ÜZENET 2046-BÓL︱4 BIZONYÍTÉK AZ IDŐUTAZÁSRA︱Holtpont [#3]

Paul Street

863 E megtekintés240

  instagram: paulsonati
  Forrás:
  HVG.hu
  Inddex.hu
  Lutch Green
  Strange Mysteries
  Wikipédia.hu

  Közzététel: 4 hónapja

  Megjegyzés

  1. Piroshki plays

   Uhm, nem igazán hiszem. Az időnek egyenes folyása van, amit események követik, de már visszahaladni nem lehet

  2. Erika Litván

   Az igazság az, hogy a katedrális igen rossz állapotba került, díszes kapujának helyreállító munkálatai során került a kis asztronauta a díszítőelemek közé, a kilencvenes években.A renoválók, tartva a középkorból eredő szokást, saját részletet hagytak maguk után az épületen: a modern kor jelképeként ezt az űrhajós díszítőelemet. A faragott figura készítője Miguel Romero kőfaragó mester, aki talán sejtette is, hogy sok-sok turista számára okoz majd fejtörést az oda nem illő figura.

  3. Microsoft confirmed Dulalevi Original

   7:12 Én tudok németül meg angolul is, talán svédul Is?🤔

  4. Lacoar1

   :D

  5. Dani Ale

   3:24

  6. György Zsigmond

   Ez azt jelenti hogy a jövőben is lesznek ilyen szar kamerák hogy szart se látni belőle🤔

  7. Tamás Németh

   Úgy gondolom a világ legrelyetmesebb rejtélyei a piramisok... Mert olyan mértani pontossággal illesztették a több tonnás köveket amikre jelenleg sem vagyunk képesek de szerény véleményem szerint nem idegenek meg ufók voltak akik ezeket elkészítették hanem mi emberek, a jelenlegi technikánk nem képes sem időutazásra sem egyéb olyan építészeti teljesítményre amikre a piramisok körül fellelhetünk de nem lesz ez mindig így. A technika a mesterséges intelligenciának nevezett gépi tanulással fog hatalmasat ugrani de nem a mi életünkben. Határozottan így gondolom. Sőt annak is csekély esélyét látom hogy más bolygókon amiket most még fel sem fedeztunk hasonló szén alapú élet alakuljon ki, nagyon sok dolognak kell pont úgy történnie mint a földön. Sokkal relevánsabb hogy más bolygókon másmilyen típusú élet fejlődött és az élet azokon a bolygókon teljesen más irányt vett... Lehet hogy gomba szerű szimbiózisban élnek azok a lények vagy légnemű esetleg plazma állapotúak. Akármi is lehet de ne ringassuk magunkat olyan eszmékbe hogy az idegenek ember szerű lények... Akármik is lehetnek és az hogy ember szerű lényeket találjunk kevés esélyt látok.

  8. andrej szambi

   A NASA nak vagy az oroszoknak nem jutott a fülébe annak ideében mikor az ür utazás harca zajlott ez a katedrális faragvány kicsit furcsa ez nekem arra senkisem gondolt hogy esetleg oda hamisitottak faragásokat ezt csak akkor tudnák ha nagyon meg vizsgálnák a faragványt de mondani bármit lehet illetve hinni is minden esetre jó a videó .

  9. 68Izumo

   Az űrhajóst egy vicces kőfaragó faragta oda amikor felújították a katedrálist, a 20. században.

  10. Lord Garmadon

   " Oda spawnolt "

  11. Markó Gábor

   Az asztronautás az kamu. Egy .odern restaurátor csempészte bele hogy belevigyen egy kis izgalmat meg modern dolgot. Ennyi. Lehet utánanézni.

  12. vocsok tel

   azt ugy kell kiejteni hogy : "hókon" !!! az å betüt igy kell ejteni!

