AMIT TÖRTÉNELEM ÓRÁN NEM TANÍTOTTAK︱5 DÖBBENETES TÖRTÉNET︱Holtpont [#2]

Paul Street

786 E megtekintés167

  instagram: paulsonati

  Közzététel: 4 hónapja

  Megjegyzés

  1. hanaippon

   KLASSZ VIDEÓ! Én bevenném a BTK-ba,hogy amelyik szülő a világhálóra kiteszi a kiskorú gyerekét az bcs-t követ el. Küldje privát a családnak,ismerőseinek,de ne tehesse ki közszemlére. Undoritó és kártékony szokás.

  2. dzsessika laura takacs

   loveeeeeeeeeeee

  3. Timi Nagy

   Lol ügyi vagy te menö vagy mindegi egy like ès coment

  4. Chukslit DoNuT

   Mmmmm ezaz

  5. TNT tom

   unity.testveriseg.com/videos/tronus-x-tronusrol

  6. Red army

   Anne frank nem érdemelte volna meg a halált de apja annál inkabb És vmi azt hittem elsőre hogy Lenin meg Sztálin meg stb rol csinálsz vidit de szerencsére nem vagy olyan mint atobbi yt idiota

  7. mexx play

   No olyan borzongo hogy ma nem is igaz közbe meg sémi borzalom. Nincs ebbe nincs amúgy sémi értelme az egésznek bocsi de ezaz én véleményem ha teleg borzongo lene akkor az lene de sajnos nem mert alapől se borzalom tesó

  8. Katalin Krifaton

   Kėrhetnėm hogy kicsit lassabban beszėlj?

  9. Szücsike Zsolt

   Igen

  10. zombeerYT

   Mi ugy tanultuk meg higy columbus testvére vopt ilyen szemét az indiánokkal,miután columbus elment

  11. Yoongi's toenail

  12. Szilvia Király

   Anna Frank erkölcsei csupán hűen tükrözik a kor borzalmait, de az emberek nem gondolnak bele, hogy a saját erkölcseik hogyan változnának, ha bombázások között, álandó félelemben, rejtőzködve kéne élniük évekig. Kolombusz Kristóf pedofil volt? Michael Jakson is az volt, mégis sokan oda vannak érte.

  13. kard és nyíll veszző hadi hárítás

   Reklámként ismerem

  14. kard és nyíll veszző hadi hárítás

   Borszaztó történetek rém

  15. chamel Miau

   Ja a kokakólásról már hallottam

  16. Marianna Erdősné Hajdu

   Nagyon jo....... Ⓜ️👁️🤭👁️Ⓜ️👌🌍🇭🇺

  17. Krisztian Csonka

   Nekem ebrehem lincoln benne van a torténet ugyan azzal a keppel

  18. Leva ;]

   mér nem?

  19. Édua Szluka

   Egyik Mesében Amit Lármás Családnak Neveznek Lincoln a Fő Szereplő Szóval Ébrehem Lincolnrol Nevezték el És ráadásul el is Hangzot Lucy Szályábol aki az egyik szereplő😦

  20. Huszár Róbert

   Minden tisztelet. És tudom, hogy nem a Te hibád de ez a kibaszott sok reklám. Komolyan!!!

  21. Imola Igali

   Szia. Amit a második történetben a második képet azt már ladtam valahol. Egy picit para.

  22. joe vids

   11:45 ha egy embert olsz meg akkor gyilkos vagy, ha tobb embert akkor tomeg gyilkos, ha milliokat akkor hodito félisten...😂

  23. joe vids

   7:20 pont mint a biblia...😂😂🤣🤣 vagy az a masik szar, a korán(tsem) 😂

  24. Abigel Szabo

   Szia sajnos még csak most kezdtem el nézni a videóidat és ezen kívül csak a miért rugtak ki az iskolából című videóidat láttam de nagyon tetszenek a videóid(már ez a kettő amit láttam😂)szóval remélem sokáig videózol!

   1. Abigel Szabo

    Még*

  25. Gábor Kovács

   Mind a mai napig nem tudjuk, hogy a napló vége miért íródott golyóstollal. Azt sem tudjuk, hogy Otto Frank miért nem engedte életében soha tüzetesen megvizsgálni a naplót.

