A LEGHITELESEBB ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLETEK

Paul Street

699 E megtekintés215

  HoltPont 5
  /E-mail: friderika2206@gmail.com
  /Instagram: paulsonati
  /Outro: Vairamaina

  Közzététel: Évvel

  Megjegyzés

  1. Karesz Pege

   Jo lenne meg minden csak rengeteg a reklám a videóba 2 percenként dobál be reklámokat

  2. Richárd Kiss

   Szerintem a hölgy csak simán lenyelt egy legyet aztán kiköhögte..

  3. Milan YT

   #XXXTENTACION HALHATATLAN!!

  4. Milan YT

   #BangtangBoys #

  5. Milan YT

   BTS😊

  6. Milan YT

   #KillJames ??? Mia Sz***?

  7. Milan YT

   #SamAndCat én nem irom fel a Lábamra...😣😣

  8. Straub Eszter

   Az egyik super m- es (asszem)srác öngyilkos lett mert ő csak boldog akart lenni de gazdag lett és mindneki szerette és öngyilkos lett a házában 😞

  9. J- Legend

   11:30 a figyelemelterelése módszerekre reagálnék... ajánlom figyelmetekbe a Jobb, ha hallgatsz c. filmet!! Higgyétek el megéri megnézni, megtörtént eseményeken alapszik.

  10. tekla boros

   A k pop nál néhány cégnél elösakorják rájuk hogy placikai mütéten esen ekát de ha jól tudom a blackpink en a 4 tagon nem volt plasztikai mütét. (Bocsi ha valamit rosszul fogalmaztam vagy irtam)

  11. Tímea Deszkovics

   Szuperek a kutatásaid, csak így tovább

  12. Jozsik Kimiti

   Mikor lesz külön k-pop video???

  13. Zimmer Zum

   Érdekes, hogy mindenki, aki ''meg rendezte a halálát''', Argentinába szökött.

  14. kpop hunsub

   diiiik Seokjin be figyel 🤣❤️

  15. Sanyi Jutuber

   Lehet, hogy a link miatt törlődött, akkor azt most nem írom, de volt a 90-es évek végén egy site, ahol durva esetekről készült fotók voltak. Ott volt 2pac holttestéről készült fotó is.

  16. Fannyʕ•ᴥ•ʔ {stanatić}

   SEOKJIN 😍💕

  17. Stickman

   Milyen hátborzongató a zene a videó alatt.

  18. Erik Rácz

   A Hilery Clintonos köhögésben,mi kimondottan furcsa?Mert ott nem látom.

   1. Sanyi Jutuber

    A lassításban nézd meg, vmi beleesik a pohárba a néni szájából. Lehet, hogy csak rágó, mert attól köhögött.

  19. Robi gamer

   ma 666 ezer megtekintés

  20. Istvan Bartha

   Es ne hogy hagy egyut legyen a nagy biggi vel mert biggi hallala utan ra 3honapra Tupac Shakur is lelötek mijen fura igaz akor nem jolmondom hogy hat nem is halt meg Tupac Shakur !!!!!

  21. Istvan Bartha

   Na hello hat èn is nagy rajongoja vagyok Tupac Shakur de èn is asztmondom hogy hat nem halt meg de talan azert mondon mert nagy rajongoja vagyok na de a lènyeg az hogyat az èn vèlemenyeim szerint nem halt meg !!!!!!

  22. Pál dr. Gyarmati

   IGEN, A TV2 ÉS SATELLITJEI -ANDY VAJNA " ÉRKEZÉSE" ÓTA NYILTAN BEVALLJA EZT KÉPBEVÁGÓS REKLAMOZÁST. 2020-BAN IS!

