DTK: Elviszlek magammal - Hernádi Judit

WMN Magazin

159 E megtekintés53

  Katt a feliratkozáshoz! hugets.info/like/HKl.html...
  Facebook: wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
  Miután Hernádi Judit az első percekben megdöbben, hogy háromnegyed órán át kell beszélgetnie, DTK-val együtt szinte észrevétlenül csúszik egyik témából a másikba. A videót nézve pedig akár kétszer ennyi ideig is szívesen hallgatnánk őket. Mesél a mindenttudó kockás papírjáról (sőt, meg is mutatja), a nyugdíjas státuszról, a Heti Hetesről, arról, hogy miért mozdul mindig a tömeggel ellentétes irányba, sőt, a levelibékaevésről is (majd megértitek). Azt pedig, hogy vajon milyen lehet Hernádi Judit lányának lenni, döntsétek el ti. Szuper indítása az idei évnek, nézzétek meg! Elviszlek magammal: Hernádi Judit.

  Közzététel: 12 napja

  Megjegyzés

  1. V. Hajdú

   Furcsa Hernádi... Mi az hogy nem akar az asztrológiáról beszélni? (természetesen joga van hozzá) de úgy folytatja: mert nem akar senkit sem meggyőzni... Ezek szerint szerinte ha valaki beszél valamiről akkor már agitál????

  2. Jane Doe

   Elején szóba került az asztrológia, amiről Hernádi Judit nem nagyon akart beszélni, elment mellettük egy busz, azt hittem átszáll....-)

  3. bogarasbanya

   Hát nem változott a véleményem.

   1. mavir67

    Igazi színész! Amit az anyaságáról mondott, az nagyon megérintett! Kriszta zseniális!

  4. Zsófia Tereki

   Imádni való ez a nő ❤️😇

  5. Eniko Frenyo

   Ez nagyon tetszett , köszönöm 😍

  6. rigokrisztina

   imádom a hangját!

  7. Rozália Jantner

   Nekem egy kicsit kevés volt benne a tartalom és nagy a szétesés. Krisztának nem volt könnyű dolga, de próbálkozott becsületesen. Hernádi Judit egy nagyszerű színésznő, többször láttam már színházban és tényleg átütő egyéniség. Szerintem úgy lehet vele, hogy a magánéletébe nem szívesen ad betekintést. Örültem volna, ha ebben a riportban sokkal több szó esett volna a színházról.

  8. Attila Molnar

   Ez elég unalmasra sikeredett. Hernádi pedig nem lopta magát a szívembe ezzel. Nekem ellenszenves, unott, nagyképű. Mintha nem akart volna ott lenni, és kikérte volna magának, hogy neki valamit mondania kell. Akkor azt nem tudom minek vállalta a műsort, ha nem volt hozzá kedve.

  9. peter kantor

   A belvarosban nottem fel a pesti Broadway kozeleben . Hazunknan a 60-as evekben az akkori evek sztarjai kozul szinte mindenki megfordult . A sportoloktol kezdve a szineszeken keresztul a zeneszekig . Nincs ertelme felsorolni kik azok akik megfordultak a hazunkban , mert nincs hely . De eszrevettem , hogy az igazi nagy sztarok a maganeletben teljesen egyszeru, hetkoznapi emberek . Igaz volt kozottuk olyan is aki meg a maganeletben sem tudott valtani . A maganeletben is jatszotta tovabb a sztart . Ezekbol keves volt , de nagyon kitunt .

  10. Krisztina Belley

   😍❤

  11. Szalai Zsolt Zoltán

   ....ez meg mi a szentszar volt????? Mint színésznő oké, de hogy beszélgetni nem lehet vele, az tény.

  12. Frank Hofmeister

   Megöregedtünk:(

  13. Nóra Bodnár

   Köszönöm az élményt! Kb 35-37 éve Bp-Debrecen között az Inter-city vonaton egy kocsiban utaztunk. Már bánom nagyon, hogy nem kértem autogramot. Számomra az igazi NŐ a Művésznő! :-)

  14. Zsuzsanna Csige

   Ket igazi karakter, ket nagyszeru nô!

