Kvantum Kecske 2020

173 E megtekintés29

  Új AFK: hugets.info/show/k2Z4Zb-YsYh53HI/vide.html
  Joker kritika: hugets.info/show/pmd5eKbWs3-nuWk/vide.html
  Felhasznált zenék:
  hugets.info/show/jopjYrasnm58vII/vide.html
  hugets.info/show/0HKplLTTsnd5sqA/vide.html
  hugets.info/show/lJOnqMzUz3p10mU/vide.html
  hugets.info/show/l3ujq9q5uWqHmqg/vide.html

  TALÁLJ MEG:
  HollywoodHirugynokseg
  hollywood.hirugynokseg@gmail.com
  Instagram: szirmai_gergely
  #!/SzirmaiGergely  Ezitten tökmindegy:
  -----
  trailer, kritika, review, hollywood, news, agency, hírügynökség, előzetes, mozi, 2020, oscar, academy awards,

  Közzététel: 16 napja

  Megjegyzés

  1. M Balazs

   36:43 mer nem érdekel ez a film :D kérdezd Bélát :)

  2. M Balazs

   28:25 hogy a jó fenébe nem az Endgame nyerte a vizualitás.....az oszakár egy szarka a kritikusai szarka az egész egy szarka ....mérnt nem a HNA irányítja az oszkárt :( .....meg kel hódítani világot nincs mese

  3. M Balazs

   4:49 vegetás takony ragu....ez hiányzott a fene egy meg hogy nem csinálod ezt gyakrabban.....szükség van kreatív humorodra tessék aktívabb leni ha nem lovebird a filmeket csak roszabbak esznek egy évig nem voltál és tessék látod sokkal rászab szemeteket mik kijöttek a mozikba :D Gergő kellesz pont, még meg is tiszteltem a csatornád egy requiem beszéddel az előző videon, ha szarnak tartanálak nem csekolnék ide vissza, szeretném ha méltó lennél ismét a feliratkozásomra és aktyív lennél hetente, a mozivilágnak és nekünk film magyar fim kedvelőnek,hív a haza szal tessék csinálni :D

  4. M Balazs

   3:31 amilyenek a kritikák neten én azt mondom de a mi véleményünk teljesen jó, mindenki maga tudja mit akar, ha nem nos akkor elődleges feladata lenne ezt kideríteni lol , aki magas se tudja mit akar mit szeret annak más se tud segíteni. Azt álltani hogy lehet "tanulni" vélemény alkotást felsőbbrendű szinten meg egyenesen röhejes.

  5. Anna Benkó

   Hey Greg! Nem akarsz egy Légió kritikát csinálni? Y'know, az a nagyon mindfuck sorozat, ami eredetileg egy "x-men sorozat", de az x-men rajongók már az első rész felénél eltakarodtak... Érdekelne, mit gondolsz róla!

  6. M Balazs

   de jó visszatértél :D tom tom várható kövi video egy hét múlva....azaz ahogy szoktad egy év múlva :D

  7. lucza dávid TV

   az Mozivezum TV2 Csobobol Gegő

  8. Nándor Szabó

   Egyre kevesebb a hajad mo

  9. Vivien Huszárik

   Végre újra van videód!! Nagyon örülök neki!! Már nagyon vártam :)

  10. Kovacs Ábel

   Nem akarsz a Staten Island királyáról kritikát csinálni?

  11. neglizse

   50 perc tömény Szirmai. Üt, főleg ennyi kihagyás után. Vajon 2024 után milyen lesz az Oscar? Akkor lesz igazán értelme az Aranykecskének? Nem tudom mikor vetted fel ezt, gondolom Szeptember előtt, de nagyon kíváncsi lennék a véleményedre erről: port.hu/cikk/mozi/szigorodnak-az-oscar-dij-szabalyai-a-legjobb-film-kategoriaban/article-68170 Lehet, hogy az új előírások miatt nem is kell nagy változásokat eszközölni? 2017 Moonlight, 2018 Fekete Párduc. (Zárójelben: Marvel film. Hol közvetítik az Oscart? ABC csatorna. Kinek a tulajdona az ABC? Disney. És kinek a tulajdona a Marvel? Igen az is Disney.)

  12. Mátyás Mezei

   Jó, hogy sapka, de ne ilyen sapka pls.

  13. Mercédesz Bándi

   JoJo nyuszi? Yes Yes Yes Yes Yes?! (Ez egy JoJo reference?!)

  14. zsofia petra nemeth

   ROCKETMAAAAAAAAAAAAN

  15. Einhorn Ramses

   Amúgy jó látni, hogy egy régi harcos összerakja magát, visszajön, és... harcol?

