Kérdésekkel provokált az újságíró

M1 - Híradó

117 E megtekintés0

  Provokatív, kérdéseknek álcázott állításokkal kereste meg a Fidesz EP-képviselőit egy osztrák liberális újságíró - ezt állítja a Fidesz. A párt szerint Orbán Viktor, Matteo Salvini és Mateusz Morawiecki múlt heti találkozójával kapcsolatban fogalmazott meg olyan állításokat az újságíró, amelyeknek semmi alapja sincs. Elemzők szerint éppen az a cél, hogy már előre támadhassák a formálódó erős európai kereszténydemokrata szövetséget.

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. SchAkoska™

   Hogy nem ég le a bőr a képedről. Vitya bukása után nem lesz sok munkahelyed...

  2. zoltan herman

   Ez melyik Ausztria, amelyik alig várta, hogy a törökök megtámadják az országot és utána támadtak ők is...utána pedig végig gyilkolták az országot és kihordtak mindent?

   1. Songbird645

    Azóta eltelt pár száz év... Biztos vagyok benne hogy azok az osztrákok akik az osztrákok akik abban részt vettek és azok az osztrák állampolgárok akik nem szólaltok fel ellene már nem élnek (de lehet hogy már az unokáik sem.)

  3. Adam Arkan Kadir

   Kereszténydrogosok vagy kereszténydiktátorok nem kereszténydemokraták

  4. user421

   Szopd le a fideszt M1

  5. raw footage dot exe

   focializmus focializmus...! közbeszerzés a fontos a sport üres lózung focializmus focializmus...! mert akkor is mi győzünk ha öngólt rúgunk

  6. José Mayoria

   Szégyelljétek el magatokat mélységesen, ez nem újságírás ez nem hírközlés. Ez propaganda a javából. Tényleg el kell menekülni előletek. Undorító kiskirályok módjára éltek és vezetitek az országot. Szégyent hoztok minden nagy magyar nevére, mint Széchenyi vagy akár Wesselényi. Lehetne hosszan sorolni rengeteg nevet, értékes embereket ,akik mind-mind ,külön-külön nagyon sokat adtak hozzá az ország imázsához, nevéhez, presztízséhez. Ti elárultok mindent, hazudtok minden percben, romboltok amerre csak elér a kezetek. Félreértés ne essék, nem nagyon hiszek a jelenlegi ellenzéknek sem. Azt is erősen támogatom, hogy Orbán Gyurcsánnyal karöltve el takarodhatnának a politikai életből és igazából a teljes politikai pártjuk is a Mihazánkkal együtt. Ahogy Fekete Győr is tehetne egy szívességet, kövesse őket talán 3 nap alatt utoléri őket. És ezen az oldalon is lenne mit sepregetni szépen. Ami a lényeg remélem 22-ben lesz egy épkézláb, értelmes, felvilágosult, haladó szellemiségű (nem azt mondom hogy fogadjunk be mindenkit meg minden hülyeséget vegyünk át tőlünk jobbról-balról), racionális, nyitott elméjű párt vagy közös koalíció, akiknek a barátaik ne az emberi jogokat páros lábbal taposó diktátorok meg populista autoriter faszok legyenek ( bizony lengyelek a sírószoba és az utcán nőket verő huligánok a Ti kreálmányaitoknak köszönhető). Illetve ne a labdarúgás meg a burgonyakutató intézet legyen az első, hanem világszínvonalú oktatás, miből új értelmiségű embereket emelhetünk ki, hogy erősödjön egy igazi nemzet kollektíven mindenki. Nem a fekete foglalkoztatásra stbstbatb annyi mindent lehetne még elmondani ...

  7. Nyenye Re

   Propaganda geci 🤮🤡🤡🤡🖕🍊🖕

  8. atrekusz

   Mikor az mtv házhoz megy a lóf@ért :D tényleg újságíró kérdez,politikus lop

  9. Tibor Somogyi

   1:23 A miért nem kapott senki meghívást és a miért nincs jelen senki közt nincs különbség...? Mm amit elmondanak szövegben ez így cserélve van... :D Mert mondjuk ez elég amatör hiba :D

  10. Lajos Cumeláger

   Hogy provokálna titeket leesett szappannal a kangörcsös cellatárs

  11. Csaba Varadi

   Fidesztálib otthon okoskodj !

