Nézzük mit tud ez a Carvertical....

209 E megtekintés17

  #csaloautokereskedotfogtunk #carvertical
  Az utóbbi egy évben a csapból is a Carvertical folyik, szinte minden autós youtubernél voltak, kivéve engem. Mivel nekem a bőrömre megy a játék, szerintem én voltam az egyetlen, aki utánanézett jobban, hogy mit is tud igazából a Carvertical.

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Dantheon WarShade

   Fun fact: A kitakart BMW alvázszám: WBAJE7C30HG478990

  2. bocckoka

   Neki totalcarosként nyilván a totalcaros kártörténeti megoldást kell tolnia. Szerintem viszont minden ilyen adatbázis átbaszás. Nem a vevőknek kéne egyesével lekérdeznie, hanem az eladónak, egyszer.

  3. Kölgyesi Viktor

   Ez a valóság, király vagy! Köszi

  4. Prolitológus

   Amúgy volt másik videó is amiben beszólt. Ő csak szponzorációkat nyomat, meg hírdeti az autóit. Őt meg lehet venni. Ő ennyiben is lát mindent, termék pénz. De szerintem csak azért szólított meg, mert kellett neki a reklám. Számító, és opportunista. Olyan ember képe akiktől szar a világunk.

  5. Bálint Sellei

   Én is belefutottam abba a hibába, hogy lekérdeztem az autómat “5400” forintért. Persze voltam olyan hülye, és nem vettem észre, hogy át lehet állítani az országot (természetesen nem is állítottam volna át ha tudom, akkor sem) úgyhogy kifizettem a kb. 7000ft-ot. A lekérdezést azért indítottam, mert mindenki azt nyomja, hogy milyen fasza ez az oldal, így gondoltam én is megtudom mi volt a kocsi előélete mielőtt Magyarországra került volna. Nem kaptam semmi érdemi információt. A magyar platformon sokkal több tényleges valós adatot kaptam képekkel együtt. Hatalmas respect, hogy kiállsz a véleményed mellett. Csak így tovább Becsületesnepper.

  6. Tamás Kisely

   Saját autómat árulom hasznaltauto-n, újonnan vásároltam 2018 második felében. Egyetlen hibája volt, egy sima parkolásos felni lehúzás, amit a magas CASCO miatt - és a drága felnikre való tekintettel - cseréltettem a márkaszervizben. Ezt leszámítva mindene gyári, bontatlan, a fényezése az eredeti, sehol semmilyen kis ecsetes javítás, sem ködölés, sem fújás. (természetesen a bontatlan alatt azt is értem, hogy nem lett semmi sem cserélve). Ennek ellenére mit ír a CarVertical? Figyelem! Sérült autó. Az egész jobb oldalát sérültnek jelzi (természetesen képek nélkül, pedig jegyzőkönyvbe jópár fotó került), még a lökhárítókat is. És az ár meg sem közelíti a valós költségeket, többszöröse annak (közel félmilliós kárt jelez, pedig tudom, hogy mennyit kért a márkaszerviz, hisz nekem is alá kellett írnom az átvételi lapot). Az egy dolog, hogy olyan hamis állítások szerepelnek ott, amelyek igazolhatóan valótlanok, az meg egy másik, hogy hány vevőt kergetett el, mivel hülyének nézhettek, amiért sérülésmentesnek hirdetem. DE az sem szerepel ott, hogy esetleg téves adatokat is megjeleníthetnek. Nem. Az szerepel ott, hogy még ennél is lehet nagyobb a baj, hisz nem férnek hozzá minden káresethez. És még szerencse, hogy szántam rá 6000 Forintot és lekérdeztem, mert különben sosem derül ki, hogy miért kérdez minden érdeklődő a sérülésekről, amikor külön jeleztem a hirdetésben, hogy nem voltak. Nettó átverésnek érzem és úgy gondolom, hogy ilyen szolgáltatásnak nincs helye a piacon, mivel megtéveszti a vásárlóit. Sajnos viszont pont jól van árazva ahhoz, hogy a kétségbeesett hozzá nem értő lekérdezze a gépjárművet, aztán fogja a fejét, hogy jajj majdnem beleesett az átverésbe, de szerencsére a CarVertical megmutatta micsoda sérülések voltak. És pontosan emiatt terjed is a CV "jó híre", mert a vevő nem rákérdez az eladónál, hanem elkönyveli, hogy át akarták verni, a CV segített és adja tovább az ismerősöknek, hogy mindenki használja, mert Ő is szerencsével járt. Üzleti modellnek ötös, szolgáltatásnak elkeserítő lehúzás.

