DTK: Elviszlek magammal - Barabás Éva

WMN Magazin

101 E megtekintés19

  Katt a feliratkozáshoz! hugets.info/like/HKl.html...
  Facebook: wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
  Barabás Éva műsorvezetőt valószínűleg a legtöbben „Évi”-ként emlegetik, akkor is, ha elméletileg nem ismerik. Mert ahogy mesél, azt nemcsak azért öröm hallgatni, mert gyönyörűen formálja a szavakat, hanem azért is, mert a történetei odarepítenek, amiről éppen mesél. Ezért kicsit olyan, mind ismernénk. Ennek ellenére ebből a beszélgetésből sok olyat tudhatunk meg róla, amiről eddig nem nagyon beszélt, vagy nem ilyen mélyen. Például a küzdelmes, de mégis szép bonyhádi gyerekkoráról, a karrier szárnyalása melletti magánéleti fájdalmakról vagy éppen arról, hogy hogyan ismerte meg Pataki Zita közbenjárásával a szerelmét. Nézzétek, hallgassátok, élvezetes, szórakoztató és felemelő - igazi év (de nem évad) záró beszélgetés. Elviszlek magammal: Barabás Éva.

  Közzététel: 19 napja

  Megjegyzés

  1. Judit Szántó

   Hatalmas ❤️!

  2. geonardohun

   Nagyon kellemes személyiség Évi. Annyira ügyes, okos, intelligens és csinos. Bőven lehetne oka nagykepünek lenni, de mégis olyan "egyszerű" (a szó jó értelmében). Ellentétben a mindenféle insta sztárokkal. Sok sikert kívánok neki!

  3. Ilona Dávid

   Sajnos kb 20 percig bírtam hallgatni.Sok volt a mindenben szuper vagyok,és hős.

  4. Frank Hofmeister

   Mulnak a gyermekevek...Bonyhadrol az összes lanyka elmenekült...igy mi fiuk is kenytelenek voltunk...csak van akik sokkal messzebbbre....igy nem lettünk otthon közszereplök.

  5. Marika Túri

   Nagyon köszönöm.

  6. Rozália Jantner

   Mennyi energia, csak kapkodtam a fejem. Éva nagyon szerethető, emberi, csupaszív lélek. Örömmel hallgattam volna sokkal tovább ezt a beszélgetést, mert Krisztával nagyon jól egymásra hangolódtak.

  7. Gabi Pasztohy

   Csodálatos emberség sugárzik

  8. Gabi Pasztohy

   Az egyik legjobb Elviszlek beszélgetés

  9. Csaba Páczai

   Ez szuper interjú lett!

  10. cumulonimbus77

   Emberi

  11. Judit Surányi

   Wow! Szuper nő! ❤️

  12. Bla Blanka

   Kriszta interjúiban ezt imádom a legjobban, hogy maximálisan figyel a beszélgetőpartnere érzéseire is, és nem faggatja őket olyasmiről, amiről esetleg nem akar beszélni. Ez a mentalitás sajnos már kiveszőben van, ebben a világban, ahol az a lényeg, hogy kiszedjek vlmi olyat a másikból, amiről nem feltétlen akart beszélni, netán ki is forgassam a szavait, de legalább címlapra kerüljön a műsor... -.-

  13. Retro Gabor

   Köszönöm szépen a feltoltest. Nagyra értékelem Barabás Éva Műsor Vezetőt egy Tündéri Hölgy. Ő az aki egy TV.csatornanal kitárt. Igyekszik mindig jó kedvű lenni.

  14. Géza Szilárd Farkas

   Nagyon jó volt, köszönöm!

  15. R. Maj.

   Mennyire tetszett nekem ez a néni mindig is, és most talán még jobban tetszik. Még mindig gyönyörűszép vonzó nőci az Éva - és mint ember is remek!

  16. Julianna Garbacz

   Az egyik legjobb interjú, amit az elmúlt években láttam. Évi világnézetét és emberekhez való hozzáállását tanítani kellene, hogy ragadóssá váljon. Vajon hol lehet csatlakozni az ő kezdeményezéseihez?

