Betelt a pohár Németországban

M1 - Híradó

79 E megtekintés53

  A német kormányzat kész bevonni az országban található nagykövetségeket azoknak a kikérdezésébe, akik jogi státusz nélkül tartózkodnak az országban. Noll Katalin jelentkezik Berlinből.

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. LASZLO VARGA

   GUT.GUT. MERKEL GUT.

  2. ZERO CODE

   Ez a TV hazudik

  3. Zone Gamer

   Be se kellett volna engedni ezt a sok söpredéket😠😠

  4. Katalin Catchpolene Fister

   Csak figyelem eltereles. Politikai jatszma. Me higgyetek nekik!

  5. Borbála Nagy

   Ez alapján állapították meg a személyazonosságukat, hogy mit diktálnak be?! Ez komoly?!

  6. Lila Liba

   GUTEN MORGEN MERKEL

  7. Lila Liba

   GUT GUT MERKEL GUT GUT MERKEL GUT GUT MERKEL

  8. Alex Alex

   Nincs már elég német? Nem csodálom. 2015-ben kellett volna gondolkodni. Orbán hetente figyelmeztette Merkeléket, hogy ne tegyék.

  9. Onadi Otto

   Nincs Trump! Amerika be inditja az uj háborukat mint előtte, aztan 20 szor annyi ember fog jönni. Most majd mit lépnek a pedofil támogatók? Pedig most az következik. Rá jönnek hogy biztonságos hely csak a mesében létezik.

  10. Zsolt Pál

   Kezdjük azzal, hogy be sem kellene engedni. Nem emberei megvédeni a határokat.

  11. Pásztor György

   A bevándorlók megkapták azokat a KÖTELEZŐ oltásokat, TBC., stb., (25 db-ot) melyet minden német állampolgárnak is beszúrtak?!? ... Válasz: NEM!!! ...

  12. Tiberius Markusz

   Először is a Migrácó megfékezésére a Határt kéne lezárni és Igszoló papirok valamint Visum nélkül senkit sem beengeni. Ami a Kitolonzolást illeti az egész hazugság. Az AFD KIVÜL egyik Párt sem a kitolonzolás hive.

  13. Bal-lib Vadász

   Gyerekek! Reggel van ébresztő! Nálatok már bőven este későre jár az idő és most akartok ébredezni? Qrvára elkéstetk,idióták!

  14. Kelemen Tamás

   Mese habbal. Iszonyatos pénzekbe kerül a kitoloncolás. Olcsóbb ha életük végéig segélyt fizetnek. Eső után köpönyeg .

  15. László Gyurica

   Guten Morgen Kanzlerin. :-)))))))

  16. Tamás Török

   Szíííváááás!

  17. Alex Raymond

   Merkel hajrá :)) vissza nyal a fagyi :))

  18. Worien

   A friccek szerették volna megkapták !!!

  19. Márti Végh

   Nem tudják őket kitoloncolni! Majd megkapjuk a kvótával.

  20. Any Hoffbauer Anna

   Hoppá!

  21. Andy Buszlauer

   Annyira szánalmas ez a migráns téma Magyarországon. Németországban már több éve nincs ez a téma, mivel 2015-ben volt a menekültválság. Elmúlt 6 év és Magyarországon még mindig ez megy minden nap a TV-ben. Nem tudom mit vetìtenek otthon és miért, de ez borzasztó.

  22. Ervin László Horváth

   Közeledik a választás, előszedték az igéreteket a fiókból. Aztán nem fog történni semmi. Undorító aljas eu. Csak azokat a németeket sajnálom, akik hiába szavaztak normális pártra, kisebbségben maradtak. Ez az európai "jogállam" meg demokrácia kezd undorítóbbá, sunyibbá, aljasabbá és betegebbé válni, mint Sztálin rendszere, pedig az se volt piskóta.

  23. Bela Gabanyi

   Majd külfik öket ide mert innen mentek németorszába!

  24. Kocsándi Antal

   Na mivan fidesz tv? Ilyenkor tudtok adni valós híreket Németországból, mert láthatják a fidesz szurkolók hogy vannak migránsok. De mikor a mocskos fidesz korrupt ügyeiről van szó a német tévében, akkor nem adjátok le! Undorító kormány!

  25. Macseki Macsekov

   ... A migráns majd önként jelentkezik... 😂😂😂😂😂😂

  26. Rezidiv Frisch

   Ennyi Jo ertik magukat 🤣❤️✌️

  27. Rezidiv Frisch

   Majd adnak nektek a migransok megaljatok bidos patakanyok

  28. Rezidiv Frisch

   Hàla istennek! 🤣🤣🤣🤣

  29. DAROCZI KAROLY

   Én még azt se nagyon hiszem, hogy csak 250 ezer migráns él törvénytelenül Németországban. Az szám ennek a többszöröse kell hogy legyen, de legalább 3 millió!

