Nyolcvanezer orosz katona az ukrán határ mentén

59 E megtekintés28

  Moszkva szerint ez önvédelem, mert tartanak az ukrajnai polgárháború fellángolásától.
  BŐVEBBEN : hu.euronews.com/2021/04/12/nyolcvanezer-orosz-katona-az-ukran-hatar-menten
  Iratkozzon fel: hugets.info
  euronews élő: hugets.infolive
  Az Euronews elérhető 12 nyelven: hugets.infochannels
  #World

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Mátyás Iván

   Nem értem ,hogy miért kell megint basztatni a medvét!?

  2. János Lakatos

   Tisztelt biden tiszta sor hogy orbán bujtogatja putyint a háborúra.es köze volt az ostromhoz is. biztos hogy benne van a fehér felsőbbrendűségben román vándor cigánynykėnt. Ha tud róla valamit pl. a romák elleni merényletek 2008 2009 bár mikor árulja el tüzek.mind.korrupcio hol vannak a pénzek! Azt mondta Putyin meg fizet hogy bele avatkozott az amerikai választásba.bele avatkozott az előtte valóba is És orbán is bele avatkozott most. a kisgyereket nem lehet megfenyiteni?!ki fogja meg védeni Putyin.!? vagy az unió? Egyik se!..most is Õ bujtogssa putyint. azt a putyint akire azt mondta hogy az oroszok 'szivták a vérét' a magyaroknak!akik megszállók voltak 1945 be nem felszabadítók! 'szerinte' kis geczi Meg a törököket is bujtogatja Pedig azt mondta csak a keresztény neki ellenség a Mohamedan migráns.o egy bajkeverő! sadam sokkal különb volt! nagyobb erő. bár ez a kis geczi sokkal nagyobb bajt csinál. - vonják ki az egyenletbōl.bajkeverõ nagyon haszontalan. azz önök érdekébe. az indián neve kis fing

  3. D P

   Lassan 120000 😀

  4. Nagy Erno

   csak szallonat sutnek nem zavarnak senkit

  5. István Bűcs

   Ez a Peskov világosan és határozottan elmagyarázta az oroszok véleményét és igaza van.

  6. Szalai György

   Nem kérünk semmiféle erő-centralis hatalomból!Se usa, se ruszovnyik.Ne vitatkozzatok!

  7. Pince Ászka

   :D

  8. Károly Tóth

   Az a baj hogy csak még ott vannak s nem már nálunk.🕊

   1. D P

    @Szilveszter Ignacz kell

   2. Szilveszter Ignacz

    Kell ide az orosz mikor mit tettek itt ?

   3. D P

    Azért,mert még UKRAJNA létezik szerinte.

   4. Szalai György

    Miért?

  9. Lajos Tőkés

   Százezer amerikai katona meg amerika határain kívül...

  10. fertaly1

   Az indoklás pont ugyanez volt a 39 augusztusában végrehajtott német csapatösszevonások kapcsán, a német-lengyel határon.

   1. Chris Bolgar

    Csak Lengyelország soha nem tartozott Németországhoz, így nem is szavazott a lengyelek 90%-a a Németországhoz történő csatlakozáshoz, Móricka. Krímben, a Donyeckben ennyien szavaztak, miután Ukrajna alkotmányos rendjét egy puccsal megdöntötte a CIA, Móricka.

  11. Zoltán Szőke V. Zoltán

   Az igazán nagy veszélyt az jelenti hogy még most is vannak működő ukrán atomerőművek és még olyan reaktorok beindításával is foglalkoznak, amelyek Csernobilban vannak.

  12. Péter Buzás

   Saját országában csapatösszevonást végez jól teszi. Cseppet sem sajnálom ukrajnát.

  13. Lánczos Attila

   Keleten mindig háború van és lesz is

  14. Zsolt Varga

   Miután a nemzetiségeket mindenféleképpen ellehetetlenítik és megpróbálják elnyomni , nem tudom miért csodálkoznak azon , hogy ilyen háborús helyzetbe került Ukrajna? Ukrajnában kb. 10 millió orosz nemzetiségű él , nyilván azok elnyomását nem fogja hagyni az anyaország. Örülhetnek az ukránok, ha ezt megússzák háború nélkül. A baj az, hogy még ezek után sem fognak máshogy gondolkodni.

  15. Sandor Olah

   Ukrajnna gane!

  16. kocsis józsef

   Milyen önkényesen elcsatolt Krím?

   1. György Molnár

    @Chris Bolgar rosszul tudod: 2014 februárjában üldözték el Janikuvicsot, az elnökválasztás pedig 2015 januárjában lett volna, rá egy évre. A kijevi puccsot nem szervezték. Ennyire nehéz elképzelni, hogy elégedetlenek voltak az emberek az elnökkel? Az oroszok ellen semmilyen provokáció nem volt, pont, hogy Putyin provokálta Ukrajnát azzal, hogy a hosszú ideje előkészítés alatt lévő EU-s szerződést kellett eldobni a parancsára. A donyecki és a luhanszki régiót még nem vesztette el Ukrajna. Ha ezt leírom, attól miért vagyok sorosbérenc és gyűlöletterjesztő? Mi köze ennek az egésznek Soroshoz? Nekem inkább úgy tűnik, hogy a magadfajta oroszbarát hazaárulót pénzelik a Kremlből, hogy dezinformációkat terjessz a közösségi médiumokban és megvédd az erőszakos orosz érdekeket. Ha a magyar kormány nem lenne ebben partner, már rég kinyomozták volna a kilétedet, mert a saját országod és szövetségesei ellen dolgozol.

   2. Chris Bolgar

    @György Molnár "Hamisan állítod, hogy választásokon le lehetett volna váltani Janikuvocsot, ugyanis a következő választás még messze volt" Nem volt messze. Az elnökválasztás 2015-ben volt esedékes, a kijevi puccs pedig 2014 decemberében- 2015 januárjában döntötte meg a hatalmát. Te hazudozol tehát, Móricka. "az EU miért lenne Oroszország ellenfele???" Ezt kérdezd meg a gazdáidtól akik a kijevi puccsot szervezték, háborút provokálva az oroszok ellen amit természetesen elvesztettek, de máig se bírtak belenyugodni, abból is látszik ez, hogy még mindig fizetik a magadfajta hazaáruló sorosbérenc gyűlöletterjesztő provokátorokat.

   3. György Molnár

    @Chris Bolgar már elnézést, de az EU miért lenne Oroszország ellenfele??? Ilyen retorikát csak a fizetett oroszbérenc hazaáruló trollok használnak. Hamisan állítod, hogy választásokon le lehetett volna váltani Janikuvocsot, ugyanis a következő választás még messze volt, egy előrehozott választást meg már akkor ígért meg, amikor már tarthatatlan volt a helyzete. Naponta több órát beszélt Putyinnal és annak tanácsadóival, ő is saját népe árulója lett, nem hiába menekült Oroszországba.

   4. György Molnár

    @Chris Bolgar miről volt népszavazás Luhanszkban és Donyeckben és mikor? Az oroszok behatoltak Ukrajna területére, hogy onnan lőjék az ukrán hadsereget és minél nagyobb területet szakítsanak ki Ukrajnából. Ezt az agresszív, oroszbarát szakadár területes színjátékot már eljátszották a grúzokkal is. Aki ezt támogatja nem más, mint egy elfajzott oroszbarát hazaáruló, aki a civil lakosság legyilkolását támogatja.

   5. Chris Bolgar

    @György Molnár "Az utolsó pillanatban Putyin fenyegetésére visszatáncolt és ezért háborodtak fel a szavazói." Nem "Putyin fenyegetésére" táncolt vissza bármitől is, hanem miután látta hogy az EU már nem ad több pénzt, Putyinnál próbálkozott, aki adott volna, de cserébe persze kért valamit, jelen esetben azt hogy szakítsa meg az EU-s csatlakozási tárgyalásokat. Az ellenfelét csak nem akarta pénzelni ez a csúnya Putyin, Móricka. A "felháborodott" szavazók pedig pár hónapon belül teljesen demokratikusan leválthatták volna a demokratikusan megválasztott elnököt, mert ennyi volt hátra a mandátumából. A CIA meg Victoria "Fuck the EU" Nuland nem törte magát holmi demokratikus eljárásokkal, inkább felfegyverezték a csőcseléket Kijevben.

  17. Laszlo Kantor

   Ukrajnában nincs üzemanyag, mert mindent az oroszoktól importálnak. A légierejük már fel se tud szállni. Mit vergődnek?

   1. H. Nándor

    Van anti tank agyújuk :)

  18. RedSacro

   Hűűű ez a sok USA és Oroszország szakértő :D Emellett szinte mindegyik nagy stratéga is.....Ez vicces. Ami nem, hogy mennyi degenerált szurkol a tetves oroszoknak. Az senkit se zavar ,hogy magyar sorkatonák hullanak kelet- ukrajnában évek óta.

  19. Szíriai Cica

   20.000 katona az enyém!

   1. Héber Bagira

    Na ebből elég!

  20. Chris Bolgar

   Ezek az agresszor oroszok, figyeljétek hogy milyen közel telepítették az országukat az amerikai katonai támaszpontokhoz és rakétaállásokhoz!!