  23. dori szekely

   a kpop-os resz mar serto:(

  24. Tibor Reszegi

   Tudod mi az ijesztő? . Hogy jelenleg érvénytelen a 2012-ben létrehozott Alaptörvény, és jelenleg egy fantomállam kormányozza a magyar emberek államát, a Magyar Köztársaságot. Ezt a tényt a teljes parlamenti kar tudja, és nem tesz semmit. Noha egykor még kampányoltak is vele, most mindenki hallgat, mint a sír. Mert ez a dolguk. . MEGCÁFOLNI senki sem tudta már 8 éve. . Itt az alkotmányjogászi levezetése az Alaptörvény érvénytelenségének, mindenkinek érthetően leírva. facebook.com/notes/tibor-geri/az-alapt%C3%B6rv%C3%A9ny-k%C3%B6zjogi-%C3%A9rv%C3%A9nytelens%C3%A9g%C3%A9nek-bizony%C3%ADt%C3%A1sa/942530109159507/ . Itt pedig a felvétel, ami bizonyítja, hogy a politikusok EZT TUDJÁK, hogy érvénytelen. www.bitchute.com/video/3g5MCuAivI0n/ . Itt van egy precedens, hogy mi van akkor, ha valaki a bíróságon ezt a TÉNYT felhozza, és vizsgálatot akar kezdeményezni az ügyben: hugets.info/show/u5SJe8fcnXqMx6Q/vide.html&ab_channel=HitelesHarsona . Na erre varrjatok gombot. . Most ott tart a dolog, hogy megcáfolni senki nem tudja, de minden törvény, és intézkedés illegálisan történik ma a magyar emberekkel szemben. Minden, még a koronavírus miatti intézkedések is. Aki erről beszél, az "konteós" lesz, holott itt a teljes bizonyítás, alkotmányjogászok által levezetve. A kormány természetesen hallgat, úgy mint mindenki a parlamentben, mert mindenki tudja. Mindenki. . Erre már csak hab a tortára, hogy már 8 éve be lett mutatva a parlamentben az az Európai Uniós jogszabálytervezet, melynek értelmében MEGSZŰNIK Magyarország... és beolvad az Európai Unó EGYETLEN EGY SZUPERÁLLAMBA. Megszűnik a magyar kormány, és minden európai ország. Nem vicc: hugets.info/show/unOgi9_QrX5owXI/vide.html&ab_channel=JobbikMagyarorsz%C3%A1g%C3%A9rtMozgalom . EZ a nagy magyar valóság.

   1. Sanyi Jutuber

    Fú, te a legjobb helyen jársz 😂

  25. Jakab Lehel-Sámuel

   Nickeldonban régen ezt néztem és egyszer azt láttam hogy le vágta a kezét és többet nem láttam azt a sorozatott

  26. Mess Hun

   Dél-Koreában lesz a legtöbb 16 év alatti gyerek öngyilkos. Magyarország a második.

  27. Mess Hun

   A Disney rajzfilmek szexuális rejtett üzenetiről is lehetne beszélni. Természetes, hogy a gyerekek és fiatalok a legfőbb célpont, hiszen ők aztán tényleg teljesen védtelenek az ilyen agymosással szemben. A facebook is ezért létezik, legfőbb feladata az ifjúság agymosása.

  28. Mess Hun

   A Wikipédia a legótvarabb hazudozó, hoax és konteo gyártó, ami csak létezik a neten.