   1. DAROCZI KAROLY

    @Rudolf Vegvari Nagyon sajnálom a német embereket. Régóta igyekszik ez a tetves "kisebbség" elpusztítani a Német embereket... no meg persze a Magyarokat is...

   2. Rudolf Vegvari

    Én már 36 éve élek Németországban. Sok ujság, no nem a balosok kb. ötszáz ezerröl írnak akikröl azt sem tudják, hogy hol bujkálnak. Sajnos még 70 évig kell várni mire Németország megszabadul a gyöztesek igájától, ezért van az, hogy ide az jön be aki akar, és gyakorlatilag nem kidobható. Csak a varázs szót kell kimakogna "Asyl".Az anfita, még azok kitoloncolását is megakadályozza akit Norvégiába akarnak átnyomni. Erröl annyit, hogy 10 német közül 8 örömmel átmenne, ott még normális az élet.

  30. Fumigator 2014

   The German Government must follow the example of the United States in dealing with deportable aliens! The German Government’s complain that it has problem to deport some 250,000 aliens is baseless and reflects impotence! Only European leaders are so stupid to allow illegal emigrants roam around free in the EU. In the United States, when one enters the country illegally or enter legally but asks for asylum, that person will be taken into custody regardless, and will stay in custody until determined his or her status. If asylum had been granted, he or she will be released. But if asylum is denied, the person stays in custody until deportation can be effected. If the deportable alien do not co-operate with authorities in acquiring a travel document, he or she will be staying in emigration custody (which is slightly different from incarcerated in mates in jails or penitentiaries) until he is deported. In other words, how long a deportable alien stays in custody depends largely on how fast a travel document can be acquired. I have known people who have been in custody for 17 years, because he could not be deported, or did not co-operate in obtaining a travel document. The German Government can not allow its 250,000 deportable aliens in free in society, just because the emigrant registered with false name and data, and, thus, his identity cannot be established! All these aliens must be taken into custody and keep them in custody until the emigrants co-operates with German authorities to obtain a travel document for him. Once the deportable emigrant understands that the key to his freedom in his own hand, he will co-operate with the authorities: if he lied about his name or country of origin, he will have to reveal the truth in order to be released from custody and deported. The same procedure must be employed with those emigrants who had been committed crimes in Germany and subject to deportation. Those illegal emigrants who entering a country in Europe and asks for asylum by deception.i.e., destroying their documents, lying about their name, age, and country of origin have forfeited all rights to be treated according to human rights! It is evident as long as the German authorities allowing these momentarily non-deportable emigrants free in society, they will commit more crimes and they putting their own citizen’s lives in jeopardy!

  31. Pince Ászka

   több millió illegális van, nem 250 ezer.

  32. Adoro Frey

   ORBÁN már 2015 -ben megmondta,hogy nem szabad öket beengedni. Az egész nyugati politika lefasisztázta öt is,söt az egész népet fasisztának, idegen gyülölönek nevezte. Mi csak legyünk továbbra is résen és igyekezzünk elfogadtatni a nyugati hatalmakkal,hogy az ISZLÁM nem kompatibilis az európai értékekkel, így nem kell, nem szabad ezeket az embereket betelepiteni. 2022-ben vizválasztó lesz egész MAGYARORSZÁG számára.

  33. Dávid Nagy

   Ha valaki nem létezik az nem is él..a kert meg nagy..a németek érthetnék a célzást

  34. Huszár Attila

   Németek akarták, most egyék is meg amit főztek!!!! Megérdemlik!!!

  35. Gábor Zsombor

   Na... A lényeg, hogy ebbe az irányba fordultak..

  36. Krisztián Nyitó

   Jó az ötlet. Viszont sajnos már késő. Miért engedték be őket? Mostmár bukó... 😔

  37. Lajos Baranyi

   Ha nincs eredeti hazájuk akkor Atlantiszrôl jöttek. Éz a mediterrán tenger közepén 2870 méter mélységben van. Legalább is ezt írta az ùjság...

  38. Józsefné Kerecsen

   Stiria nem biztonsagos,de az illegalis bevandrlo Nemetorszagban szabadon olhet, eroszakolhat, rabolhat.Micsoda idiota "liberalizmus"Nevtelen?Csak a hulyek nem tudjak, hogy van ujlenyomat, DNS azonositasi lehetoseg.Viszont ha ez ilyen egyszeru ezentul en Greta Garbo vagyok....Idiota EU./es persze aki ezt "csokolgatta"...

  39. Panox77

   Mekkora hazugság🤣Össze vissza beszéltek...

  40. Zsolt Szabó

   Nesze neked a nagy big

  41. Judit Tabi

   Azt elhiszem, hogy már betelt, jó későn! 5 évvel ezelőtt kellett volna be sem engedni őket!

  42. tamás lantos

   Milyen 250 ezer? Közel 2 milliós muszlim és egyébb lépett be illegeláisan 2015 óta. Vannak, akik 2.5 milliót mondanak. 400 ezerről azt sem tudják hol van...

