Úgy leépült a magyar parlament, hogy már abból lesz a legnépszerűbb, aki a legkevésbé veszi komolyan

444.hu

185 E megtekintés34

  Mi maradt a magyar parlamentarizmusból? Az ellenzék havonta egyszer egyre durvábbakat szól be a miniszterelnöknek. A kormányoldal pedig már legszívesebben ütné őket. #magyarjeti
  www.444.hu/tamogatas
  www.444.hu/
  444.hu/
  negynegynegy
  ask.fm/negynegynegy

  Közzététel: 24 napja

  Megjegyzés

  1. Attila Kis

   Neofeudalizmusban nincs szükség parlamentre.

  2. k0p1k4

   birom, ahogy a Kover elvtars fele exkomcsik eltartott kisujjal jajveszekelnek, hogy micsoda stilusban es szinten kommunikal az ellenzek, mikozben a redvas bajsza alatt mosolyog, mikor Orban egy valodi, nornalis kerdesre annyit kepes valaszolni, hogy boldog karacsonyt. lehet, hogy az ellenzek kreten es partner a magyar demokracia leepiteseben (akar akaratlanul is), de hogy a fofaszok a Fideszesek, akik szisztematikusan aknazzak ala es bontjak le a magyar demokraciat, jogallamot es parlamentarizmust, az hetszentseg.

  3. babahu15

   TBG My Beloved

  4. Fábián Dániel

   hugets.info/show/lpuCr6ndzqWV0X4/vide.html jaj ezen a jeleneten konkrétan sírtam!!! :D:D:D:D

  5. Krisztina Szalay

   Jó volt látni TBG-t. Több TBG-t plízzz

  6. MrBazsi888

   A 444 amúgy miért ilyen kritikus a fideszel ? Posztkomcsi kormányzás alatt kussoltak mint a sír. xD Ennyi nyomikát. A mai napig ilyen nehéz megemészteni a 2/3-ös gigatöbbséget ? xD És amúgy mi, a baj avval, hogy nagy az egyetértés a kormányon belül ? Ez valami bűn lenne ?

  7. Julia Gruber

   Felháborító!!!!

  8. Csaba Szmorad

   Veszek nektek egy drága jégkrémet, ha 2 percig csöndben maradtok. Az is pénz.

  9. TheEvaBalazs

   A jog tulajdonkeppen fegyver amit ellenunk hasznalnak.

  10. Szilárd Szalai

   Legjobb műsor! Csak így tovább!

  11. József Feigel

   Nem lehetne szűrni a narcisztikus pszichopatakat, hogy kerülhessenek vezető pozicióba?.. Mondjuk lehetne egy 4/3-os törveny (133%-os többség kell a megváltoztatásához) . Bár ha a Fideszt a jozan ész , a valóság érzékelése.. nem zavarta eddig temérdek nemes elfoglaltságukban, majd pont a tudomány tuti nem allitja meg.(matek, pszichooogia) . Kar , hogy ilyen még nincs, mert beszivaroghatna a köztudatba, hogy nem mindenki alkalmas mindenre, csak azert mert szimpi.. vagy mert krumplit ad, vagy penze van.

  12. Domonkos

   Végtelenül kiábrándító ez a silány parlamenti helyzet, de nincs benne semmi meglepő, hiszen az ország vitakultúráját képezi le. A szomorú igazság az, hogy a társadalmunk ezt termeli ki magából, mert saját maga is ilyen.

  13. bálint bajári

   Jöhetne egy jeti az M. Richárdos üggyel kapcsolatban is

  14. borspeti

   Riszpekt Ház cameo ftw

  15. Zöldfa

   Jakab a legalja.