  12. Peter1918 Hungary

   UGYANITT BOJLER ELADÓ!

  13. salala182

   A "nédmá libsik" egy jódolog, de nem hírértékű.

  14. Imre Olah

   Mocskos libsi újságíronak álcázott szardarab...

   1. Songbird645

    ???

  15. Miklós Molnár

   Ki a fasznak gondolja magát ez a csicska gyász.... Már kérdezni sem lehet tőle? XD

  16. László Tuschinger

   Deutsch Tamas ugy dontott nem kommentaljak a levelben irottakat, inkabb felszivtak egy akkora autopalyat, hogy kidullett varangyszemuk nott tole...

  17. robert kovacs

   😂😂😂😂😂😂😂 ez kurva jó

  18. Ferenc Szabó

   Ez a híradó részlet elég nagyöngól volt!! 🤣🥱

  19. kicsipupi

   azt hiszem én is feliratkozok mostantól erre az M1 Híradó nevű vicc csatornára...mindig azok a legjobb a poénok, amiket nem viccnek szántak:)

  20. A nevem HUNDavid92

   Ez aztán a hír

  21. Benedek Jung

   A tűzoltók vízzel provokálták a lángokat

  22. Balázs Szalay

   Elég meredek egy funkcionális analfabétát alkalmazni hírmagyarázónak.

  23. Bene Barna

   A 80-as években láttam gyerekkoromban ilyen szintű "hírműsorokat" mint az M1.

  24. Miklós Agócs

   Orbánia lakáj TV-je

  25. Dániel Farkas

   Hát titeket már kérdésekkel is meg lehet bántani? Ó bocsánat ez kérdés volt, remélem nem fáj nagyon. Nyomorultak...

  26. Dávid Géza Derventics

   Diagrammal provokált időjárás előrejelzés! Azaz Go Go kokó! Fenékig

  27. Tbr Farkas

   Megtámadták a hazánkat!

  28. Gy V

   Ez a videó hogy került a felkapottak közé? :D

  29. rámnémetnemlel elmenteménmár

   szerintem amúgy ők is szétröhögik magukat a kommenteket olvasva

  30. Dani -

   a keresztények alapból mocskos buta emberek. hogy lehetett ilyen névvel elö állni hogy ''kereszténydemokrata szövetség''?

  31. Gàbor Stiller

   Ha nem előre megírt kérdéseket kap már vezető hír a saját csatornáján ? Szánalmas

  32. Sanyi HD

   🤡🤡🤡🤡

  33. Fady Abdul-Nour

   A mai világban az újságírók már kérdeznek is. Hova tartunk? Legközelebb már következménye is lesz, ha valami törvénybe ütközőt cselekszünk? Én nem akarok ilyen világban élni, jó ez a mostani Magyarország!🤭🤫🤥🇭🇺🧡🇭🇺🧡🇭🇺🧡

  34. Mihály Koncz

   Gyáva vezető politikusaink

  35. D. Valentine

   Még mindig van lejjebb

  36. Himeiros

   A "kérdéseket tett fel az újságíró" és a "kérdéseknek álcázott állításokkal kereste meg" nem ugyanazt jelenti. Viszont elég vicces, hogy pont az a média nyomja ezt a sódert, amelyik PONTOSAN UGYANEZT csinálja kb 10 éve már. Ha például Puzsér, vagy Toroczkai vagy valaki nem fidesz_nyaller elmegy a közmédiába interjúra, akkor ugyanígy provokálják, és a szájába akarnak adni minden baromságot, például hogy "az ellenzékkel összejátszik" meg náci eszméket propagáló és törvénytelenségre felbújtó és hasonlóak. Amit szabad NagyÖkörnek, nem szabad a kisökörnek...?!

  37. Himeiros

   "... a legtöbb esetben szinte kizárólag..." Hmmm... :thinking_face:

  38. saddsadsa

   Köszönjük a figyelmet a Hírcsárdát látták:):):) bár ahhoz meg nem elég vicces

  39. Divergentfan 16

   Ezt így tényleg leadták a tv-ben vagy csak paródia? Mondjuk viccnek is rossz, az igaz. Legközelebb én is feljelentem a vizet, mert vizes lettem tőle.