  7. Misi Misi

   A vicc, hogy ügyfélkapun keresztül is lelehet kérdezni a km-ert, én megtettem, úgy, hogy nálam volt az autó visszagurult 60.000km-ert majd 1 évre rá belerepült 80.000km... Ez is reális, lehetne az ilyen oldalt, mint a carvertical még fel is jelenteném(életemben nem jelentettem fel senkit), csak ezeknek az adatoknak köszönhetően, ha elakarom adni a kifogástalan autómat, következő tulaj megkérdezi, mit mondjak neki, hogy gurult vissza 60ezret?

  8. Kadar Peter

   Én is kaptam teszt lehetőséget, a saját jelenlegi, és korábbi autóimat kérdeztem le. Ugyan ez a véleményem, ezért nem szabad fizetni. Sem a km, sem a sérülés összege nem stimmel, fotó nincs, 5-6 évvel korábbi km adatokat kaptam, és általános semmit mondó tanácsokat. Részemről sincs szerződés velük. Ezért ne fizessetek.

  9. szahuba

   naponta használok VIN lekérdezéseket, de ahány site annyiféle autóleírást dob ki. ez a biznisz a 20on éves autóvloggerekre épít kelet-európában.

  10. Zoltán Török

   EZ jó volt! _D

  11. József Teremi

   38:17-nél a bal oldali sötét autó első ajtajának a nyitója hirtelen "irodai segédeszközzé" változott :) De van még egy érdekes időpont a videóban, a 29:05. "nem eladó", ami ki van fejtve, hogy nincs annyi pénz. Úgy tűnik, hogy ez csak a Carvertical-ra vonatkozik, a Hankook-ra már nem, hiszen ezek szerint mégiscsak van az a pénz :)

  12. david Feher

   Te tojás gelyü. G. Cii

  13. Paprika Zoltán

   Másrészről...respect

  14. Paprika Zoltán

   Próbálják menteni a menthetetlen seggüket....de nem értenek hozzá....ennyi!

  15. marcabtube

   Mindenki bocsásson meg nekem, de az áfacsalás lehetőségének felajánlásakor már úgy röhögök, hogy alig tudom leírni, amit akarok. :)))) Egyébként egy fiatal versenyző oldaláról, egy komment alapján jöttem ide, ahol a "kopasz" ként vagy aposztrofálva. Nem rossz gyerek ő, csak még sokat kell neki tanulnia. Még azt gondolja, hogy nyalni kell a seggeket, hogy legyen lóvé. Ennyit róla. De épp most érsz oda a videódban. Én is csak annyit mondanék, hogy a te videóidat már régóta követem. Nagyon bírom a laza, humoros, de nem komolytalan hangvételedet. Nagyon tisztelem a korrekt hozzáállásodat, a lehetőségekhez képest maximálisan pontos adatokat. Az iránymutatásokat, életszerű tanácsokat, amikkel próbálod felnyitni a hályogot a szemekről. Nekem ez jön be. Csak folytasd e szerint! Attilával is korrekt a dolog. Igen tiszteletreméltó. 10/10

  16. Adam Prancz

   A NATO katona nem fogja tekergetni ez jó volt:-)

  17. Zsanett Andrea

   Hát Attila.... Kár volt megszólalnod. Minden tisztelet Becsületesneppernek.