  15. Timon Mangra

   Horváth Tamást mikor hívod meg?? Várva várjuk!

  16. János Lipták-Pikó

   Azon is lemérhető, hogy a művésznő mennyire bölcs, hogy nem műttette szét az arcát. Szánalmasak azok az emberek akik nem tudják elviselni a korukat. A Judit, most is szép. Természetesen nem úgy, mint 18 évesen.

  17. Daddio Kincaid

   Udito volt a beszelgetes ilyen interjualannyal. Meg sok ilyet. Javaslat Krisztanak: ez nem a VV, ide nem illik a “jajaja”.

  18. Dávid Dulovics

   Imádom Juci nénit, csodálatos nő, de most látszott rajta, hogy nincs kedve csevegni, és ezt nem is nagyon igyekezett titkolni. Big respect Krisztának, hogy hősiesen végigcsinálta az interjút.

   1. Károly Horváth

    szerintem most teljesen józan volt a müvésznö,ha lett volna benne ital a beszélgetés is jobban sikerült volna

  19. Hétpettyes Katica

   Hernádi Judit bölcs ember! köszönjük a beszélgetést.

  20. Phase Hypothesis

   Óriási volt! Gratula! Egy pendrive-ra felfér minden..... Zseniális volt,művésznő drága!! :)

  21. Fekete Csabi

   Én kíváncsi lennék, ha kortás képzőművészek ülnének be a kocsiba. :D

  22. Frank Papo

   Nem volt jo beszelgetes, rovid ,rovid válaszok ,hosszu kérdésekre.Nehez beszelgetes

  23. Mirjam Pap

   Nehéz ezzel a szarkazmus és irónia tömeggel bánni, én is át tudok csapni ebbe a stílusba ha olyanom van, de kevesen tudják kezelni, és még kevesebben értik meg. Szerintem interjúnak tökéletes volt... Amúgy szeretnék ilyen életfelfogással élni, és nem stresszelni meg félni a dolgoktól, aztán utólag örlődni rajta, hanem elengedni a francba az egészet, hogy ez is megvolt 😃 Az meg sokkolt basszus hogy már nyugdíjas, az én fejemben semmit nem öregedett, mintha most szállt volna csak ki a Heti7es székéből... 😃

  24. roland szili

   Szuper! :)

  25. Alica Stancz

   De joooo volt!!!

  26. Erzsébet Hajas

   Nagyon szeretem a Kriszta riportjait, de ez nem indult igazán gördülékenyen, nehéz dolga volt. A végére azért kikerekedett.

  27. Beatrix Dávid

   Nagyon nagy egyeniseg,hatalmas szinesznönk!! 💎

  28. Barbara Zambo

   Igencsak jók voltak mondketten. Köszönet, hála érte🥰

  29. Bla Blanka

   Szerintem egy gyereknek nem feltétlen az a rosszabb megoldás, ha a szülei elválnak és különköltöznek. Tapasztaltam unokaöcsémen, hogy neki sajnos épp ez volt a rosszabb, hogy erőnek erejével együtt maradtak a szülők, örökös ordítozással, a szeretet nyoma nélkül, ahelyett, hogy továbbléptek volna és boldogok lettek volna valaki mással, és a gyerek is egy kiegyensúlyozott családban nőtt volna fel (akár úgy hogy egyedül neveli őt az apja/anyja, akár úgy, hogy anyu és apu mással él együtt, de mégiscsak 1 család), és nem az örökös balhézás közepedte... :/ Mert így lett 2 hárpia szülője, akiktől mindent megtanulhatott, csak azt nem, hogy hogyan kell egy normális családot kialakítani, és ez odáig fajult, hogy fiatalon elköltözött otthonról és ma már egyik szülővel se nagyon tartja a kapcsolatot, amiért ilyen "csodás" gyerekkorral "ajándékozták" meg... Sajnálom őt, mert látom, mekkora sebeket okozott ez nála, és mennyire élénken él benne ez az egész így, felnőtt korára is... :(