  16. rák here

   Ettől a kövértől meg egyenesen rámjön a hányinger....🤢🤮🤮🤮

  17. Ádám Bende

   🙏👍👍👍👍👍👏

  18. Mr. G

   Másik álca , a magukat fiatal demokratáknak beállított párt pár év és nyugdíjba megy, a kereszténynek nevezett amúgy kb.. kisegítő osztályt sem végzett "kdnp" asszisztál, és jön pár év, és nyugdíjasan azt harsogják , hogy nem így gondolták- sajnos erre nem gondolnak. Azt hiszem sanyarú , nyugdíjas kor vár rájuk.

  19. Gabor Abelovszky

   2022 választások! Stop Sörös!

  20. Jenone Nagy

   Az a helyzet ,hogy Kõvër Lãszlò Istennek ërzi magãt,ne kërdezd mert nem tud vãlaszt adni semmire,ës ez igy igaz!

  21. László Telegdi

   Ez nem Parlament, ez egy církusz teljesen lejáratták a Parlamentet a vadmarha bajszos azt hiszi ők X@rják a cserebogarat!

  22. Banyus

   Elég gáz,hogy ennyire futja,hogy ki tudja leoltani a másikat jobban..... Ebből lehet hatalmat kovácsolni.

  23. Helix Hedera

   A ház az tisztelt, csak a benne lévő emberek nem, azokon nincs mit tisztelni.

  24. dorysTS

   Ugyanaz megy most is mint a Kádár-korszakban: Az állampárt Központi Bizottsága (ma Miniszterelnökség) a Fehér Házban (ma Karmelita kolostor) a zárt tanácskozásain úgyis mindenről döntést hoz. A Parlamentben az országgyűlés csupán formalitás. Ócska színház, ahol a minisztertanács (ma 133 talpnyaló) vakon megszavazza az előre megírt elképesztő baromságokat. (A súlyát vesztett ellenzék a demokrácia egyre hiteltelenebb látszatának fenntartása miatt szükséges.)

  25. Diemer József

   Ezt hivjak ALLAMI DEMOKRACIA-nak azaz majd ok megmondjak hogy mi van es mi nincs...Nem kell itt vizsgalgatni semmit. Az osszes korrupt g**itol minden vagyonat elvenni ami a fizetese feletti . Ahogy Qrban megfogalmazta hogy a kozpenz elveszitheti kozpenz jelleget meg kellene mutatni neki hogy a lopott vagyon hogyan vesziti el a magantulajdon jelleget.

  26. Szabo Bence

   Kicsit megbizseregtem mikor Bence váratlanul felvillant a képernyőn. Elmorzsoltam egy nosztalgiakönnycseppet.

  27. ATTILA TAS CIKÓ

   Országházunk[a nép háza] = cirkuszi - istálló !!! " a rikkancs " jakubinusz petrus " bohóc , ő rájött = minnéll jobban támad > bohóckodik , annál jobban figyelnek rá ! Tapsikolnak neki , a bohóc jól szórakoztatja a népet ! Stb...

  28. ÉVA

   Az a szomorú ebben az egészben, hogy ehhez a helyzethez a birka magyar (nép) is jócskán asszisztált, mert, már rég el kellett volna kergetni őket!!! Gyáva népnek nincs hazája, sosem volt, sosem lesz! Gróf Széchenyi mondta anno! (nem pontos az idézetem, de a lényege ez!) "Minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyet az a nemzet eltűr, elvisel!) és ez nagyon igaz!

  29. Imre Gardó

   A marha magyar választó meg is érdemli sorsát ha erre szavazott . Igen az ellenzéknek simán ki kellene vonulni és az utcán politizálnia és harcra hívná az ellenzék szavazóit . Ezt a szemét kormányt úgysem lehet tisztességes választással leváltani , mert a fidesss már eleve csalással indul .

  30. ATTILA TAS CIKÓ

   KÖSZÖNET ,TISZTELET

  31. András Juhász

   A parlamentáris demokrácia gyakorlata mindenhol hitványságként valósul meg. Bóbiskolás, fetrengés, fontoskodás, összevisszabeszélés, másik kiröhögése, bekiabálás, füttyögés, papírok-táblák lóbálása, kivonulás, összeverekedés - ez a napi gyakorlat az ún. fejlett demokráciákban is. Nagyjából az a magatartás forma jellemző a törvényhozás napi gyakorlatára, ami a futball meccsek során a lelátókon lehet tapasztalni. Sokat elmond, hogy egy ilyen intézmény a fejlett világ politikai rendszerének alapja.