  29. Mess Hun

   Manapság két agyament történet terjedt el, az egyik nemzetközi, ez a gyíkember történet, a másik magyar mégpedig több millió éves szíriuszi magyarok története. Mindkettőt a hivatalos szervek találták ki és segítették a terjedését. A szíriuszi magyar elmélet egyértelműen az MTA kitalálmánya. Hogy miért? Nos ha valaki nem hajlandó beszopni a hivatalos tudomány és politika destruktív hazugságait, hanem elkezd valódi adatokat gyűjteni, valamint az így felismert TÉNYEKET és IGAZSÁGOKAT netán még ki is meri mondani, nyilvánosságra hozni, azt azonnal kikiáltják összeeskövés elmélet hívőnek. Első körben elmebetegnek, majd gyíkember hívőnek nevezik - a hivatalos politika pontosan ezért adott teret ennek az irdatlan baromságnak, mert így normális embereket is, akik kellemetlen tényeket tárnak fel, össze lehet mosni velük. A következő körben, ha nem volt elég a gyíkemberezés, akkor kijátszák az antiszemita kártyát, ha pedig az illető ismert lesz és elterjed a híre, akkor mindig "hirtelen" felbukkan olyan adat, hogy az illető különben is megerőszakolt egy nőt vagy egy gyereket stb. Általában ez menete. Magyar esetben amikor elkezded a kellemetlen tényeket sorolni a történelmünkkel kapcsolatban, amik leleplezik milyen ótvar hazugságokat tanítanak az iskolai történelem könyvekben, hasonló a metódus. Először sziruszi magyarnak titulálnak gúnyosan, majd nácit csinálnak belőled, aztán jön az anti-, azaz tóniszemita, majd végül rád uszítják a maffia rendőrséget. Mondjuk az utóbbit elég ritkán alkalmazzák, mert az antiszemitázás-nácizás már alapból elidegenít egy csomó embert....

  30. Dávid Erdődi

   Mai, 29 éves fejjel belegondolva, a jelenlegi és az egykori Nickelodeonos mesék úgy általában elég furcsák. Mondjuk szeretem a Tündéri keresztszülőket meg A Madagaszkár pingvinjeit, de a többi elég bizarr.

  31. Szigeti Livia

   Most hallottam eletemben eloszor 2 pac rol meg is halgattam a legtobbet jatszott szamat ugy kezdodik fuck bitch :-))) Hat ez valami nagyon szanalmas A hangja is egy nulla egyaltalan semmi jo vagy erdekes nincs benne pont olyan mint barmely fekete ferfie. A kep ami rola keszult 20 evvel kesobb azon latszik hogy annak a ferfinak gorbe az orra mig 2 pac nak nem gorbe azonkivul sokkal idosebbnek kene lennie mar 20 ev elteltevel a meccsen ulo ferfi is pont ugy nezett ki mint 2pac szoval eleg sok fekete ferfi hasonlit ra

  32. Regi’s Channel

   17.35 véleményeteitekre

  33. ꧁HannahGachaUwU꧂

   HUgets:Paul Street új videót töltött fel Én:megláttom az indexképet* Én:SEOKJIIINNN

  34. Pal Julia

   2pac! A kedvenc zenei előadóm! Sírtam anno. Ha él akkor, örülök! Nem baj ha így vonult vissza! Frankón így szeretném 😊

  35. Pal Julia

   Annyira szeretlek! Jó fej vagy! Egyáltalán nem eldugult és igaz! Csak így tovább!

  36. Rira Krivilla

   A reklámos dolog már tilos egy jó ideje.

  37. Bence Tas

   2Pac-ot adnam ha elne

  38. darisu Wrld999

   Tupac-ot orlando ölte meg

  39. istván zoltán pálosi

   2pac él... Nagyon jók a videóid. Grat a klipphez, zenélljél is én is zenélek ez tart életben.. Igaz kicsit lusta vagyok, dolgozni kell🥴 a zenélés, konkrétan megmentette az életemet. Grat és várom a videoidat. Ha kell segítség vágásban nnna arra is jó lehetek neked😁Final cut pro x et tanulgatom😐és az abletont...

  40. Erik Szmolicza

   1. nél nem értem hogy miért nem vizsgálták ki a lövedék mi vagy kinek a fegyvere

  41. Emese Zs

   Véleményeteitek 💚😂😂

  42. Anne

   Kpopperként ha most elkezdenék beszélni a túlhajtástól napestig itt ülnék, de szívesen látnék egy videót a témáról

  43. Emőke Darócziné Molnár

   Nézd meg az utolsó képen a két ember orrát. Tupac orra kisebb a masiké sokkal egyenesebb és hosszabb. Plasztikazni meghosszabbítani nem lehet.