  43. thespolar

   tehát: minden jogalapot nélkülözve,csak úgy be lehet özönleni egy országba,(országokon keresztül illegálisan)!! viszont visszaküldeni, kitoloncolni,már tehetetlen a jog!!????????? Nem érzik,hogy ez nevetségesen együgyű intézkedés forma???? Ez agymosott hozzáállás!!

  44. Piroska Toth

   Melle' duma! Va'laszta'sok lesznek. 250.000 ? VICC

  45. László Markovics

   Az életfogytiglani kényszermunka erre is megoldás! Ha másképpen nem,szerződni kell a ruszkikkal:Szibéria,ólombánya! Érdekes,hogy oda nem "menekülnek" ezek a .......

  46. En Noble

   Ez nevetseges... belehet jonni az orszagba papir nelkul de ha hazudnak es nem valos az adat mar nem toloncolhatjak oket ki? 🤣🤣 Nemetorszag szerintem lejaratta magat menthetetlenul.

  47. Ferenc Tóth

   Európàban nincs önàlló politikai akarat, még ha úgy is tűnik. Merkel, ahogy a többi is csak eszköz, és nem cél. " Európàban csak egyetlen hatalom létezik, és ez a rótschild."( sombart werner zs*dó közgazdàsz)

  48. g garai

   Szemét rasszisták!! 🤣🤣🤣🤣

  49. Hazardteam

   Látszatsemmi blabla, pofozgatják a semmit a semmivel.

  50. Gergő Kalmár

   Jó reggelt!

  51. Andrea Árgyelán

   Megérdemelte a lány majd legközelebb tudni fogja kivel nem kell leálni

   1. HUNCSA1

    @Andrea Árgyelán Bocsi, de nem tudom mi miatt akad fenn ezen a ra://ká://s:// sz://a://r:// szűrőn. Ré://gi:// es://et://ek:// k://ap://csá://n:// es://zem://be:// ju://tot://t, h://og://y:// m://ég:// Gy://ur://csá://ny:// id://ej://e:// al://at://t:// a ://ci://gán://ysá://gg://al:// ba://sz://tat://tak:// mi://nk://e://t, h://og://y:// ne://ki://k:// it://t:// mi://ly://en:// ro://ss://z:// éh://ez://nek:// és mi://egy://má://s. Sok is lettve://lü://k a b://a://j a://zo://k ut://án, hogy Gy://ur://csá://ny:// na://gy://on:// el://kez://d://te ://nya://ln://i a se://gg://ük://et, hogy nyu://g://at://on:// be://vá://gó://djo://n. Persze most is ha://tá://ro://zot://tan:// és ://ke://mé://nye://n:// sz://é://t k://én://e ://cs://ap://ni:// kö://zt://ük:// csak, hogy tu://dj://ák:// hol a he://lyü://k://. Ez egy olyan es://et://kap://csán:// jutott es://zem://be:// amit youtuben lá://tt://am ://mikor ki://n://t egy kis angliai városban es://tén://kén://t:// ha://ng://os://ko://dta://k:// ra://nd://alí://roz://tak:// a:// ci://gány://ok:// és es://tén://ké://nt miattuk nem me://rt://ék:// a lá://ny://ok://at:// ki://en://ge://d://ni:// vagy eg://ye://dül:// me://nn://i va://la://ho://va://. Egyik a://ra://b:// is pa://na://sz://ko://do://tt rájuk és hogy ro://m://lot://t a kö://z://bi://zt://on://ság://. Ezt r://á://n://k:// akarták fogni, hogy ezek a ://m://ag://ya://r ://ci://gán://yo://k:// csak közbe kiderült, hogy:// ro://má://n ://ci://gá://nyo://k:// így erről inkább ku://ss://ol://tak :). A ://sz://a://r://t:// na://gy://on:// rá://n://k:// akarják e://ről://tet://ni://. "Feltételezem ha mi europaiak mennenk pl afrikába azt ott ölnénk szerintem meg ök lennenek felhaborodva hogy mit kepzelunk magunkrol" Erről már biztos, hogy beszélne leplezetlenül a fő://so://dra://tu:// mé://di://a:// is és a szalag cím lehet valami ilyesmi lenne a (sz://em://ét://, de ez csak gondolatban) fe://hé://r:// e://u://ró://pa://ia://k:// újra ://gya://rm://at://os://ítá://sba:// ke://zd://te://k és a b://é://ké://s:// a://fr://ika://i:// or://szá://g://ok://ban:// öl://ik a b://ék://és:// ál://la://mpo://lgá://ro://kat://. "Pl magyarországon egy magyar férfi megeröszakolt egy nöt vagy ilyenek" Ez sajnos jelen van és nem kis mértékben csak erről nem beszél vagy csak elvétve a média. Pl kb 2 évvel ez előtti eset. Az a ://mo://cs://ok:// hu://ll://ad://ék:// fé://re://g:// mi://ko://r:// el://hí://vt://a:// a l://án://yt:// egy es://ti:// sé://tá://ra (ismerték egymást nem tudom hány éve) valami do://mb://os:// t://er://üle://ten:// me://gak://art://a:// e://rős://za://kol://ni. A l://án://y:// el://len://ál://lt:// a ://s://rá://c:// le://ü://t://ö://t://t://e:// és fe://jj://el:// le://fel://é a ví://ze://lve://ze://tő://be:// d://ob://ta://. Ott f://u://ll://ad://t meg a l://á://n://y, asszem 19 éves volt. Szóval vannak f://eh://é://r:// e://lk://öv://et://ők:// is nem kis mennyiségben, de ez is bizonyítja, hogy nem szorulunk rá a m://ig://rá://ns:// b://űn://öz://őkre://, mert bőven van így is elég e://rő://sza://kos:// b://űn://öz://ői://nk sajnos.

