfelvételektől. :/

 20. Anna Koller

  2:01-től a játékos, hát ilyen nincs 😂🤣😂

 21. Jozsef Ccsuta

  Nagyon jó a ki vagyok én 😂😂😂😂

 22. Tímea Illés

  Amikor az ember sok évig jár gasztroenterológushoz hasmenéses tünetekkel és az előző években el végzett epekő műtét maradvány tünetét hozza ki illetve a sokadik vizsgálat után ideg gyengeséget.....Kerestem másik orvost egy 50km-re lévő városban.Helló glutén érzékenység.....Örülök,hogy vannak orvosok akik még hisznek a betegnek.

 23. istvan burjan

  Ricsi mappa!

 24. istvan burjan

  Arcmuvesz

 25. traktor kakas

  1:02:00 gasztro

 26. József Szabó

  Azert

 27. Flóra Bejczi-Csonka

  Ez a "Ki vagyok én?" játék adásról-adásra egyre groteszkebb... :D

 28. Gyula Szabó

  Be van tartva a közösségi irányelv!

 29. Gyula Szabó

  Gyertek hozzám !

 30. ferkooo

  2:02:58 az a barkóba :DDDD

 31. Barna Bozsányi

  Barkóba volt a legkeményebb!!! Legyen a répa, jó? JÓ!!! Mi volt a megfejtés? Anyosnyelv! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 32. bimm bumm

  ez minden idők legjobb játékja,elvitte a napom

 33. istvan burjan

  Sok?

 34. Laura &Sheila Channel

  Az hogy nem szeretik a magyarokat a vilagon az nem igaz.....Én sajat tapasztalatombol mondhatom hogy mindig fel csilan a szemük azon halatan hogy "hungarian ",hungaro",magyar"!! És imádják Budapestet.

 35. Krisztina Ruff

  Nem lesz 4 évig! Kamala Harrist akarják elnökké tenni!

 36. Bence Papp

  1:28:09 Jani 😂😂

 37. Zsolt Hüse

  Mindentlátó messzelátót kérek, amivel látom ha jön a belga rendőrség :D

 38. Eko Eko

  Bitcoin storyval kapcsolatban azert erdemes lenne felismerni, hogy mi a full kamu!

 39. Tamas Szabo

  Ez a Rakonczai ott fog kinyiffanni a tengereken. Becsülendő a bátorsága, akarata, de Erőss Zsolt is épp ennek köszönhette a halálát. Én a őt nem fogom sajnálni, mert tudja, hogy a tűzzel játszik, de a családtagjait qrvára. Ők isszák meg a levét, mert a szeretet köti őket hozzá, és a fákdalmat akkor is átélik, ha tudják, ő választotta az utat.

 40. peach

  Az orosz telefonhívás, akit érdekel: hugets.info/show/yKepdpmdwI6gyGk/vide.html

 41. Gq1rf7

  Nem értem, Izraelben a statisztikák (www.worldometers.info/coronavirus/country/israel/) szerint nem csökkent a fertőzöttek száma, sőt, éppen emelkedőben van. Illetve, honnan tudjuk azt, hogy a vakcinázás miatt csökken az esetszám, vagy az esetleges korlátozások miatt? Nálunk is harmadára csökkent az esetszám december 1-ről január 1-re, pedig akkor még nem volt nálunk vakcina.

 42. Dóra Nagy

  Köszönöm a feltöltést🥰!

 43. XRádió

  A legjobb rádió a rádió 1 nem vicc

 44. Tóth Erika

  Mi a Telefonos átverés app neve? Tudja valaki? 😁

 45. andris palik

  Mi motorral járjuk Európát! Csak vadkemping,@csavargók nagyon nagy élmény! Pár év múlva lakóautót építek👍👍

 46. andris palik

  De miért kell összefirkálni az új, szép vonatokat??😟

 47. Friss Daniel

  Ezt a teat az unatkozo meg drog elvonasos emberek isszak. XDXD Olcso potcselekves szaritott novenyek kifozott nedvet inni XDXZD EEEEs unalmasabb mint nagymamam tortenetei.

 48. suba maria

  bahh vàryalak titeket mint a betlehemi csillagot 21- èn

 49. OREOgaming

  Tiszta tégla a Sanyi 😂😂 sírok!