  18. Ernő Kővári

   De azt egyébként nem hiszeem el, hogy emberek ez beveszik az Carvertical és társai átverését.....

  19. Voloncs Gabor

   Szia van nekem egy autóm (Dácia) Egy kicsit meg lett utaztatva Román Német és Magyar honossága is volt már neki. Kiváncsi lennék hogy erre mit mond a Máriusz.

  20. lamas kitfi

   Én azt nem értem, hogy aki levágja ne adj isten, hogy átverés, miért nem tesz feljelentést? :/

  21. 972Kostas

   Köszönjük. Több ilyen egyenes ember kellene a szakmába.

  22. Benjamin Tóth

   Mester már tisztáztuk többször is, hogy a carvertical egy sz*r

  23. Ádám Fáró

   Köszönjük szépen az őszinteséged és a munkádat! Én is lekérdeztem amikor vettem az alfámat, mondanom sem kell, hogy semmi érdemi infót nem kaptam. De legalább megtudtam, hogy nem körözik... Törve volt arról semmi info, persze. Ha jól emlékszem még Km óra állást sem mondott de legalább az megvolt az osztrák szervízkönyvben..... legalább nem vezetett félre annyi szerencsém volt ha már kifizettem.

  24. Tamás Szekeres

   Nekem egy usa piacos 350z-nél az autoDNA volt hasznos

  25. Dávid Aberman

   Nagyon érdekelne, hogy Szlovákiában van-e valami hasonló weboldal, mint a járműszolgáltatási platform, ahol le lehet ingyenesen kérdezni az autókat. Előre is köszönöm! 🙂

  26. Czine Sándor

   Mariusz nem lajkolja ezt a videot🤙🏿😂

  27. Gábor Lehoczki

   Köszönjük ezt a videót is! Sajnos egy rakás szar az egész Carvertical. 5 autóból semmi találat. Mézesmadzag elhúzva ugyanúgy ahogyan a videóból hallható volt. Megnéztem a jármű szolgáltatási paltformot, és működik. Legalább a hazai adatokat mutatta KÉPEKKEL. Az sem tökéletes, mert az egyik autóval volt egy káresemény ( biztosító fizetett ), de nem szerepelt a jelentésben. Inkább ezt használja mindenki ha magyar rendszámos a kocsi.

  28. Gulyás Gergő

   Én egyetlen egyszer használtam mikor 1 éve vettem autót, igazából 2 lekérdezést fizettem be de 4-5x tudtam használni, mivel minden egyes autóra totál hülyeségeket írt, mindig szóltam nekik, hogy ez gagyi és adtak +1 lekérdezést. Még így a 4-5 lekérdezés a 2 áráért se érte meg, mert egyetlen egy értelmes használható infó se volt semmiről. Totális lehúzás, soha az életbe nem fogok mégegyszer fizetni nekik ezért...

  29. Gábor Spinda

   Tisztelem az ilyen EMBERT! Kopasz nagyon Becsületes vagy! Csak így tovább!

  30. Attila Györki

   Remèlem Attila eljön azonnal, köpjön csak! Ebből tanul a carvertical, Attila druszàm, meg az egyszerű ember is. Ha jó szàndèkkal àllok hozzà, azt mondom, hogy làssa ezt a Carvertical, tanuljon belőle, hogy mi a hiba, ne igèrjen f@szsàgot ès akkor akàr mèg jò is lehet.

  31. Ákos Szalai

   Igazad van kopasz, akik ebben a szakmában mozognak mint mi, tudjuk mi egy ajtó csere és merre mennyi hány méter. Tündérpor az egész. másra nem jó, hogy a laikust megvezesse, és ne a realitást lássa. Egy autót nem lehet egy laptop mögül felmérni. Bullshit...