   2. Andrea Árgyelán

    @HUNCSA1 ez igaz ha a sajat hazajaban kitor a haboru akkor nem menekulni kéne hanem harcolni én ezt gyavasagnak tartom hogy menekul a sajat hazajabol minthogy harcolna

   3. Andrea Árgyelán

    @HUNCSA1 de volt olyan is hogy franciaorszagban egy tanart lefejeztek. Ezek be jönnek europaba azt csak a bajt csinálják állandóan erdekes miert nem lehet hallani olyan nagyon sokat Pl hogy egy német férfi megölt egy embert vagy Pl magyarországon egy magyar férfi megeröszakolt egy nöt vagy ilyenek. Feltételezem ha mi europaiak mennenk pl afrikába azt ott ölnénk szerintem meg ök lennenek felhaborodva hogy mit kepzelunk magunkrol

   4. HUNCSA1

    @Andrea Árgyelán Lefejezős esetre nem emlékszem, de szerintem az lehetett a kiváltó ok amit mondtál mohamed. Arra nagyon agresszívan reagálnak (na jó egyéb más dologra is). Hát nem tudom nekem az dereng mikor 2015-ben arról beszéltek, hogy honnan van nekik ennyi pénzük és erre később az volt a hivatalos magyarázat, hogy eladták a házaikat mikor az I://S://I://S:// elől menekültek. Akkor is és most is ezt nagy hazugságnak tartom. Tudod ki venné meg tőlük azokat a házakat pont ott ahol harcok dúlnak és még csak nem is akkor kezdődtek, venne ott a halál házat, földet. Még 2015-ben csíptem el a lényeget egyik beszélgetős TV műsornak mikor a cigány nyilatkozott a menekülő migránsokról. Azt mondta ha az ő hazája lenne akkor nem elmenekülne hanem harcolna érte :D. Azért ez már ciki szerintem. Luxus hotelről most hallok először azt viszont hallottam mikor a finneknél húzták a szájukat, mert nem tettszett nekik az az ételt amit ingyen kaptak és azért azt elmondták hírekben, hogy mit kaptam nagyon is jó egészséges ételt arra már nem emlékszem mi volt az. Ennyit arról is, hogy éheznek. 2015-ben is nagyon szívesen kiosztottam volna jó pár pcsán és fejbe rúgást. A Keletinél itt dicsekedtek a migráns se://gg://ek:/et nya://ld://os://ó (etető) hulladék gyökerek, de mikor oda ment egy csöves mert éhes azt bezzeg rögtön elzavarták. Gusztustalan. Mikor ténylegesen elért minket a gazdasági válság és drasztikusan megnőtt az éhezők száma hol voltak ezek a ge://ny://lá://dá://k? Sehol. Akkor nem szorgoskodtak nem ünnepeltették magukat a TV-ben, hogy etetik az éhezőket. Az üzenete elég undorító magyar dögöljön éhen, mert megérdemli. Qrva anyjukat. Ja és mikor itt meresztették az ót://va://ros valagukat 2015-ben a migrik a Keletinél készültek olyan felvételek is amit később kivágtak, mert ott voltak olyan megjegyzések és írások amelyek ellenünk és Európa ellenesek volta kellően erőszakos ahhoz, hogy rögtön haza lehessen zavarni őket vagy ott helyben ólom a fejbe. Azok a kivágott részek fel kerültek anno youtubera és le lettek fordítva innen tudom :). Volt egy másik riport természetesen a fősodratú médiában azt se adták le mikor a vonaton forgattak és magukkal vittek egy migráns csajszit aki beszélte az ő nyelvüket és már a vonaton arról beszéltek ezek a semmirekellő migránsok, hogy azt a két csajt, hogy erőszakolnák meg. Nem tudom az már melyik szar szemét hulladék politikusunk volt aki azt nyilatkozta 2015 vagy 2016-ban asszem a németek kapcsán a nemi erőszakoló fiatal migránsokra, hogy mivel nem beszélnek még angolul se így más lehetőségük nincsen. Ez felmentesítő szöveg volt a féreg részéről. Az elefánt nézni kotonnak és húzná fel a fa://sz://ára tövig a se://gg://én://él fogva. Azt is youtuben láttam magyar felirattal még évekkel ezelőtt valami kis település németeknél azok már ott született migráns gyerekek voltak akik átvették az uralmat a suliban és terrorizálták a többi gyereket és a tanárokat. Szülők nyilatkoztak a TV-nek (gondolom valami hely vagy valami kis TV csatorna lehetett) ezekről az esetekről és ott tanuló gyerekek, hogy miket művelnek azok a senkiháziak. Az ottani németek helyében azt csináltam volna, hogy gyűlést tartani és megbeszélni a haditervez és midet levágni a pcsába ha gyerek ha nem gyerek a mihez tartás végett. Jó mondjuk azért akik ott bírnak magukkal és hajlandóak voltak beilleszkedni azokat békén hagyni. Ezt kéne egész Európában csinálni ahova betették a lábukat a migrik és terrorizálják a helyi lakosságot, verik, erőszakolják, ölik a helyi lakosságot összegyűlni és leölni őket. A migráns rajongó politikusokkal együtt és jó néhány migri rajongó civillel a miheztartás végett. Én az ilyen erőszakos migriket nem zavarnám vissza oda ahonnan jöttek inkább kötelet nekik. Az ilyen a saját országában se különb, szóval még az ott élő csajokat és kis lányokat is megvédenénk ezektől a hulladékoktól így. RT hírcsatorna is készített felvételeket a migrikről hát azok is nagy más színben tünteti fel a migriket. Van fenn tőlük is pár felvétel youtuben. Abból a pár videóból amit láttam látszik, hogy úgy igyekeztek a felvételi szöget beállítani, hogy kivehető legyen, hogy miket műveltek ezek a rohadékok valójában. Tavaly végre a Szerbek nagy pofája is összement persze ez már 2015-ben is nyilvánvaló volt, hogy nem fognak kitartani azon dumájuk mellett, hogy Szerbia nem épít kerítést. Tavaly kerítésépítésbe kezdtek és az egyik migráns telepet el kezdték felszámolni amire a migrik úgy reagáltak, hogy kimutassák felháborodásukat, hogy felgyújtották az egészet. Nem a legjobb helyen pattognak, mert mint tudjuk a szerbek nagyon nem vetik meg a népirtást és nem kell őket nagyon ösztönözni, hogy hangulatba jöjjenek. Pár éve a Lengyelek is kimentek tüntetni a migránsok erőszakos betelepítése ellen, ezt is youtuben láttam. Amúgy is nélkülük is bőven van elég bűnöző Európában nem szorulunk behozatalra. "Bocsi a helyes irási hibákért" Semmibaj.