  13. László Varga

   Azért sikerült beolvasni amit a Google-n találtál...grat

  14. Kléber Gergely

   Elmondom, hogy szerintem miért nem lehetséges( vagy ha lehetséges miért fölösleges) Ugye mindenki látta a vissza jövőbét, na abban volt benne, hogy ha valamit megváltoztatsz a multban az hatással van a jövőre és akkor eltünsz a semmibe és egy új jövő keletkezik. Na de, akkor már az is egy változtatás a multba, hogy megjelensz az időgéppel, vagyis már abban a pillanatban eltűnsz, de a dolgok újra mennek tovább és újra feltalálják az időgépet és újra visszautazól és újra eltűnsz ezzel időhurkot csinálva...

  15. Kálmánka Herczegszántói

   A jó édesanyád dühös csipája, az báttya! Jó sok információ hiányban szenvedsz azé'. Húzd a f@sszzodra ezt a nulla videót.

  16. Dunkel Nepomuk Norbert

   Nem tanulsz, nem változol. Orrból beszél ami zavaró. hadarsz, ami zavaró. Csúnya szavakat használsz, s nem tudsz tömören fogalmazni. Te magadnak csinálod a videókat, nem gondolsz arra, aki nézi. De már nem sok néződ marad.

  17. Adrián Kis

   A ürhajos szobor sokkal később került oda mint a templom

  18. Sanyi Jutuber

   Az utolsó: While many claim that the aliens are involved in this, or it is in fact the work of a time traveller, the mystery was soon unveiled, and it is not so mysterious after all. According to reports, the astronaut carvings were included only recently; in fact they were only included in 1992, and not the 12th or 16th century. The Cathedral of Salamanca’s new portion went through renovation work during that time, and apparently one of the artists working on the cathedral decided to sign his work with the figure of a 20th century astronaut. Of course, everyone got very excited, and soon we started believing conspiracy theories, but no, that is a hoax. That is not all, as the artist even included figure of a dragon eating an ice-cream, a lynx, a bull, a stork, a rabbit, and a crayfish. So don’t be surprised if you happen to go there sometime during your journey through Spain, and do correct anyone who tells you about this supposed mystery. Google fordítóval: Bár sokan azt állítják, hogy az idegenek részt vesznek ebben, vagy ez valójában egy időutazó munkája, a rejtély hamarosan kiderült, és mégsem annyira titokzatos. A jelentések szerint az űrhajós faragványok csak nemrég kerültek be; valójában csak 1992-ben kerültek be, és nem a 12. vagy 16. századba. A salamancai székesegyház új része felújítási munkálatokon esett át ez idő alatt, és a katedrálison dolgozó egyik művész úgy döntött, hogy egy 20. századi űrhajós alakjával írja alá művét. Természetesen mindenki nagyon izgatott lett, és hamarosan elkezdtünk hinni az összeesküvés-elméletekben, de nem, ez kamu. Ez még nem minden, hiszen a művész még egy fagylaltot evő sárkány figurát, hiúzt, bikát, gólyát, nyulat és rákot is tartalmaz. Tehát ne csodálkozzon, ha valamikor Spanyolországba vezető útja során oda megy, és kijavít bárkit, aki mesél erről a feltételezett rejtélyről.

  19. Sanyi Jutuber

   Hangod? Korona?

  20. The Vampire Diaries

   időutazó: Üdv! Milyen évet írunk? én: 2020-at! időutazó: uhh, várj, ez most a koronavírus, vagy a zombi apokalipszis éve? én:😳🤯

  21. Adrián Mácsik

   raketa.hu/rudolph-fentz-idoutazasa Akkor sikeresen rájöttem, hogy egy az egyben fel lett olvasva a fent linkelt oldalon leírt sztori... csak az maradt ki, hogy kitaláció! (...nézettség hajhászat???)🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  22. Gold kos

   Ez a videó most előhozott egy régebbi emléket. Éppen a boltba mentem kenyérért mikor odaszalatt hozzám egy csávó akin valamiken szkafander szerüség volt. Először azt hittem hogy motoros ruha van rajta ezért nem tanusítottam neki akkora figyelmet. Az ember odajött hozzám és megkérdezte a dátumot. Én elmondtam neki, aki ezután elkezdett rohanni miközben azt ordibálta hogy "SIKERÜLT SIKERÜLT!!" Lehet hogy csak valami prank volt, de csak egy pillanatig gondoljunk bele hogy mivan hogyha ez az aminek látszik? Elég nyugtalanító.