  30. Újhegyi Éva

   Csuda klassz beszélgetés. Kriszta olyan érzékenységgel rezonál a beszélgető partnereire ami kivételes. Hernádiban tragika és komika egybegyúrva, nagyon eredeti, lebilincselt.🥰

  31. Ágnes Kelemen

   Ezt az én anyukám is szokta mondani, hogy fiatalon annyi az izgulás a sok előttünk álló dolog miatt, ami aztán elmúlik, ahogy az ember egyre több dolgot megcsinált az életben, és ebből a szempontból jó dolog már kevésbé fiatalnak lenni. :)

  32. Pálné Bereczki

   Jaj de jó!! Végre ismét "találkozunk"!! Legyen jó éve kedves Krisztina és hajrá!

  33. barta bori

   Nagyon nem voltak egy hullámhosszon

  34. N

   Ez a Hernád igazi művész! Annyi minden van benne. Szeretem hallgatni a mondanivalóját

  35. Anita Zavatyil

   Megemelem a kalapom Hernádi Judit személyisége és értékrendje előtt. Respekt! ❤

  36. Rita Fazekas

   Szuper, nagyon tetszik!

  37. Kolle Gabriella

   A kritizálók - többsége - egyetlen színházi előadást sem látott Hernádi Judit szereplésével. Hatalmas színész! És hatalmas egyéniség

  38. Emese Süle

   jajj de szeretem őt! jó volt látni-hallgatni! :))

  39. Edda Stoltz

   Nekem nagyon tetszett Bár érzem a manírokat Ez egy olyan sajátos és karakteres humor, amit nagyon kell érezni és érteni, ehhez nagyon erős fejbeli kémia szükséges Ezt itt nem éreztem mindig, de Kriszta kihozta, amit tudott. A mélyebb dolgoknál a végére megjött az összhang Jó volt 💓

  40. Marcsi Tiszai

   Szánalmas ez a nő a kicigizett hangjával és borzalmasan öreg és öreges. Az már csak hab a tortán, hogy rémesen lekezelő.

  41. Tamas Szabo

   DTK és beszélgetöpartnerei vonzóvá teszik az elektromobilitást.

  42. 01Hmmmm

   Különleges egyéniség, fiatalon is kilógott a sorból. Nem csoda, 24 évesen berobban egy dallal. Súlyosan fogalmaz 37:29 de igaz, és véletlen kapta meg ezt a dalt, ami Mészáros Márta filmjéhez (Örökség) készült, aki Kovács Katival akarta elénekeltetni, de ő - mivel nem a stílusa, visszautasította. A stáb ült a filmgyár zenetermében, vették volna föl az alapot, de nem volt színész, aki felénekelje. A gyártásvezetőnek jutott eszébe Hernádi Judit, aki pont abban az időben épp próbált a Vígszínházban, délután kettőre végzett. A filmgyár kocsit küldött érte, a felvétel csak demónak készült, és Hernádi elsőre végigénekelte, nem kellett ismételgetni. Mindenki ledermedt, egy olyan hang szólalt meg, amitől mindenki lába földbegyökerezett. A csoda ott, és akkor, abban a pillanatban született meg. Perczel Zita, aki játszott a filmben, azt mondta, hogy ebből nagyon nagy sláger lesz! Egyik pillanatról a másikra lett országosan ismert Hernádi Judit. Történt 1980-ban, nem csoda, hogy az előadó művészembereket kissé elfogta az irigység, amivel 24 évesen meg kellett birkóznia. Nemsokára 1986-tól, a szabadságot választotta és szabadúszó színész lett.

   1. 01Hmmmm

    Ja, és az a bizonyos dal, 24 évesen: hugets.info/show/zHKNopzIy3-IxHI/vide.html

  43. Fanni

   Nekem ez az interjú most elég izzadságszagú volt. Valahogy nem sikerült... pedig látszik hogy Kriszta nagyon akarta:/ egyszerűen nem egy könnyű alany. :/

   1. Fanni

    @T T szerintem is mindent megtett, egyet értek.

   2. T T

    Kriszta sztem mindent megtett de a szinesznonek ilyen kedvetlenul ezt nem kellett vna vallalnia, vagy maskor.

  44. Sándor Jánosi

   Műmájer. :) Pedig régen nagyon szerettem.....