  32. Balázs Serfőző

   El se hiszem hogy a napi Gyurcsányposztokért felelős államtitkárunk ilyen poénos.. :))

  33. Bódizs Attila

   Őszintén szólva látom ezt a siránkozást és csak az jut az eszembe, hogy ez nem a fideszt minősíti, hanem baloldal képviselőit. Ugyanis minden politikai kérdésre rendre rossz válaszokat, rossz üzeneteket és rossz megnyilvánulási módokat adnak mert meg sem próbálják értelmezni a fidesz motivációit adott kérdésekben, vagy ha igen, akkor az kimerül abban hogy biztos lopnak. Egyszerűen szánalmas. Úgy nem fogja senki veszélyeztetni a fidesz hatalmát, ha folyamatosan A-ra B-t mondunk mert csak, mert a fidesz A-t mondott.

  34. Bence Blaskó

   atomzsír videó

  35. Valla

   Riszpekt Ház

  36. Vigóczki Máté György

   4:00-nál mi a szám címe? köszi

   1. zabszi

    The man who sold the world Nirvana

  37. IKL_111

   A 111(!) diszlájkolónak vajon mi nem tetszett vagy ők a helyi fideszes ügynökök?

  38. Adrián Csonka

   A képviseleti demokráciának nem az lenne a lényege, hogy a szavazók "képét viselve" az érdekükben eljárnak az erre a feladatra előzetesen megválasztott figurák? Ne mondjátok nekem, hogy a budapesti Fidesz-képviselő, meg a falusi Fidesz-képviselő mindenben egyetért, ez nonszensz! Mégis büntetik a kiszavazást és centralizálják a képek viselőit egy központi képpé, aminek mibenlétét már nem mi határozunk meg. Ezen esetekben a Fidesz rendszeresen kényszeríti arra a képviselőit, hogy köpjék le a saját szavazóikat. Így lesz a képviseleti demokráciából hatalomhajhász rezsim, ahol még a sajátjukat is lehetséges ellenségnek tekintik. Ezek beteg emberek.

  39. Kokinyo sz

   Ezt csak így ide rakom , a szövegeim közül, hogy mit gondolok a magyar politikáról:---:( Ausztriában élek ). --:CÍM: Politikai Dráma. Szunnyadó lelkem, támad végre, A rap balladát terjesztem, utcán és téren. Hirdettem e-ősi Kultuszt. A szavak hatalmában rejlő, pusztító impulzust. Ahogy életre kelt, egy kimondatlan, kritikát, görbe tükröt mutatva, az elbutult politikán. Ami kabaré, a káromkodás, most már kötelező, adalék. Az igazság pedig, eltusolt nyereség. Hol lopni lehet, az ország helyzete, közben reménytelen. A szegénység mindenhol, ott terem. Ezzel ledöntve, a magyar elveket. Ködösíteni lehet, de nem segít ez senkin semm. Nem lesz több étel az asztalon, Nem lesz fiatalság, ki kezébe vegye az országot. Oltjuk egymást, ez lett a sttil. A sok Párt egymást szedi szét. Pedig egy célért harcolnak, jobb életet akarnak, a magyar hazának. Fogjunk össze, legyen vita, Korrekt érvek, olyan program ami, egyesítt mindent. Az átlag ember, meg, félelemben él. Hitel-Omladozó Korházak-Elavult oktatás, fontos problémák, helyette megy, az ide-oda, muttogatás. Stadion sok van, Munkahelyekből meg, egyre kevesebb van. A Fizut meg ne is, említsük, túl kevés ahhoz hogy, boldogan élhesünk. A Népesség meg csak, csökken, a csonka család, lett a standard. Itt hagyok mindent amit, szerettem. Ki tudja, mikor látthatom megint őket. De a külföld, maga az ígéret földje, Ahol Emberként élhetek, Bátran Költhettek. Nem lesznek gondok a, kerettel, Nem gyötörnek kételyek. Nyugodt szível, haladhatok, előre. Itt teljes életett élhetek, csak ne lenne minden, ennyire idegen.