 50. Zsolt Fülöp

  Moziról miért kell megint ekéző ostobaságokat összehordani? Mi az, hogy nem lesz mozi 2021-ben? Úgy csináltok mint, ha csak az nem lenne. A streaming-et meg nézheted otthon anyával 2 méteres tévén is: sosem ad olyan élményt mint egy moziteremben amibe beleöltek 4-500 milliót. Plusz az élmény ami hasonló mint egy koncerten, azt a közönség is hozzá tudja adni. Studióknál yyilván a B terv a stream, de ez csak Amerikára igaz leginkább. Itthon az emberek nem beszélnek olyan jól angolul, hogy mondjuk egy TENET-et megértsenek felirat nélkül (mert sok esetben az sincs: 2-3 hét után valaki hallásból lefordítja aztán, ha szerencséd van nem fordítja úgy le, hogy tök más legyen a csattanója). Rigó utcai nyelvvizsga egy jobb filmhez azért nem erős felirat nélkül (se). Az meg, hogy egyszerre jön ki a mozi premierrel a film streaming az megint csak Amerika kiváltsága, mert itthon pl. HBO Max nem lesz idén: vagyis se szinkront, se feliratot nem kapsz a filmhez. AppleTV szintén nem arról híres, hogy kapsz bármihez is magyar tartalmat. Itthon HBO szerintem sorozatban erős, filmekben nem up2date, ahogy Netflix sem, bár most jött egy bullshit trailer-ük, hogy majd 72 premiert terveznek 21-re, de annak a nagy része vállalhatatlan lesz. (Könyörgöm mondjon már. valaki egy erős filmet onnan 2020-ra.) Szóval a Netflix sem erős egész estés filmekben sajnos, de ami a legrosszabb, hogy bármilyen premierjük már aznap tölthető torrent oldalról. Szóval ez fajta megoldás a forgalmazók oldaláról is inkább öngól. Ráadásul, ha akarsz egy hónapban 4 értelmes filmet, akkor legalább 3-4 streaming szolgáltatóra kell előfizess, ami itthon még luxus egy család számára, pláne, hogy a gyerek csak angol/német nyelvű tartalmat kap. Úgyhogy megint csak marad a torrent, ami legjobban ellehetetleníti majd a stúdiókat, majd a forgalmazókat...hiszen ne feledjük el, hogy itthon a forgalmazók is a mozi. vs. stúdió szimbiózisból élnek. Nekik sem lesz érdekük ez a tökön szúrás. Az meg, hogy a TENET bukás volt full kamu, mert nagyon jó számokat hozott Amerikában és itthon sem volt annyira szörnyű nézettsége. Az meg, hogy nem ez a legjobb Nolen film, na bumm: ha neked amúgy is a "kakapisikövérember" humorú tartalom jön be, akkor meg hajrá egy esti Adam Sandler maraton HBO-n. Arra pont jó a stream, de egy blockbuster mindig is a mozivásznon fog jól kinézni az átlagember részére. Szóval én csak annyit kérek, hogy egy kicsit több szakmaiságot vigyetek a műsorokba, mert így bekiabálva minden ostobaságot, szerintem roppant kínos azok számára akik régi hallgatóitok, s közben a kezükbe teszik az arcukat a baromságaitok miatt. Vannak témák amiben tök pengék vagytok és jó hallgatni, de ez most nagyon nem az volt. Kicsit több színvonalat srácok pls.

 51. Friss Daniel

  Balazs igazad van . Elcsaltak az ameriaki valasztasokat. Ez a szint ahol mar nem eleg tudnia nehany embereknek. Az osszeeskuvok regi kartevok es nagyon erosek.

 52. VideóInfó-1

  Kedves Balázs-ék! Nagyon rá kéne erre a linkre kattintani: hugets.info/show/y4mZltCu1atk2Yo/vide.html Nagyon érint bennünket!

 53. Balázs

  Nagyon szeretem a World is minél radio show-ot❤️

 54. Power Zsoca

  Balázsnak van igaza!!! Én is még kivárok! Ha esetleg nem lesz létfontosságú akkor nem oltatok ha az lesz igen... De kihúzom a végsőkig! :D

  1. Geriberi Ger

   Hacsak közben el nem kapod

 55. Tamas Szabo

  Ez a félnótás Alekosz addig hiénáskodik, amíg a taxisok jól el nem verik. 😀

 56. Dezso Kiss

  11:32 Balàzs te nyomod a tutit, nem kèrdès

 57. Andrea Tarcsa

  Nagyon köszönöm a napi feltöltèseket😊🙏

 58. István Kurtej

  I8h8zzz

 59. Tamási László

  Észre se vették hogy kimondta az Igent...

  1. Tamás Ulrich

   Mikor?

 60. XRádió

  Reix (jólett

 61. Flóra Bejczi-Csonka

  Anna :D :D :D

 62. Tisza Péter

  Nagyon jovagy balàzs😉💜

 63. - Kodi

  Sziasztok! Soundcloud-on fogtok még lenni esetleg?

 64. Krisztina Kovács

  De jó, hogy ezt mondja, hogy imádja a Balaton Sound-ot! :)

 65. martin Balla

  Jooooreggelt 2021🙆‍♂️

 66. myrra10

  Bobba Fett klon volt, ergo lattad az arcat ;)

 67. évi balázs

  Na végre újra itt az éterbe

 68. Dávid Papp

  Picit meggyarapodtak a telefonos betyárkodások, délelőtt hívtak, hogy ugat a kutyám:)

 69. Gergő Kovács

  Boldog Új évet mindenkinek!!! Már vártalak titeket

 70. Laura &Sheila Channel

  Végre!!!!!Nagyon hosszú volt ez a vakáció!!!🥰🥰😘😘😘🙂

 71. Martin Pallagi

  Naaa, végre már !! :)

 72. Diána Nagy

 73. Friss Daniel

  Valalkozo takarito xDxDxD neeeeee meghaltam a rohogestol

 74. MK.

  2021?

 75. Sem Senki

  Mi bajotok a Fanta szelettel? Vilag legjobb sutije :D

 76. Márk Major

  Hali mikor lesz a kövi rész?

 77. Ladislav Hriňo

  Mikor gyüsztök már vissza 😎😜???

 78. Tereánszki Imre

  Mikortól lesz új feltöltés? 2021-es? Köszönöm! Boldog és nyugodtabb új évet kívánok mindenkinek :)

 79. XRádió

  Jó lett☺