  26. Ramóna Renáta Jaksa

   0:34-nél látom a Rejtély sorozatból, a megfigyelő kopasz csávókat öltönyben! :O Ám jó kis videó

  27. Béla Lukovszki

   Az egész oktatás és történelem hazugság ezt miért nem mondod? Az illuminati szabadkőművesei írják az egész szart Gömb föld is kamu és soha nem volt senki kint az ŰRben mert nincs és nem lehet kijutni az allen belt miatt...Coronita Classic csatornáját nézzétek rengeteg döbbenetes dolgokat kimond mert régóta kutatja és mindenben hazudnak a tvben és a iskolákban filmekben...MEghamisítottak mindent a régi könyvek szankszrit fordítását is hamisan fordították le mert úgy sem tud senki sem szanszkritul és a fordítók mint illuminatis szabadkőművesek..

  28. György Kovács

   Ez a viktoriánus kori tradíció is eléggé hiányosan van magyarázva. Leginkább ez a tradíció abból ered, hogy az emberek féltek, hogy élve temetik el őket, ill. egyik hozzátartozójukat, ezért sok viktoriánus-kori angliai temetőben voltak a sírokon kis csengők, melyek a koporsókkal voltak összekötve, így ha valakit élve temettek el, az riasztani tudta a temető őreit. Másik pedig az, hogy ezeket a tetemeket sokszor olyan sokáig nem temették el, hogy elkezdtek egyszerűen bomlani, illetve férgesek lenni, így virágokkal próbálták meg elkendőzni a rothadó hús szagát, illetve az oszladozó testet (természetesen erősen sminkelték és balzsamozták is a testet). Másik szempontja ennek a tradíciónak pedig a fényképezéssel hozható összefüggésbe. Úgy gondolták, hogy egy kép a halottról képes a halott lelkét úgymond "csapdába ejteni". Hiányolom még továbbá a kokainos bort (Vin Mariani), Albert Stevens esetét, Fritz Haber vitatott szerepét, a 20. század elején kialakult rádium iránti rajongást, a varjúkörömnek tulajdonított tömeges hisztériákat a középkorban, valamint még a 20. századi eugenikára épült társadalmi, illetve törvényhozási berendezkedést (ez jóval Hitler előtt volt), esetleg még az énekes eunuch-okról is lehetne beszélni, valamint még a kezdeti gyufagyárakban dolgozó emberek híres megjelenését megvitatni (foszformérgezés) (eléggé gyomorforgató tud lenni, jól illene az elkendőzött történelmi tények közé).

  29. Sz. Réka

   Imádom a történelmet! A kedvenc tantárgyam! Ráadásul olyan történelmi eseményekről van szó amikről nem tanult senki(valószínűleg) és ami nagyon tetszik ebben a videóban, hogy paranormális. Egyszóval szuper lett! :-)

  30. beg anti

   Döbbenetes,jó!

  31. Zoltán Báder

   Mért nem a magyar történelmileg nagynak kikiátott személyek valós cselekedeteit olvassa fel! Pl Kssuth Lajos államkincstári és koronával kapcsolatos tetteit. szent nek kikiáltott István Királytól kezdve rengeteg hazugság van a történelem könyvkben amik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.

  32. Endi

   C

  33. timeareyes74

   Viktoriánus korban azért készítettek halott fényképeket , mert akkoriban sokszor ez volt az egyetlen fénykép ami készült a családtagokról. Lévén a fényképezés akkoriban még úri mulatságnak számított és nem volt olcsó dolog mint manapság.

  34. Ferenc Péter

   Az örökíró, ugye, magyar találmány amit a 2.v.h után fedeztek fel... A naplóban pedig sok helyen még a háború alatti dolgokat érdekes mód, ezzel írták...!!!! ez nem kontó hanem tény, hogy lényegbeli , politikai dolgokat a papa írta naplóba...! Ez így szerintem óriási SZÉGYEN!!!!!!

  35. bundás, a mosómaci

   Pule: -És Anne Frank naplójából olyan információk lettek kicenzúrázva, minthogy... Reklám: 43 ÉVES VAGYOK, VETERÁN!!!!!!

  36. Színjátszoda Bütyök

   Lincoln gyilkosa, J. W. Booth nem bérgyilkos volt...

  37. Tamas Mazanyi

   2:02 "...1939-ben kitört a második világháború..." ???🤔 Ezt még nem hallottam..! Mikor írták át a történelmet? Mi még nem így tanultuk.! Vagy ennek az "okostojás" számdisszleksziásnak az emberbarát Bill Gates volt a töritanára?!