   5. Andrea Árgyelán

    @HUNCSA1 Franciaorszagban meg fenyes nappal lefejeztek egy tanárt mert az mert beszélni a Mohamed karikaturarol vagy miröl mar nem tudom. Sokan mondjak milyen jók a migransok meg igy szegények ugy szegények. Dehogy szegények ha jobban megnéznék ami europában zajlik akkor mindjart nem lenne szegény. Meg egyszer azon kaptam fel a vizet hogy volt egy riport és az egyik migrans mondja hogy nem kapnak luxus hotelt meg ö volt felháborodva hát elmegy a jó k.... a anyjába. De a Mobiltelefon ott fityeget a kezében, meg dolgoztam olyan helyen ahol kb 80%a migrans volt és egy némelyiken mit látok ilyen gyűrű olyan nyaklánc stb... Az összeset kitelepitenem és vissza vitetnem ahonnan jöttek. Bocsi a helyes irási hibákért

  52. József Horváth

   Munkatáborokban kellene rászoktatni a rendszeres nehéz fizikai munkára őket jó koszt és erős felügyelet mellett,hisz többségük erős fiatal férfi ,közben megtanulhatnák a nyelvet és szakmát szerezhetnének.Megvizsgálni közben ki háborús bűnös, terrorista vagy erőszakoló stb...Akinek nem tetszik azonnal kitoloncolni.

  53. Péter Molnár

   Ahogy Banános Joe-nak mondta and Százados úr... se anyakönyvi kivonat, se személyi azonossági! -Ember! Maga nem is létezik! S ha nem létezik a rendszer szerint valaki, nem is lehet számon kérni...

  54. Marcus Aurelius

   Migráns TV minden nap reggeltől estig! Néha héha egy kis Brüsszelezés, egy kis Gyurcsányozás ! Na de mi van a Sorossal?Miért nem Sorosoztok ? Igény van rá a fidesztáborban! Sorost is akarunk!

   1. Ferenc Vass

    Most ez hogy jön ide?

   2. Orange Bulldog

    Zavar az igazság, vagy a valóság?

  55. Christian Szilagyi

   A Merkurnäl lehetett rendelni a Trabantot made in DDR es 5 ev utän ha szerencsed volt megkaptad. Merkel mama meg megrendelte az Arabot es 5 nap alatt märt itt voltak a szörös szirek. ----Bär en inkäbb a SZIRENEKRE es a SELÖLÄNYOKRA szavazok,meg az 528 as megaherz mennyei angyali hangu enekesmadarakra.