   1. Pince Ászka

    YESS!

  21. TomHUN YooTengri

   Azért vicc, mert az oroszok azt csinálnak a saját határaikon belül amit akarnak, kicsit fordítva ül a nato meg usa a lovon. Történelem tudás is úgy konvergál a nullához. Ha Putyin akarná holnap reggel a vodkás kapucsínóját inná Kijevben. Hm mégis mit kezdene a nagy gendermarcht, mert már a Wermachthoz semmi köze, max az orosz katonák azért vesztenének mert szakadnának a röhögéstől. A jobb szektorosok is csak addig kemények olyanok mint az iszlám állambéli puhadákók akik katonanának vagyx harcosnak tartják magukat, nőkkel, gyerekekkel szemben maximum. Hitler ha látná a jobb szektort , biztos nem azonosulna vele, sőt az ilyen férgeket tuti vinné a Gestapo egy meszes gödörbe.

   1. Chris Bolgar

    "Ha Putyin akarná holnap reggel a vodkás kapucsínóját inná Kijevben." Vagy Berlinben. Arrafelé nincs pénz már hadseregre, mind elköltötték a migránsok "integrálására".

  22. West Wins

   A sputnyik V mellékhatása! Aki megkapta ruszki bérenc lett.

   1. 1999 Vengrija

    Az hogy valakinek van veleménye, és esetleg nem egyezik a tiéddel, az nem azt jelenti egyből hogy bérenc. Ilyet csak azok gondolnak másról, hogy bérenc , aki a saját veleményét felsőbbrendűnek hiszi

  23. Molnar Riki

   Nemkellene piszkalni az oroszokat

   1. Chris Bolgar

    Húzogatni a medve bajszát. Pláne a nyuszikának, mert ha felébred a medve, kap egy sallert.

  24. Zsolt Mikola

   Hajrá oroszok!!

  25. Ferenc Agardi

   Amcsiban is vannak orosz ajkúak, akkor ez arra is vonatkozik?

  26. Cornejo

   A medvével nem szabad játszani mert lesz segbe kuki rendesen !!

  27. secovidi

   "Nyolcvanezer orosz katona az ukrán határ mentén" És negyvenezer NATO katona az orosz határ mentén, a baltikumtól a Fekete tengerig. Lavrov szavaival: Nem orosz katonák vannak az USA határainál, hanem amerikaiak Oroszország határainál! Ahogy szídják a putyini propagandát, sajnos nem sokkal különbözik tőle a "nyugati" propaganda. De mi válthatta ki Oroszország saját, nyugati határain belüli csapatösszevonásait? Március 24-én, Zelenszkij elnök az ukrán parlamenttel, egy olyan rendeletet hozott (a 117/2021-est), amely gyakorlatilag tekinthető hadüzenetnek Oroszország felé, és amellyel párhuzamosan el is kezdték az ukrán haderő összevonásokat a dombaszi és krími határok mellett. Szal hírműsor vagy propaganda? Tartsuk meg a függetlenség látszatát, vagy legalább törekedjünk rá...

   1. József Méhész-Balázs

    Mi nem vontunk össze, kaptunk nyakunkba Trianoni békét cserébe 😂

  28. Antal Nagy

   De mi lesz Kárpátaljával? Hruscsov adta volna Kádárnak,de nagyvonalúan nem fogadta el.Putyin vajon felajánlja nekünk?

   1. Nagy Adam

    @Ferenc Agardi Meg van rá asz esély mivel ők fognak el lesszőr támadni,vissza akarják állítani a volt szovjet uniót,én 1956 után lebasztam volna rájuk 3 atombombát,őket is ideje lenne pofán verni ahogy az amcsik tették Japannal a 2 világháború után.

   2. Ferenc Agardi

    Putyin inkább nszk ig tervez. nem osztogat, elvesz

  29. Rita Gomolláné Rivnyák

   PUTYIN-ELDÖNTI-KELL E TENNI VALAMIT.VAGY NEM-ÉN BÍZOM A DÖNTÉSEIBEN!

  30. Roberto Baggio

   Itt lesz csihi puhi .

  31. Dániel Pintér

   Foglalják el, az ukránoknál nem lehetnek rosszabbak a kárpátaljaiakhoz 😏

  32. mako ado

   majd akkor sírjatok ha berlin mellett lesz megint 80.000 ruszki.

  33. GeriXx Anniversary

   Oroszországnak a világon a leghosszabb élménye amikor széthullott a szovjetúnió! Magyarországban 89ben bizonyos Orbán Viktor jogász egyetemista Nagy Imre elvtárs újra temetésén azt mondta hogy "A JÖVŐBEN SEMMIT NEM KÉRÜNK AZ OROSZOKTÓL" Na gyerekek ha annyira szarnak mondjátok a kommunizmust akkor miért szövetkeznétek Oroszországgal egy föld területért??? Ki akar újra Szovjet lenni?😂

  34. Elmer Fudd

   Nyomjon az egy atombombát vagy százat Hát nem kell itt szórakozni gyerekek jöjjön az Apokalipszis végre amit megérdemeltekkkk

  35. Joci Anonimus

   Putyin direkt provokál évek óta

   1. Chris Bolgar

    Ja, már felvonultak az orosz csapatok az USA-mexikói határnál. Ja nem, csak a NATO az orosz határnál, Móricka.

  36. aimka321

   80 ezer katona? 2,5 millió szovjet katona volt Berlin alatt.. Amúgy érdekes olvasni, hogy valakik ukrajna pártját fogják mint olyan.. Az lenne a jó, ha az oroszok megszüntetnék ukrajna 30 éves vesszőfutását és integrálnák a föderációba.. Lesz még Magyar Orosz határ 🔥🔥🤜

  37. Zol Jak

   Ukránok háborút szítanak! Na ezek az igazi háborús bűnösök! Vajon biróság elé kerülnek ezek az ukrán háborús uszítók!

  38. Imre Juhász

   Én örülnénk ha ki törne a harmadik világháború semmi értelme nincs élni korona vírus van be vagyunk zárva karantén maszk utcán is nincs munka stb

   1. Bang Up

    Te beteg vagy.

  39. Nicoletta Mitru

   Ezt rendezék le ők maguk

   1. Antal Nagy

    Ez nemzetközi ügy.

  40. Tóbiás Sebaj

   Degenerált NATO. Azt hiszitek, hogy az oroszokkal lehet játszani? Buta sötét banda.

  41. Ladislav Beke

   Biden ma felhívta az orosz elnököt hogy szívesen találkozna vele egy harmadik országban!

  42. Márton Dinnyés

   Semmi értelme nem lenne ennek. A koronavírus épp eléggé le- gyengítette a világot. Kompromisszum kötés kellene, ha lehetséges. 🖐️

  43. Mátyás Csatlós

   vajon a világon mennyien képesek globálisan mélyrehatóan lelki tudattal gondolkozni?????? vajon mond e valamit a mély állam elnevezés, vagy háttérhatalmi elit, vagy rochildok, vagy pindar???? áááááááááááááá dehogy csak a sok süket szövegelés mindenki olyan kurva okos hogy, hiszékeny agymosott létére még mindig csak egy pontra koncentrál, képtelenek felfogni hogy egy van aki mindent írányít ,az hogy mit lát a szemével az sem valódi, ezek a videoknak bedőlni a legnagyobb osotobaság, ugy egyáltalán semmilyen média felület nem ad valódi képet arról ami igazán fontos hogy tudjuk!!!!!!!!! mind csak elterelés arról amivel valóban foglalkozni kell, de ugye senki nem gondolja hogy majd itt elkezdem sorolgatni, mi lenne ha elkezsenének ugy több milliárdan kinyitni a szemüket és a fülüket!!! De mit is várjak ennyi hiszékeny bamba idiótától akik csak a saját agymosott dogmatikájukat mormolják amit diktálnak neki elég sok helyről de ezt sem sorolom fel mi aza sok hely bárgyú bambák!!!!!!!

  44. mzyamimarik

   Én nagy örömmel a szomorú körülményeim ellenére vettem jóérzéssel tudomásul a mai megnyugtató , biztató hírt . Hogy barátom , Vlagyimír Putyin úr Az Orosz Föderáció Elnöke . 2036 - ig hivatalába marad , minden bizonnyal . Valószínűleg éhes lett eközben . Mivel , maximum 24 óra alatt el fogja fogyasztani , mondjuk ebédre , az elpimaszodott és öntelt Ukrajnát . Amelyhez Putyin barátomnak a legjobb étvágyat kívánom ! Hogy a Bidés Amerika ehhez mit szól , berzenkedik , fenyegetőzik . Hát ki nem kakilja le őket . A mai csaló , bűnöző által "irányított" USA - nak , már bocsánat de kuss legyen ! Elébb sepregessen a saját portájába , mert szemét az aztán van bőven , Bostontól San Diegóig ! Ja és állítsa vissza a törvényességet . A jogos elnökválasztási győztest Donald J. Trump újraválasztott Elnök urat , a másik barátomat , beiktatva a hivatalába . Trump ,és Putyin urak , barátaim szépen meg fognak oldani minden feszültséget a világon , ahogy eddig is tették azt 2021. jan . 20 ig bezárólag .