  44. tamás kocsis

   Király vagy!

  45. Crank Szarvas

   10:42 én rákerestem googlen... Azóta megbántam:D

  46. I. Sz.

   Hillarynal mit kell nezni? En nem ertem 🙈🤓

  47. Róbert Szekeres

   Szeretem az összesküvés elméleteket de ez gyenge! Nagyon gyenge. Az összeesküvések hátterében több bizonyíték van mint ebben a videóban! Ezek szimpla feltételezések!

  48. GAMER gg

   F

  49. Mr. Slithers

   Én a háttérzenétől paráztam jobban.

  50. Balázs

   Tupac képen az orra azért más egy kicsit.

  51. Sunset Angel

   Igazából ötletem sincs mi az a K-POP de mivel szeretem az electrot majd talán ránézek. Szerintem arra a mondatra hogy nem lehet barátnőjük,a fanok írják ki Wattpadra az X readerek gőzerővel 😂😂

  52. Lori Biro

   És az illuminati?

  53. TheDGZ games

   A teljes 2pac-os story: Nos az egész Vegasi verekedésnek nem volt köze az Eastcoast vs Westcoast háborúhoz mindössze az történt hogy 3 héttel azelőtt Orlando Anderson avagy máshogy hivták baby lane ellopott egy láncot egy embertől aki a Death Row recordsnak dolgozott. Vagyis munkatársa volt Tupac-nak és a vezetőnek Suge Knight-nak. Ezaz ember is velűk volt Vegasban és felismerte Andersont és emiatt lett a balhé. Miután összeverték Anderson elment a nagybátjához Keith Davis-hez másnéven Kefee D-hez hogy segitsen neki visszavágni 2pac-nál. Azt megkell jegyezni hogy Anderson tényleg tagja volt a Comptoni cripseknek de ő nekik nem volt ehhez közük ez csak Anderson balhéja volt. (illetve nem voltak riválisok Tupac-ékkal mert ők nem bandaként hanem lemezkiadoként müködtek, és Suge-nak dolgoztak egyaránt cripsek és bloodok szóval ez az infó téves.) Ezután Keffee D megprobálta leszervezni ezt de nem sikerült neki mert se Suge se 2pac nem volt velük hajlandó találkozni ezért elkezdték őket keresni és hát nem nagy spoiler megtalálták őket és Orlando csinálta ki 2pac-ot. És hogy mi a bizonyiték? Nos igaz Orlando 98-ban egy drogbalhé miatt meghalt de Davis 2009 körül beismerő vallómást tett. Plusz meg lehet keresni a neten mindenki aki kapcsolatban állt 2pac-kal vagy Andersonnal vagy csak Comptonban volt és jártas volt a történésekben mind azt mondták hogy ő ölte meg Tupac-ot.

  54. varzsha2

   14:45 TUDTAM!!! ELVIS ÉÉÉL!

  55. Opdragon 25

   Amikor elmondasz egy ilyet, nevetek rajta, aztàn 5 percig rettegek mert hirtelen elhiszem ès utàna idiòtànak nevezem magam, hogy hihettem ebben, ès ùgy röhögök, hogy a szüleim nem tudjàk, mi bajom van. Remek...😂😂😂

  56. Alexxa Szandi

   Az üreges Föld elméletről nem szeretnél egy videót csinálni? Szerintem nagyon érdekes téma. Én szivesen megnézném

  57. Attila Bacsa

   Heee kecske kecskkee

  58. Milan YT

   Illumináti!!!

  59. Elektro

   Nem volt fura hogy csak a fele arcod volt fényben?

