"Egyre kevésbé félünk, mert ennél félelmetesebb nem tud bekövetkezni"

444.hu

52 E megtekintés31

  Hogyan élik meg az SZFE körüli csatározást az egyetemet blokád alatt tartó diákok?
  Az egyetem elfoglalásának estéjén Vilmos Noémi végzős színházi rendező szakos hallgató mondott beszédet. Akkor még azt gondolta, az SZFE ügye is elfelejtődik majd, és megy tovább az élet.
  Az október 23-i tüntetés napján követtük végig Noémit és hallgatótársait, akik meséltek az egyetemfoglalásról, a mélypontokról és arról, hogy hogyan tovább.
  www.444.hu/
  444.hu/
  negynegynegy
  ask.fm/negynegynegy

  szerk@444.hu

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Sunday Godzy

   Bocsánat de nem nagyon értem hogy mi a problémájuk, valaki megmagyarázná?

  2. Bence Bodacz

   Szívszorító szavak voltak, mikor felolvasta a beszédjét... ilyenkor kicsit bánom, hogy én már 7 éve - szinte - feladva, kijöttem Londonban. Mindenestre HAJRÁ, ha lélekben is, de veletek vagyok!

  3. Muller Zsolt

   Ez gyönyörű.

  4. István Veres

   Felne adjátok

  5. Hun Gary

   Sohasem gondoltam volna, hogy akikre a legbüszkébb leszek, egyetemisták lesznek. A büszkeség pedig tenni akarással és reménnyel vegyül, e három összetevő pedig a változtatás alapja. Köszönöm nektem az élményeket, a büszkeséget, és azt, hogy egy egész generációnak, és az egész országnak visszaadtátok a reményt! Mellesleg gratulálok a 444-nek is, remek interjúalanyt találtatok!

  6. Móricz Krisztián

   Ne adjátok fel ! Veletek vagyunk !

  7. Ferenc Lukács

   Ne feljetek ,veletek vagyunk!

  8. napajtó

   Kitartást nektek, veletek vagyok!

  9. ProlyHistor

   MINDENT BELE!!!!!

  10. Király Eszter

   Talán most érzem hogy van egy hely ahova tartozom. Pedig nem vagyok színműs.

  11. Alex

   Sok év után Ti vagytok az elsők, akik kellő intelligenciával és erővel, valamint összetartással teszitek azt, amit olyan sok éve már meg kellett volna lépnünk. Köszönjük, hogy helyettünk is kiálltok az igazatokért! Hajrá Lányok és Fiúk, kitartás!

  12. Mind meghalunk

   Nagyon szép anyag lett, köszönöm.

  13. Peter Molnar

   Csoriekat szten ugy le fogjak verni mint vak a poharat. De remelem, hogy nem lesz igazam

  14. kriszcsanyi

   Már vártam ezt az anyagot, mivel sajnos nem lehettem ott bizonyos okok miatt, úgyhogy le a kalappal előttetek. Ismét korrekt lett

  15. The Monarchist

   Ez de cuki :3

  16. Over Clock

   Veletek vagyunk!!!

  17. Gasztro Molnár

   Ne adjátok fel!!!!! Pedig mindenféle piszkos eszközt be fognak vetni ebben biztosak lehettek!!! Hajrá fiatalok TI vagytok a jövő!!! További sok sikert kívánok!!!!! FREE FSZE!!!

   1. Balázs Kontra

    *SZFE

  18. pumukliboti

   Very lájk

  19. 25 10

   Igen,forradalmat csinálni valóban lehet. Csak éppen ti nem vagytok erre képesek. (egy NEM kormánypárti)

  20. Ferenc Nagy

   Van valami bájos abban, amikor jogszerűtlenül erővel elfoglalsz egy épületet mielőtt megtapasztalnád, hogy van-e egyáltalán valami alapja annak, amit vizionáltok. Ez már az orwelli gondolatbűn, amit Vidnyánszkyék elkövettek. Azt mondja, hogy ennél szörnyűbb dolgot nem lehet elképzelni, ami ebben az országban történhet. Könyörgöm, nyissál már ki egy történelem könyvet. De legyen igazad, és ennél soha rosszabbat.

  21. green screen

   Honnan volt pénzük színpadra?

  22. Princzes Barnabás

   Sajnos szerintem ennél jóval rosszabb is bekövetkezhet, viszont ha cselekedni kell akkor szokás szerint a pesti fiatalságon van az ország szeme. Itt viszont tisztán látszik, hogy égető szükség van a változásra. Jómagam és sokan mások otthonról szurkolunk. Csak így tovább.

  23. Frost

   Hajrá skacok!!! 😀😉☺

  24. Azeroth Rendje

   A Művészetnek valóban szabadnak kell lennie,hiszen évszázadokkal ezelőtt is mikor voltak szabályozások amik a művészetet érintették,minthogy bizonyos vezetőket tilos volt gúnyosan,sértő módon ábrázolni vagy véleményt formálni róluk,de voltak művészek akik műveikben többek között írásaikban ezt mégis megmutatták,miközben tisztában voltak a következményekkel. És hogyan ismerjük őket ma? Úgy,mint akik megmerték kérdőjelezni a rendszert és jobb módszereket ajánlani amivel mind a saját és mindenki más életét jobbá tegyék. És Sikerült! Talán ha a hallgatóknak is majd az SZFE-nél sikerül elérni valami hasonlót akkor az nem csak nekik,de az egyetem jövőbeli hallgatóinak és oktatóinak az életére is jó hatással lesz bizonyára. Sok sikert,és hajrá!

  25. Asztalos gábor

   Nem ezzen az oldalon félnek,hanem a másikon.

  26. Zoltan Bíró

   Ja, ez jó ötlet volt, hogy lekövettetek egy főszereplőt

  27. LT, Jr. V

   Nem vagytok egyedül! Hajrá!

  28. MAD 810

   Nem azért, de így nem nagy kunszt egyetemet "foglalni", hogy semmilyen ellenállásba nem ütköztök. Tudjátok egyáltalán mi volt Hong-Kongban? Na úgy is lehet ám a rendszer ellen tüntetni. Ott egyetemfoglalás volt. A menzán aludtak gyártották a barkácsolt kis pajzsokat, és a molotov koktélokat. Rendőrökre lőttek íjjal ami van. Ez hogy pár snowflake beköltözik pár tanterembe úgy hogy még csak rá se szólt senki hogy ne xdd kérlek. Hozzátok még vízágyú sem kellene. Elég lenne egy tucat rohamrendőr rátok üvöltsön. Egy pofont után pedig el is oszlana a tömeg. Nem tudom mit szarakodnak ezekkel ennyit...

   1. Kukasauto

    Alig várod hogy hivatalosan is diktatúra legyen magyarország, és az utolsó ilyen ellenállásokat tömegbelövéssel és bebörtönzésekkel le lehessen kapcsolni mi?

  29. Raven 4 perc múlva éjfél

   Nagyon büszkén nézem! Végre! Valakik tesznek a hazáért!

  30. Gyros Légió

   Nem gondoltam, hogy fogok még reményt érezni ebben az országban.

  31. GS

   Mitöl féltek🙈?!

  32. OK boomer

   Éljen a forradalom, reszkess Döbrögi!

  33. Arslan ANJILASE

   🤍✌

  34. BReal985

   Le a kalappal, tényleg. Ez a csajszi zseni.