  56. józsef Gilicze

   JÓ HELYEN VANNAK MERKEL RIBANCNAK KELLETT SZOKJÁTOK

  57. Carlos Feher

   senkit nem kell ki toloncolni, ha senkit nem fogadnak be. a vilagban a nepek alltal valsztott politikusok NEM kepviselik a nepek akaratat. hal istennek Magyarorszag kivetel.

  58. kiss Bela

   Akkor vessuk rajuk az elso kovet amikor hazankban megoldottuk a c. kerdest. 30 ev alatt nem tortent semmi. Az eroszakos buncselekmenyek 85% at ok kovetik el es a lakossag 10%at teszik ki, akar mint a migransok aranya No-ban.

  59. László Héthy

   😂😂😂😂😂

  60. Alkot Alkotman

   Willkommens cooltúra

  61. kristel Transrock

   Egy degeneralt politika kovetkezmenyei'..,,

  62. Sándorné Csek

   Kedves hozzá szollók ! Szerintetek hova fog ez vezetni ? Közelkelet több forrongó országából jöttek Európába emberek. Az őket ért atrocitás okot ad az amúgy is békétlen otthon maradottaknak a forrongás kiterjesztéséhez. ( az itt levő merénylőkről nem is beszélve )Egy olyan nép akik nem megoldást,hanem a saját probjémájuk miatt másokat okolnak, nem lehet mit kezdeni. Huszonpár évvel ezelőtt láttam egy riportot,ahól család anyák uszítottak. Nem békét hanem háborut akartak még őkis. Gondoljatok bele, hány százezer magyar él jobb élet reményébe Németországba.Bármi is történne az egész Európát fogja érinteni, hiszen szétszoródtak mint süteményen a porcukor.

   1. Sándorné Csek

    @Orange Bulldog Egyet értek,de én nem a magyarokról beszéltem. Mivel nem nézek hiradót, nem is tudhatok a magyar atrocitások és gyilkosságokról. Ha ilyen van akkor csak az anyákat sajnálom akik most szembesülnek nevelésük tárgxával.

   2. Orange Bulldog

    És hány magyar erőszakol nőket Németországban, robbant, gyilkol, esetleg autóval hajt tömegbe? Konkrétan a jóemberkedést kell befejezni, deportálni mindet, vissza az afrikai kontinensre. Oldják meg a gondjaikat, lehet üzletelni velük, de nem kell eltartani őket!

  63. Gabor Csuka

   Sziria nem biztonsagos ,de nemetorszag sem mi hova meneküljünk ki fogad be ?

  64. The One

   Nagyon nehezen telt be az a pohar

  65. Karcsi B

   Jaj dehogyis ébredtek fel a németek, már lassan a negyedik generáció is felnő, sokasodik az újnémet ..csekélyke esély még az lenne hogy erősítsék a nemzeti öntudatot, mint itthon, de hát ..munkálódik a liberáldiktatúra.

  66. Gabor Csuka

   Ezert hivjak illegalis bevandorlasnak , nincs lekontrolalhato szemelyazonossag nem jön be ! 36 evvel ezelött engem atvilagitottak , mint a tüdöszürön mielott megkaptam a tartozkodasi es munkaengedelyt es mindent öneröböl financiroztam .

  67. Kavics Fekete

   A háttérhatalom közölte, hogy ő fújja a passzát szelet, nem az amerikai elnök. A migránsok kitoloncolását sem fogja hagyni.

  68. Csaba Heizer

   Betelt a pohááár? :D dehogyis .... ez még csak az hogy szigorúbb lett a tekintetük, mindenki észreveszi majd amikor a Németeknél "betelik a pohár" ;)

   1. Ernő Kiss

    @Judit Tabi Különben már réges-régen betelt volna.

   2. Judit Tabi

    @Ernő Kiss Gondolod?

   3. Judit Tabi

    Bár már betelne a németeknél a pohár valóban!

   4. Ernő Kiss

    Ki van lyukasztva az a pohár, így náluk sosem fog megtelni.

  69. Juhász Gyula Papi

   Ki mit főzött, egye meg!! ... jó étvágyat hozzá!

   1. Daniel P.

    En paprikás krumplit csinaltam pálinkával elmegy

  70. Péter Szentes

   MENNI FOG!

  71. Dream Maker

   Hihetetlen. Az a probléma a kitoloncolásnál, hogy nincs papírjuk személyazonosságuk? Befelé nem gond de kifelé igen? Hát véleményem szerint ha nincs okmányuk és azonosítani sem tudják őket akkor gyakorlatilag nem létező emberekkel van tele európa. A nemlétező embereket nem tudná senki keresve sem megtalálni, ha egyszer nemlétezővé válnának. Hiszen ha nem létezik nem is keresné senki a nemlétezőt. Nekik ez a menyország, hogy az euba migrálnak illegálisan feldúlva mindent? Érdekes, ha valaki a menyországba kerül az többé nem létezik a kutya sem keresi. Csak oda út van... vissza nincs... és sosem telik meg. Persze mindez nem több mint ...