  40. SpecialAgentWTaylor

   Neeem, szerintem ennyire ostoba egy ember sem lehet, mégha magyar is. Ezek másokat néznek ennyire hülyének, hogy ha valaki normálisan kérdez akkor az számukra támadás és ezt is kommunikálják. Pedig a Fidesz fegyvere, hogy ordenáré ökörségeket kérdeztetnek a riportereikkel a Tv-ben. Nem gond legalább lehet ctrl-c ctrl-v ezt a szövegüket ha majd holnap-holnapután az mtv riportere tesz fel valami teljesen indokolatlan, alákérdezést. Kíváncsi lennék hogyan reagálnák le a saját ökörségüket ha ellenük használják.

  41. vkl 93

   M1... 🤦🏻‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  42. Katalin Tasi

   A kérdés nem sugallat és nem állítás. Ezt nem kellene összetéveszteni. Egy formálódó szövetség nem hivatalos szervezet, tehát azt NEM hív meg, akit akar. Nem lehet antiszemita, mert még létre sem jött.

  43. Máté Komlói

   O1G

  44. varzsha2

   Mindig bántják kormányunkat! Tagjait! Itthon! Brüsszelben! A médiában! Ki lesz a soros' ?? Már a szerkesztő is ki van borulva a Híradónál! MEGŐRÜLÖK!! "Hogyan szeretnék elkerülni a szétesést?" állítja Franziska a HÍRADÓ szerint. EZ milyen már? A kérdés, mint olyan nyilván kéretlen, ily módon már-már állítás. Állításra nem reagálunk! azaz.: A levélben leírt, szerintünk provokatív állításaira nem áll módunkban reagálni, mert sajnos nem kérdések! A Fidesznél pedig igenis jól kezelik az ilyen 'sunyi' médiahiénákat!! Hadd idézzek egy Klasszikust! KÓSA: - „Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni?”

  45. Gábor Berecz

   Milyen érdekes lehet viszont látni a "konzultáció" stílusát más írásokban! Azt gondolhatták hogy ez plágium... Állítással kérdezni... Ki látott már ilyet!?

  46. Gyümölcs

   Szánalmasak vagytok

  47. Elyakim Freudenberg

   Kim Jong-un állva tapsolt miután megnézte ezt a videót.

  48. MrKapucnis

   Szolgák!

  49. Ferenc Kovács

   tényleg, honnan veszi a bátorságot, hogy kérdezzen egy újságíró? Hát hol él ez? Vegye tudomásul, hogy ez nem a romlott nyugat. Itt az újságíró nem kérdez vagy legfeljebb az előre jóváhagyott kérdéseket teheti fel.

  50. Bela Kovacs

   Provokatív mindegyik kérdés, mivel a sajtónyilatkozatokban megválaszolták azt, ami bennük valós, s egyben elhárították azt, ami bennük sugalmazott állítás. Ez a nő nem újságíró, hanem a kálmánolgához hasonlóan egy szélsőséges politikai agitátor.

  51. rczv

   Elég vicces, hogy egy újságíró kétségkívül kritikus hangvételű kérdései akkora hírértékkel bírnak, hogy az állami televízió híradójában részletesen tárgyalják. (Feltételezem, rendszeresen kapnak külföldi újságíróktól kérdéseket, csak épp ezt olyan szerencsétlenül fogalmazták meg, hogy hírt lehetett belőle csinálni.)

  52. hungary zsolt

   Döbbenetes nézni a magyar közmédia zuhanását.Itt már nem hírközlés,tájékoztatás folyik.Egyszerűen egy féldiktátor feltétel,és gondolat valamint kritika nélküli kiszolgálása folyik.Ez egy magántévé esetében is rezgeti a lécet(de azt nézze aki akarja és akinek van gyomra hozzá),de egy KÖZ média esetén teljesen vállalhatatlan.Felháborító amit az m1,és a többi m es ki tudja hány felcsútszolgálati média művel.Vállalhatatlan.Egy ellenzéki,pontosabban normális néző számára 60 másodpercig sem nézhető.Pedig az országos független hírközlés központja kéne hogy legyen a közszolgálati média.Erre teljesen alkalmatlan.Hihetetlen hogy a médiahatóság szó nélkül nézi ezt a szellemi kútmérgezést.Persze ez költői felvetés.Tudjuk kik alkotják azt a bizottságot is...