  45. Gyula Farkas

   Minden ország vissza venne a részét nem maradna csak Kiev.

   1. sagartzoli

    Kijev.

  46. Informer Insider

   Nem lepődnék meg egy Putyin-Erdogan paktumon ,mindkettőjüket szorítja az idő, a törökök Nyugat-Európa egy részét foglalnák előtte rászabadítva milliónyi migránst a nyugatra, az oroszok meg a keleti államokat annektálnák, az amcsi csapatok jenki módra lelépnének Európából .

   1. Chris Bolgar

    Valami ilyesmi.

  47. Diplomás Kommunista

   Liberális, szabadelvű, baloldali emberként meggyőződésem hogy a nemzeteknek/népeknek/népességnek igenis van önrendelkezési joguk. Ha a Krímben/Luganszkban élők többsége orosznak érzi magát, tartozzanak Oroszországhoz! És sok más nemzettel van így. Pl szegény 20 M kurd megérdemelne egy önálló államot. És Trianon előtt -a később elcsatolt területeken - népszavazást kellett volna tartani. Mint Sopronban. Biztos vesztettünk volna úgy is jelentős területet, és népességet is. De a színmagyar területek megmaradtak volna!

  48. János Lakatos

   Sajnos ez nem fog menni az usa nem engedi.pedig már kis viki pipiít örömébe

   1. aimka321

    @János Lakatos Igen, de szibéria kérdése jelenleg nem aktuális. Helyette közelednek. Ráadásul, hogy embergózzák az oroszokat, ezt a közeledést még jobban segíti, és a kiesett termékeket kiváltják hazaival. Ennek a 2 államnak majd mindene megvan a terjeszkedéshez. Népesség, nyersanyag, közte üzem anyag, haditechnika, csúcstechnika stb Jelenleg kiegészítik egymást.

   2. János Lakatos

    Egyébként meg hivatalosan amerika a legerősebb ezt ő állítja.semmi bizonyíték. bár annyi van h senki nem mondja nem igaz

   3. János Lakatos

    Kínának területi vitája van 1970 Mao kínai orosz (szovjet) határviszaly Észak Kína

   4. János Lakatos

    Beszész Te! az EU USA val van Nato). gazdaságilag mindenütt ott van!

   5. aimka321

    @János Lakatos Pont ez az, hála az usának Moszkva és Peking soha nem látott katonai és gazdasági együttműködést alakított ki. EU meg sose volt globális játékos csak vergődik mint egy hal a parton.

  49. Thanos

   Keleten a helyzet változatlan

  50. peter orszagh

   és senki sem fog beavatkozni. az ukránok miatt nem kockáztat az usa egy háborút. érthető.

   1. János Lakatos

    Beszész te ződeket ne álmodj

  51. Robert

   A krim félsziget mindig is Oroszorszaghoz tartozott. Nem ér meg egy vilaghaborut. Rengeteg orosz él Ukrajnaba , igazán ez egy polgarhaboru szinte. Nem kellene a világnak beleszolni......

   1. György Molnár

    Nem tartozott mindig Oroszországhoz, most erőszakkal a háborút kockáztatva foglalták el. Ez hatalmas felelőtlenség.

  52. zsolt karner

   Az orosz ugy hazudik mint a gaz ora. Ukrajna belso ugyei semmilyen mas orszagra NEM tartoznak. Az oroszok eljatszottak ugyan ezt magyarorszaggal is, de ugy latszik az emberek emlekezete tul rovid ! Melyik orszag lesz a kovetkezo ?

   1. 1999 Vengrija

    Akkor ezen logikát követve, ha romanok erdélyi magyarokat gyilkolnának , magyarorszagnak nem lenne joga megvédeni őket ??? Magyarorszaggal azert játszották el, mert évekkel korabban a magyar katonák orosz gyerekeket, nőket gyilkoltak, házaikat, falvakat gyújtottak fel és háziállatokat koboztak el, az oroszok természetesen bosszút álltak, teljesen más helyzet, teljesen mas korban, tájékozódj, mielőtt okoskodni próbálsz

   2. Chris Bolgar

    "magyarorszaggal" helyesen: Magyarországgal. Próbáld kijárni legalább a 2 elemit mielőtt kommenteléssel próbálkoznál, kampós Móricka.

  53. Miklós Meisner

   Most legalább nem kell azt hazudni, hogy Oroszországnak tömegpusztító fegyverei vannak. :D

   1. György Molnár

    @Ferenc Vass ez nem Orbángyűlölet, hanem a valóság. Semmiben nem tudnak, nem akarnak igazat mondani, agresszív viselkedéssel próbálják elnémítani a kétkedőket. Nagyon furcsálom, de a magyarok nagy részenek bejön ez a fajta gerinctelen viselkedés 😔

   2. Ferenc Vass

    @György Molnár Kik szerint nem mondanak igazat?Hagyjuk is,Orbángyűlöletből jeles,nincs mit kezdeni innentől.

   3. György Molnár

    @Ferenc Vass mi köze a mondandómnak a baloldalhoz? Minden, a Fideszes által üvöltött propaganda és taktikázás abba az irányba mutat, amit írtam. Semmiben nem mondanak igazat, tehát nagy a valósínűsége, hogy most sem. Hisz mindig dicshimnuszt kell zengeniük saját magukról.

   4. Ferenc Vass

    @István Mázló Pont azt hangsúlyozom,hogy a kormány covid áldozatként jeleníti meg,nehogy rákiabálják,hogy adatokat titkol el.Szóval ha levonjuk a végsőstádiumos rákos betegeket,stb..akiket covid halottnak nyílvánítanak,akkor kijön egy sokkal kevesebb szám.

   5. István Mázló

    @Ferenc Vass Aki végső stádiumú rákos beteg meghalt, de a kórházi jelentésben koronában hunyt el arra mit mondasz?

  54. Andras Tas

   Öt perc alatt véget lehetne vetni a konfliktusnak. Szüntessék be Ukrajnában a nemzeti kisebbségek elnyomásását. Ez a lépés nekünk, magyaroknak is szimpatikus lenne.

   1. Sheran Ashtar

    Véget lehet vetni öt perc alatt. Az USA- politikai bűnbandák az ukrán haverjaikkal húzzanak el k...va gyorsan. A feszkot ők csinálják, mert Putyin nem táncol nekik, na meg nem ad ingyen olajat

  55. The T-90 - Armored Warfare HUN

   Alig várom hogy Ukrajna bukjon

  56. haver11

   Az ukránok a 2. Világháborúban a koncentrációs táborokat őrizték, az jobban ment nekik Nem sokan szöktek meg azokból a táborokból

   1. Russian army

    Sobibor...

  57. József Novákovics

   Félreinformálás!!!! A szabadkőműves zsidó média teszi a dolgát! A krim félsziget oroszok általi önkényes elszakítása????????? Ha ha ha. A szamadkőművesek MEGCSONKÍTOTTÁK A TÖRTÉNELMI NAGY MAGYARORSZÁGOT!!!!!!!! Kezünket lábunkat levágták! Az egyedüli ország vagyunk a világon akit saját népe vesz körül!!!!!!!

   1. 1999 Vengrija

    Hú öcsém...

  58. Attila Hun

   Megint magyarok halnak meg... Őket küldik előre... erről senki nem beszél!!!!

   1. 1999 Vengrija

    @Peter Sarkozi te miről beszélsz ? A kárpátaljai magyarokra céloztak

   2. TomHUN YooTengri

    @Attila Tóth Ugyanolyan lehet mint a nagy méltóságos felcsúti törpe maradónánk....aki fél zsidó és fél cigány, csak magyarul beszél sajnos.

   3. Peter Sarkozi

    @Attila Tóth miért?

   4. Attila Tóth

    @Peter Sarkozi Érdekes, hogy ezzel a névvel (Sárközi) ezt leírtad. 😳🙄

   5. György Molnár

    @Peter Sarkozi 🤦‍♂️

  59. ATTILA TAS CIKÓ

   Pszt súgok > , ma reggel = németországban > afD megszavazta a DEXIT ! = kilépést !!! [ útolsó remény a németeknek , hogy " mentsűk ami menthető " Mert német o. Ismét " kaputt " lett ! világhóditók háttérhatalom ide jutatja az egész világot !!! = ERRE NEMZETI ÖNVÉDELEMBŐL ! a magyar - lengyel - olasz = talán sikerűl ! + német, francia , stb országok . = " a közép legyen közép oldal " ! Alapon ! STB...

  60. ATTILA TAS CIKÓ

   Pszt súgok = mert a sok marha itt van , rötyög , nemhogy legelne a réten ! VÁLTOZÁS = AKÁR MINDEN PERCBEN ! DE ! > MÉG KÉT HETE = SZIRIA = EGY KONVOJBAN A RUSZKI ÉS AMERIKAI HARCKOCSIK ! KÉT HETE = AMI [ AMERIKAI ] A RUSZKI ŰRHAJÓN A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁSRA ! = AZ USA - OROSZ - KINAI > MEGNEMTÁMADÁSI EGYEZMÉNY !!! [ NUKLEÁRIS , ÉS KATONAI ! ] > PISZKÁLNI ! VERSENYEZNI > " CSAK NAPI 24 ÓRÁBAN = " CSAK "= ÁLLANDÓAN !!! stb...