  45. Rónai Irén

   Ennyi pozitív kommentet rég olvastam! Nagyszerű. Nálunk otthon a Hernádi művésznő csak JUCUS! Imádjuk.

  46. Zsuzsanna Szabó

   Jó erőt és egészséget a művésznőnek! Mindig önmagát hozza, imádom. Jókat lehetne vele hallgatni is, mert súlya van a lényének. Ettől tűnik döcögősnek a riport, pedig csak a lényegtelen csacsogás hiányzik belőle.

  47. Mónika Leitner

   Imádtam , imádom , köszönöm !!!

  48. Istvánné Bartha

   Hernádi művésznőt imádom. Kriszta nekem már túl modoros, túl sokat gesztikulál.

  49. Marcsi

   Engem ez a "beszélgetés" inkább zavart....inkább nevezném "Hernádi monológnak", mint interjúnak... :( Hernádi igazi, tipikus "Kos" - amit a fejébe vesz annak úgy kell lennie, s ez kiválóan érzékelhető abban is, hogy gyakorlatilag Ő irányítja a beszélgetést a saját eszmefuttatásaival, s Krisztától várja el, hogy azonnal kapcsolódjon az Ő gondolatmenetéhez, ha bármit is meg szeretne tudni.. Mindezt pedig megspékeli egy hihetetlenül leereszkedő stílussal.... :( Színésznőnek kiváló, de az életben biztos, hogy ellentmondást nem tűrő, nagyon nehéz ember lehet !

  50. wolf7511

   Azt hittem érdekes személyiségb a magán életében is. Tévedtem. Ettől még imadom amikor játszik!:)

  51. Béla Hegyvári

   Mindíg rá kell jönnöm, hogy imádom Hernádi Judittot! ;-) A hangja, a mimikája, azok az arckifejezések...stb! Nem lehet utánozni! No persze Krisztát is nagyon bírom! Egy élmény volt! :-)

  52. Sándor Borsos

   Szerettem ezt a beszélgetést az első perctől az utolsóig! Hernádi Juditot meg azon SZTÁROK (Igen, sztárok, mert ők letettek már egyet, s mást az asztalra, beleértve a művésznőt is! Nem pedig celebek, akik nem csináltak/csinálnak semmit, s mégis híresek lettek) közé sorolom, akiket kedvelek! Hogy miért? Mert csinálják a maguk foglalkozását, s mégsem kérkednek azzal, hogy ők mit tettek, akár a színpadon, akár máshol (lehet, hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok, de VÁLLALOM!)! A lánya is tehetséges, és meg kell mondanom, hogy szeretem mindkettőjük orgánumát! Nekem hiányzik a világból és az életből az a viselkedésforma, amit ők ketten (és még sokan mások) csinálnak, hogy nem rohannak minden kis gonddal a sajtóhoz, hanem a maguk csendességében megoldják, s már mehet minden tovább a maga csendességében!

  53. Puskás György

   Hernádi manírjaival nem bír DTK. Hernádihoz férfi kell.

  54. borbely zoltanne

   Hernádit sok éven át kedveltem. Egészen a heti hetesig. Azóta útálom, azóta észrevettem a mindenkori mesterkéltségeit ( visszamenőleg is) és le is írtam magamban. Tiszteletben tartok minden ellenvéleményt.

  55. Réka

   Jajjj de imádom a művésznőt és a gondolatait! Hallgattam volna még legalább 100x 45 percig. :)

   1. Zsuzsa Kertész

    Ő is meglepődött, hogy már vége. 😁

  56. Kozma Viktor

   Szerintem Judit bevan állva

   1. anna sonfeld

    Ő folyamatosan olyan,mintha be lenne állva:)

  57. Szilvia Szilviax

   Én is még hallgattam volna :), annyira bírom a humorát :)

  58. Julianna Ravaszné Bocskay

   Nagyon szeretem Hernádi Juditot,láttam az önálló estet is , csodálatos volt

  59. antal andrea

   Az ilyen beszélgetések miatt nagyon jó ez a csatorna. Őszinte, természetes! :) Az Alindás ehhez és az előzőekhez képest még inkább nehezen nézhető nekem, nagyon figyelemkereső, őszintétlenséget sugárzott sajnos az a nő... :(