  32. Sz L

   A Carvertical egy kamu. Mindent megtudsz ingyenes oldalakrol is.

  33. Tibi Gal

   Tisztelem becsülöm ezt az embert ! Tetszik h egyenesen kimondja a dolgokat és hogy autós berkekben lehet hivatkozni rá ! A carvertical pedig egy nagy szar , még ha a teljes valós igazat mutatnák is , akkor is óriási a különbség egy törött autó németországi vagy kelet európai javítási árai között. A fotók sokat segítenek , de tapasztalatból mondom h nem mindig..... A megoldás vhol fél úton kellene legyen , tegyenek be fotókat és becsületesen ki kellene írják h az autóról van vagy nincs adat. Állítom h talán 10000 Ft ot is megérné a biztos tampont , kevesebben fizetnének de több pénzt . És több lenne a boldog ember ....

  34. DJ Szaky

   Fizetni egy promoert 😂

  35. HyperFrixxike :]

   Szia Apukámnál foargattál!

  36. Márk Nagy

   12:04 alvazszam ottvan lent. Ott elfelejtetted kisatirozni.

  37. Zsolt Papp

   Azert annyit elmondanek a CV vedelmeben, hogy nem mindenki 30 eves tapasztalattal rendelkezo autonepper, es a semminel jobb az a szolgaltatas. Az ara persze nem keves, de kerdes van-e jobb alternativa? Az oke, hogy a magyar autokat te le tudod kerdezni ingyen es azt passzoljak tovabb, de mar csak nyelvi okok miatt - kulfoldiek ezt nem tudjak megtenni, ahogy mi se beszelunk az osszes nyelven hogy kulfoldi - akar ingyenes adatbazisokat turkaljunk.

  38. RobinH

   36:30 GVH-nak is tetszene

  39. Gábor Szűcs

   Köszönöm szépen, hogy KOREKTT ember vagy. Neked kell hinni nem az Attilának... Ő semmit nem tett le de Te már azért... Csak annyi hogy magyar országon nem sok korrekt ember van.! Más meg mások pénzen akkor vastag lenni! KIRÁLY VAGY Kopasz. Toljad neki.....!

  40. Rage

   kopasz, már annyit beszél erről a cégről,hogy ingyen reklámot adsz nekik! :D

  41. Áron Tóth

   undorítósági beszélgetések? :D

  42. jozsef jozsi

   Vegre egy igazu kereskedo aki hosszu tavra gondolkodik!!! bravo!!!! bassza meg . de keves van beloluk!!!! a kurva eletbe

  43. Zsolt Fekete

   Ki ne menj Vilniusba, mert ezek elásnak!

  44. Ákos Pásztor

   Mindegy Kopasztól, akarom mondani Pista bácsitól kell Autót venni és csak egy idióta hívatja magát s2-nek. XD

  45. RicsiYT

   Mi lekértük a kocsinka, az elején írta, hogy van róla adat stb. Aztán kifizettük, és még azt se tudta megmondani honnan származik a kocsi.

  46. Oszkár Pfeiffer

   Végre valaki belement. Fényesre nyalta többi autós - videós......

  47. ID047889

   Koszi hogy raktál bele időt és energiát és elmondtad ezeket

  48. István Nagy

   Már majdnem használtam ezt a szolgáltatást, de köszönöm, hogy rá sz@rtár az Enter gombra, mielőtt leütöttem volna. :)