  61. Adam Vigh

   Elképesztő azt olvasni hogy egyesek annak örülnének hogyha kitörne egy háború.

   1. 1999 Vengrija

    @Sir Gabriel megértem az érvelésed és van, amiben igazad van, bocs , ha esetleg nyersen fogalmaztam. Az hogy meg az ember beleszalad egy egy angol nyelvi szóhasználatba néha, sajnos előfordul a k...a angol nyelvi túlzott behatás miatt...

   2. Sir Gabriel

    @1999 Vengrija Igazad van, sajnos az erőszakos angolszász kultúra latrina szaga engem is megcsap, így valamikor beleszaladok az angol szóhasználatba.Így még helyesebb: Магнитогорск. Sajnálattal olvasom hogy te is azt olvasod ki az írásomból hogy szerintem Oroszország a Kánaán. Nem. Én csak arra akartam reflektálni hogy a Kelet az számomra vonzóbb mint a Nyugat. Nem azért ellenszenves számomra a Nyugat mert Biden, Macron, meg Merkel. Engem ez nem érdekel. Az viszont igen hogy ezek a valaha jobb napokat látott nemzetek ma elveszítik a kultúrájukat. Ott van pl. Bécs. Igaz hogy birodalmi főváros meg minden, de azért hogy echte osztrákkal nem lehet találkozni, viszont szerbekkel, magyarokkal, meg törökökkel igen az vicc. Írtad hogy az oroszok sem tartják normális országnak a hazájukat. Részben igaz. Vannak akik nem, és vannak akik igen. Ugyan ez Németországban, Franciaországban, Svédországban. Pár napja néztem egy videót amiben egy francia arról beszél hogy 12 éve él Kijevben, mert szerinte sokkal biztonságosabb mint Párizs. Vagy az amikor én magam beszélgettem itt a youtub-on egy marokkói nacionalistával. Esze ágában sincs ide jönni Európába, mert szereti a hazáját. Az muzulmán országokban is sok ember van akik normálisnak és élhetőnek tartják a hazájukat, és vannak akik ide vágynak. Ismerek olyan embert is aki Budapestről költözött Kairóba, mert neki az jobban bejött. Másik ismerős Szentpétervárra költözött, miközben anyám egyik orosz ismerőse meg pont Szentpétervárról németbe. És még hány német, svéd, angol, svájci, osztrák, francia megy Keletre, akikről nincs híradás. Ahogy persze ez fordítva is lejátszódik. Visszatérve az orosz iparvárosra, azért hoztam fel példának mert tudom hogy az egyik leglerobbantabb hely Oroszországban, és jó kontrasztnak találtam a Nyugattal szemben, amit ma mindenki Kánaánnak tart. A muszlimok meg addig mennek a "demokratikus" országokba, ameddig rá nem jönnek hogy fikarcnyit sem demokratikusabbak mint a hazájuk. Mert ha már demokrácia, meg demokratikus országok, akkor tudom még ajánlani a Kongói Demokratikus Köztársaságot, vagy a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságot. Ott "100%" demokrácia van mert benne van a nevében. Sőt valóban vannak szavazások, igaz csak egy jelölt van, de hát az is csak demokrácia, mivel lehet szavazni. Az meg hogy a Nyugaton több párt és jelölt van az nem változtat azon a tényen hogy ezek a pártok egy követ fújnak, így mindegy hogy kire szavaz az ember, úgy is megszívja. Még annyit a demokráciáról, itt Platónt idézve: "A demokrácia a csőcselék uralma." Bocsánat ha hosszúra sikerült az írás.

   3. 1999 Vengrija

    @Sir Gabriel azért menekülnek pont a te általad szeretett muszlim országokból milliók abba a "nem " demokráciába

   4. 1999 Vengrija

    @Sir Gabriel és akkor a magnyitogorszki ( mert egyébként így kell magyarul írni, nem tudom miért írtad angol fonetikával...) szóval a magnyitogorszki fizetésből vagy nyugdíjból élnél? Mert akkor nagyon gyorsan visszasírnád magad magyarországra. Maguk az oroszok se tartják normális országnak a hazájukat, ha egy kicsit is ismernéd az orosz kultúrát, akkor ezt tudnád. Pl. Szergej Szvétlákov véleménye az igazságról klip, nézd meg. Сергей светлаков о справедливосты

   5. Sir Gabriel

    @Fikusz kukisz Pontosan. Ezért van az hogy minél keletebre mész annál vendégszeretőbbek az emberek (igen a tálibok, jemeniek, üzbégek, oroszok /ez a zárójel balosoknak szól/), és minél nyugatabbra annál kevésbé. Pl. a franciákról még nem hallottam hogy kedvesek. Sőt közismert a francia bunkóság. Az orosz, ukrán, moldáv, bolgár viszont az ellenkezőjéről híres. Persze bunkó, és kedves ember minden hol van, csak az arány nem mindegy. Mondjuk mit is várjon az ember olyan kivagyi népektől mint a francia, német, svéd, belga stb. Az ottani vezetők döntöttek úgy hogy ezt a fajta intoleranciát amit mások iránt viseltetnek, majd erőszakkal (propaganda) felszámolják. Mondjuk azért az még mindig bennük van hogy a kelet európaiak nem érnek annyit mint ők, de a feketék azok már többet is. Mindegy is. Kinek a pap, kinek a papné. Én maradok Keleten, ebben hű de nagy nyomorban.

  62. Alex 345

   Az igaz hogy ''Россия для россиян'' De viszont az is érthető hogy: ''Украина для украинце''

   1. Chris Bolgar

    Poká Ukraina javljájétszja, kak takája.

   2. Zsolt Varga

    Pontosan

  63. Alex 345

   Ez is természetesen az oroszokat provokáló amerikai imperialistáknak köszönhető, várható volt a ruszkik reakciója. A háború kirobbanása nagyban a jenkiknek köszönhető, és Ukrajna korrupt nyugatpárti kormányaik miatt. Támogatnám azt ha leváltanák Zelenskyt, és egy nemzeti párt jönne hatalomra, aki elhatárolódna mind a NATO-tól, mind az Uniótól mind az amerikaiaktól, és béketárgyalásokba kezdenének az újkommunista ruszkikkal.

   1. Alex 345

    @Joe Pataki műveld először magad, aztán irogass. :)

   2. Joe Pataki

    Szerencse, hogy te senki vagy ! Mit , kit támogatsz? Ébredj föl! Otthoni dolgokkal törődj, 1 év múlva légy okos !

   3. Alex 345

    @Tavaszi Kaszás sajnos igen. :(

   4. Tavaszi Kaszás

    Mindegy már! Elszabadultak az indulatok...

  64. ATTILA TAS CIKÓ

   Bárcsak mi lennénk erősek [ tiltva vagyunk !!! ] hogy úgy nézzenek ránk " vigyázunk ,a magyarok erősek lettek megint , Horthy határt akarják ! Stb... DE MINDEN RABLÓ SZOMSZÉDOS ORSZÁG KIRÖHÖG ! A " FEL " FEGYVERKEZÉSŰNKÖN ! STB ...

  65. ATTILA TAS CIKÓ

   Sok baromságot írnak össze vissza egyes " okosok " ! = Orosz o. Kina és usa > örökös megnem támadási szerződésben vannak !!! [ nuklerálisan , stb ] Sziriában ! = egy konvojban vannak ruszki és amerikai katonaság !!! Mit fírkáltok baromságokat !!! Nagyon búnkónak kell lenni [ mint itt irják >" nem tudok semmit ! Mi van ?" ] stb...

   1. Zsolt Varga

    @ATTILA TAS CIKÓ miért is kéne bocsánatot kérném? 😂

   2. ATTILA TAS CIKÓ

    @Zsolt Varga < inkább nézd ami neked való = SHRECK , the next episode movie , stb...

   3. ATTILA TAS CIKÓ

    @Zsolt Varga < persze a tudatlanságod , az persze a "győztes"! Képtelen vagy egy bocsi szórt leírni , inkább , tovább fűzöd a kötekedésed ! Stb...

   4. Zsolt Varga

    @ATTILA TAS CIKÓ hogyhogy nem tudnám, ne tereld a témát, haver a jövőben mikor újra nézed ezeket a kommenteidet akkor az nagyon ciki lesz

   5. ATTILA TAS CIKÓ

    @Zsolt Varga < mert a villogások " hepciáskodás" mindig megvan minden ország között > mindig !!! " akkor hogy van ez , hogy azt se tudod mi történt kina - indiai határon [ többen meghaltak !!! ] stb...

  66. Joc Tom

   Szerintem hamarosan HÁBORÚ lesz! Ami lehet egy helyi kis villámháború pár ezer halottal.....az Oroszok győznek! Vagy eszkalálódni fog és senki nem győz Európában sok tíz millió halott......persze azok megússzák akik kirobbantották!

  67. kristel Transrock

   Biztosan beatkedvelok es koncertre jottek

   1. Sir Gabriel

    @Marcigyerek Marci A csatorna az a Cloaca Maxima. Ez kérem csak szimplán pöcegödör.