  53. Feri H

   Sajtószabadságról hallottak már? Szarházi banda... Ha már otthon senki nem kérdezhet szabadon, remélem az osztrákok megteszik ezentúl is helyettünk!

  54. Admira Horváth

   És bolondok napján találkoztak🤣. Találó!!!

  55. Verebély Ákos

   😆

  56. % Gerwik

   ennél a "hölgynél" is le vannak takarva a tükrök otthon, nehogy bele kelljen néznie nap végén :D

   1. Csősz Máté

    Szerintem nincs is tükörképük.

  57. Attila Mészáros

   Az ország 3/4-e amúgy sem nézi az m1-et. A nézőik agymosott nyugdíjasokból és agyhalott 2 bites emberekből állnak. Az ilyen riportokkal csak azt érik el, hogy az is rajtuk röhög, aki sosem néz tv-t. Szóval mondjanak amit akarnak. :D

  58. Tibor Kertész

   Elementáris szégyen, amit érzek. Ezek az én nevemben mondanak ilyen iszonyatos blődségeket és annyira ostobának néznek, hogy ezt el is hiszem. Magyarország nemzeti imidzse ma Európában az agresszív kötekedő kocsmai hülye, aki nagyon keménykedik, de elfelejti, hogy a többieknek a térdéig sem ér. Szégyellem Orbánt, a fideszt, a közmédiát, szégyellem, hogy vannak az országban ilyen hírfelolvasók, akik ezt nem vágják a szerkesztó fejéhez, és szégyellem azokat, akik ezt a hatalmat bármilyen formában támogatják. Szégyen ma magyarnak lenni.

  59. jean michel

   mindig van lejjebb.. keremszepen a malomtulajdonos kulak szereto mikor kerul elo ?

  60. Szamárpad Csatorna

   Régen nem láttam köztévést híradást, elhűlve figyeltem ezt. Mi történik ezzel az országgal? Jézus Mária, Szent József... Hát ennyi mocskos csúsztatást, minősítgetést meg hazugságot belesűríteni egy hírnek álcázott vádbeszédbe... Eszem megáll. És ezek nincsenek másnap páros lábbal kirúgva úgy, hogy a lábuk sem érni a földet?

  61. attila vígh

   Igaza van

  62. Bartha Levente

   EZ VESZÉLYES

  63. MrSzarokra

   Anyámasszony katonája... Jaj, szegény Nagy Vezírtől kínosakat kérdezett a csúnya, rossz újságíró néni. :( Védjük meg gyorsan, nehogy telesírja éjszaka a párnáját! Milyen miniszterelnök az olyan, aki 11 éve szó szerint elfut a riporterek elől? Szánalmas kis nebáncsvirág. A lopás nagyon megy neki, de mikor felelni kell érte, akkor befut a kis csicskái szoknyája mögé. Szégyen, hogy Európa közepén egy ilyen jellemtelen, haszontalan tulok hatalmon lehet.

  64. YayElzüll

   Minek jött ide??? SOROSBÉRENC!!!!!!

  65. Tamás Schmidt

   Ez a gyökér bende balázs gyönyörűen benyalta magát a zsírosbödönbe...látszik, hogy a sziszivel tömik a pacalt vasárnapi mise előtt. Fájni fog még ez neki🤡😊

  66. Gyula Illés

   Nevetséges, amit leműveltek az adófizetők pénzén...

  67. Istvan Kricsfalussy

   Micsoda szellemi fölényről árulkodik az a kommentcunami, amit a kormány által álnokul elhallgattatott 444, index, telex, hvg, 24 stb olvasóközönsége itthagyott maga után... Az együgyű magyarok nagy többségével szemben ők szerencsére valami hihetetlen agyafúrt módon mégiscsak rátalálnak a valódi, ejropéjer hírekre, hiába a gaz náci kormányzati fakenews dömping...