  60. Róbert Gyenes

   Elmo szerintem azt mondja Are you okay? Biztos rossz a hallásom

  61. Jázmin Csatári

   A Kpopos meglátásoddal egyet kell értenem. Ebből írom a szakdolgozatomat is. A depresszióról és a média mocskairól, ami ebben a szakmában megy

  62. András Lakatos

   Ez most nagyon rosz lett

  63. Máté Tordas

   Tupekről annyit, hogy + 30 évvel öregebbi embert kéne keresni "hasonmásnak"...

  64. pp channel

   Ojan 6:20 fele nem tudtad volna még jobban felhangosítani a zenét mert még épp hogy hallottam a hangod

  65. Lóránt Tóth-Horváth

   De meg néztem tupacnak van 2011 száma a legújabb

  66. Kakucs Tibi

   Vélemenyiteitekre 17:35

  67. 볼케니_리리

   Hát igen én mint nagy k-pop fan kijelenthetem hogy NAGYON-NAGYON gáz hogy a lemezkiadók vezérigazgatói úgy bánnak az idolokkal (k-pop énekesekkel) mint a kutyával ! 😥😥😥😥

  68. Bence Lovász

   4:14 nél bal oldalnál lebeg valami paul az mi lehet állítsátok meg

  69. Hédi Pap

   5:06 az ágyban , az éjszaka közepén nézem a videót, majdnem szívrohamot kaptam:)

  70. Gergely B

   ng.hu/blog/2017/01/03/salamanca-az-arany-varos/ Pedig tök jó lehetne :D

  71. Molli Ürmös

   azon gondolkodtam, hogy talán ez a videó is valami elterelés.. de miről tereli el a figyelmünket? XDDD

  72. Krisz Kaloczy

   17:36

  73. DotCom

   17.37 micsoda?

  74. Csaba Lurvig

   Varj mi volt ez a kilery dolog? En nem lattam semmit

  75. Dávid Juhász

   Hali :D A lábfétieses szitu az egyszerű amúgy. A producer lábfétieses volt és elvileg volt is ebből ügy amit szépen el simítottak mert elvielg a fő szerpelő lánnyal sze*uális viszonyba volt ( ügye itt a lényeg az volt hogy sze*ért cserébe lehet a fő szereplő ha igaz ) és még kiskorú volt a csaj amikor ez történt... de hát a pénz ügye :D

  76. Viktória Muntyán

   A South Park 1-1 reszeit is belassitottak, ott is voltak eleg felkavaro kepkockak, amelyeket nem is értek mi célt szolgálnak, miért jó egyes embereknek megrazo titkos uzeneteteket kuldeni millio embernek

  77. Róza Trungel-Nagy

   Szerintem ha Tupac él akkor azért titkolja hogy ne induljon ellene ujjabb merénylet!!! De ki tudja.

  78. Pálmai Attila

   Okos srác vagy. Nem mindenben értek veled egyet, de jól csinálod. Egy év alatt 600+ ezer megtekintés, és 18+ ezer lájk, csak ezt a videót - magas minőség.

  79. Sándor Dékány

   Veled komoly gondok vannak. Javaslom az orvosi kezelést.

  80. Derdák Tibor

   A lábfétissel nekem nincs bajom. Sőt! Ez egy fétis. Nekem 8 éves korom óta van. És nem néztem a Vét....

  81. LeCHram Solution

   jok a videok de gusztustalan sok reklam van....penz.penz.penz

  82. Akcíó Hírek YT

   Az utolsó szerintem csak egy dublőr

  83. Lix Francesca Ildikó

   Jó értés tapasztalni egy fiatal értelmes, intelligens srácot!! Példa lehetnél.😚

  84. Csaba Mázás

   Tesó, én nagyon bírom a videójid, marha király az összes, csak így tovább!❤️

  85. ibolya kontor

   koszonjuk--remek!! Erdekes!

  86. BTS Army

   BTS 💜🥺

  87. Laci Szabó

   0:01 pont olyan skin-em van mester mester mc-n xD

  88. Ferenc Benedek

   2:00 ebben a videóban mi van ami érdekes?