   2. Marcigyerek Marci

    üdv. az euronews nevű trollcsatornán

  68. Lapos Elemér

   hugets.info/show/y5aFatDWwKd7rmk/vide.html

  69. Horváth Csanád

   Visszatér Kárpátalja?

   1. Fikusz kukisz

    @Andru Negru-Gjor barátom ez a srác nem fogja megérteni... Ez az ember nem tudja ezt a logikát követni

   2. Fikusz kukisz

    @György Molnár nem tudsz különbséget tenni Orosz és Szovjet között? Kell egy töri könyv?

   3. MegaSzekely

    @Alex 345 A szkitak mar akkor nyargaltak az ugy nevezett helyen mikor meg a kozakok nem is leteztek, a hetmanjaik reszegeskedtek el amit a szabad katonak kiharcoltak maguknak , na de nagyresze orosz,lengyel, roman,tatar az az torok, es magyar , ebbol all a mai ugynevezett. Kethetet toltsel el Luhanszban , kethetet Mariupol kornyeken , kethetet Marosvasarhelyt, kethetet Szekelyudvarhelyt, vagy Csikszereda kornyeken akkor majd beszelhetunk meik letezik inkabb Szekelyfold e vagy Ukrajna.

   4. Hoppsza Sára

    Soha, sohasem volt az magyar föld, nem is lesz, nekem is csak az érdekel hogy a kajám meg a söröm meglegyen!

   5. Alex 345

    @MegaSzekely ez ugyanúgy hangzott, mintha azt mondanánk hogy Székelyföld nem volt, és nem is lesz. :D

  70. Moa

   Hello nagyon tudatlan vagyok eben az ukrán orosz konfliktusban valaki le tudná írni?

   1. Oleg Taktarov

    @Honti Ferenc sokkal

   2. Scheisse Juden

    @György Molnár Van rá esély

   3. Gabriel Mihaly

    @György Molnár Lehet hogy jobb mint ami most van.

   4. György Molnár

    @Gabriel Mihaly mi magyarok is megkapjuk akkor újra az oroszuralmat, jajj de jó

   5. Moa

    @Gabriel Mihaly Köszi a választ

  71. Berberiwk Carolija

   A náci “viccország” egy komikus vezetővel.

   1. Sollor Kilahim

    Ország? Kraine határvidéket jelent. Kárpátalja vissza!

   2. Chris Bolgar

    Nácizol, kampós előember?

   3. secovidi

    @György Molnár Olvasgassál akkor pár EBESZ jelentést pl a "Jobb Szektor" ténykedéseiről...

   4. Sir Gabriel

    @György Molnár Igazad van Putyin egy véreskezű diktátor. Sztálin legalább egy igazi demokrata volt. Viccet félretéve, azért lásd be az oroszok nem valószínű hogy bármit is tudnának kezdeni a demokráciával. Náluk a diktatúra pont olyan alap mint Ausztriában a demokrácia. Amolyan kulturális sajátosság, amibe illik nem beleszólni.

   5. Ladislav Beke

    @György Molnár Molnár@György én azt mondom neked hogy halvány gőzöd sincs arról hogy miről szól ez a videó.

  72. ATTILA TAS CIKÓ

   Idézek , Putyin kijelentése > " Lengyel o. Magyar O. Romániának , történelmi terűleti követeléseiket mindenben támogatni fogjuk " MAGYARORSZÁG = MIRE VÁRUNK ? HA A NATO BEVESZI UKRÁNIÁT , ABBAN A PILLANATBAN KIKELL LÉPNŰNK A NATÓBÓL , LENGYELEK , ROMÁNOK IS KÖVETNEK , TÖBBMINT VALÓSZINŰ ! stb...

   1. Zsolt Varga

    @ATTILA TAS CIKÓ konkrétan te akarod most elterelni a beszélgetés témáját mielőtt leírtam volna az előző kommentemet megnéztem a videót amiben Putyin azt mondja hogy ezeket a kérdéseket meg kell vitatni nem azt mondta hogy támogatni és végre befejezhetnéd ezt az undorító írás stílusodat, lehet kulturálisan is beszélgetni

   2. ATTILA TAS CIKÓ

    @Zsolt Varga < te megint nem jól érvelsz ! Keresd meg amit putyin kijelentett ! Segitek > " L'VIV ;- (ILYVÓ)- LEMBERG , STANINYISLAV ; (SZTANYISZLÓ ); IVANO - FRANKIVSK; TERNOPIL ( TARNOPÓL ) = AZ LENGYEL , ÉS ANNAK KELL LENIE ISMÉT ! stb ...

   3. Zsolt Varga

    @ATTILA TAS CIKÓ azt mondta hogy a területi kérdéseket meg kell vitatnunk nem azt hogy támogatják igen tudok magyarul úgy tanított az anyukám, angolul is tudok mert az iskolában arra tanítottak most az oroszt magamtól tanulom 😁

   4. ATTILA TAS CIKÓ

    @Zsolt Varga < na ,de tudatosan ! Nem írod hogy mit mondott !!! = szarkeverő vagy ? Stb...

   5. ATTILA TAS CIKÓ

    @Zsolt Varga < ne keverd ! Tudsz oroszul ? németűl , angolul , spanyolúl , MAGYARÚL ??? stb...

  73. Márton Ziegler

   A náci Ukrajna végnapjai?

   1. Márton Ziegler

    @Alex 345 A kör 360 fokos. érdekes módon a nulla fok és a háromszázhatvan fok ugyanazon a ponton van. Ugyanez a helyzet a nácizmussal és a kommunizmussal az egyik a nemzeti szocializmust, a másik a nemzetközi szocializmust képviseli. A szovjeteknek is vörös volt a zászlaja a német náciké is vörös volt. A különbség abban nyilvánult meg, hogy a náci zászlón a vörös mezőben fehér kör volt, abban egy fekete szvasztika. A komcsi zászlóban pedig egy sarló és egy kalapács. Nem véletlen, hogy a magyar nyilasokból szinte azonnal ávósok lettek, mert a vörösök összetartanak, legyenek nácik vagy internácik. Ennek jellegzetes mai példája a Jobbik nevű ex-nyilas párt betagozódása a baloldalra: Amíg nácik voltak zsidóztak, mióta komcsik lettek magyaroznak... Ugyanaz a szar!

   2. Márton Ziegler

    @Tamas Szily nem azt mondtam, hogy nem volt korrupció, hanem azt, hogy nem volt általános. Egy diktatúráról beszélünk. nyilván a náci korifeusoknak minden megvolt engedve, mert ők bitorolták a hatalmat. A politikától elvonatkoztatva akkoriban az Európai (és Amerikai) népesség túlnyomó többsége még keresztény erkölcsi alapon működött, amely erkölcsiség kifejezetten tiltotta a korrupciót. Ez persze nem azt jelenti, hogy az akkori társadalomban ne lett volna korrupció! Ezzel szemben a mai uralkodó társadalmi normák kifejezetten a harmincas években világszerte bűnözői mentalitásnak minősített abnormális , szélsőségesen individuális hozzáálláson alapulnak... Akié a hatalom, azé a vagyon, ha elveszíti a hatalmát, a megszerzett vagyonnal visszavásárolja azt, majd kamatos kamattal kipréseli a társadalomból a "befektetését"! Ez a balliberális-náci csiki csuki jellemzi a politika nagy részét napjainkig!

   3. Tamas Szily

    @Márton Ziegler Nem volt jelentős a korrupció Németországban? *Laughs in Göring Még Hitler is látta mekkora gerinctelen állatok alkották a párt egy részét.

   4. Márton Ziegler

    @Alex 345 A náci Németország és a jelenlegi Ukrajna között van egy óriási különbség: Németország önálló nagyhatalom volt, Ukrajna pedig egy külföldi titkosszolgálatok által irányított báb állam. Németországban nem volt jelentős korrupció, míg a mai Ukrajna velejéig korrupt. A náci Németországban az NSDAP által irányított, végletekig koncentrált vezetés volt, Ukrajnában ma gyakorlatilag állami anarchia van. A nácizmus Ukrajnában nem új dolog. A legvéresebb SS különítmények ukránok voltak.

   5. Alex 345

    @Gabriel Mihaly mint ahogy Oroszországnak is Putyin, régen pedig Sztálin. Abban hasonlít a 2 vezető hogy magukat nagy orosznak vallják, akik emberi életeket sem számítva de kiterjesztik és fentartják a Szovjet birodalmukat.

  74. racing taxi

   A orosz hadsereg a sajat teruleten Oda rak katonat ahova akar

   1. György Molnár

    @Chris Bolgar a NATO védelmi szövetség, nagyon gyerekes az ismételgetése annak, hogy az oroszok nem hadják NATO haderőt a határainál, hát pont, hogy az ő fenyegetésük miatt kényszerülnek bele a szomszédai arra, hogy belépjenek a NATO-ba.

   2. Chris Bolgar

    @György Molnár Jaj. Mert az oroszok nem hagyják a NATO-t felvonulni Moszkvától 2-300 kilométerre, azért.

   3. György Molnár

    @Chris Bolgar miért lenne garancia az atomháborúra, ha Ukrajna NATO-tag lenne???