  23. János Kovács

   Spanom, nem rossz videó volt, de a salamancai űrhajóssal nagyon mellélőttél. Az adataid helyesek, ám hianyosak: a szobrot a 90-es években helyezték el. A kőfaragó azért választotta ezt a motívumot, mert így követte céhének tradícióit, vagyis hogy minden kor szülöttje a saját korának jellegzetességeivel járul hozzá az épülethez. Tehát a templom régi, a szobor új.

  24. Horváth Péter

   Enggemet mindig is érdekelt ez a dolog bár volt olyan az életembe nekem is amire nem tudtam választ adni nagyon szóval szerintem mindenkinek történt hasonló dolog ....

  25. pmiki

   Ezt a szrt!

  26. Peter Kenyérfüggő

   Ez a videó - mint a többi is - kimeríti a fake news fogalmát, az előadás pedig nem áll másból, minthogy felolvasol egy szöveget egy oldalról, ami a clickbaitből él. Nevetséges.

  27. Boglárka Kabai

   En a 80-as evek kozepe-vege fele mennek vissza. Az csúcs volt nekem, akkor voltam tizeneves-20 eves fiatal.

  28. Miklós Ádám

   Az űrhajós a katedrálison "elmés" restaurátorok műve!

  29. Zsolt Nagy

   Age of man

  30. DJ Beast

   Na eggy érdekességet szeretnék megosztani az idő utazás lehetséges de csak előre miért mert ha eggy ürhajón elhelyezünk eggy órát amiben eggy fény pattogása méri az idöt és ebböl mégeggyet a földön akkor ha a rakéta a földön van akkor eggyenletesen méri az időt a két óra de ha a rakéta elindúl (megjedzem ehez legalább a fénysebesség 99.9 százaléával kéne haladnia az hajónak) akkor a fény nek naggyobb utat kell megtennie a hajón tehát gyorjabban telik az idö . Én ezt tömörebben fogalmaztam meg ha valaki nem érti vagy hülyeségnek találja akkor irja be hogy mi az idő utazás a yutubon és otz találhat eggy részletesebb magyarázatot. Ja és az idöben visszautazni azért lehetetlen mert ahoz már a fény nél gyorsabban kell menni!

  31. Sándor Tóth

   Dicséretes a szorgalmad! Bravó! Bár sokkal jobban áll, ha zenélsz. Az nagyon jó! Az ilyen kamu szagú videók like vadászatok csupán. Ennél azért értékesebb vagy. Amúgy mindenki időutazó. Sőt! Csillagközi időutazó. A sokkal idősebb, intelligens fajok mind a bolygó belsejébe húzódnak, mi pedig egy száguldó golyóbis felszínén utazunk, csak a nap körüli pályán is kb. 110.000 km/óra sebességgel és csak a levegő burok véd minket. De a galaxis forgási sebességét és a galaxis űrbeli sebességét még nem is számítottuk hozzá. Izgi. Nem? A lottózás ehhez képest nem is szerencsejáték. :-))

  32. Zsomborkaa Bara

   Hol a 2047-es csavo?