  38. Kinga Kemény

   Ja amúgy tök fiatal vagy... mégis éretten gondolkozol RESPECT...A múltkori böffentésed kicsit karcolt... mondtam is a telefonnak, H. nah...azt viszont H csúnyán beszélsz az maradhat...real

  39. Kinga Kemény

   Amit a gyerekekről mondtál... teljesen egyetértek... minden ismerősöm hülyének tart amikor mondom...fel ne merd rakni...nem szeretem... sztem ők a hülyék...a best amikor Facén felköszöntik a pici 2-3 éves gyereket... én ránézek a kisfiamra és felköszöntöm...

  40. Antal Fodor

   Hazug dolgokkal nem foglalkozunk!

  41. Gábor Király

   Sok a reklám, nézhetetlen!

  42. Suzy Suzy

   💚

  43. Tiffany Heller

   🥰👍

  44. Tibor Reszegi

   Pl ezeket, amiket itt most leírok. . Hogy jelenleg érvénytelen a 2012-ben létrehozott Alaptörvény, és jelenleg egy fantomállam kormányozza a magyar emberek államát, a Magyar Köztársaságot. Ezt a tényt a teljes parlamenti kar tudja, és nem tesz semmit. Noha egykor még kampányoltak is vele, most mindenki hallgat, mint a sír. Mert ez a dolguk. . MEGCÁFOLNI senki sem tudta már 8 éve. . Itt az alkotmányjogászi levezetése az Alaptörvény érvénytelenségének, mindenkinek érthetően leírva. facebook.com/notes/tibor-geri/az-alapt%C3%B6rv%C3%A9ny-k%C3%B6zjogi-%C3%A9rv%C3%A9nytelens%C3%A9g%C3%A9nek-bizony%C3%ADt%C3%A1sa/942530109159507/ . Itt pedig a felvétel, ami bizonyítja, hogy a politikusok EZT TUDJÁK, hogy érvénytelen. www.bitchute.com/video/3g5MCuAivI0n/ . Itt van egy precedens, hogy mi van akkor, ha valaki a bíróságon ezt a TÉNYT felhozza, és vizsgálatot akar kezdeményezni az ügyben: hugets.info/show/u5SJe8fcnXqMx6Q/vide.html&ab_channel=HitelesHarsona . Na erre varrjatok gombot. . Most ott tart a dolog, hogy megcáfolni senki nem tudja, de minden törvény, és intézkedés illegálisan történik ma a magyar emberekkel szemben. Minden, még a koronavírus miatti intézkedések is. Aki erről beszél, az "konteós" lesz, holott itt a teljes bizonyítás, alkotmányjogászok által levezetve. A kormány természetesen hallgat, úgy mint mindenki a parlamentben, mert mindenki tudja. Mindenki. . Erre már csak hab a tortára, hogy már 8 éve be lett mutatva a parlamentben az az Európai Uniós jogszabálytervezet, melynek értelmében MEGSZŰNIK Magyarország... és beolvad az Európai Unó EGYETLEN EGY SZUPERÁLLAMBA. Megszűnik a magyar kormány, és minden európai ország. Nem vicc: hugets.info/show/unOgi9_QrX5owXI/vide.html&ab_channel=JobbikMagyarorsz%C3%A1g%C3%A9rtMozgalom . EZ a nagy magyar valóság.

  45. Kiss Júlia

   Pont 666 ezer megtekintés mikor most nézem :D Ya know what I mean?

  46. Zöldfa

   Nem kaasztrálatta magát, hanem kasztrálta magát.

  47. Hoksza Dominik

   Triatlon,vagy nem tom. Nem voltam jó sosem töriből.

  48. Kende Hunor Pacser

   Van ma is olyan kultura ahol a mai napig eloveszik a halottakat evente egyszer, feloltoztetik oket, cigit raknak a szajukba stb es igy unneplik az eletuket, szoval az a par foto mar semmiseg

  49. karel pandur

   Aki egy kis lanyt bant.. Ki kell nyirni a helyszinen..

  50. LOKI

   Érdekes, hogy mennyi hasonlóságot kötnek össze Lincoln és Kennedy meggyilkolása között. Arról viszont sehol nem írnak, hogy amúgy Henry Lee Oswaldot (Kennedy gyilkosát) is lelőtték.