   4. racing taxi

    @György Molnár igen es latni azt is h té mit olvasol es hol

   5. Chris Bolgar

    @György Molnár Ami garancia volna az atomháborúra, és ezt még az egybites jenkik is tudják, azért nem erőltetik, veled ellentétben, Móricka.

  75. john smith

   hűűű de félelmetes...Orosz katonák vannak Oroszországban

   1. Chris Bolgar

    @György Molnár "A határ közelében"? De örülnénk ha az amerikai hadsereg a saját határai közelében lenne, Móricka...

   2. aimka321

    @Ferenc Janvari "sok kis gyerek nem érzik ennek a súlyát majd meg tudják ha netalán az apjuknak jön egy levél hogy menni kell" Abban a pillanatban, ha harcolni kell akkor, azokkal leszek akik nem az lmbtq BLM propagandát nyomatják orrba szájba.. Magyarul biztos nem az usa mellett mennék háborúba ha muszáj lenne..

   3. Russian army

    @György Molnár milyen orosz agresszió?

   4. György Molnár

    @alex sz. a NATO nem telepít nukleáris rakéták indítására alkalmas rendszert, nem is értem honnan veszed. Dánia hogyan szomszédos Oroszországgal? Az oroszok sem északon, sem délen, sem keleten, sem nyugaton nincsenek körbetelepítve ellenséges bázisokkal. Lengyelországban vannak jelentősebb NATO erők, meg Romániában. A balti államok nemrég kértek védelmet pontosan az orosz agresszió miatt. A NATO eleve nem lehet ellenséges, mivel egy védelmi szövetség (ahogy a nevében is benne van).

   5. alex sz.

    @György Molnár "Mind a három balti állam, illetve a skandináv országok közül Norvégia és Dánia is a nyugati védelmi rendszer része. "valasz.hu/vilag/eszaki-front-111409 ezenkivül mostmár lengyelországban is van.a cikk régi.tehát már most ukrajna nélkül is körbetelepitették őket.meg ugye az ukránokkal az a gond hogy hol oroszbarát hol meg amerikai barát miniszterelnök van.szoval oroszország azért probálja destabilizálni kelet ukrajnát hogy ne telepitsenek a nyakukra több atomot is hordozni képes rakétát.

  76. Balint Marthy

   Ha a ruszkik megindulnak akkor, hogy is lessz?

   1. Zoltán Csánó

    @Baduumm Tss :D így van!!! Szerintem is. Nagyon várom. És szerintem sok más is.

   2. Baduumm Tss :D

    Végre háború, már a korona úgy is unalmas volt, végre egy kis izgalom

   3. 1 darab kenyér

    @Joe Pataki "készüljetek föl" és hogy? várjál hozom a konyha kést a gépfegyveres katonák ellen! *XD* .......

   4. Zsolt Varga

    Magyarországra nem jönnek jóba vagyunk velük egyébként ha az oroszok megtámadják Ukrajnát nem Kijev-ig mennek

   5. elek plessa

    @Krisztián Czap Lehet meglátogatnak az oroszok!

  77. HungarianHorseArcher

   Azt csodálom eddig eltűrték amit a NATO és az USA művelt velük. Szankciók és körbe vannak véve NATO rakétabázisokkal, katonai bázisokkal. A NATO hadgyakorlatok mind Oroszország és Kína ellen irányulnak. Kíváncsi lennék ha például Mexikóba az USA határára telepítenének rakétabázisokat az Oroszok arról mit közvetítene egy ilyen nyugati-globalista média mint az Euro News és a többi nyugati bábmédia? Akkora hisztit csapnának hogy rezegne tőle a világ. Hogy ez az elmúlt években Oroszország esetében nem zavarta őket hogy a határaikon sorakoznak a NATO bázisok azt is elmondja ki pénzel titeket. Nincs már független, objektív média. Tulajdonosaitok vannak. Oligarchák, pénzemberek akik megmondják miről hogy kell beszámolni! ;)

   1. HungarianHorseArcher

    @MRsubakka Kinti barátaim nem ezt mondják amit te. Mivel őket sok éve ismerem inkább nekik hiszek ha nem gond.. A havi 30-35 ezer forintnak megfelelő fizetés és a "dübörgő" ukrán gazdaság is konteo ugye? Ismerőseimet még a rendőrörsre is bevitték amikor kérvényezték a magyar állampolgárságot hogy elmondják "ez nem lesz jó nekik". A hivatali visszaélések, politikusaink egy részének kitiltása is csak konteo? A magyar fiatalok Donbass-ba hurcolása is konteo? Viszik őket hogy más háborújában halljanak meg? Na ki hazudik? Kezd ez kínos lenni már. Mikor valakinek azt magyarázom hogy figyu kék az ég, de az a valaki még mindig más színűnek látja.. :)

   2. MRsubakka

    @HungarianHorseArcher Hát erre beregszásziként emlékeztetem majd magam..te meg akkor konteózgass..minket itt annyit taposott a ruszki hogy másképp látunk dolgokat.A horthy bevonulásról az öregek azt mesélik hogy napokig vörös volt a tisza..sokan megsínylették azt a diadalt..szomorú hallgatni a magyar szélsőjobb szavait egy fiataltól..reménykedjetek..hátha feltámadunk.

   3. HungarianHorseArcher

    @MRsubakka Na látod ebben különbözünk! Te azt mondod "meg kell tanulni együtt élni vele" én meg azt mondom hogy a 60%-ban magyar lakta részeket mind vissza kell követelni és ezért kormányzati döntéseket hozni és bevállalni a konfrontációt! Elsősorban nem háborúra gondolok hanem a médiában nagyvilágban is kihirdetni hogy a magyar lakta részekről nem mondunk le! Olyan külpolitikai kapcsolatokat építeni amik segítik ezt az ügyet! Már egy autonómia is siker lenne, de a szomszédos országokkal is meg kell értetni hogy ahol nem járhatnak saját anyanyelvű óvodába a gyerekek és iskolába ott elnyomva érzik magukat! Arról nem is beszélve hogy folyamatos terrornak vannak kitéve! A minimum ha fáj neked az elcsatolásuk és a sorsuk hogy ezt támogatod! Sajnos a kormányaink is csak a nemzetközi oligarchák bábjai! Ez így van már időtlen idők óta. Az utolsó nemzeti érdekekben tevékenykedő ember kormányon Horthy volt! Én azt támogatom akinek az ügye igazabb és azt akinek a magyarság ügye is érdeke! Oroszországot! Ugyanúgy elolvasom ezt a sok liberális ideböfögést amit ezek a nyugati médiumok produkálnak mint a RT-t. Ennyi. Hogy ki milyen következtetést von le ezekből és a történelemből az az ő dolga, de mondjuk ki az igazat és legalább a magyarság ügyében legyen egyetértés..

   4. MRsubakka

    A visszacsatolás témához.Mivel a történelem során még egyetlen birodalom sem mondott le területekröl önként,ezért hagyjuk már az ezzel kapcsolatos elméleteket..Ha a románok visszaadják erdélyt,a brittek írországot,a spanyolok katalóniát..akkor kezdhetünk reménykedni kárpátaljával kapcsolatban.Ergo soha.Nekem is fáj,meg kell tanúlni együttélni vele.

   5. MRsubakka

    @HungarianHorseArcher Sajnálom hogy egyik kérdésre se tudtál érdemben válaszolni,ez osztályismétlés lesz..a Grúziával kapcsolatos hablatyra nem is térnék ki,amiket leírtál azért ott beléd raknák a kést(amúgy Grúzia régebbi mint az Orosz Birodalom).Geopolitikáról tömören:Mindkét nagyhatalom képes a világ bármely pontjára védhetetlen csapást mérni.Ennek oka a tengeralattjáróflotta megléte.Atomtöltet hordozására alkalmas interkontinentális rakéták elhárítására senkinek nincs technológiája.Csak a szintén védhetetlen várható válaszcsapás miatt nem szórják egymásra az atomot a világ népei.A rakétavédelmi rendszereket kis és közepes hatótávolságú rakéták ellen telepítik.A szegény oroszok kontra csúnyamerikaiak témához pedig annyit hogy amikor ukrajna hajlandó volt leszerelni az atomfegyvereit a Szovjetúnió széthullása után,annak feltétele volt a területi szuverenitás.A szerződést az egybesűlt államok valamint ruszkija is aláírta.Tehát vállalták hogy akár katonai erővel is garantálják ukrajna határait.Rá húsz évre mit csinál a ruszki?Annektálja a Krímet!Az amcsiknak már akkor be kellett volna avatkozniuk a jog szerint de leszarták mert beszartak..a ruszki meg nemhogy megvédték,szét akarják zilálni.

  78. Márk grofsits

   Csak ne a magyarokat fogják be az ukránok 🙄🙄. Mert mi nem védjük más picsáját

  79. László Sütő

   Donyeck és Luganszk oroszok lakta tartományokat, ahogy később a Krímet a kommunista szovjet hatalom csatolta Ukrajnához ! Nem kérdezte akkor az ott élő 8 millió oroszt erről senki, most igen ! Köszönik szépen nem kérnek a nemzetiségi jogaikat durván korlátozni akaró Ukrajnából !!