  68. Elod Bekesi

   Ilyen idiotak vagytok? Komolyan mi ez a szemet?

  69. Áron Frózsi-Nánássy

   Oké hogy faszságokat beszél de én szúrnám. Mármint aki a szemüveges csaj után pofázott

  70. Benjamin Moloy

   halló észak-korea!

  71. Telekinézis Héliosz

   Azt nem értem miért nincs a miniszter elnökön maszk? Neki nem kötelező a törvényt betartani? Én ugy tudom mindig mindenhol kötelező a maszk .

  72. Telekinézis Héliosz

   Az igazságot elmondani tilos. Az internet tilt mindenkit ha leirod . Undoritó lett ez a világ. A hirekben csak az mehet le amit engednek. 10 millio emberből 1500 van a lélegeztető gépen és mindenki be van tojva . Érdekes. 10 misiből 200.000 lenne lélegeztető gépen akkor már elhinném hogy nagy baj van de igy ne vicceljünk már.

  73. Martin Szathmári

   Anyád, micsoda propaganda ez. :D Már-már olyan mint egy kabaré.

  74. Peti S.

   Bende nagy kedvencem! Tükröt állít a neomarxista mainstream propagandagépezetnek(hazánkban a független-objektív), ami természetesen nem tetszik nekik. Csak így tovább!

  75. Csaba Károly

   És hogyan is lehetne más a forrása, mint a hazai baloldali szereplők, ha a megkérdezett jobboldali politikusok nem hajlandóak válaszolni a feltett kérdésekre? Fucking logic!

  76. István Horvát

   Fidesz Szopó kutyák vaú 🐶

  77. Éva Varga

   Inkább Ausztriában írnád le, hogy milyen diktatúra megy itt és milyen erőszakosan a rendőrök. 🤢

  78. Nemethi Laszlo

   Ürgebőrbe varrt álcázásnak állított kérdésekkel provokált!

  79. SaevusMors

   leszavaztam negatívba a minap ezen M1 hírt, mint értéket. Este megállt egy fekete lefüggönyözött volga a ház előtt.... kopogtak.. "ÉRTED jöttünk, NEM ellened!" :P "Szabad ember, Szabad országban, azt mond amint SZABAD!" A nyári tábort valahol messze szibériában képzelem magamnak. :D

  80. Lollerkid

   28s - új rekord ennyi ideológiát összemosni vagy helyesebben összefosni: liberális és keresztény erő

  81. enzse80

   A fidesz a neki nem tetsző véleményt figyelmen kívül hagyja, az ilyen kérdésekre politikai megfontolásokból vagy nem válaszol vagy totálisan másról beszél vagy személyeskedik. Ezt most már Európában is kezdik látni. Ezzel a híradással legalább a magyarok is újból foghatják a fejüket, nemzetközi színtéren hogyan járatja le magát és az hazánkat a Magyarországot irányító "politikai elit".

  82. L0rd V0ld3m0rt

   Szégyelljétek magatokat mindnyájan "ujságírók" akik ennek a gátlástalan hazug diktátornak a faszát szopjátok!

  83. A L

   "Provokatív, kérdéseknek álcázott állítások" : What is the goal of the alliance and who considers joining it? -> Mi a szövetség célja és kik csatlakoznak várhatóan? (vagy ki fontolja meg a csatlakozást), vagy: Milyen értelemben volt a találkozó mérföldkő az egész EU-ra kiterjedő koalíció elérésében? ...... kemény provokáció mind a két kérdés.

  84. Csaba Támba

   Békaemberek, ürgebőr,....valami???

  85. hokiturmix

   Keresztény aki az isteni diktatórikus Észak Kóreát rreklámozza sátánnak tekinti a kérdések feltevőit..... Isten az nem demokrácia. Istennel azt csinálsz amit parancsol vagy különben...... Aki a személyes vallását belekeveri a politikába, annak nincsenek ész érvei.