  16. Einhorn Ramses

   A kopasz ember vagány. Ráadásul a picit túl nagy, fekete sapka, nem a szembe húzva, laza fekete pólóval kombinálva még kopaszabbá (és kicsit sovánnyá) tesz. Erre még rájátszik a nagyon picit túl magasan levő kamera. Így már egy kicsit beteg lábadozó ember vagyok hangulata van az egésznek. A videó egyébként csodajó. Szóval vagy nem kell sapka, vagy kisebb és világosabb sapka kell.

  17. Noucta Design

   Váó, mióta csinálja @idubbbz a HNA-t?

  18. Gábor Bencze

   Mi az intro alatti zene címe ?

  19. Robert Hrenko

   Hiányoztál :)

  20. Adam Matanyi Adam

   Hát Geri, nem gáz, ha eltűnsz pár hónapra, csak ilyesmivel gyere vissza máskor is! Nyomjuk a mennyiség vs minőség váltást 1000el! Forza:)

  21. Bálint

   🥚

  22. Klaudió Német

   esküszöm, hogy szeretnék zongorára lökött rapet, thanks Greg

  23. Dóra Nemes

   nem kell sapka, jófej vagy anélkül is. ;) Örülünk hogy újra itt!

  24. Tamás Czigola

   Én a Klauszt nagyon élveztem! Miért nem volt jó jelölés az oszkárra?

  25. madmanarrivednow

   Ez rohadt jó volt, kedves gergő, egyvalamit animátorként... még egyszer írom... kibeb@520tt animátorként kikérek az animációs szakma nevében, méghozzá azt, hogy technikai szinten a Klaus szerinted nulla a felhozatalban. Az egy másik dolog, hogy a története is pimaszul demitologizálja a mikulás eredettörténetet, hogy a családok közti viszálykodás, mint hagyomány a tipikus, tankönyvi és értelmezőszótári példája a "tradition is the peer pressure of the dead folk" állításnak, hogy a Klausról az első benyomásod Jesper, a postás szemszögéből olyan, mintha Jason Voorheest keresztezték volna Charles Mansonnal, akinek van egy, igaz klisé, de odaillő háttérsztorija, mert az egész nem a címszereplőről szól, hanem arról, hogy egy elcseszett postás hogyan csinál egy rendes falut egy majdnem csatatérből, iskolát a halpiacból, és ajándékozót a játék dílerből (hint hint, önmagából, hint hint). És mindezek mellett, hogy nem a címszereplő a főszereplő, a protagonista, a tragikus mogorva melankólikus Manfréd, aki délnek tart, mégis megkapja J. K. effin' Simmons hangját, akinek szerintem az össz szinkronja felfért 4 oldalra, de abban volt a mogorva hümmögéstől a bánaton keresztül a végre barátsákos favágóig, egészen rohadt hitelesen minden. Mellé dobd be Jason Schwartzmant, aki régen volt ennyire jó David Spade, mielőtt David Spadeből egy pár lebegő szemüveg lett (idézve Szirmai urat még a rókatündér időkből: "Tényleg, ott mi történt?). És a rajzfilm technikai szempontból is bontja a formát. Mert ja. Ez 3D-nek néz ki, hölgyek, urak vagy ki minek érz magát, de kockáról kockára, SQ01_SC001-től, SQ(sokadik)_SC(utolsó)-ig, az animátorok két szép keze rajzolta meg (digitálisan, mert már nem kínozzuk a fákat, mint Don Bluth, akinél egy 20 másodperces jelenet két akkora papír oszlop volt, ami az ajtóm tetejéig érne és már fotoszintetizál), és végre... VÉGRE a kifestésnél is innovéjsön, emberek, innovéjsön (a munkamenet egyik leggyengébben kereső fázisáról van szó), ott jött ki a 3D hatás. Respect a color artistoknak meg a shadingnek. Szóval na. Klaus. még egyszer tiszteletem az íróknak, meg főleg az animátoroknak.

  26. Conservative Man

   Hol a Szirmai és miért van itt Vujity Tvrtko?