  49. TherealDjTired

   Érdekes hsz AttilaS2-től, lehet erre érdemes lenne reagálni, mivel van egy-két érdekes kijelentése benne (idézet). "Valóban nem fejtettem ki, hogy miért mondom ezt, mert nem ez volt a lényege a mondandómnak. Igenis érdekelt benne, hogy ne használják az emberek, de nem csak ő, hanem az összes többi kereskedő is. Nem azért, mert át akar verni, nem ismerem, nem vettem még autót tőle, lehet tényleg becsületes, ezt nem tudom. Viszont ő ebből él és ha azért lép vissza a vevője, mert meglát egy hatalmas javítási összeget, az elég zavaró lehet. (Amit ugye a biztosítók adatbázisából veszi át a CV, nem ők találják ki. Az meg hogy valaki felveszi rá a nagy lóvét és eladja vagy olcsóbban megjavítja az megint más kérdés) Ezt a részét teljesen megértem, a birka vevőt nem lehet utána meggyőzni, ezért sokkal egyszerűbb ha nem használják a carverticalt, mert azt gondolják, hogy szar. A vevők fejében kéne rendet rakni először, hogy reálisan lássák a dolgokat, de ez sajnos lehetetlen. Ez itt is látszik egyébként..megmondta, hogy mit kell gondolni és gyorsan jön mindenki puffogni a videóm alá, pedig már egy hónapja fent van. A másik, amit nem említ, de elég sok példa volt már rá, ha valaki nem elégedett a szolgáltatással és ezt jelzi nekik, akkor visszaadják a pénzt."

   1. TherealDjTired

    @:-_ Ezt nem én állítom, hanem Attilas2, azért raktam idézőjelbe...

   2. :-_

    Tudnál mutatni egy pénz visszautalási banki bizonylatot ami azt mutatja hogy aki nem volt elégedett a szolgáltatással annak visszautalták a pénzét, mert amit állítasz annak nincs valóság alapja

  50. Balázs Révész

   Miért írja a JSZP ha első tulajtól vetted és te vagy a második hogy eddig 4 tulaj volt?

  51. Ozzy Zoli

   Annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a CV gyakorlatilag egy kényelmi szolgáltatás, szerződésben vannak a biztosítókkal, szervizekkel, stb, és fizetnek nekik az adatokért. Cserébe összegyüjtik egybe az ismert információkat a kocsiról. Ha a biztosító, vagy szervíz nem dokumentálta rendesen a karbantartásokat, sérüléseket stb, akkor nyilván a CV-nek sem lesz róla valós adata. Más felől, ilyen GDPR szabályozás sem segíti a dolgot, hogy magán jellegű információnak számít egy fénykép. Magyarországon mondjuk van egy ingyenes felület, ahol le lehet az adatokat kérni, de amikor indult a CV egyrészt még nem volt ingyenes, másrészt sok országban nincs ilyen. Nyilván aki feleslegesen kidob pénzt egy lekérdezésre, azt nem fogja érdekelni a miért. Szerintem maga az ötlet amúgy nagyon jó, de rajtuk kívüleső dolgok miatt nem működik igazán megfelelően.

  52. life84 01

   Teljesen igaza van a kopasznak! Pár napja kértem le egy autót... Először és utoljára!! lehúzás az egész!!!

  53. Tolnai Szilárd

   Uram köszönöm!

  54. CrocodileDundi

   Van egy érzésem ez a videó csak azért jött létre, mert Attila bekóstolta Kopaszt! Tátott szájjal a fszerdöbe!! 😂

  55. mekettelek

   +1 aki sok pénzt kiszórt sejtelmes CV jelentésekre. Persze jár a taps a JSZP működtetőinek is, amennyire hiányosak az adataik. Illetve a hazai nepper-közösség 95%-a is elmehetne kapálni, hogy ne fogalmazzak durván...

  56. László Orsós

   Imádom a karakteredet! Csak így tovább keményen!

  57. István Sinkovicz

   Igazad van uram ! Én is lekérdeztem egy olasz autót alvázszám alapján , még jó, hogy a típust sikerült eltalálniuk! Vicc az egész, csak az a baj, hogy rossz vicc! A másik sem jobb (autódna vagy mi a fene a neve)

  58. Ferrault

   A videó végén tetszik a jegyzetes cetli. Egyszer egyik autó kilincse alatt, utána másik autó kilincse alá vándorol. :)

  59. MO P

   Végre valaki nem isteníti ezt a kritikán aluli szolgáltatást. 6 ból 3 autónál csupán annyi adatot találni hogy létezik de persze mielőtt megveszed a jelentést írják hogy van róla adat. A maradék 3 jelentés pedig olyan képet fest az autóról ami nem felel meg a valóságnak. Ez még nagyon gyerek cipőben van. Nem lenne szabad még pénzt kérni érte majd csak évek múlva ha már jól működik.