  33. kiss Ádám

   Mi van ha az időutazásnál valahol a nagy univerzumban nállunk fejletebb emberek alkalmaznak sokkal jobb minőségű technikát mint az időutazás? Azért nem létezik időutazás mert van olyan sokkal jobb technika amivel nem kell szívnunk az időutazás hátrányai miatt. ( Hisz a vissza a jövőbe című filben is a professzor azt mondta Márti meg kell semmisíteni ezt az ördögi masinát. Bár ne találtam volna fel ezt az ördögi masinát.) Részletesebben. 1. A filmek nállunk a Földi életben asci-fikben: A tudós matematikus Einstein feltalálja az időgépet időkaput. 2. Na igen feltalálta, de skan gratulálnak neki ó professzor úr meg nem történtté tettem betegségeket baleseteket háborúkat házassági válásokat gazdasági negatív hatásokat sok lehetőséghez hozzá tudtunk jutni az időgutazás által a múltban dokkal jobb a jelenem. 3. Viszont mi van ha sokan ellenzik, és azt mondják na professzor úr meg nem történté lehet tenni a szép és jó dolgokat siker pénz hírnév visszamenőleg sosem késő ártani. 4. De tényleg ha ajin jan-t vesszük időutazási elöny monjuk a jan az időutazási hátrány a jin. 5. De felvetődik, hogy értelmét veszti minden vallás hindu buddha keresztény stb. pl misén a papnak azt, mondják na de atyám minek a biblia szentírás itt az időutazás lehetősége mi az időutazáshoz imátkozunk. 6. A vallási vezetők lehet, hogy elleneznék az időutazást mert egyrészt rájuk így nincs szükség, másrészt a hithű jó vallási vezetők nem akarják, hogy híveik vak vágányon járjanak. 7. Vagy mi van, ha minden vallási vezető módosítják a vallási tanokat, hogy más vallásokkal és az időutazással is sokkal jobban összhangban legyenek a tnaik így közösen a külömböző vallási tanok papajai mondják azt, hogy: meg nem történtté tettem betegségeket baleseteket háborúkat házassági válásokat gazdasági negatív hatásokat sok lehetőséghez hozzá tudtunk jutni az időgutazás által a múltban dokkal jobb a jelenem Másrészt külömböző vallási hívek fognak össze, hogy meg nem történtté tettem betegségeket baleseteket háborúkat házassági válásokat gazdasági negatív hatásokat sok lehetőséghez hozzá tudtunk jutni az időgutazás által a múltban dokkal jobb a jelenem. 8. Na igen más lakott Föld bolygókon a tudósak azt mondják, hogy az általam leírt időutazási hátrányokhoz képpest de az általam leírt időutazási elönyökhöz képpest is olyan sok előrelépésnyivel előnyösebb technikát csinálnak mintha kb yochto méteres (10a minusz 24.-en méter az 1 yochto méter) ember ereje kb 10 a 24.-enszer nagyobb méretű kb 10 a 25.-en galaxisnyi kalappal sikeresebb technikát csinálnak. Azaz kifejezve, hogy az időutazási hátrányokat nagyon meg kell viszont javítani. Na persze a fok mértéktaratási még nem jó még nem jó már nem jó már nem jó kategóriát is még jó még jó már jó már jó végtelenségig fokozható elronthatatlan jóig.

  34. Szab S.

   Nem bántásnak szánom, de ha tényleg minőségi anyagokat akarsz, akkor nézz utána jobban a tényeknek, ha ilyen videót készítesz, különben hiteltelenné válik az egész! Az űrhajós szobra semmiféle rejtélyt nem hordoz. 1992-ben került oda, amikor a katedrális azon részét renoválták, és az egyik szobrászművész egy modern kori elemmel akarta megörökíteni a saját "kézjegyét".

  35. Zoltan Nyisztor

   Fain a videó csak ez a mocskos sok reklám ne lenne

  36. Venom Ninja

   Jáj!!! Mi ez a hang paul,megfáztál?

  37. DNS Chris

   Szerintem ez arra bizonyíték hogy lipótmezőt kár volt bezárni.

  38. József Bencs

   Ennyi faszom reklámot Rosszabb mint a TV

  39. andrew peter

   mindig hálás leszek neked, szuper hackernek (landymark101@gmail.com) azért a jó munkáért, amikor férjeim telefonját könnyű lépésekkel feltörték. Kevesebbet fizettem, de imádom az eredményt, mert mostantól kémkedhetek és figyelemmel kísérhetem az összes alkalmazást a telefonja.