  60. Viktória Csapai-Bertalan

   Szuper volt! Esztergályos Cecíliával is megnéznék egy ilyen interjút, ha már ilyen nagy neveknél tartunk. :)

   1. Ágota Ertler

    @Hajnalka Sárközi Igen,már írt is a csatorna,hogy terveznek több "jobboldali"emberrel is beszélgetést!Én egy kommentre reagáltam,többed magammal úgy látszik előitéletesen .Örülök neki,hogy nem lett igazunk.

   2. Hajnalka Sárközi

    @Ágota Ertler szerintem Kriszta nem válogat politikai hovatartozás alapján. Egyetlen ilyen beszélgetős műsorában sem éreztem még politikát, neki mindig az ember számít, akit be akar mutatni. A testvérekkel készült riportokat is néztem, ott se jutott soha eszembe senkiről, h ő milyen politikai beállítottságú, nem is tudom, és nem is érdekelt, mindig csak a tesókat, családot, embert láttam.

   3. Leslie Tejlor

    @WMN Magazin Óh, jó ezt hallani... Örömmel fogjuk majd nézni is :)

   4. Ágota Ertler

    @WMN Magazin Mondjuk az arány kb.85% ,15% a liberális emberek javára.Fő a kiegyensúlyozottság,mint megszoktuk.

   5. WMN Magazin

    jó ötlet - olyannyira, hogy már szerepel a kívánságlistánkon egy ideje :)

  61. Nóra Nagy

   Csípem benne, hogy nem köntörfalaz, és lényegretörően fogalmaz. 😊

  62. Hovirag18

   Imádom a művésznő humorát. Nagyon jó beszélgetés volt, köszönöm. 🙂

  63. lovecat80

   Nagyon tetszett h ez a beszélgetés egyszerre volt, laza, humoros és mélybe menő. Nagyon csípem a Hernádit!

  64. Mária Csimané Hegyi

   Kedvelem Hernádi művésznőt és Tarján Zsófit követem, szeretem!

  65. skorpionmerleg

   Érdekes, hogy Hernádi Judit nagypapájának vezeték neve Svoboda volt., - a Svoboda szó a szláv nyelvekben "szabadságot" jelent? Milyen érdekes egybeesés.

  66. Kata Kovács

   Hatvanas nőknek (és férfiaknak) ajánlott megnézni, hogy lám, nem kell az öregedésből olyan nagy faksznit csinálni. Ha a művésznő is természetesen éli meg...

   1. Edit Bodor-Nagy

    Nekem 34 évesen is jó volt ezt hallani :))))

  67. Erna Juhász

   Szuper jó volt a mai műsor. Nagyon bírom a Hernádi Judit eredeti egyéniségét.

  68. Skasterscsaj

   Nagyon jó beszélgetés, imádom Hernádi Juditot, kíváló színésznő és mindig őszinte, jó humorral megáldott nő.

  69. Rita Toth

   Még egyetlen egy részt se láttam, ezért elnézést, de ahogy megláttam a Hernádi Judittal való riportot, azonnal rányomtam! Szuper! 😊

  70. Edit Balogh

   Kövezzenek meg, nekem ez a beszélgetés Hernádi Judit stílusa miatt nem tetszett.

  71. Zsuzsa Győri

   Nem a Krisztának volt nehéz, hanem Hernádi Juditnak, mert helyenként nem fogta fel a riporter a lényeget. Nem voltak egy hullámhosszon...Hernádi csodálatos nő.

   1. Zsuzsa Kertész

    Krisztáról ilyen véleménnyel lenni, már megbocsáss....!

  72. Mona Diósyné

   ❤️❤️❤️😍

  73. Judit Orbánné Kecskés

   Imádom a Művésznőt! Órákig el tudnám hallgatni! Az a fanyar humora,utánozhatatlan. Na meg a kockás papír történet...behaltam rajta :D Köszönöm,hogy láthattam,hallhattam.