  17. Peter Krecz

   29:30...sírok :( ❤️

  18. Magdolna Parai

   Gratulálok mindkettőjüknek!Remek beszélgetés volt! 🌞

  19. Erika akirE

   ..Én harmadszorra tudtam megnézni ezt a riportot, mert valamiért végig folytogatott a sírás. Nem tudom az okát, de annyira mélyen érintett, annyira átéltem Évi gondolatait, történetét, hogy folyvást potyogni akartak a könnyeim. Kevés ilyen ember van, aki ennyire tisztán átérzi, látja, a körülötte lévő világot és tesz is érte, hogy segítsen... Mindannyian gazdgabbak vagyunk általa, tőlük lesz igazán Ember, az ember. Nincsenek is megfelelő szavak, amikkel kifejezhetjük köszönetünket, hogy léteznek.

  20. antal andrea

   Szép beszélgetés! 🙂💗

  21. Helga Csoka-Jaksa

   Ó, milyen szimpatikus ez az Éva! :)

  22. Imre Király

   Én tudtam hogy igazán jó Nő B. Éva... De hogy ennyire nehéz élete volt nem tudtam.. Itt megint bebizonyosodott nekem és nem először hogy aki feladattal érkezik erre a világra az, történjen bármi el fogja tudni végezni a dolgát... 😷👍

  23. Gyulàné Czeglédi

   Dràga Èvi, a Reggeli òta tudom hogy èrzèkeny jò ember vagy! De most meg inkàbb bebizonyosodott! Nagyon jò volt hallgatni!❤

  24. Boglárka Madarász

   Csodálatos interjú volt!

  25. Szilvia Huszárné Molnár

   Nekem ő nagyon kettős. Képernyőn profi,merev majdhogy nem rideg nő benyomását kelti számomra. "Privátban " közvetlen,kedves és szimpatikus volt. Kicsit sok,mintha az egész életét el akarná mondani 40 percben.

  26. Orsolya Csiszár

   Én nem tudtam sok mindent Éviről eddig, valahogy sosem érdekelt a személyisége. Pozitívat csalódtam. Egy igazi dumagép... :D nagyon cuki. Nem gondoltam volna. :D

  27. Vivien Banyák

   Nagyon jó, tanulságos beszélgetés. Kellemes csalódás, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz. 😍

  28. csvegso

   Szuper nő, helyén lévő értékrenddel, rendkívül magas érzelmi intelligenciával. Ritka mint a fehér holló. Igazán szerencsés férfi a párja.

  29. Mária Varga - Herbszt

   Megható riport volt. Köszönöm!

  30. Ilona Szabo

   Elbűvölőek mindketten!

  31. Réka K.-K.

   És mi pedig mennyire szerettük amikor te oktattál/tanítottál minket úszni. 😊

  32. Szabina Andrikó

   Gyakornokként( sok évvel ezelőtt) pár hónapot a Fókuszban töltöttem,és Évi az egyik legkedvesebb ember,akivel valaha találkoztam. Mindig vidám,közvetlen,segítőkész... Minden jót kívánok neki és persze neked is kedves Kriszta!

  33. MsCiripilla

   Mindig kedveltem Évit, bár utólag be kell valljam, semmit nem tudtam róla. Ilyen erős, derűs, pozitív, kommunokativ embert nagyon ritkán látni, hallani. Ahogy az előttem szólók is írták, én is mosolyogtam, sírtam, nevettem végig. Gratulálok mindkettőjüknek ehhez az "utazáshoz".

  34. Krisztina Kaluha

   Barabás Éva, ne hagyd abba! Szeretettel kívánok minden jót!

  35. Emese Majoros

   Huuu, vegigneztem, de nagyon levitte az energiaszintemet.🤦‍♀️ Ennyit beszelni, ömlik belöle minden, Kriszta pär szot tudott csak neha-neha mondani! Nem szeretnem bäntani,Barabäs Evät, mert szimpatikus nö....de valami szomorusäg van a szemeben, valami nagyon nem kerek näla. Sajnälom, nekem nagyon sok volt .😞

   1. Mónika D

    Én is pontosan ugyanígy éreztem.

  36. Ágota Rizsányi

   Fantasztikus volt. Köszönöm!👍

  37. Emese Süle

   de kár,hogy vége lett! imádtam :))

  38. Edina Balogh

   Úristeen...nagyon sok volt Évi. Szinte levegőt se vett, annyit beszélt és hangosan. Kriszta alig tudott kérdezni. Végig néztem, de nagyon elfáradtam.