  60. Balázs Csalló

   Én is egyszer használtam ezt a fost...

  61. A Pall

   Kopasznak nagyon eros szemelyisegi vonasai vannak (jo a dumaja)

  62. Gábor Holics

   Üdvözlet! És mi a véleményed a többiről? AutoDNA, TotálKártörténet-lekérdezés, Autós nagykoalíció? Azokat nézted? Vagy nem, mert még nem kerestek meg?

  63. Gàbor Fehér

   Attilának a videója pont arról szólt hogy Amerikából hozták be azt a bmw-t.... Kopasz el mondta érthetően hogy amelyik autó Amerikából van be hozva arról van adat és fénykép

  64. Tibor Rózsa

   Gyerekek ennyi... egy egyenes ember végre kimondja a frankót! Komolyan mondom tőle vennék szívesen autót. Ha bárki látott már egy "nepperturné" epizódot láthatja mennyire alapos, kritikus egy autóval szemben. Akinek esze van, az legfeljebb egy jó alku alapot tud kiharcolni evvel a carvertical-os lekérdezéssel, már ha talál valamit.. De aki még el is hiszi,hogy igaz, na azokat tudom sajnálni..

  65. Cooler Májszter

   Vaze Kopasz! :D Még a végén elvisz a litván maffia. :D

  66. Gábor Vass

   Carvertikalon kerdeztem le én is aztan teljesen mást adott ki persze kép nekem se volt a sérülésről lehúzós vacak.

  67. Máté Kányási

   Beléesett a gyász! 😅🤣

  68. Bodrogi Zsolt

   Big respect 👍 ilyen egy becsületes nepper 😉 ( volt " szerencsém " a carverticalhoz ! Első és utolsó volt )

  69. Róbert László

   Durva ! Az ember fizet hogy pontos adatot kapjon aztán meg semmi köze a pontossághoz ! 😳

  70. Tivadar Tóth

   Azt hiszem megvan kinél veszem meg az autómat. Köszönöm.

   1. life84 01

    Hol lehet elerni?

  71. Béci FRASE

   Etalon vagy Kopasz!! Csak így tovább!

  72. Zsolt Sőregi

   Teljesen igazad van, én is megszívtam ezzel a litván szarral, semmit nem nyújtott a lekérdezés, nagyon idegesítő hogy a mocs.... s balkáni 🙉nak sikerül ennyire hülyének nézni a johiszemű embereket.

  73. Tamás Majoros

   Teljesen igaza van Kopasznak, egy kalap szar az egész. És valóban, ba**znak szólni hogy adott gyártóhoz nincs adatuk, mikor perkáltál és lekéred, akkor nézed hogy amit kaptál a pénzedért az egy marék sz*r. Honda Jazz-al jártam így, de a melóba járós öreg A-s mercim is lekértem, kíváncsiságból, köszönő viszonyban sem volt a valósággal, már ami adat volt egyáltalán, mert sokat nem kaptam a pénzemért. Szóval a nagyrésze tényleg marketing bullshit, és konkrétan a vásárló megtévesztése, amit csinálnak. Minden tiszteletem a tiéd hogy nem adod el magad, sajnos egyre kevesebb ilyen ember van.

  74. Tom rebel

   Én már csak a pösze nénis reklámokért is haragszom rájuk. Köszi a videót!