  72. Eri CA

   Beidézik Ôket? Mert majd be fognak menni ugye? És utána? Semmirekellô banda! Mind a kettô! 😤

  73. Chris Bolgar

   "Németországban érkező" helyesen: Németországba érkező. Elemi iskola második osztály.

  74. NORBERT LACZKO

   Merkike jol osszehozta ezt az EUS tagaallamoknak gratula ! Remelem talakozok vele a purgatoriumban egy kis job chetre :)

  75. Attila Kalmar

   Idelye volt!!

  76. Krisztián Hamar

   Nem biztonságos embereket miért baj kitoloncolni a nem biztonságos országba? Elvégre pont oda valók lennének...

   1. Judit Tabi

    De oda ám!

  77. Arpad Nagy

   Amit föztek aszt egyek

  78. Buda Sardi

   Kééésőőő lúzerek!Ahmedék már a tietek.

   1. Zsuzsanna Garai

    Ha így folytatják, akkor ők lesznek Ahmedékék. Nehogy mi is így járjunk.

  79. J Cs

   Nocsak, mégsem kell a sok rakéta mérnok, orvos, szívsebész, atomfizikus?

   1. Sound Live

    @Rob Earthy A fizimiskád alapján.,ha úgy hozta volna az élet akkor most apád lehetnék úgyhogy ne fiammozzál te kis népmüvészeti agyagedény!

   2. Rob Earthy

    @Sound Live hülye vagy te fiam!

   3. Judit Tabi

    Ezek mind buta gyilkosok, csak ahhoz értenek!

   4. Ion Ianosescu

    @Sound Live Lótusz és esti fény, jó nekik Merkelisztán is. Ott több az aero.

   5. Sound Live

    Sajna betelt az kb tucatnyi agysebész állás azok a k...a magyar orvosok betőltőtték Abe keinei problem, allo mars zum Orbanisztán und sofort ist villen arbeiten platz!!! 😅😅

  80. Horváth Ferenc

   Na ez már a f@..ság teteje! Be jönni lehet papírok nélkül, de már kidobni nem lehet? Na menjetek a pi...ba!

   1. Gabriella Mbachu

    @Edit Huszka Ne velem kötekedj ,azèrt mert nem tanultàl meg nyelveket. Fèltèkeny vagy ,hogy te nem kellesz sehova.

   2. Edit Huszka

    @Gabriella Mbachu NONSENSE.?.?.? EZ magyarul van.??? Szerintem a KÉPTELENSÉG szó illik a magyar mondatba. Te nem úgy gondolod?

   3. Gabriella Mbachu

    @Precsenyi Stefania Hàt birka nèp ez, sajnos, ez az Europai. Kèselt a Sziriai, de nem lehet kitoloncolni, mert Sziriaban nem biztonsàgos,nonsense. "Szerencsètlen" Sziriai elmenekült a hàborù elől, 🤣🤣😡😡😡😡😡idejött kèselni,de kitoloncolni nem lehet. Mèg Őt kell sajnàlnunk,nem a megkèselt turistàt.😡

   4. Precsenyi Stefania

    @Gabriella Mbachu ez szomorú és addig igy is less mig az Europai fel nem lázad hogy elég!!!!!

   5. Adoro Frey

    Erre mondták régen,hogy: nem akarásnak nyögés a vége.

  81. Martin Dave

   Willkommen bei kultur. Komm alle migrans. Ich liebe migráns😆😆😁😁

  82. Az anya nő Az apa férfi

   ez a legsötétebb időkre emlékeztet, hogy képzelik ezt, hogy a szőröstalpúakkal ilyent tegyenek, nekik jogaik vannak ám!

  83. Gerd Müller

   Az a "250 ezer illegális menekült" az kb. 2,5 millió !!! Egy családnak, akik menedéket kértek, adnak nekik egy lakást, majd a rokonság is beköltözik abba a lakásba. Így a 2-3 szobás lakásban vannak sokszor 20-an is. A legálisan ott tartozkodó család kap 2-3 ezer Euró segélyt, plussz ingyen a lakás, és a rezsi. Élnek mint hal a vizben

   1. Judit Tabi

    Nem is mennek el onnan, amíg így kényeztetik őket, hiszen jól érzik magukat!

  84. László Tóth

   A libsi mocsok úgy tesz, mintha visszakozna. Hahaha

  85. Zsuzsanna Walbaum, Levai

   Semennyire se tudják követni!!!!

  86. Zsuzsanna Walbaum, Levai

   Na ne csináljátok!!! Ez igazzz?????!! Na ne hazudjatok hogy csak ennyien!!! Ezt nem hiszem el!!!