  39. Attila Molnar

   Na ez egy nagyszerű epizód volt! Barabás Éva egy csoda. Egy csodálatos lelkű, hatalmas szívű, őszinte, segítőkész, empatikus, pozitív, boldog, okos, értelmes, intelligens (semmi őő, beszélni nem tudó...egyed) nő. Ja, és ráadásul még gyönyörű is. Ilyen egy IGAZI NŐ. Nem játszik szerepet, nem mű rajta semmi. Szenzációs érzés/élmény lehet a társaságában lenni. Bárcsak sokkal több ilyen ember lenne a világon! Az a férfi, aki egy ilyen nőt talál, a világ legszerencsésebb férfijának érezheti magát, mert egy ilyen nő egy felbecsülhetetlen értékű kincs, főleg a mai eltorzult világban.

  40. Erzsébet Lipcsei

   Imádom Barabás Évit, õstehetség, kár, hogy nem tudtuk meg, miért nincs saját gyermeke ?

   1. olaa22

    Valószínűleg azért, mert semmi közünk hozzá.

  41. Agi Arpa

   en 25 evvel ezelott talalkoztam vele nem felejtem el azt az igazi gonosz tekintetet ami belole aradt minden indok nelkul masok is segitenek raszoruloknak igaz nem lobbiznak vele .

  42. Péter Tóth

   Szerintem ez volt a legjobb műsor eddig. Innentől egész másként nézem Évit. Jót tett ennek a műsornak is.

  43. Katalin Rónai

   Nekem az utóbbi idők legjobb interjúja! Köszönöm szépen.

  44. Mária Csimané Hegyi

   Barabás Évit kedvelem, szeretem nagyon! Összes Portré műsorát is láttam! Kiváló beszélgetés volt!

  45. Mona Diósyné

   ❤️❤️❤️

  46. Gabriella Sartory

   Minden percét köszönöm :)

  47. Ágnes Bagi

   Nagyon szeretem!Hangoskönyvet,igen, sokat!😘🤗

  48. Somogyiné Buzási Veronika

   Pont ezért szeretem ezeket a videókat. Évinel kellemesebb személyiségét aligha találni.

  49. Györgyi Juhász

   Ez egy csodálatos beszélgetés volt, sok helyen megkönnyeztem. Fantasztikus nők vagytok Kriszta és Évi. András meg tök jó fej :)

  50. Tim & Tom

   Több ilyen emberre lenne szükség ezen a földön. Gratulálok kedves Évi.💜👍👼

  51. Frank Papo

   Olyan jo hallgatni Eviket. Egyszerusegevel orias lelek.

  52. Márta Garai

   Ady z

  53. Agnes russo

   Értékes adó ember. Feltöltő beszélgetés volt 💪💪💪💪

  54. György Krisztina

   Nagyon jo volt.Kar hogy keves ilyen jo ertekes ember.

  55. H Geri

   Jó volt, megkedveltem most Barabás Évit. Pedig közömbös volt nekem, hiszen nem nézek tévét, a Fókuszt meg pláne nem, hiszen nem szeretem a bulvár jellegű dolgokat. De jó volt megnézni. Viszont Hernádi Jucit imádom, őt várom nagyon.

   1. H Geri

    @Géza Jakab Szívesen!

   2. Géza Jakab

    köszi, hogy leírtad helyettem :)

  56. Day of a teacher

   Imádtam minden percét! Évi egy fantasztikus ember! Köszönöm az élményt! 💝

  57. Zsanett Maros

   Imádtam minden percét! Köszönöm!

  58. Nagy Józsefné

   NAgyon szerethetö EMBER vagy!❤️❤️❤️❤️

  59. d0r0thx

   Fantasztikus interjú lett.👏 Drága Éva, még órákig tudtam volna hallgatni, annyira pozitív élmény volt, teljesen feltöltött. A hangos könyv pedig szuper ötlet. Köszönöm! 🙏😊

  60. Lili Kalla

   Köszönöm szépen! Legjobb évad :) Minden gyermeknek, akinek a szülője vagy szülei küzdenek az alkohollal ajánlom szeretettel az Apa, anya, pia című könyvet, ezt említi Éva az interjúban. :)

  61. Maximilian Lagerfeld

   Igen, valóban nagyon jó ember Barabas Éva. Felemelő beszélgetés volt.