   1. Dr. Major Csaba

    @Otto Tót Nem érdemes vitatkozni vele, szerintem BTK-s, nem az eszükért lopkodják őket :D

   2. György Molnár

    @Chris Bolgar ember, a mesterlöveszek SBU-sok voltak, a kiképzett elitkommandósok, akik éleslőszerrel szedték le a tüntetőket és ezért haditörvényszék elé állították volna őket, ha nem menekülnek el Oroszországba, ahol Putyin befogadta őket. Nem gyanús? Putyin tárt karokkal várta azokat, akik a hatalmáért embereket öltek, a saját honfitársaikat.

   3. Chris Bolgar

    @György Molnár HUgets: Snipers at Maidan: The untold story of a massacre in Ukraine - Newsnight BBC Newsnight A day of bloodshed on Kiev's main square, nearly a year ago, marked the end of a winter of protest against the government of president Viktor Yanukovych, who soon afterwards fled the country. More than 50 protesters and three policemen died. But how did the shooting begin? Protest organisers have always denied any involvement - but one man told the BBC a different story. Gabriel Gatehouse reports.

   4. György Molnár

    @Chris Bolgar nem dolumentálta a BBC, nem tudsz ilyen képkockát idetenni. Senki nem osztott fegyvert, szedett-vetett eszközökkel védték magukat a belbiztonsági erőktől, akik éleslősszerrel lőtték őket halomra. Na, ezt már rengeteg felvétel bizonyítja.

   5. Chris Bolgar

    @György Molnár Szó sem volt fegyvertelen tömegről, fegyvert osztottak valakik és a "tüntetők" lőttek először a rendőrökre. Mindezt a BBC is dokumentálta és elismerte, a magadfajta egybiteseknek már sokszor belinkeltem a vonatkozó BBC-cikket, ha akarod, neked is visszakeresem, Móricka.

  80. Brancho

   Ez olyan, mintha az oroszlán magyarázná, hogy azért támadja meg a gazellát, mert félti tőle az oroszlánfalkát....

  81. Vercingetorix

   Most nem értem. Mi ebben a meglepő? Már ŕégen kellett volna válaszolni az agresszióra!

   1. Nagy Ste

    remelem az UKR agressziora gondoltal a sajat lakossaga ellen

   2. Chris Bolgar

    Csak marha gyöngék a gazdáid, ja neked nem mondták, Móricka?

   3. Zsolt Varga

    Ja és mi lett volna belőle újabb háború

  82. Endre Levai

   Ez a helyzet már lassan egy honapja hogy igy van!! Hogyhogy csak most mondják!?

   1. Tavaszi Kaszás

    @György Molnár Addig nem is fogja, amíg az egyik nem győzz.

   2. György Molnár

    Én követem az ukrán híreket és már régóta egyre mérgesedik a viszony, egyik fél se tartja be a tűzszünetet

   3. Naandy

    Azt mondjuk elég nehéz mert 12 napja mobilizálták

  83. Ladislav Beke

   Azért ebből háború nem lesz,Az ukránoknak se vakcina, se benzin se nafta. A Fehérorosz sem ad már neki semmit,mert azt mondták az ukránok hogy az ő gépkocsijaik, tankjaik nem fognak használni orosz olajból gyártott Lukoil üzemanyagot mert az kurvára benzin meg nafta szagú,és még ellenséges is.

   1. Ladislav Beke

    @Gabriel Mihaly Az van hogy Kína az SU35 ős bombázót még mindig az oroszoktól vásárolja.mint az amerikaiak is az RD 180 rakéta motorokat is?Erre még A Biden embargója sem vonatkozik!Ezeket a motorokat nem lehet lekoppintani.

   2. Gabriel Mihaly

    @Ladislav Beke Van az orosznak elég tankja, de ha elfogy Kína majd küld párat.

   3. Ladislav Beke

    @Russian army Ahogy mondod. Az orosz meg számolta a tankokat.Ha ötször mutatják azokat attól több, se jobbak nem lesznek.

   4. Russian army

    Abramsok mennek Ukrajnába, Oroszország meg rakéta sorozat vetőket szállított. Ha tűzet nyitnak az oroszok az abramsokra a sorozatvetőkkel akkor nem marad belőlük sok minden.

  84. Zsolt Szenku

   Megkéne Ukrajnát semmisíteni és létrehozni Magyarország szomszédjaként a nagy Oroszországot.

   1. Vi Le

    @Tavaszi Kaszás Na ilyet sem láttam még, hogy valaki a maximum szót kijavítja magszimumról, makszimumra. 😭😂

   2. Russian army

    @TheIlluminator Nézzél már rá egy térképre! A krímnek mi köze van kanadához?

   3. Joe Pataki

    És akkor ti következtek! Meg is járna annak aki ennyire hülye

   4. TheIlluminator

    @Tavaszi Kaszás 1. Nem polgarháború van Ukrajnában, hanem háború az oroszok ellen, amit Putyin szít. 2. Az hogy mi iránt büszkék ők azt nem te, nem én, nem valaki más, nem egy másik nemzet, hanem az ukránok döntik el. Hogy kié volt, azmár mindegy. Ennyi, meg egy bambi.

   5. Tavaszi Kaszás

    @TheIlluminator Felőlem szerethetik! Azt ami sohasem volt az övék:)

  85. Russian army

   Mikor lesz arról videó hogy abrams-ek tartanak Ukrajna felé?

   1. ZAPPARA NAZIO

    @The T-90 - Armored Warfare HUN Molotofkoktél megteszi a hatását.

   2. Edit Kiss

    @György Molnár Jó ahogy gondolod, akkor megkérlek nekem ne írj! Köszi!

   3. György Molnár

    @Edit Kiss a kommentjeid alapján lefizetett oroszbarát hazaáruló vagy

   4. Edit Kiss

    @György Molnár Figyelj engem nem érdekel H te kihez Dörgolodsz, akkor te sem foglalkozzal hogy én kihez, egyébként senkihez csak véleményem van dolgokról, azt meg szabad vagy nem ?

   5. György Molnár

    @Edit Kiss ha oroszokhoz dörgölőzöl csak szemfényvesztéssel találkozol

  86. Tamás Zahorecz

   🇭🇺👎👎👎👎👎

  87. R- igy

   Meg kellene semmisíteni oroszországot és létrehozni nagy ukrajnát.

   1. TheIlluminator

    @Tavaszi Kaszás igazad van, avagy mégse, ugyanis kurva sok nemzetiség él főként ott, akik függetlenedni akarnak az orosz rabigától, a csecsenekről nem is beszéltem, ők is oroszok, vagyis nem oroszok... XD

   2. 1999 Vengrija

    @TheIlluminator hát ezekből amit írtál konkrétan egy dolog nem stimmelt..szerintem

   3. TheIlluminator

    @1999 Vengrija egy zsoldos hadsereget verbuválni, ami rosszul működött, a grúzoknak voltak amerikai fegyvereik, amik korszerűek voltak. Milyen visszafoglalás? Milyen orosz többség? 9%-a orosz Abháziának, örményből is több van arra felé. Oszétiában 1% az orosz. Abházia abház, Oszétia oszét. Putyin szította az abház oszét-grúz ellentéteket, de p is rábaszott, Oroszországban is vannak kiszakadó régiók (pl: Csecsenföld). Az orosz vezetőségnek gyengülő a hatalma, nemcsak belföldön, hanem külföldön is.

   4. 1999 Vengrija

    @TheIlluminator nem bírtak el a gruzokkal ???? Egy hét alatt elintézték őket, amerikai hummereket foglaltak le a grúzoktól es foglalták vissza az orosztöbbségű abháziát és oszétiát.. informálódj már , mielőtt hozzászólsz

   5. H. Nándor

    @András Angyal Miért fenyeget minket nyugat?

  88. Pepe F

   Szomorú ez mindenképpen. A nagyhatalmak mellett kellene kialakítani egy Fehér zónát ahol teljes leszerelés lenne, Ez csak odavezet hogy fotelből nézzük emberek halálát. Ukrajnából egy új Szíriát csinálnak. Amerika ellen meg majd Iránt Észak Koreát és Kubát ugrasszák ki. és indulnak a nagyhatalmi mocskos játszmák. Csak Európa hagyná már abba az ellenségeskedését, már persze ezt tudjuk miért van,

   1. Zsoca Törincsi Zsolt

    @Joe Pataki Sztem rengeteg tanácsadója lehet, akik már legalább öt lépéssel előre kitalálták a forgatókönyvet. Biztosan tudják , hogy mit akarnak. Talán már az Usa-val is megegyeztek, mi nem tudhatjuk.

   2. Zsoca Törincsi Zsolt

    @Joe Pataki Szerintem sajnos komoly konfliktus lesz ,de az egészet a " szakadárokra " fogják majd és hiába tiltakozik vagy nevet a világ.

   3. Joe Pataki

    Ez a helyzet, egész Európára veszélyes! Minden európai ország issza a levet, mert a törpe Putin ( Magyarország szeretett barátja) nem bír magával. Nem bír mert lehetetlenné tették, elszigetelték, ez a kis mitugrálsz orosz diktátort, a sok aljas gyilkosságai miatt. Most mindent egy lapra akar tenni, de ebben melléfogott . További el szigeteléssel számolhat!