  86. Krisztián Koncz

   Propaganda

  87. MrPoczok

   Oh, igen, mert az ajrópéer jogállamokban a liberálisoknak kiváltságos joga minősíteni egyes médiumokat, újságírókat, megtagadni a tájékoztatást a nekik nem tetsző médiának, vagy szimplán bebörtönzéssel fenyegetőzni. Érdekes, hogy mindez nem veri ki a biztosítékot a nekünk a történelem során mindig is jót akaró sógoróknál. Vagy anikor egy volt miniszterelnök, az ellenzék vezetője részegen azzal fenyegeti a fideszeseket a parlamentben, hogy ha megnyeri a választást, "el lesznek vitetve". Ha pedig valaki máshogy látja a világot, mint ők, az már kézivezérelt, stb. Eközben a művelt demokratikus nyugaton embereket politkai magánvéleményük miatt távolíthatnak el állásukból. Régi trükk azzal vádolni az ellenfelet, amit maguk tesznek.

  88. Péter Katona

   "Jobboldali veszély"😂Már idejekorán be vannak szarva!

  89. Istvan Bognar

   Esküszöm, mint a kommunizmusban, akkor lehetett ehhez hasonló "híreket" hallgatni...

   1. Csaba Varadi

    Ez sokkal rosszabb a szocialista vezetők fizetése arányaiban is kevesebb volt ezenkivűl nem hoztak törvényeket magukra nem tartottak strómanokat nem fosztották ki az országot és nem éltek fényűző luxus életet mint az Orbán klán minden tagja .

   2. Csősz Máté

    Annak is Rákosista. Amúgy több intellektuális szabadság volt a 80-as évek kommunista diktatúrájában, mint a 10-es, 20-as évek Orbáni rezsimje alatt. Mondjuk diktatúra az diktatúra.

  90. ÁDÁM NAGY

   🤣🤣🤣

  91. prOBIgy95

   Mindig bebizonyítjátok, hogy van még lejjebb 🤦‍♂️🤦‍♂️ tudtátok, hogy van olyan opció is, hogy nem bólogatunk és benyalunk hanem releváns számonkérő kérdéseket teszünk fel? 🤔

  92. Robert

   Mar az is baj a fidesz kormanynak ha kerdezik, plane ha ugy ami nem tetszik nekik... Nem sok idotok van mar , 22 ben eltakarodtok..

  93. USF Channel

   Azt ez a nemzeti tv bmeg ...🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Megmagyarázzák hogy a döglött veréb alszik ...🤦‍♂️ A birka 33% aki amugy a 2/3-ad meg hangosan tapsolva béget hozzá...🤦‍♂️🤦‍♂️🐑🐑🐑

  94. Moszkva Tér 1989

   Kérdésekkel provokált a tanár órán anya. De én nem válaszoltam,ezért adott 1est! 😁😁😁

  95. Gyula Kovács

   Szégyenteljes az egész közmédia +TV2 +"hír tv"! Mennyit kereshetnek ezek, h az arcukat adják a hazukságokhoz?

   1. Gyula Kovács

    @Sindi Nagy Szerintem nekünk olyan csatornának nincs is. :) Vagy csak nem tünt fel. A BP. tv-ről két emlékem van gyerek koromból. Anettka, és a távgyógyító bácsi :) :).

   2. Sindi Nagy

    Meg a Pesti TV is ide tartozik most már abba is minden van csak az igazság nincs😑

  96. Janos Szekely

   Folyik el a közpénz ebbe a szennybe...

  97. 👻 ᗩᗪᗩᗰ76 🐢

   Ha van köztünk pszichológus, kérem magyarázza már el ezt a kényszeres, beteges igazítgató matatást, mert ez már röhejes hogy ezek mindig ezt csinálják zavarukban. :D 1:10

   1. sircz 72

    😉😉😉😉😀🤩

  98. Balázs Bukta

   "Feltett 3 erdektelen kerdest" Ranezek rogton az elsore - Mi a celja a szovetsegnek es kik fontolgatjak a csatlakozast? Egy ujonnan alakulo koalicioal ez h lenne mar erdektelen nem hiszem el h ezt valaki kepes benyalni es szidni a csunya lippsi ujsagirot

  99. István Deák

   nézdmár! :D a zseb hitler bejelentője! :'D xD nem érzik magukat gerinctelen férgeknek? :)

  100. Adam 158

   Provokációval provokált a provokátor