  40. Robert Palko

   Bosi csak nm tudom hog hol vagyok most itiláltam rá hogy milyen évet ítokk sok szerencsét a kCovid 20 ellen 2022 re már nem les

  41. Robert Palko

   Dz mdt ju hjf

  42. Pál József Molnár

   5:00

  43. Pál József Molnár

   Ferenc Jóska volt a Császár

  44. Fox

   1 jó Tanács Intró (zene csere )

  45. Fox

   Ez régebben már fel volt Tőltve paul! De jó újra látni Töki..🙃😆

  46. _. Anka òwó._ official

   Remélem nem én vagyok az egyetlen aki egész héten amikor szabadideje van pule videókat néz vissza😹

  47. béla jász

   Tényleg kár volt ehhez fognod. Tessék majd egyszer elmagyarázni mi a végtelen??Nem te. igen sokáig senki se tudja majd megmondani . Tehát "gyujtsál rá egyenlöre" -- ugye érted?

  48. Hyuckzen Tech 헝가리

   NCTzen 2046-ból: Szia, ez 2020? NCTzen most: Igen. NCTzen 2046-ból: Huh, az NCT-nek 21 tagja van ugye? NCTzen most: Persze, még annyi. NCTzen 2046-ból: Oké, mindegy, stan ot32700 NCTzen *két perc után*: MI?

  49. Dávid Erdődi

   Egyszer láttam egy dokumentumfilmet a Viasat Historyn, amiben az volt, hogy az egyik piramis belsejében a hieroglifák között felfedezhető egy repülőre, meg egy gőzhajóra emlékeztető rajz, mindez több mint 2 ezer évvel a feltalálásuk előtt készült. Ez is nagyon furcsa. Időutazás vagy talán néhány egyiptomi látnok volt (bár én nem hiszek az ilyesmiben, de még mindig reálisabb, mint az, hogy földönkívüliek építették a piramisokat). Valószínűleg erre a rejtélyre se fogunk választ kapni soha.

  50. stfnsipos

   Mennyire is lehetünk hülyék?

  51. League Gaming

   7:32 🤣🤣🤣🤣 azt hittem elsírom magam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  52. hungária Alti

   Bizonyíték h a kínaiak már 400 éve gyártottak fake svájci órákat....

  53. HUNGARORUM SACRA

   Az asztronautára nagyon is van magyarázat! Csak meg kell nézni a felette és alatta álló köveket, és kiderül, hogy az a kődarab később került oda. Jóval világosabb és kidolgozottabb... Valamelyik jófej restaurátor alkotta meg a "nagy rejtélyt"

  54. Angel Ferenc

   Minden óra körbe jár... Ez éppen akkor ért oda, amikor ott kutakodtak.⌚⏰

  55. Emese Maria Szekely

   Séf lá cutite

  56. Merion

   Az IKEA-s Hakan Nordkvist nem az az időutazós Hakan Nordkvist, és az előadása angolul van, szóval már az is HOAX, hogy elhánytad magad a svéd nyelvtől. hugets.info/show/o3uHm73Jr2qc1nI/vide.html Ettől még persze kamu a sztori, de kár tetoválást keresni a karján, mert csak azonos nevű két személyről van szó, akik kicsit hasonlítanak is egymásra, de nem azonosak.

  57. Attila Molnár

   Nagyon fake Csak a clickbait! xD

  58. Jaro Fenyre

   }

  59. spect stra

   A katedrálist 1992-ben restaurálták, akkor került fel a szkafanderes csóka. www.atlasobscura.com/places/cathedral-of-salamancas-astronaut

  60. Tibike P

   A rejtély megoldásának kulcsa egy régi, kőfaragó-hagyományban keresendő. Ha egy kőfaragó-mesternek valamilyen okból ki kell javítania elődjének munkáját, akkor egy apró részletet megváltoztat rajta, otthagyja a saját nyomát is. Pontosan ez történt 1992-ben, amikor felújították a homlokzatot, egy 1993-as kiállítás alkalmából. A restaurálással megbízott kőfaragó, Jeronimo Garcia (más források szerint Miguel Romero) úgy döntött, hogy hű marad az évszázados hagyományokhoz, és elrejtett munkájában egy olyan elemet, ami szerinte leginkább az ő korszakára utal. Így került az űrhajós figura a homlokzatra, tehát se nem időutazó, se nem földönkívüli, bármennyire is izgalmasnak hangzik ez a két felvetés.