  51. Roland Lakatos

   Ennyi rohadt reklámot

  52. Simon Mara

   Kedves Paul! Bár gondolatébresztő ez a videó is, de azért én vitatkoznék a sorrenddel. Látszik, hogy férfi állította össze, akinek a legcsekélyebb fogalma sincs aról, hogy miről beszél, amikor Kolombusz Kristóf embertelen, kéjenc, szemétláda viselkedését ecsetelte. A legelejére tettem volna ezt a témát. Sőt! Tovább megyek: eldugtam volna - mivel szégyeltem volna magamat az ő helyében, hogy férfinak született.

  53. ivan tatar

   A black lives matter mozgalom,...stb.nem tartozik a kedvenceim közé, ,dehát Colombus egy népirto pedofil gazember volt.....egy állitolagos katolikus országbol....,és a többi is mind hasanlo volt....én már rég elküldtem volna pár atomot a spanyolokhoz, a portugálkhoz, meg a vatikánba, hogyne.....by cabalist

  54. Attila Voloncs

   A fantasat tudtam tanultam törin 😀

  55. Asd Asd

   Ez annyira elszomorító.. Olyan szívesen elmondanám ezeket a töriórán..

  56. PIXEL FIGHT750l

   Puli csánlsz jonathan galindó storit

  57. Kovács Renáta

   8:24 ehez hasonló képek vannak anyámnál is ahol le van fényképezve a ravatalon a néni( nem tudom ki van a képen)

  58. Jutka Latos

   Nekünk tanították

  59. gyuszi erdei

   Kétpercenként beszurnak 1 ocsmány reklámot , emiatt nézhetetlen

  60. István Nagy

   Nekem az nem tetszik, hogy előzetesben egy horror kép van, a videóban meg kb 12 év korhatátos gyenge......

  61. Varga Erwin Channel

   😎😎😎

  62. REAZSIANZ REEUROPEANZ

   FIDESZ-KDNP = LÁNYABORTUSZOS IDEGENHÍM-TÚLSZAPORULAT(India,Emirátusok,SzubSzahara,..). Vlkik kérdezzék má'+ őket h ezekkel mé'nem riogatnak és az ezek elől menekülőket(nőket hozó/ideszülőket) miért nem oltalmazzák-hangsúlyozzák(SzaudiakVatikán?)! Mostanra már több 100milliókkal több a hímnemű a bolygón mint a nő(k) és a számuk rohamosan m-l-kedik! EZEKNEK ÜRÍTIK KI AZ ORSZÁGOT? hugets.info/show/taWboNPO2qmqsJQ/vide.html

  63. Majzik Ildikó

   MÁSKOR NE RAKJ BE IJEN HORROR ZENÉT. KÖSZ😓😬

  64. Márton Fekete

   Ugye ezt csak KITALÁLTAD kokombuszról? feltüntetnéd valahol ezeknek az infóknak a FORRÁSÁT, hogy HIHETŐ legyen?

  65. Gergő Molnár

   Szia Paul! Azt szeretném kérdezni hogy nem lenne e kedved az apokalipszis négy lovasáról és a világvégéről? Szerintem érdekes a téma és szívesen meghallgatnám a véleményed erről. Remélem tetszik az ötletetem. Ui. :Nagyon szeretem a videód! És ne hagyd abba!

  66. Gabor Meszaros

   Ha még megtanulsz magyarul fogalmazni választékosan és helyesen, az sokat fog dobni a videóidon. Szinte minden 2. mondatban hibásan fogalmazol, ami bántja a fület és gondolom, fiatal korodnak tudható be. Olvasni, olvasni, olvasni, és szerkesztés előtt újrahallgatni. Ha valamit kiteszel, az legyen igényes! Sok sikert!

  67. Rómeó Köszegi

   Rossz

  68. bodoti qwiu

   Nem akarsz a történelem tnárom lenni? Fizetés rossz, gyermekek démonok, de én élvezném.

  69. Péter Róna

   Csupa "egetrengető" történelmi esemény. A legmocskosabb bulvár. Gondolod, hogy ez hiányzik a történelem könyvekből? Én abszolút nem.

   1. Cassie

    elképesztően magyartalanul beszélsz, és ez monoton darálás a legizgalmasabb témát is unalmassá változtatja

  70. mikin lirou

   Nem akarsz a történelem tnárom lenni? Fizetés rossz, gyermekek démonok, de én élvezném.