  75. :-_

   Nahát eltűnt a hozzászólásom... a lényeg senki ne legyen olyan hülye hogy egy kanyit is fizet a cégnek (cv) mert az oldalukon se egy ASZF, GDPR és egyéb kiírás nincs az NMHH bőven kiszabhatná a legmagasabb büntetési tételt a cégnek. Zavarosban halásznak, de remélem nem sokáig. Be befizeted a pénzt és nem megy át az utalás bármi oknák fogva, sehol egy kontakt infó, csak elsírhatod a panaszodat egy üres FORM-on , amire vagy válaszolnak vagy nem. Nincs ügyfélszolgálat, se telefonszám... eccerű mint a faék ... pénz lenyúlás semmi több...... láss ne csak nézz.

  76. Zoltán Czagány

   Az én Honda Accordom is Olaszból jött be mint a te S2000 sed! Én is le akartam kérni a kocsiról amit esetleg találtak és persze fizettem is érte és mit kaptam.....? 1 nagy büdös ló..... se! 🤬 Számomra a videóból derült ki,hogy ez 1 Litván cég. Amit elmondtál arról mit művelnek kint a kocsikkal és hogy Litvánok nekem ez mindent elmondott.🤬 Csak a lehúzás és semmi más!🤬

  77. Laci Subecz

   Carvertical !!! Honda accordot kertem le !! Talan 3 km óra állás volt feltüntetve rola és más semi !! Még egy foto se !!! És mindez 6500ft volt :D

  78. Kristóf S

   Most ez komoly, hogy ha japán autót kérdezek le, akkor 5.400Ft-ért megküldik ugyanazokat az adatokat, amiket a JSZP ingyen kidob? Ha ez igaz, akkor határtalanul tróger egy cég ez...

  79. Roland Balogh

   Ez az Attila gyerek nagyon kishal a becsületesnepperhez. Kár volt megszólalnia.. így már ő is hiteltelen

  80. Csongor Sudi

   Sheeeesh

  81. Alex Lévai

   Csak vicc De a negatív reklám is reklám 🤷‍♂️😂

  82. the Dark Wolfied

   Vártam a videó végén egy "Ki lesz fújva az orrod kistáska" beszólást :D

  83. Attila Szilágyi

   Igaza van a Becsületesneppernek, hogy semmit nem ér a cv, oda kell menni és meg kell nézni a kocsit az a biztos. Mi van ha valaki úgy csinálja meg vagy csináltatja meg, hogy nem is jelentik a biztosítónak? Akkor nem ér semmi úgysem a cv, mert nem is lesz nyoma sehol sem, hogy törött volt a kocsi. De ha oda mész és megméred festékvatagságmérővel akkor lesz róla eredmény, hogy más a fényezés. De az sem életszerű, hogy mindenki festékvastagságmérővel megy autót venni.

  84. Tamás Rásó

   Köszönjük szépen! Pontosan szóról-szóra egyetértek! Vettem egy autót, utólag kíváncsi voltam rá. Felmentem a Carverticalra (inkább kár-vertical mert kár volt) és azt írta van adat. Közben megnéztem a Vályi Pista Insightos videóját ahol szintén ajánlgatja ezt a kalap szart, bedőltem és megvettem a nagy büdös semmit (ráadásul adót sem csaltam) közel egy napi minimálbérért. Vályi Pista egy kurva, pénzért lefeküdt, és életem hátralévő részében úgy fogom érezni, hogy személyesen tartozik nekem 6800 forinttal.

   1. Attila B.

    Írd meg neki valamelyik elkövetkező videójában.

  85. Ákos Kürtfalvi

   Amennyiben mégse az adócsalást választanánk, és Magyarországot jelöljük meg (mert esetleg cég részére vásárolnánk autót és számlát szeretnénk kapni a szolgáltatásról) akkor sem kapunk számlát automatikusan. Legalábbis 3-4 hónapja még ez lehetetlen küldetés volt.