  40. László Mácsai

   12:33 a náci párt élén a zsidó származású "nép egyszerű gyermeke", havi 2,4 milliós fizetéssel és Gyurcsány támogatásával szerintem nem valami hiteles. Nem mintha a többiek azok lennének. Ettől függetlenül engem is szórakoztatnak a felszólalásai. :-)

  41. Darvas Adam

   deszar kedvem lesz ezektől a videóktól minden hétfőn :(

  42. Erisen

   Kövér Laci bácsi milyen kis paprikás ha kérdeznek. Önélzetes a kis latol. 5:55 Ez ez a leggyomorforgatóbb shit ever. 13:47 A harcosok klubja kitekintés ütős.

  43. Koszty Patrik

   Ha moráltalanítják a politikát, következik belőle a parlament belsejében történő züllés.

  44. eizo monitor

   Cirkusznak is bena.

  45. Szilárd Koczor

   Kövér László egy rossz kommunista!

  46. Istvan Pall

   a nep egyszeru embere aki 4millio forintbol el havonta! xD

  47. Khrult

   Hajrá! Respect

  48. Sarkady Ákos

   Jakab Petinek javaslom, hogy vegyen fel egy Potyondi Edina stílust. Persze, a sok fogyatékkal élő nem értené az iróniát, de szerintem egy kockázatot megérne, legalábbis a fiatalabb korosztályba megnyerőbb lenne mint F.Gy.Bandi erős távolbanézése. 🤡 2022 re kurva kíváncsi leszek. Ha az ellenzék nyer, remélem első lépésekben a Sajtót visszaengedik a parlamentbe. Ha nem is 2/3-al nyerik meg a választást, legalább elegendő többségbe legyenek. Aztán lehet sorba állítani a fal mellé a bátrakat és parancsot adni 1-2 HONvédünknek! 🥰

  49. bovedli

   Ez kibaszott jo lett ez a rész gyerekek

  50. k.csángó

   "... már ABBÓL lesz a legnépszerűbb, AKI a lekevésbé veszi komolyan ..."

  51. TheScyence

   9:44 ez a kettő és az utána következő 3 figura a nyugalom megzavarására alkalmas. Elképesztő, hogy milyen nagyképű kretén trollokat nevelt ki ez a rendszer.

  52. OmegaKush

   Sajnos ez már egy remenyt vesztett orszag...

  53. adolf főnők

   Én már kb. 15 éve a "ország házat " csak a fővárosi nagycirkusznak hivom és annak is tartom az összes benne ülő kis bohocot és a porondmester kövért is csak csotányszámba veszem mert ezt érdemlik :-) !!!

  54. László Kiss

   Valójában ezt az országot velünk együtt el kéne törölni a föld színéről! Az emberek nem ezt érdemelnék, de az orbánrezsimet biztosan nem heverjük ki, így legalább nyom nélkül eltűnne ez a szemét, ami magát politikusnak hívja! Tiszta lappal kezdhetne, aki benépesíti majd a földünket

  55. Tonald Drump

   Csódálkoztok, hogy miért vannak a sajtók kitiltva?:DDDDDDDD hugets.info/show/x6qClp6b4JCDmJQ/vide.html

  56. egon nordwint

   a baloldal van leépülve, nem a parlament.

  57. GoldenBird

   Van baj. El se hisszük mekkora...

  58. T. P.

   Amennyiben Jakab Péter lesz az összellenzéki jelölt, ne adj Isten a miniszterelnök, ez a színvonal még az eddiginél is lejjebb kúszik...