   1. Cassie

    Gyakran olyan hülyén fogalmazol, meg rossz a szóhasználatod is, hogy attól gagyi lesz a videó. De lehet hogy a tiniket nem zavarja.

  71. Tudatalatti Programok Ereje

   Hatalmas forma vagy,tetszenek a tartalmaid. 🌞 Anita 40

  72. Sándor Bak

   hugets.info/show/zJengti922yi0Yo/vide.html Ebből csinálj egy jó videót légyszi

   1. bodoti qwiu

    Nem akarsz a történelem tnárom lenni? Fizetés rossz, gyermekek démonok, de én élvezném.

  73. Ask to seduce Miss

   ,, dolgok amit töri órán nem tanítottak" Akkor, ez most matek...?

   1. mikin lirou

    Kedves Paul! Epp anyanak meseltem a Fanta-sztorit, mikor mondta, hogy ‘91-ben Heidelheimban elve kartonostol hozta haza a Fantakat.

  74. Sunset Angel

   Történelem? YASSS!

   1. Sunset Angel

    @Charming nowhere to hide Szerintem rossz helyre írtad a kommented 🙂

   2. Charming nowhere to hide

    Kedves Paul! Epp anyanak meseltem a Fanta-sztorit, mikor mondta, hogy ‘91-ben Heidelheimban elve kartonostol hozta haza a Fantakat.

   3. Charming nowhere to hide

    Paul, Csani csenölnél muszáj volt kihangsúlyoznod hogy nem tudod mi folyik a háttérben, nehogy pereljenek 😂

  75. Ada Vada

   akik folyton a háborús bűnösöket keresik, másoknál, meg másokra mutogatnak át kén nézniük a saját(valódi) történelmüket egy picikét..

   1. soinhu foitu

    Kedves Paul! Epp anyanak meseltem a Fanta-sztorit, mikor mondta, hogy ‘91-ben Heidelheimban elve kartonostol hozta haza a Fantakat.

  76. zsuzsanna sereg

   A sok reklám felbasz...4reklám🤬😩

   1. Ask to seduce Miss

    Szeretem az ilyen jellegű videókat.....de a fasz ki van a 2 percenkénti reklámokkal.....

  77. bofooit gojo

   11:11 Kolombusz Kristóf,egy pedofil strici volt , epic.. XD gondoljatok bele..mekkora lenne a tankönyvekben csak "Kalóz Kristóf"-nak lenne emlegetve XD bolygó hollandi 2.0

   1. Ask to seduce Miss

    Paul, Csani csenölnél muszáj volt kihangsúlyoznod hogy nem tudod mi folyik a háttérben, nehogy pereljenek 😂

  78. Családnév Utónév

   Mind1 hogy kóla vagy fanta ..pontúgy egeszségtelen lötty mind2..

   1. Ask to seduce Miss

    Kedves Paul! Epp anyanak meseltem a Fanta-sztorit, mikor mondta, hogy ‘91-ben Heidelheimban elve kartonostol hozta haza a Fantakat.

  79. kazujamisima

   Tök jó a videó, csak még vagy 2 reklám kellett volna!!

   1. zijuiy wttuy

    Kedves Paul! Epp anyanak meseltem a Fanta-sztorit, mikor mondta, hogy ‘91-ben Heidelheimban elve kartonostol hozta haza a Fantakat.

  80. JÁNOS SZEMÁN

   A Frank napló nem frankó. Hamisítvány, tehát nem következtettek semmit

   1. zijuiy wttuy

    valaki bökje már ki hogy mi a zene címe ami a videó elejtöl hallani

  81. Peter Gy.

   Ez az ember szerintem nagyon intelligens és talán évtizedekre is meghaladja a saját korát. Több ilyen emberre lenne szükség manapság, hogy jobban észre tudjuk venni milyen is a világ valójában ami körülvesz minket.

   1. bofooit gojo

    Csekkoljátok kérlek a videómat! Nosikára talált a felfedezőnk! hugets.info/show/rHGdic2rs6qDj3Y/vide.html

  82. Ptao Tom

   érdekelt az egész, csak berajzoltak oda egy szigetet, hogy jól van az ott.

   1. Ptao Tom

    8:37 lol Csani Csenölös videókat dobott a videó alá

  83. TamakiOtomo

   Gyakran olyan hülyén fogalmazol, meg rossz a szóhasználatod is, hogy attól gagyi lesz a videó. De lehet hogy a tiniket nem zavarja.