  61. Anna Osz-Farkas

   Végignéztem, de a 2046 -ból üzenő alak sehol! Hányadik percnél hallható az üzenet?

  62. Bálint Szitnyai

   Az első mondathoz annyira illett volna az hogy Nber!!!! 🤣

  63. Elvira Jakab

   A Történelem hazugság! Sok mindent eltitkolnak a háttér hatalom😡

  64. Read Bible every day

   hugets.info/show/jpOqZ9eW3H1jqoo/vide.html

  65. Fan Deku

   úgy tűnik 829 embernek rossz a szeme mert nem találta meg a like gombot

  66. Emese Ónodi

   Biztos van benne igazság . Ezt a videót láttam már de törölve lett .. nem potyára törlik

  67. OROS-GRAVÍR Kft.

   a mini karóráról nem sokkal később kiderült, hogy csak az egyik régész akarta megviccelni a másikat, és ő tette oda. De olyan gyorsan zajlottak az események, hogy először nem volt ideje, majd bátorsága megmondani az igazat. Az asztronauta 1992 ben került oda egy felújításkor. Minden évben kiállítást tartanak ott, és a felújátáskor az ott dolgó kézművesek azzal hagyják ott a kézjegyüket, hogy valami teljesen eltérő dolgot visznek a munkájukba.

  68. aririnrin

   Nekem erről az időutazásról az jutott eszembe, főleg az utolsó űrhajós szobor esetében jutott eszembe; hogy mi van akkor hogy ha az aki a szobrot faragta, esetleg ezt az űrhajós formát megálmodta, és az az álom lehetett egy üzenet neki valahonnan/valakitől, vagy lehetett előző életéből egy ilyen dolog amit mondjuk szeretett és amire álom formájában emlékezett, vagy szimplán elkezdett faragni és a tudatalattija emlékezett közben valamire amitől a keze ezt alkotta végül...Hobbiból művészettel foglalkozom és sokszor van olyan mikor más emberek munkáját nézem, hogy el tudom képzelni emberek azért alkotnak különleges dolgokat mert emlékeznek valamire, vagy tudnak valamit amire nincsenek szavak, vagy nem lehet kimondani, kifejezni, akár egy érzés, élmény, és az lehet bárhonnan, akár egy másik világból...

  69. ッIt's a Foxii

   Öhmm.. 666E megtekintés... Még a sátánokat is érdekli ez a téma

  70. Kovàcs Màrk

   Ez mind szefi videójàba van benne meg a sorrend is ez felesleges mar ezzel a temaval foglalkoznod ha csak oszelopott tartalmat tudsz csinalni

  71. miko foin

   Új videó, és még nem telt el egy hónap? I'm in the heaven!

  72. katalin reider

   Nagyon szepen koszonom az ismetelten klassz-erdekes videot!!!! Erdekelnek a temak amiket felteszel-mert tele vannak hihetetlen es talan meg igaz dolgokkal is!!!! Amit jobban szeretnek ezekben a videokban az az, hogy ne csak talanyos vegkifejletuek legyenek-hanem tenyekkel megmagyarazott befejezesuek is!!!!

   1. bilinas mini

    Ezt a témát vártam ezer éve!

  73. TheDorothy62

   Egyébként gyártottak pont ilyen órát ez idáig Svájcban?

   1. TheDorothy62

    @bilinas mini fontos ez?számít ez neked?nem mindegy? :D csöcsike

   2. bilinas mini

    Te vagy direkt csinálsz úgy, mintha ezek nem lennének mind megcáfoltak/könnyen cáfolhatók, vagy nem nézel utána semminek, vagy csak simán hihetetlenül hülye vagy.