  89. LNX Prod

   A koronavirus is pont ugyan ilyen figyelemelterelés volt mig mindenkit próbáltak hazugsággal otthon tartani ki tudja mi történt a háttérben és érdekes módon egyik napról a másikra szinte minden eltűnt nincs több beteg a hiradóban semmi féle koronavirus faszság azóta nem szól elég fura vagy csak nekem????

  90. ALT F4 ENTER

   Nem hinném hogy 2pac még él azon a képen elég feltűnő hogy az orra rohadtul nem úgy néz ki mint az eredeti tupacnak

  91. Kovács Kristóf

   Kupak

  92. Tibor Jakab

   Szia szerintem már ezt a kommentet már nem olvasod de bízom benne. Szerintem Xxxtentecion is él csak már rég meg akarták ölni és az ő védelmében meg lett változtatva a neve és minden amit az halála előtt lehetett róla tudni (ez csak az én gondolatom és lehet hogy senki nem ért velem egyet)

  93. Drawn Wolf

   " A tudatlanság a legveszélyesebb dolog a világban. " .

  94. Minaarts

   Szia Paul! Először is ez az én véleményem és nem fikázni akarlak (hisz imádom a videóid^^) csak elmondom én mit gondolok. Szóval a kpop-rol elhangzott mondataid SZERINTEM nem igazak(legalábbis egy néhány)....Én már 8-9 hónapja vagyok kpop fan és ezalatt én is sok mindent megtanultam. Nincs olyan szabály hogy bármilyen plasztikai műtétet elvégezhetnek az idolokon mivel ha a cégnek (amelyiknél meghalgatáson vagy) nem tetszesz akkor nem vesznek fel. Koreában a katonaság valóban kötelező de ha 18 évesen nem mész akkor 28 évesen már kötelező de ha nem mész hát akkor bajok lesznek. Barátjuk/barátnőjük viszont lehet és bármikor kiléphetnek a bandábol vagy abbahadhadják a trainer-kedést. Ezek az infók az napjainkban érvényesek szóval lehet hogy azért más amit én tudok és amit a jjc (vagy hogy írják) tagja mondott. Mindenesetre köszi ha elolvastad és legyen szép napod/estéd/reggeled! :) U.i.: lehet hogy valamelyik entrateimentnél érvényesek a szabályok de nem biztos

  95. Antonella Beck

   A K-popos tényhez igazából annyit szeretnék fűzni, hogy vannak különböző entertainmentek (bocsánat, nem jut eszembe magyarul), és nem tudom, hogy a banda akit említettél melyik cégnél van, de sokan a YG-t tartják legszigorúbbnak (nem lehet barátod/barátnőd, de valójában ezt már szegték meg, és egy jó nagy leszidáson kívül nem történt semmi különös, tehát nem értem, de még ezen átnézve rengeteg szabály érvényes az ott lévő Idolokra), de például a BigHit (BTS, TXT) engedi a srácoknak a párkapcsolatot, csak ők a munkára szeretnének koncentrálni (Legalábbis ezt állítják)... (Ezt nagyon nem sikerült megfogalmaznom, de remélem értitek, hogy mire gondolok)

  96. B. DOBAЧ

   Olyan volt, hogy egy film közben bevillantottak egy Cocacola dobozt csak hogy megkívánd

   1. Pálmai Attila

    Colombo felügyelő.

  97. pupg monster sw

   Tupak ell

  98. balla_ gergo

   Szerintem ez a 2pac nagyon para volt.És nekem az a véleményem hogy lehet hogy életben van?

  99. ivan tatar

   ERdekes ez az azahriah angyalnev.........., gondolom, az..A wikiben nincs benne.............persze, sok minden mas sem, vagy kitoroltek.....Igy tovabb, fiatalember.by cabalist

  100. Adria Fodor

   A 2pac-os képeken tök más az orruk.