  86. Somogyi Attila

   Mi kettő használt autót vettünk az elmúlt 3 hétben, de eszembe sem jutott, hogy pénzt adjak azért, hogy lekérdezzem a Carverticálon a gépjárművek adatait, használtam az ügyfélkapus rendszert, az teljesen ingyenes és jó! ;) Respect ezért a videódért! ;)

  87. Szabó Ferenc

   az alvázszám kitakarása nem sikerült túl jól.... :-)

  88. Sipos Tamás

   Köszönöm, nagyon jó kis info volt !!!!

  89. Istvan Meszaros

   Ki a faxom az Attila? Kellene tudnom?Igy szemre valami kattintás vadásznak saccolom. Ja Kopasz csak így tovább.

  90. disobey

   Befektettem pár éve a CarVertical tokenbe elég sok pénzt.

  91. Jànos Kovàcs

   Röviden : engem sajnos át vert a car vertikál, ki fizettem a tanuló pénzt. Azt írták hogy van adat az autóról, semmitmondó infók voltak. Megvettem az autót, utána lekértem a total carosok adatbázisából és ott tételesen fel voltak sorolva a sérülések. A CAR VERTCAL ÁTVERÉS. FELEJTSD EL!

  92. Balázs Litauszky

   majd 38:17-nél egyszercsak egy szellem a fehér suv kilincse mögül átrakja a papírlapot a fekete suv kilincse mögé :)

   1. Balázs Litauszky

    @:-_ nem mondod... pedig én tényleg azt hittem, hogy szellem ;)

   2. :-_

    A video meg van vágva :)

   3. rudolf kiss

    Tenyleg, )

  93. Atis124

   Respect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  94. József Ungvári

   Az autos "Dodor" !! 😀🙏 A kezdetek ota kovetlek, eddig is tetszett amit csinalsz/kepviselsz de ezzel csak feltetted arra a bizonyos i-re a pontot, vegre egy frankot mondo szakmabeli az autos piacon is. Koszonjuk szepen a videot,az oszinteseged es hogy a sok evi munkad azaz a Becsuletes nepper "brandet" nem tudtak megvenni! Gratulalok,tovabbi sok sikert kivanok! ✌

  95. Tamás Aradi

   Lassan István kiírja magát a Totalcarról...😂 Tetszik, hogy van még ember, aki meg meri mondani a tutit! Szép volt István!

  96. Tamás Nagy

   Rakas szar a CV. A Hornetemrol meg azt se tudta megirni hogy honnan hoztak be. Szerencsere paypallel fizettem, megreklamaltam es visszaadtak a penzt. Marmint a paypal. Nem a CV.

  97. Janos Szamoskozi

   Az amerikából importált kocsikra lett kitalálva, arra valószínűleg jó is. A probléma azzal van amit István is mondott, hogy próbálják rátukmálni irreálisan nagyobb célközönségre. Ott kellene az oldalon villognia, hogy csak az USA-ból behozott nem japán autókra való és ez csak a jéghegy csúcsa, mert az is megérne egy kérdést, hogy honnan tudják megszerezni az EU-n belül az autók hiteles futásteljesítményét. Kitartást Főnök, kösz az őszinteséget, indulj a választásokon '22-ben, mert akkor lenne is kire szavaznom.

  98. József Kelemen

   Nagy a szája de mindíg jól beszél és szívünkből szól. Az arc ne is legyen eladó!

  99. Róbert Gácsfalvi

   Csak így tovább István! Te nem most kezdted a szakmát az biztos . Sok ilyen becsületes autókereskedő kellene. Tanulságos mindegyik videód .

  100. László Rácz

   Te Kopasz! Az a Scirocco nagyon szép lesz!!! Egyébként sajnos én is éltem a Carvertical "csoda" szolgáltatásával (igaz nem csaltam áfát...) Egyetlen egy kilométer óraállás volt feltüntetve, többi adat oké, természetesen fotó nulla! Minden tiszteletem a tiéd, maradj meg igazi Becsületesnepperként! Várjuk a többi videót...