  27. Fruzsi

   Hiányoztál! :)

  28. Nóra Pikószky

   I'M SORRY BUT KLAUS WAS A BREAKTHROUGH IN THE 2D ANIMATION INDUSTRY IT DEFINITELY DESERVED AN OSCAR

  29. Viktor Máris

   Ma azt álmodtam, hogy jött egy értesítés a telefonomra. Új videó a csatornán a címe "Char Charrrrr Charliezása". Ami egyértelműen a pokemon film kritikának egy vicces Charlie Sheen alkoholproblémáival hasonlatot alkotó címe és a sok "r" betű olyan Gergősen elmormogott hangján a fejeben csengő Charizard paródia. Kívancsi vagyok lesz e arról a filmről kritika :)

  30. Judit Nagy

   "Az identitás - legyen szó egy díjátadóról, vagy egy emberről - egy folyamatosan változó, külső behatások és belső kihatások által formált, szilárdnak tűnő disznósajt." - Ezért a mondatért díjat érdemelsz. Egyszerre nyelvújító és innovatív, mindenki saját szimbolikaértelmező képességét mélyről előrángatva elemezze ki, és helyettesítse be a "disznósajt"-szót.

  31. Sophia

   Hápháp újra köztünk!

  32. Peter Vex

   Huh, csak én látom úgy, mintha 1 év alatt 10-et öregedett volna? 😟 Nem tudom, hogy az új frizkó teszi-e, de ha már az identitásról esett szó, szerintem egy ilyen gesztusrendszerhez valamilyen élettel telibb külső dukál! Úgyhogy tessék szépen egészségesen, teljes értékű életet élni és valamilyen fiatalos trendi külsőt ölteni! Vagy újraazonosulni az új "énnel". Mert nekem kissé kettős volt egy látszólag nem kiegyensúlyozott látvány mögött, egy energiától túláradó, buzgó embert látni. Kicsit mint amikor Jim Carrey visszatért a köztudatba.

  33. Timi Kántor

   Juhuuuuuu!!! *örömtánc* 🥰

  34. Gergô Petri

   Ennyi ideig nem csináltál tartalmat, jobb híján pár mondatot se, mostmár minek😕

  35. attila mrenka

   Sapkában tiszta Vujity Tvrtko vagy

  36. vonyisz

   Visszakapjuk a régi Gergőt :) Gergő 2.0 :D

  37. Dániel Szabó

   Ismerős amikor az ember kínkeservesen rászánja magát hogy elvonuljon az aktuális életéből vissza egy akár komfort zóna szerű helyre ahol kevesebb inger éri és így mint lelkileg mint szellemileg regenerálódni tud könnyen. Hosszú idő de mindig megéri. Főleg ilyen időkben...

  38. annamária pintér

   És tényleg nem làttuk 😁🤣🤣

  39. József Bihari

   Csak szerinterm vices h valaki tervez egy csatornával amiből évek óta csak pénzt kap de nem épít?

  40. csenge varga

   miért imádnék egy eminem mozart mashupot? xd

  41. Kincső Madarász

   Atyaég Gergő, itt iszonyúan hasonlítasz apukámra 😂😂😂

  42. Dávid Tóth

   Huha 45perces, akkor most tuti egy egész év kimarad.

  43. Miyankochan

   Na ilyen egy autentikusan jó visszatérés :) örülök

  44. Sándor Jenei

   Meh...

  45. Tamás Bódig

   Ez már hiányzott! 2részletben néztem végig, de szeretem azt amit és ahogyan közölsz.

  46. Ella Novák

   Billie egyébként tourette szindrómás, ezek az arckifejezések tik-ek, nem szándékosan csinálja.

  47. Gergely Hegedus

   kár hogy ez a csatorna halott :(

   1. Bence Greso

    ?

  48. pistikepowa87

   The return of the king

  49. Hanna Dóra Péter-Szabó

   A mikrofon nem akarta,hogy kijöjjenek azok a szavak.✌

  50. Orsolya Hajdu

   Legjobb animációs film nem a ToyStorynak, de szerintem lett volna a jelöltek között olyan ami méltó(bb) lett volna. Ott van a Klaus! Nagyon kritikusan álltam neki a filmnek, mert szerintem évről évre egyre rosszabbak a karácsonyi animációs filmek, de ebben kellemesen csalódtam. A történet végig le tudott kötni, és többször is meglepett. A látvány egyszerűen gyönyörű, a régi sérelmek miatti generációkon átívelő gyűlölködés örök klasszikus, és full aktuális. A tanulság tanulságos. Én imádtam 👍

  51. Hovirag18

   Örülök a visszatérésednek! Köszi a videót! 🙂

  52. Fikusz1

   Hey Greg, néhány Bollywoodi filmet is kritizálhatnál ;)

  53. Adrienn Kakuk

   Sapka nélkül plíz!

  54. Hegyi Zsolt

   ok, újra feliratkoztam, nem baszlak le, mert én is lógok a szeren fél éve, vagy több - de hiányoztál, haver. őrült vagy, és ez kell.