  87. istván varga

   Az unios orszagok kormanyai mind rohadek hazaarulo mint var ezektol az alampolgar.

  88. MrXodan

   250 ezer? ha 2,5 milliót mondanának hihetőbb lenne.

   1. Edit Huszka

    @Erika Kaplan IGAZAAD VAN! 2,5 MILLIÓ AZ A 250 EZER.

   2. Erika Kaplan

    Igen,én is felütöttem a fejem,sokkal több mint 250000.

  89. Pèter Salamon

   Oroszok csinálták jól, hogy nem engedtèk be a migránsokat. Putyin rendet tenne a bevándorlás párti agyhalottak között.

  90. Istvan Toth

   Majd jonnek a ""jogvedok"" (kultur-marxista aktivistak) es megvedik a szegeny ""menedekkeroket"" (illegalis gazdasagi migransokat) ... Ki van ez mar reg talalva.

  91. Ambrus Attila

   IGEN 2 MILLIO!!!

  92. Géza Zsigmond

   Évek óta erről beszél Orbán Viktor. Nem kellett volna beengedni őket. Már a 2000 - es évek elején államot alkottak az államban. Külön önkormányzatuk, külön törvénykezésük volt külön joggyakorlattal. A német törvényeket semmibe vették. A németek megágyaztak egy totális káoszba fulladó Európának. Csak "gratulálni" tudok. Ennyit a nagy keresztény Európáról!

   1. Onadi Otto

    @Judit TabiIgen régen már London cionista negyedében, el lett döntve 130 éve.

   2. Judit Tabi

    Nagyon igazad van! Európának vége!

   3. Ion Ianosescu

    @Ferenc Tóth A dohány az dohány.

   4. Ferenc Tóth

    Ahogy a dohàny utcàban is! A lakossàg 10%- a, a közélet 90%- àt fedi le!

  93. Aranka Rohner

   Elkèsett intezkedes...

  94. Julius Sidó Gyula

   Esö után köpönyeg - amit akartak a Németek az van nekik.

  95. ildikó ajtai

   Nem hiszek a nemeteknek sem migrans ugyben, mert sok olyat mondtak mar, hogy "szigoritanak, ki toloncolnak, nem lesz kotelezo kvota... stb!" Es mind hazugsag volt!!! Valamit el akarnak erni, es ezert van ez a hir...!

  96. Boris Zec

   Kellet egy pár év, hogy leessen a tantusz!

   1. Nagy Erno

    a gizi tantusz

  97. tamás ürmös

   Jajj jajj mi lesz ott sok szerencsét

  98. Joc Tom

   Elkéstetek Németek ,nektek már annyi! Nem valószínű, hogy Merkelmami ajándékait ki tudjátok dobni ilyen ultraliberális vezetés mellett! Ez csak álom és választási kampányfogás!!

   1. Mindig boldog órákat mutat

    Baromi drága egy kitoloncolás a "jogvédő" szervezetek miatt. Olyan körülményeket kell biztosítani, hogy beszarás

   2. HUNCSA1

    @Judit Tabi "Így igaz, ők már gyávák!" Ez azért nem teljes igaz. Bár a fősodrású média ezzel nem dicsekedtek, de 2015-ben a németek több migráns tábort is felgyújtottak.

   3. Adoro Frey

    @David Takacs igen,csak odáig politikai szinten kell eljutni. Az meg nem fog menni.

   4. Edit Huszka

    @David Takacs ÚGY LEGYEN. ÉN már nagyon várom.

   5. Judit Tabi

    @Ernő Kiss Így igaz, ők már gyávák!

  99. Ferenc Lukács

   Na Magyarorszagrol megilyet nemmondtak ,hogy szeretnek itt lenni,lassan mar a Magyaroksem!!!

   1. Katalin Kiss

    El lehet menni !!Jó utat ...de csak oda ! Vissza màr nem kell olálkódni!!

   2. Orange Bulldog

    Én nem költöznék sehová, ide köt minden.

   3. Orange Bulldog

    @Tibor Mályi Én meg azt mondom, hogy ez azoknak a bűne, akik az apacsoknak adják el a házukat, és leszarják a településen lakókat! Nem egy színmagyar település van Pest megyében, ahová ezért nem tudnak beköltözni, így tönkre tenni a közösséget!

   4. Hanna Kova

    @Tibor Mályi igazad lehet.

   5. Hanna Kova

    @Tibor Mályi mert?

  100. polo marco

   Ha ha ha majd lehajtott fejell hazamennek! Merkel majd megkéri őket. Nem lesz ebből semmi!

   1. Bal-lib Vadász

    Bizony! Ezt játszák! Bemutatkozik, Juszuf Aliként, aki 30 éves. Aztán amikor átadják neki a papirokat a kitoloncolásról (sok év eljárás végén), röhög egyet és bejelenti, hogy őt nem is így hívják. Ő tulajdonképpen Abdul Ibrahim, aki 17 éves...... Aztán az új adataokkal újra kezdődik a több éves móka!