  59. Erik Pongrácz

   Kib@szott szomorú, hogy 2021-ben, egy EU tagországban ilyen szintre süllyedt a politika. Ellenzéki, de leginkább kormánypárti oldalon. (a táskás poén az ütött)

  60. marekful

   Zseniális! Szuper videó. Egyre jobbak vagytok. Köszi!

  61. immrberger

   where is my mind?

  62. István Mészáros

   Most kezdenek az emberek rájönni hogy ez egy vicc? Eddig hol élt mindenki?

  63. Ádám Tamás

   Kocsis nagy humorista... Majdnem összejött neki egy poén....se

  64. Darth Vader

   Egyetlen bizottságot kell felállítani, amely Orbán Viktor és a FIDESZ törvénytelenségeit vizsgálja, és megbünteti őket.

  65. Peter Kovacsi

   Miért kéne azt hinni, hogy a parlamentben dőlnek el a sorsok? Csakis a titkos háttérben a kulisszák mögött, az pedig alapból nem publikus. No komment...

  66. An4rcho8

   Jobbágy nemzet.

  67. Sandor Hajdu

   Valaki magyarázza már meg nekem, aki néptől kapja a rohadt fizetését mégi mi a ***-ért nem köteles nyilatkozni?Számoljon be, az aznapi munkájáról!Nagyon elkényelmesedtek a tisztelt képviselők .Remélem hamar felfogja a nép hogy mit művelnek, és megkapják a méltó büntetésüket.

  68. József Szentannai

   Ha lett vólna benneteket , újságírókban valamiféle ŐN kontról , valamiféle ŐN cenzúra és nem csak a pénz , hírnév , siker és más emberi gyarlóságok , akkor , talán , ma is ott lehetnétek. Szerintem jobb így , PILANATNYILAG .

  69. KiS PrET

   több TBGt :)

  70. bil

   Riszpekt!

  71. Fusion Core

   Aki nem látta rendszeresen mit művelnek az újságírók a Parlamentben- vagy az OGYH hivatal előtt az ne ítéljen- kritikán aluli ahogy 50 éves politikusokat(nőket) futva üldöznek aki amúgy megtagadhatja a választ csak akkor abból csinálnak hírt hogy neki kötelessége lenne válaszolni- egyszerűen hányni kall attól ahogy néhányan viselkednek- semmi tisztelet, semmi méltóság -

  72. Richárd Csörgő

   Ezt hívják nettó diktatúrának :/

  73. Zsolt Szabo

   Sokkal SOKKAL tobb parlamenti ellenzeki akcio kellene. Penzbuntetes? Ne mar, hogy a partpenzbol ez nem jon ki - havi 1x valami durvanak lennie kellene ellenzeki oldalrol...

  74. Cső haver! Angliából látom és mondom

   Gyalázat ami ott történik, ez egyszer biztos. A fidesznyik ámokfutása hihetetlen. Bár számomra az még hihetetlenebb hogy a jog és törvényrendszer is mögötte van. Semminek nincs következménye. A nyílt rablás teljesen rendben van, mármint a pénz csapok saját célú felhasználására értem.

  75. etibkel

   Szuper

  76. Endre Tomos

   Telepakolom a méltatáskát!

  77. Nanoyo Business

   Orbán körlevél: Gyerekek új videót töltött fel az ellenzék had szóljon a dislike.

  78. Áron Molnár

   Csak annyi vigaszom van, hogy soha nem szavaztam a fideszre. Semmikor. Szomorú időszaka ez a magyar történelemnek és az életünknek.

  79. Attila Molnár

   Ez történik, amikor egy nép gulyásfasizmusban érzi jól magát.

  80. Krisztián Berta

   😂😂😂 Ez jó adás volt! Gut, besser, lőszer.