  55. Bence Bélteki

   Egyetlen egy jó dolog volt abban, hogy ilyen sok ideig HollywoodNewsAgency nélkül voltunk, hogy behoztam a lemaradásom. :D

  56. Zoltàn Hajdu

   Kopasz? Lex luthor

  57. Peter Steel

   Várjunk csak, ha egy hét múlva találkozunk az = 7 hónap múlva találkozunkkal, akkor 7 hónap múlva találkozunk az vajon 7 év múlva találkozunkkal egyenlő vagy 210/7=30 vagyis 30*7 hónap az 210 hónap az oszta 12 hónappal az nagyjából 17 év...Fasza, és akkor ennek megfelelően le lesz gyártva vagy egy 30*50 perces videó vagy pedig egy 7*12/7=12, vagyis 12*50 perces videó...attól függően, hogy 17 év vagy 7 év múlva találkozunk

  58. Mátyás Varga

   Amikor ez csatorna már majdnem a feledésbe merült és szirmairól az maradt meg hogy de rég volt már videó és hagyjuk is inkább De akkor hirtelen megcsippan a telefon és egyből rányomunk hogy nézzük az új videót😆😆

  59. Norbert Végh

   Elég csecs lett. A csecs legjobb és legszebb értelmében. Hiányoztál már de iszonyatosan!

  60. Kovacs Balazs

   Szevasz Gergő!! Jó hogy jöttél! Meddig maradsz?? 😁👌😁🍾

  61. DemokratikusDiktator

   22:32 Gergő gyakorlatilag bocsánatot kér a disney SW 2 kritikájáért?!?!? ez életem legszebb napja!!!!!

  62. Iconicrunner

   Úristen...nosztalgikus érzések! ❤😘

  63. DemokratikusDiktator

   már másfél perce megy a videó, én meg csak mosolygok mint egy tejbe tök (mi a faszé rakják a tököt tejbe??-ha csak nem azé mert máshol nem tud mosolyogni), és az az egy gondolosatvan bennem: -Úristen de hiányoztál Gergő!!!!

  64. Jhon Smiths

   bocs, nem tudtam végignézni, ez ge*i unalmas lett Greg... akárcsak az előző... ha valami mást csinálsz, maradj annál, ez már nemigazán megy neked.

  65. torros25

   HAJADISMILYEN:D welcome back:)

  66. Tamás Korpádi

   Ki ez az Ördög Nóra, hogy a mostani táncos műsor zsűrizésétől az Oscar díjig mindenhez ért és oda ültetik? Mennyivel logikusabb lenne ha hozzá értő személyeket raknának ilyen pozícióra de lehet csak én nem értem.

  67. Éva Takácsné Ondi

   I adored it. That's it. Im totally overhelming:D Tehát, mert mégis csak magyar az anyanyelvem. Csak annyit szeretnék írni, hogy That was awesome. Annyira örültem, hogy végre újra láthattam egy igazán tartalmas, rendkívül intelligens és szórakoztató, a megszokott Szirmai stílussal keretezett, igazán mély tartalommal is rendelkező videót, hogy kis híján sírva fakadtam. Hogy miért az angol? Mert te is szereted ezt a nyelvet használni, és gondoltam, értékelni fogod, ha valaha megnézed a kommenteket. Én csak annyit tudok még mondani, hogy nagyon várom a további tartalmakat, ahogy mindig is. A kedvencem vagy, ami azt jelenti, hogy a rajongóddá váltam az évek hosszú sora alatt. I need an autgramm please. :) Viccet félretéve; Köszönöm:D

  68. pacuxx

   a Laika jó!

  69. yogerrry

   Ezzel a sapkával úgy nézel ki mint Vujity tvrtko, pls no....

  70. Zoltán Bezdány

   Jó a hajad !

  71. AndKinga

   Hol a szokásos beköszönés. Hiányzik, de legalább itt vagy

  72. Szobonya Csongor

   Nagyon köszi Gergő, jó, hogy újra itt!

  73. MR Rejtély

   Bármennyire is szeretem Eminem zenéjét, szerintem se illet oda. Btw Welcome Back!

  74. Viktor Varga

   Jó volt újra látni. :)

  75. Patrióta Magyar

   Mi ez a vergődés ami ezen a csatornán folyik?