   4. Zsoca Törincsi Zsolt

    Fotelből nézzük, igen..... Nehogy ideérjen a front és a háború !

   5. Edit Kiss

    @Krisztián Czap Kina, Eszak korea, az oroszokkal lesz, Eszak Korea odacsap Bidennek egy kis raketaval, ugyis kostolgatja őket Kim de akkor már nem tesztelnek, hanem lőnek is. 😁

  89. Orbán Viktor Koldustarisznyája

   Oroszország nélkül a világ jobb hely lenne.

   1. Oleg Taktarov

    A liberális ✡️-k vezette Amerika nélkül lenne jobb.

   2. Tiszteletlen Tiszteletes

    Ez nem túl felvilágosult hozzá állás. Mi mindig is a békés egymás mellet élésre törekedtünk, és céljaink nem kevesebbek mint, mind nagyobb egyetértésben élni szomszédainkkal. Mindig is a legnagyobb tisztelettel viseltetünk az Orosz Konföderáció és népei iránt. Bizakodva tekintünk a jövőbe, amely minden bizonnyal országaink gyümölcsöző kapcsolatát hordozza.

   3. Zsolt Szenku

    Igen. A kormány is meg a szélsőségek is. Mocskos emberek, szidják a kárpátaljai magyarokat, de jó nekik golyó fogónak. Nem akarják engedni a magyar nyelvet sem az orosz nyelvet. A gázért nem fizet, csak lopja, de jó az orosz gáz mellett melegedni. A Krímet is vissza követeli mikor mindig orosz volt, ahogy most is, kivétel néhány évtizeden át. A Krímen élők akarták, hogy Oroszország része legyen újra mint régen. Ezt nem akarja elfogadni. De szerencsére nem fogja vissza kapni.

   4. Alex 345

    @Russian army egyetértek, de fentebb a kormányt és a szélsőségeseket említettem, akik miatt az országnak és az ukrán lakosságnak nem kéne megfizetnie.

   5. Russian army

    @Alex 345 elnyomják a orosz, magyar kissebbségeket.

  90. Pogany Rita

   Ukrajnát erőszakkal hozták létre alig 30 éve, a környező országokból ELRABOLT területekből !!!!!! Az oroszok védik a határaikat. Ennyi.Mi a gond ?? Amerika már végig rabolta a bolygót, most ürügyet keres,hogy az oroszokat is kirabolja. Szerencsére nem fog menni,hiszen európa felebredt,és a hazug politika és katonai megszállás ellenére sem megy az orosz ellen,amerika érdekében. AMERIKA EGYEDÜL GYENGE ,MÉG A GYARMATOSÍTÓ BARÁTAIVAL IS KEVESEK.

   1. TheIlluminator

    Mi ez a Putyin fétis?

   2. Putin's left leg

    Koszonjuk Nogradi kollega a hasznos infokat. Jo lenne, ha nem innal gyogyszerre...:D

   3. György Molnár

    A toprongyos oroszokat kirabolja? Aha 🤣🤣🤣

   4. TheIlluminator

    Ekkora faszságot... Az ukrán társadalom már régóta létezik, Kravcsuk volt az első ukrán államfőjük, aki kilépett az elcseszett Szovjetunióból. USA sok háborúba ment bele, mindegyik sikertelen volt (pl: Afganisztán megszállása), Oroszország is, de ők sem voltak sikeresek (pl: ukrán háború). Putyin a világ egyik legaljasabb diktátora, ő rabolja ki az oroszokat.

  91. Rónaszéki László

   Érdemes megnézni hugets.info/show/wo-VnLHermudr4I/vide.html&ab_channel=Ultrahang

   1. György Molnár

    @regnum marianum sokat segít, köszönöm, a földön fetrengtem konkrétan... 😉

   2. Gabriel Mihaly

    @György Molnár Na mi van mindentudó, meg van már az oltás?

   3. regnum marianum

    @György Molnár a nevetés gyógyít. örülök, hogy hozzájárulhatok az egészségedhez. 😁

   4. György Molnár

    Édes Istenem, de jó, hogy ide bejöttem, nagyon jót röhögök a fejtegetős kommentjeiteken, ne hagyjátok abba!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂

   5. regnum marianum

    @Gabriel Mihaly ez igaz, mi se hagyjjuk, /hagytuk/ csatlakozni a nátohoz. és ez így van jól. nálunk is, a rendszerváltáskor kényszerből csatlakoztunk hozzá, azért, mert ha nem úgy zajlott volna le a rendzerváltoztatás ahogy az usa akarta, akkor szétbombázott volna bennünket. esetleg akkor lehetne ukrana mellé állnunk, ha szembe megyünk a nátóval, ami nagyon nem tetszene neki... és az annektált területeinkkel is számolni kel, főleg a románokkal, hogy ezesetben kik támadnának meg bennünket, és a csehszlovákok is újra egyesíteni akarják a két országot.... úgyhogy, ez nagyon kényes kérdés... és azt se felejtsükbel, hogy magyarországra is van telepítve atombomba, nem csak nyugateurópában..... nagyon észnél kell lenni.... (ezért történt eg, hogy magyarországon egyszerre verték be azországot az euna, és a nátóba. a népszavazás le sem zajlott, amikor kijelentette a fidesz, hogy akâr tetszik akár nem, belépünk.) pedig tudták, hogy mind a kettő szervezet nemzetbiztonsági kockázatot jelent...

  92. Chicken Digital

   Hazudnak az oroszok, mint a vízfolyás. Félnek Ukrajna NATO tagságától, de ezzel a politikával csak felgyorsítják a folyamatot.

   1. TomHUN YooTengri

    @laszlo samu Az oroszhoz képest hívod haderőnek a sok genderes b*zit, technikailag sincs már akkora előnye a nyugatnak mint ami régen volt, pár speciális alakulatot leszámítva nudli az, de az oroszoknak meg ott van a Specnaz...a nyugat régóta rohad, ami ugye belülről fakad mi is csak piacnak kellettünk, hogy jobb-e? A pénz diktatúrája minél jobb, bársonyba van csomagolva szar és hogy kussba légy. Bárány bőrbe bújt farkas, csak az orosz nem hagyja magát.

   2. laszlo samu

    @Tavaszi Kaszás Óriási tévedés. Utána lehet nézni, hogy mekkora potenciállal rendelkezik a NATO, még az USA nélkül is.

   3. ATTILA TAS CIKÓ

    Chiken squad < sem orosz o. Sem kina nem fél az usától , nátótól ! = ÖRÖKÖS MEGNEMTÁMADÁSI SZERZŐDÉSŰK VAN !!! csak úgy mint szíríában , piszkálhatják egymást , de nem szemből szembe , hiszen pont ott eggyűtt haladtak mindketten ! " konvojokban " !!! Stb...

   4. Otto Tót

    Igen jó példa! Ne felejtsük el hogy ott is(részben jogos félelemből a kommunizmus terjedésétől...) az USA telepített, Olaszországba és Törökországba atom rakétákat...erre válaszul akartak rakétákat telepíteni Kubába...

   5. Tavaszi Kaszás

    Az EU-nak gyakorlatilag ahhoz képest mekkora, zero katonai ereje van Oroszország ellen. Aki tényleg számít valamit az egész NATO-ba az USA után, az Törökország.

  93. Edit Kiss

   Friss fejlemények a - MAHALOGY - oldalán, kukkantsatok rá. 🤭

  94. Szent Endre

   Nem érdeke a béke az oroszoknak sem, a nyugatnak sem. Pont mint a hidegháborúban. Bár mondjuk az orosz álláspont ebben a helyzetben legitimebb szerintem.

   1. György Molnár

    @László Markovics de a ruszkik röpködtek a svéd partok mentén

   2. László Markovics

    Feltétlen! Nem a ruszkik röpködnek Florida mentén!

   3. György Molnár

    Nem igazán

  95. West Unión

   Ha nem oroszul beszélt volna az igazmondo juhász azt hittem volna a mi külügyi képviselőnk beszél ! Blabblabbala !

  96. Edit Kiss

   Valami csak lehet, olvastam délelőtt az egyik oldalon hogy az angol légierő ( NATO ) a mi légterünkben tankolt egy romaniabol felszálló tank repülőgépből. Ez éppen nem egy megnyugtató érzés. ☹️

   1. elek plessa

    @Edit Kiss Nem igazán,pár száz kilométerre a szomszédban.Nagyon haragszok arra aki ezt elkezdte.

   2. elek plessa

    @Tavaszi Kaszás Igen,nekünk meg a Lengyeleknek nagy érvágás,de hát ezt is nyugatnak köszönhetjük.Oroszok megoldották komoly állatenyésztő telepeket létesitettek.

   3. Edit Kiss

    @elek plessa Bizony, ez nem egy megnyugtató helyzet☹️

   4. Tavaszi Kaszás

    @elek plessa Vétó is csak nekünk okoz nagyobb mennyiségű veszteséget.

   5. elek plessa

    @Edit Kiss 2014 től exportunk bánja. Oroszország importtilalmat rendelt el az ellene szankciókat alkalmazó országokból származó mezőgazdasági termékekre. Nem lehet tudni mi lesz,sajnos.Ez olyan mint egy sakkjátszma.Az ellenfél mit lép?