  62. Fk Zadori

   Tüneményes, értékes, fantasztikus csaj Barabás Évi! Mindig érzek rajta viszont egyfajta szomorúságot. Sokan írják, hogy rengeteget beszél, ami olyan igazságtalan kritika. Igen, ömlik belőle a jó! Egyébként sztem sem való kereskedelmi tv-be, kilóg onnan a jósága, érzékenysége, értékessége miatt...

  63. Gábor Varga

   Imádom az eddigi anyagokat is, ez viszont mindent visz nálam.

  64. Eszik Tibor

   Az Évi az klassz csaj! D Tóth Krisztina rajongó Szászvárról!

  65. oroszky zoli

   Idegesitö csaj

  66. Zita Pátkai

   Húúúú ez a beszélgetés engem nagyon megérintett. Kriszta hogy bírtad ki hogy nem sírtad el magad? Gratulálok!

  67. zsuzsiiii2011

   Tisztaszív, jó volt hallgatni. Aztán Hernádi ? Végre, boldogság van.

  68. jacek tomasz Lepczynski

   nagy a hátid évi

  69. Edit Orosz

   Annyira szeretem Barabás Évi lelkét, gondolkodását, emberségét! Köszönöm az interjút!

  70. Katalin Piltmann

   Szenzációs volt!!!! Láttam, néha Kriszta is elérzékenyült...sok a párhuzam.... Imádtam minden percét, nekem nem volt sok.😊 Csodálom az energiáját, bá lenne még nagyon sok ilyen ember! Nem celeb, hanem közszereplő, vagy média "munkás", aki ilyen lelkes, melegszívű és ennyit tesz másokért. Gratulálok Kriszta, Évit pedig csodálom és felnézek rá.😘🙏

  71. Rózsa Záhorszky

   Nagyon szeretem Barabás Évit. Szuper volt az a videó is, minta többi is.

  72. Tamás Hunyadi

   Bocs de húbazmeg......10 éve nem nézek tv-t.....de nekem Ő semmi nem volt......most elnézve egy nagyon értékes ember.......köszi kedves Krisztina .....van élet a médián túl.....borzasztó jó amit csinálsz.....jah mint eddig....mindig......😆😉😘

  73. Erna Juhász

   Nagyon tetszett a beszélgetés, az Évi egy igazi csupaszív energiabomba.

  74. Szilva Száraz

   Ha meghívnak valahova, sose menj, üres kézzel...😍

  75. jamestwelvetrees

   Ú, a PÁRTHÁZ!!!! :-)

  76. Gyökös Réka

   Ez nagyon jó rész volt!

  77. foldkutya

   Nagyon kedvelem Barabás Évit, csupaszív ember 😊💖. Köszönöm ezt a beszélgetést.

  78. Krisztina M

   Jaj nagyon koszonom imadom Barabas Evit a hangjat a beszedstilusat a neveteset olyan kozvetlen baratsagos kedves super volt a beszelgetes.

  79. speeedhorse

   Hát, nem beszél keveset 😄 Nagyon érzelmes és pozitív nő az Évi, szerettem anno M1-en, de nem kereskedelmi tv-be való. Ott nagyon suta.

  80. Zsófia Csuvár

   Szuper beszélgetés, minden percét élveztem! :)

  81. Laura Katona

   Ket labon jaro erzelmi intelligencia🥰❤️ annyira jo hogy vannak kereskedelmi tevekben ertelmes, szocialisan erzekeny emberek!!!

  82. Ildikó Valkó

   Imádom!

  83. bec6a

   Köszönöm, ez fantasztikus volt! Jólesett ez az energia!

  84. Andrea Baracsiné Balogh

   Huuu ez nagyon jó volt!!

  85. Tunde Tedd

   Nagyon kedvelem Barabás Évit, mindig igényes, értékes munkát ad ki a kezéből, de most nekem picit sok volt a kérdések nélküli szófolyam. Úgy tűnt Krisztának is...Továbbra is sok sikert kívánok ettől függetlenül persze mindkettejüknek!