   1. Ptao Tom

    És ha igen?

  84. fikkanat

   elképesztően magyartalanul beszélsz, és ez monoton darálás a legizgalmasabb témát is unalmassá változtatja

   1. zijuiy wttuy

    nagyon is, kreatív ötleteit megmutatná, ha hagynák. Amennyi család, annyi féle szempont. Nyílván, van, hogy sérül ebben a gyerek, és van, hogy nem.

  85. Bundy

   valaki bökje már ki hogy mi a zene címe ami a videó elejtöl hallani

   1. Bundy

    @Ptao Tom hát szevasz

   2. Ptao Tom

    S Z E V A S Z.

  86. DelQueen Lana

   Kedves Paul! Epp anyanak meseltem a Fanta-sztorit, mikor mondta, hogy ‘91-ben Heidelheimban elve kartonostol hozta haza a Fantakat.

   1. Ptao Tom

    Nice looking?

  87. niduoe stre

   Paul, Csani csenölnél muszáj volt kihangsúlyoznod hogy nem tudod mi folyik a háttérben, nehogy pereljenek 😂

   1. Ptao Tom

    Csekkoljátok kérlek a videómat! Nosikára talált a felfedezőnk! hugets.info/show/rHGdic2rs6qDj3Y/vide.html

  88. Dávid Erdődi

   A Fantás sztorit már láttam azt hiszem a NG-n, (National Geographic), de tudtál újat mondani, pl. nem is tudtam, hogy Amerikában még most se igazán népszerű. Érdekes, mert világszerte viszont az egyik legnépszerűbb üdítő. A másik 4 történet meg új volt nekem. Egyet én is tudok: Pearl Harbornál ami történt, az se egészen úgy volt, ahogy tanultuk. Úgy kezdődött, hogy az amerikaiak lelőttek egy fegyvertelen japán tengeralattjárót. És erre volt a japán reakció az, amit tudunk. Úgyhogy igazából az ő háborújukat az USA kezdte (szintén NG). Egyébként csinálhatnál ilyen videót a magyar történelemről is.

  89. Filoména Valent

   8:34 vajon a fotos mondhatta hogy mosolyogj vagy chees?🤔

  90. Pityesz70

   Szeretem az ilyen jellegű videókat.....de a fasz ki van a 2 percenkénti reklámokkal.....

   1. niduoe stre

    érdekelt az egész, csak berajzoltak oda egy szigetet, hogy jól van az ott.

  91. Norbert Sábián

   A Kolombusz Kristof sztori elegge sulyos!

  92. Sandor Szilagyi

   érdekesnek érdekes volt, de sem i hátborzongató nem volt benne.

  93. fouoii gyhh

   Paul, Csani csenölnél muszáj volt kihangsúlyoznod hogy nem tudod mi folyik a háttérben, nehogy pereljenek 😂

  94. Ádám Vas

   Csekkoljátok kérlek a videómat! Nosikára talált a felfedezőnk! hugets.info/show/rHGdic2rs6qDj3Y/vide.html

   1. Cassie

    Linchollal egy napon születtem

  95. Ádám Ferenc

   És ha igen?

   1. Cassie

    túl gyors a vágás, de szép a szavak ritmusa

  96. Krisztián Márk Juhász

   8:37 lol Csani Csenölös videókat dobott a videó alá

  97. Tangara Nagy

   Jó hogy igaz infokat osztol meg, de pl :erre felesleges volt ez a sejtelmes zene. Te is kezdedz oda süllyedn mint a legtöbb hirportál, hogy kevés infot hosszan fogalmazva adsz át és mást sejtetsz mint ami..... tuti nem ezt akarod szerintem.

   1. fouoii gyhh

    Ki fogom oktatni a töri tanáromat😂

  98. V Gamer

   A videó jó, hozza a tőlem elvárt minőséget. De az nem igaz, hogy a gyermekek, a tinik nem akarnak youtubeon lenni. Ez személyfüggő. Valakit belerántanak, valaki pedig menne nagyon is, kreatív ötleteit megmutatná, ha hagynák. Amennyi család, annyi féle szempont. Nyílván, van, hogy sérül ebben a gyerek, és van, hogy nem.

  99. Arnold Zsiga

   S Z E V A S Z.

   1. Dorka Bálint

    S Z I A.