  74. Kerekes Márton

   Ma se alszom

   1. miko foin

    Ha már idő utazó akko mondja mán meg az időjárást XDDDDD

  75. Attila Fekécs

   A katedrálist felújították 1992-ben és a felújító csoport hagyománya, hogy felújításkor egy egy modern elemet tesznek a munkájukba. Itt az űrhajóst választották.

  76. Mihály Kónya

   Az ásítás a végén visz mindent :D

  77. sokin jon

   FEJEZZÉTEK BE AZ ELSŐZÉST, MERT NAGYON FELBASZ

  78. Linda Dán

   4:43 lehet nem el hihető de az én Magyar Tatám is így néz ki mint ez a bácsi

  79. Márton Várszegi

   Ezek szerint 2046-ban,ugyan úgy lesz emberiség.

  80. Raj baba

   Mekkora kamu az egész!!! 2020-at írunk🙏🤘🤘🤘🤘 Melyik csatornáról töltötted le?😂😂😂😂 Inkább főzök magamnak😃👊

   1. bilinas mini

    Megfáztál?

  81. Ogi Kenobi

   A Spanyol templomot a 70 es években újitották fel. És leboltak kopva a faragványok. De nem voltak dokumentálva a domborművek. Ezérta restaurátorok a fantáziájukat használták amikor ujra alkották a domborműveket és vízköpőket. Pont ezen a templomon van rajta a Dart Vader vízköpő. De még alien forma is van. Ezek az infók amugy könnyen elérhetők.

  82. Ogi Kenobi

   A Chaplin fílmben korabeli hallókészülék volt a hölgynél.

   1. Ogi Kenobi

    @bilinas mini És kinek? 😂

   2. bilinas mini

    Mégis hogyan telefonált a hölgy, ha nem volt térerő? 🤭🤪

  83. Huszár Attila

   Persze, hogy a koronavírust is az ufók hozták a jövőből! Van még olyan marha aki ezt beveszi?

  84. Szarkov Productions

   Te vagy direkt csinálsz úgy, mintha ezek nem lennének mind megcáfoltak/könnyen cáfolhatók, vagy nem nézel utána semminek, vagy csak simán hihetetlenül hülye vagy.

  85. airmarshall.hu

   Ha már idő utazó akko mondja mán meg az időjárást XDDDDD

  86. Ferenc Pusztai

   Bocsass meg, de az urhajos szkafanderes szobrodat rengetegen megvalaszoltak. Nincs mit mondanod erre?

  87. Hanna

   Időutazó : szia milyen évet írunk? Én : 2020-at. Időutazó: akkor van a korona vírus vagy akkor jönnek a zombik Emberiség : ''O.O

  88. Romilda Tengeriova

   Hello, imádom a videóidat, de nagyon öszintén, sajnos ebben a videóban felfedeztem egy hibát, mégpedig az utolsó "asztronauta/ űrhajós" szobrot illetően, ez a szobor ugyanis az 1992-es rekonstrukció alkalmával került a katedrális falára, egy nagyon megrongálódott és emiatt kivehetetlen dekor miatt :)

  89. Videntem Veritas

   "A székesegyház egyik kapujának bélletén a kőnövények indái és levelei között egy űrhajós szobra lapul. Több spanyol- és angol nyelvű oldalon az űrhajóst úgy emlegetik, mint az időutazás egyik bizonyítékát. Mások idegen lények látogatásáról beszélnek és egy kőfaragóról, aki látta az UFÓ-t. Az összeesküvés elméletek hívei érdekes elméleteket állítottak fel, hogy kerülhetett oda a faragás és miért. Az igazság ennél sokkal egyszerűbb. A középkorban létezett egy hagyomány a kőfaragók között. Ha valamelyiküknek javítania kellett egy kollégája munkáját, hozzátett egy saját részletet. 1993-ban a salamancai ikerszékesegyházban rendezték az Ember Korszakai című kiállítássorozat egy részét. Ennek rendezvénysorozatnak az a célja, hogy a középkor emberét, gondolkodásmódját közelebb hozza hozzánk. A Puerta de Ramos kapuzat díszítése majdnem teljesen elpusztult az elmúlt ötszáz évben. A kiállítás kitűnő alkalom volt a kapu helyreállítására. A kőfaragó mester, Miguel Romero hű maradt az évszázados hagyományhoz és az újjáfaragott minták közé rejtett egy űrhajóst.!