  86. Ildiko Toth

   Nem lesz 2 resze?

  87. Vasangyal88

   Gondoltam, hogy felteszek egy 10 perces agyagmaszkot és belenézek. Hát, nem kellett volna! Most mehetek levakarni a bőrt a képemről, mert nem tudtam abbahagyni. Szuper volt! :)

   1. Zsuzsa Kertész

  88. Miskolczi Gabriella

   Nincsenek szavak... "Évikém, adj oda mindent, úgyis minden olyan hamar semmivé lesz." Aki végigélte ezt valamelyik szülőjével, az tudja, hogy ez milyen szívszorító.

  89. Edina Vig

   Barabás Évi szenzációs....egyszerűen nem találok szavakat❤️

  90. Sinka Jozsef

   Szuper volt

  91. Mariann Komives

   Köszönöm ezt a riportot mert Barabás Évit nagyon szeretem és nagyon nagyra tartom!❤️

  92. TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile

   Barabas Eva nekem ugyanazt az oszinte ujsagirast jelenti, mint Borbas Mari az M1-n es D Toth Kriszta. A nagyszuleimmel imadunk titeket. A tobbi kuka. pl. a regi VIVAsok.

   1. TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile

    Thank you Kriszta. (Highlighted comment)

  93. TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile

   Evi, szuper a polod design ja.

  94. Gabriella Darago

   Nagyon cuki az Éva, de jó Kriszta, hogy ő volt vendéged. Köszönöm:)

  95. Erika Nagy

   Nagyon jó volt!Évi szuper ♥️

  96. Edit Lukacs

   Ennek a beszèlgetèsnek minden percèt èlveztem,szuper volt ,imàdtam !

  97. jemcsuska

   Nagyon őszinte, nagyon nyitott, csupaszív, sokoldalú...stb, stb, de rettentően sokat beszél, néha idegesítően ömlik belőle a szó. Már-már sajnáltam Krisztát, hogy nem tud kérdezni, illetve elnyomva lett a saját műsorában. Jókat mondott az Évi, de nagggyon túltolta magát!

  98. Eszter Őry

   Régi követő vagyok kedvelem Kriszta stílusát ,az alanyokat is, de ez most nekem katasztrófális volt .A riporter szóhoz sem jutott Éva kéretlenül és indokolatlanul rengeteget beszélt csapogva egyik témától a másikig,bizonygatva,hogy nincs szinte olyan dolog amihez Ő ne értene,természetesen magas szinten.Ömlengés,öndícséret,hadarás.A videó végére én bizony kimerültem

   1. Anna Horvath

    @rövid böbe Nem szivesen szolok hozza,de a poszeseg az ‘s, hang ,sz’ hangkent torteno kiejtese beszedhiba okan.Evanal ez egyaltalan nem all fenn.

   2. rövid böbe

    @Géza Jakab komolyan nem hallod mennyire rosszul ejti az s betűt?

   3. Géza Jakab

    Mostanában eléggé ki vagyok helyezve a beszédhibákra, de az említettek közül egyiket sem érzem. A gyors beszéd és a hadarás az két külön dolog. Feltűnt volna ha nincsenek meg bizonyos hangzók. Így említve talán picit élesek az S-ek, de bőven jó.

   4. rövid böbe

    Érdekes magamban ugyanezt fogalmaztam meg. Igaz engem idegesít az Évi. Mint embert elismerem nagyon kedves, csak ne kelljen hallgatnom ezt a nagyon erős beszédhibajat. Es ő totál meg van győződve arról hogy szépen beszél közben annyira selypit hogy borzasztó hallgatni.

   5. bec6a

    Van hogy az embernek jól esik magáról beszélni, ha egyébként mindig másokat kérdez/hallgat! Én nagyon sok új és kedves dolgot tudtam meg így. Egyébként meg egy jó közeg volt, hogy ennyi mindene kijött belőle, megosztotta velünk. Így teljes a kép.

  99. ANITA NAGY

   Köszönöm!

  100. Emilia Albertzky

   Viselj magyar költészetet! (Simple On You) Barabás Évi itt József Attilát választotta, ha jól láttam. 💚