  76. Attila Ács

   Hollywood. Legközelebb mi lesz ?Tarantino csinál egy filmet Merilyn Mansonròl hogy ö Teréz anya reankarnáciòja. ..:)

  77. ItsJustARide

   Köszönöm a Rocketman ajánlót. Hatalmas élmény volt :P

  78. Zsófia Horváth

   Turbék, turbék! Amikor megláttam az értesítést, azután, hogy egy hétig nem néztem fel a csatornára, annyi volt a reakcióm, hogy: Mi A Tosz? Egy kicsit meglepődtem, na. Nagyon jó, hogy visszatértél!!!

  79. Anett Papp

   Kár, hogy csak egy irányba működik a gyógyítás és nevettetés. Az összes figyelmemet lefoglalja, hogy próbálom minden szavad megérteni, de rohadtul nem megy, szóval rendszeresen visszatekerem (na meg a poénokért is, tipikus többszörröhögős típus vagyok). Köszikösziköszi 🥰 Kívánok neked minden jót 😊

  80. dRUNK&hIGHmAN

   Vujity Tvrtko 2.0.... Hagyd a sapkát Geri, lehet kopaszodni méltósággal is :D

  81. Katalin Tóth

   Elösször aszthitem te vagy jony sins

  82. Error Hero

   "... Úgy dobják a rizst mint Shaq a büntetőt" eszméletlen jó xd

  83. Nemeth Akos

   Jé... Él... Csakmà'... Leszarunk 🙃😉

  84. Gergely Kőrösi

   Jajj már azt hittem nem jösz vissza. Imádom a videóidat és boldog vagyok hogy megint van új videó.

  85. Lilla Káposztás

   Jajjdejóóó!!!!!!!!!! Majd kirobbanok az örömtől 😀🥳🤗🤗🤗🤗

  86. legalize It

   jobb később mint soha

  87. Czimbula Alexander

   Úgy nézel ki mint Idubbbz a hair cake videóban

  88. Akos Domahidi

   "kellő kitekintő komikummal"

  89. RonMorton6700

   Komoly munka volt ez a videó! Köszönöm.

  90. norrito

   Jó újra hallani :) 2020 egyik legkellemesebb meglepetése #sapkaoff

  91. Kristóf H.

   Uhh... ez egy b*szottjó videó lett.... Egyszerűen nem jutok szóhoz Ennyire hosszú videót ilyen kaliberben megcsinálni... Gratula Gergő!🥰

  92. László Farkas

   Véleményem az epizódról modern köntösben: -én: Áh Szírmai nem olyan már mint rég, elveszett az a szikra, és ezt talán ő is érzi. -Gergő: -Fogd meg a söröm. *Elkészít és megoszt egy velős aranykecske videót*. -Én: *üveges szemekkel boldogan nézve a videót, érezve a régmúlt dinamikáját, egyben az újdonság erejével*: -Na b@zdmeg van itt még lendület, ez kurv@ jó volt.

   1. László Farkas

    @Josh Dancato Lehet hogy téged még nem értesítettek, de álnévvel, csak beokoskodni valamit, csak a formavilágot fikázni és nem a tartalommal szemben érszrevételt, kritikát megfogalmazni, nos igen, több mint kínos.

   2. Josh Dancato

    Lehet téged még nem értesítettek, de ez a "fogdmegasörömözés" már olyan, mint Gergő, meg a régi népmesék... hol volt, hol nem volt... ja, és igen, kínos.

  93. Knightbale

   Nem ertek egyet ami az animacios filmeket illeti. A Klaus fantasztikus munka volt imho.

  94. Attila Bagota

   a sok kínai befektető miatt nyert a parazita...így vagy úgy...mert már más nem támogatja az Oscart...se... :-)

  95. joulettta

   Paraziták nem rossz, de volt jobb hasonló- a neve: Bin Jip! (csaknemismerikolyansokan)

  96. Attila Bagota

   Bili Ájlis utána vágott olyan arcot, miután meglátta magát a nagy kivetítőben...szóval tetszett neki, csak neki nem szabadott tetszenie ennek, mert ő most a menő szuecájd csaj, pedig csak egy kisjány, aki anyai és apai szeretetre és ölelésre vágyik...meg ájfónra! :-)))

  97. Rise the drake

   Hol a hajad

  98. Dániel Morvai

   Jó, hogy itt vagy megint :) kellett a videó, épp költöztünk, nem volt net, kellet vmi amit mobilról lehet nézni, aztán láttam egészestés filmet dobtál fel 😂 köszönöm remélem jól telt a pihenés, rádfért, nem is baj, ha kimarad egy kicsi, csak szólj róla néha hogy vagy! Mindent bele 😊

  99. Kató P

   Üdv itthon🧡

  100. Dávid Sarkadi

   Jó volt, talizunk 1 év múlva