  74. Maria Hartyani

   Kriszta drága ,nem irigyeltelek 🍀⚘

  75. TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile

   Kedvet kaptam elmenni egy Honeybeast koncertre. Sose voltam meg... csak, magyar: Crystal, Hevesi Tamas, Hevesi Imre (es bekescsabai szinhaz diakberlet anno), kulfuld Amszterdamban 2005-2020: Alicia Keys, JessieJ, Angelo Kelly (38 ev alatt 6 koncert) Munkamanias vagyok es eszre se veszem, ha koncert van, mert halalra melozom magam. Sokkal tobbre kene menni... Tarjan Zsofi, Jazz+Az, Majka, Kiraly tesok... annyi jo zene van.

  76. Mariann Komives

   Szeretem Hernádit a tehetséges kislányával együtt!

   1. Mariann Komives

    @Ágnes Kovács hölgyem ha lehet ne itt kötekedjen! Köszönöm!

   2. Ágnes Kovács

    @Mariann Komives , először is honnan kéne tudni, hogy egy kommentelő hány éves?! Másodszor, akárhány éves, egy 35 éves nő, nem "kislány", max. az anyjának marad a "kislánya" örökké, de az más lapra tartozik. Harmadszor, én csak a családomat, a saját gyerekeimet szeretem, számomra tök idegen embereket, legfeljebb kedvelek, az alapján, amit látok belőlük itt-ott. Hernádi Judit ebbe a kategóriába tartozik, a felnőtt lánya már kevésbé.

   3. Mariann Komives

    @Ágnes Kovács 77 évesen mondhatom, sajnálom hogy ennyi maradt meg önben!

   4. Ágnes Kovács

    Kislány? 35 éves! :-))))))

  77. TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile

   2:04 nagy dolog, Judit muveszno... : )

  78. Barbara Silva

   Imádom! 🙂

  79. Ildikó Földeák

   De szeretem

  80. Edina Vig

   Ez a nő akármilyen is szoci libsi tökmindegy marha nagy fazon....őszintén tudok nevetni még a flegmatikusságán is.....nehéz ember lehet,de neki kell 24/24 -Ben magával lenni🥰

  81. Katalin Pákolittz

   Nagyon klassz a műsor! Imádom! ❤

  82. Zsuzsa Győri

   Susan Sarandon típusú hölgy Hernádi Judit, mintha testvérek lennének. Szem, alkat, karakter, stb.

  83. Barbara Kozma

   Szuper volt! Köszönöm! A karantén előtt pont az utolsó előadására tudtunk anyuval elmenni. Azóta is emlegetjük! ❤️

  84. Emese Majoros

   Le a kalappal (ismet) Kriszta elött, nem volt könnyü dolga.!! Az elejen meg nagyon komolyan vette magät a szinesznö es nehezen melegedett bele a beszelgetesbe, csak igenek, meg nemek voltak a välaszok, aztän feloldodott, onnantol klassz volt.

  85. Zsolt Csonka

   Személyszerint még hallgattam volna tovább Hernádi Juditot az életéről.Lehetne egy plussz interjú vele hasonlóan oldott, laza hangulatban?

  86. foldkutya

   Nagyon szeretem Hernádi Juditot, van egyfajta humora, amit valaki vagy ért vagy nem akar érteni, de nagyon jó és érdekes a személyisége is. Az biztos - bármennyire nem szereti, ha ezt kihangsúlyozzák 🙂 - nagyon jól néz ki.

   1. re: re:

    Hasonlít Csernusra.

  87. DJGABIE

   Ez az első olyan szitu amikor azt éreztem Kriszta nem találja a Hernádi Judithoz megfelelő szavakat, vagy csak nem volt meg a "kémia", vagy nehéz interjú alany. Bár ez nekem most csalódás volt, azt hiszem egy ilyen belefér bőven a többi minőségi WMN tartalom közé.