  81. Gábor Nagy

   Hadházynak igaza van, hogy az ellenzék komolyan gondolná Orbán leváltását, akkor rég ki kellett volna vonulniuk a parlamentből! Nem értem, hogy bárki hogyan tud abban hinni, hogy szabad demokratikus választásban 2022-ben leváltható a fidesz? Kezdjük ott, hogy a választási rendszernek a szoftverét Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége fejleszti. Olyan adatot írnak be választási eredményként amilyet akarnak! Már 1988-ban Mexikóban is a PRI párt csalással nyert úgy, hogy meghekkelték a választási szoftvert! Ha Orbán Viktor pedig mégis távozik, akkor az úgy lesz mint Borisz Jelcin esetében, ahogy kiválasztotta, majd átadta a hatalmat Putyinnak, azért mert ki akart szállni, és tudna, hogy Putyin nem fogja felelősségre vonni a tetteiért.

  82. Carver major

   nálam is kezd betelni a felbosszantáska, előveszem lassan a felbaszatyort

  83. Bódi Zsófia

   7:43 Polgár Jenő bement a hivatalba? 😂

  84. Nevem Senki

   Tetszik a szabadsag fidiotak? :))

  85. Tamas Ve

   Jó videó, szomorú tartalommal. Megy a támogatás!

  86. Nevem Senki

   Ez mar regen nem demokracia. Ez demokracia nelkuli tobb part rendszer, hogy patkanyviktor urasagot idezzem.

  87. Grandpaa Rock

   minek ide parlament semmi ertelme

  88. Éva Fazekas

   Ezeket a hitvány, semmirekellő embereket fizetjük busásan, akik még egy tisztességes választ is félnek kinyögni azok számára, akik megválasztották őket. Elhányom magam...

  89. Emőke Anikó Póra

   Kövér László egyszer Te is felelni fogsz Isten előtt, Te Élkeresztény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  90. DrAndrisbandris

   Bajszos...

  91. Máté Vizhányó

   Az "Ezek az újságírók bemerészkedtek Magyarország legsúlyosabb no-go zónájába, és befostak" videótok mindenképpen megérdemelte volna, hogy megemlékezzetek róla egy pár másodperc erejéig. :D

  92. Inci Finci-

   Ma azt mondták a híradóban, hogy példaértékű a Magyar Demokrácia. Kinek?

   1. Nan Vas

    A göbbelsi propaganda akkor is hatott, (legyőzik a sátánt), amikor az oroszok már Berlin alatt voltak.

  93. Inci Finci-

   A közszolga jó szó, de már csak formai, mert ők az URAK! De ez nem jó így! Sok pökhendi “földes úr”. Kiket képviselnek? Mert minket biztosan nem.

   1. Nan Vas

    Ők elhiszik magukról hogy dolgoznak, hogy különbek, hogy minden is jár nekik. Könnyen megy ez egy ilyen mocsok rendszerben ahol a visszacsatolás, a reál média nem működhet.

  94. Horváth Tibor

   Szánalmas, újra kommunizmus van!

   1. Nan Vas

    Mikor mi, kinek mi. Amikor közteher viselésről, kockázat vállalásról van szó akkor kommunizmus, ha nyereségről szolgáltatásokról akkor kapitalizmus. A hatalomtól távol tartottak esetében meg fordítva.

  95. Szilárd Bauer

   Pink Floydos Money jelenet, best :D

  96. Német Attila

   Demokrácia. Népképviselet. Fékek és ellensúlyok.

   1. Nan Vas

    Az nem járható út hogy a politikában oly teheccccséges miszterelnök értünk kifejtett áldozatos meinkampf-ját holmi civilek, újságírók akadályozzák

  97. h_maximilian

   Pirospont a Harcosok Klubjára utaló befejező képsorért és zenéért!

  98. Zoltán Marmorstein

   Van egy álmom. Egy olyan Európa ahol nincsenek sem dobrevek sem pomogácsok. :-)

  99. Tamás Csörgő

   Megy a donate

  100. Sleng Beat

   Tudatos leépítés