  90. Rhymetime

   Azért azt ne felejtsük el, hogy a nagy tudóskáink többmillió évre becsült kőtömbben megtaláltak egy rézharangot, meg ehhez hasonló baromságok, szóval az, hogy az adidas cipős nő 1500 éves volt, az kb 20 éves is simán lehet :D Nem szabad elhinni nekik semmit, mert ostobák. Pont olyanok, mint a fehérköpenyes gyilkosok, akiket orvosoknak neveztek, és akiktől a megoldást várjátok, kik maguk sem tudnak semmit! Könnyen rábökik a tudálékosok valamire hogy 150 millió éves, holott még millió évekről sem beszélhetünk...:) Sokkal fiatalabb a föld!

   1. aola wili

    Nincs időutazás! Ha lenne, már valaki vissza jött volna és elmondott volna mindent...

  91. Psi

   Én igazi időutazó vagyok! Igaz, hogy ez még csak előre megy és másodperces sebességgel, de nem adom fel.

   1. aola wili

    Nem kukacoskodni akarok, de ha a 3.-nál Fentznél az 1870es években tűnt el, akkor az 1950es években hogy járhatott volna a 60as éveiben a fia?

  92. wnnalis cioov

   a Body Snatchers, amelyet számtalanszor adaptáltak vászonra, ezek közül a leghíresebb talán a 1978-as, Philip Kaufman-féle A testrablók támadása. (raketa.hu)

   1. aola wili

    Nincs időutazás! Ha lenne, már valaki vissza jött volna és elmondott volna mindent...

  93. Ferenc Szögi-Ződi

   Megfáztál?

  94. Zoli Best

   Persze én meg 5400-bol érkeztem...🤦🤣

  95. Anita Szabó

   Danikennek vannak érdekes és elgondolkodtató videói.Ám ez is jó volt,köszi 😊

   1. wnnalis cioov

    kamu ügyek....1993-ban újjáépítették azt a leamortizálódott Puerta de Ramos kőkaput és a szobrász remekelt....

  96. KK KINGA

   ez a Darvin vicces csóka volt....

  97. Budinszki gamer

   Kedves Paul street! Mit gondolsz arról a képről amin xxxtentacion egy sráccal pózol akinek iPhone 11-e van?

  98. Joos Balazs

   Like, ha 2035-ben is nézed! 😎

  99. Teeebeeekeee Oz

   Az igazság ennél sokkal egyszerűbb. A középkorban létezett egy hagyomány a kőfaragók között. Ha valamelyiküknek javítania kellett egy kollégája munkáját, hozzátett egy saját részletet. 1993-ban a salamancai ikerszékesegyházban rendezték az Ember Korszakai című kiállítássorozat egy részét. Ennek rendezvénysorozatnak az a célja, hogy a középkor emberét, gondolkodásmódját közelebb hozza hozzánk. A Puerta de Ramos kapuzat díszítése majdnem teljesen elpusztult az elmúlt ötszáz évben. A kiállítás kitűnő alkalom volt a kapu helyreállítására. A kőfaragó mester, Miguel Romero hű maradt az évszázados hagyományhoz és az újjáfaragott minták közé rejtett egy űrhajóst.

   1. bilinas mini

    Se fiú lány már nem vagyok - idős nyugdíjas vagyok - de rátaláltam és rákaptam a videóidra és nagy élvezettel nézem ezeket, köszi

  100. Hadler Gábor

   Ez mind hunbuk! Jött 46-ból? Haha