   1. Edina Nagy

    @DJGABIE én is ezt éreztem 10 percig tudtam nézni. Nem volt korrekt Hernádi Judittól hogy belekezdett többször ís egy mely gondolatba majd azt mondta egyszer csak: na mindegy haggyuk ís .... Sajnáltam Krisztát ez nem volt szép tőle az én véleményem szerint

   2. Ivett Bertalan

    @DJGABIE pontosan így érzetem én is.🥺

   3. Pongi 23

    Légyszi nézzetek rá a csatornámra (legós filmes animációs) most vaan egy új videó hugets.info/like/wxK_lf0ZxHgoPbDWrNCfPA.html

   4. Anikó Mihalecz

    szerintem nem volt annyira vészes

   5. SabeeHUN

    Egyszerűen csak nem működtek a sablonok, Hernadi meg nem ment bele a sablon valaszba

  88. Susanne Wittmann

   Kriszta nem volt könnyű helyzetben, de klassz lett a beszélgetés!

  89. MrIstvanNemeth

   Fél szavak, elejtett velős megjegyzések - amit értünk, és nem engedünk el a fülünk mellett mert ütősek! Mindemellett az örök fiatal Susan Sarandon feelingem volt. Köszönjük művésznő, köszönjük Krisztina.

   1. Beáta Bazsonyi

    Ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem😊

   2. Janka Flóra Lévai

    Nekem is ugyanez :)

   3. Hajnalka Sárközi

    Igen, nekem is mindig ők ketten hasonlóak, nem csak külsőleg.

   4. Zsuzsa Győri

    Öntől függetlenül én is Sarandonhoz hasonlítottam, most vettem észre...🙂

  90. bodza

   Pár éve vidéken láttam egy darabban Hernádit, az előadás után a nézők, mi előttünk olyan bunkón viselkedett, hogy nem tudom elfelejteni neki. Sosem kedveltem, de tény hogy ebben a darabban és több filmben is jó volt. A heti hetessel is leírta magát.

   1. Slusszpoén

    @bodza Hát, ez tényleg gáz.

   2. bodza

    @Slusszpoén Többen várakoztunk oldalt, ő véletlenül odatévedt, se köszönös se semmi, mondott egy bunkó mondatot majd bevágta az ajtót. És mi voltunk a nézők, akinek a pénzéből ő él.... Ennyire tisztelte a közönséget. Gálvölgyi még gázabb volt. Felújítás volt az épületben és valami nem tetszett nekik (munkálatok voltak még). Párunk szeme láttára kivágta az ajtót, szó szerint úgy hogy majdnem kitörött az üveg, és kiment. Szintén se köszönés se semmi. Ott volt Pásztor Erzsi is. Mosolyogva köszönt a nézőknek, fényképek is készültek és pár percet beszélgetett. Ég és föld ő és a másik kettő majom.

   3. Slusszpoén

    Hogyan viselkedett Hernádi az előadás után, Miben állt a bunkósága, ahogy te fogalmaztál?

   4. Mariann Erős

    @1899Green Tőlem!

   5. Mariann Erős

    @bodza Nem biztos,a nagykèpusège zavaró lehet valakinek!

  91. Gabriella Hornyák

   Imádtam, hisz imádom Hernádit! Fantasztikus egyéniség!

  92. maria Gyebnar

   Látom-nagyon sokan, azonnal kattintottunk!!!! Megérte!!!!

  93. Böbe Erősné

   Régen volt részem ilyen jó beszélgetést végig nézni. Kriszta szuper riporter, a Művésznő pedig utánozhatatlan és csodálatos.💗

  94. Boglarka Bodo

   Ez egyszerűen csak nagyon jó volt! ♥

  95. mária kuruczné

   Hernádi Judit ,imádni való!

  96. Nora Kalovits

   Vééééégre!😍

  97. Paulin Kata

   JUCI!

  98. Andrásné Szathmári

   De jóóók, ők ketten! ♥️😊

  99. János Pető

   Szuper jó fej ez a Juci! Imádom! ✌️😍🤩

  100. Rakonczai Róbert

   Én mindkét Nőt nagyon kedvelem, és örültem ennek a beszélgetésnek, de lássuk be: Krisztának nem volt könnyű dolga. :)

   1. Boglárka Madarász

    Nagyon nem 🙂

   2. Andrea Danyi

    Hát nem :) De bátran állta a sarat.