Szörnyvilág - Monster Hunter 🎬

Otherworld

41 E megtekintés12

  #MonsterHunter #MillaJovovich #Kritika
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Sem Senki

   Azért nézem meg egy rakás kritikád, mert még az életben nem volt olyan, hogy te bárkivel is egyetértenél. Nyilván nem a valódi véleményed mondod el (hiszen ennél sokkal sokkal jobb és sikeresebb filmeket is lehúzol) hanem már direkt erre hegyezed ki a csatornád. Végülis sikeres koncepció, őszintétlen, de sikeres :D

  2. Dávid Szabó

   Ez a film gyalázatosan szar volt. 1-2 helyen jól nézett ki, de ennyit tudott felmutatni csak.

  3. Ateesz

   Minden hibája ellenére nekem bejött a film.

  4. Marosits Péter

   Ez a film nekem nagyon nem bejövős. Játékot csak minimálisan ismerem, de azt tudom, hogy hatalmas, színes, változatos világa van rengeteg szörnnyel. Ebből mit kapunk? Sok sivatagot, egy kis oázissal, meg vagy 5 szörnyet, ebből kettőt csak futólag. Nagy csalódás volt.

  5. Senty FC

   Hello mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy ezt a filmet hol tudom megnézni? Előre is köszi a válaszokért!

  6. Márton Szakadáth

   Csak szerintem volt a '95-ös MK egy egész jó kis film?

  7. Adam Joestar

   Ez a dimenzióutazós mizéria annyira olcsó

  8. KB relax

   Amikor először láttam a film trailerért az volt az első gondolatom: "Miért Mila Jovovich? Más színésznő nincs aki el tudna játszani egy, ilyen szerepet?" De most h meghallgattam ezt avideót fölmentem Ncore-ra letölteni a filmet (angolul már fenn van). Nagyon kíváncsivá tettél rá. A játékot még sose próbáltam ki, csak videókat láttam belőle, de rajta van a listámon! 😊

  9. Gyümölcs Úr

   Jovovich 45 éves? Rohan az idő.

  10. Dragy Chanel

   Sons of the Forest azaz a forest 2 szoval 1 pár éve csináltál a sima forest röl kritikát és mivel másafél év aladt 1 magyar videos se csinált rola videot elkezdett érdekelni szoval csinálsz rola kritikát?

  11. Tszabey

   Lehet adni kéne neki egy esélyt. A RE2 óta nem láttam a párostól semmi említésre méltót. Akkoriban Mila volt a kedvenc színésznőm mert színészi játékában volt valami meggyőző. Na jó kanos voltam mint állat :D

  12. Zoli P

   A kérdésedre, hogy az, aki nem a játék rajongója, az hogyan fogadta a filmet? A cím alapján néztem meg, nem láttam trailert, nem olvastam leírást, fogalmam sem volt róla, hogy ez valami játékadaptáció. Lehet, hogy aki ismeri a hátteret, annak csalódás, de nekem tudatlan laikusnak nem voltak elvárásaim, nem tudtam, hogy hova vezet a cselekmény, végig lekötött és nagyon jól szórakoztam. Szép látványos, volt hangulata (elhittem, hogy egy másik világban vagyok). Aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, annak jó szívvel ajánlom, egyszerű, kerek egész egy film, abszolút nézhető.

  13. Feri Bácsi

   Végre valahol nem húzzák le a filmet. Nekem a játék kifejezetten pocsék volt. Igaz nekem első játék élményem ps-en a Horizon Zero Dawn volt... ahhoz képest a monster hunter nyomába se ért. Konkrétan a képi hatásra gondolok. A film viszont rendben volt. Nem egy marvel mozi, de bőven szórakoztató volt a rá szánt 1,5 óra.

  14. Kovács Dávid

   A godzillával sem volt semmi baj

  15. Escobar Pablo

   Soha nem játszottam a játékkal, de a film tetszett sokkal szórakoztatóbb mint a trailer alapján vártam.

  16. Pixel Ranger Studio

   igen igen, godzilla 2 egy rakas szar volt, orulok hogy nem csak en lattam ilyennek... na nezzem tovabb :) (ezt a videot)

  17. Botos Tamás

   Őszintén nem értem ezeket a filmeket. Ahogyan a FMV játékokat sem. A MH egy akciójáték amiben a sztori leginkább csak körítés az akció mellé, és éppen ezért az interakción, a aharcon van a hangsúly. Na most ezt az egészet átültetni egy non-interaktív közegbe (aka film) teljességgel értelmetlennek tűnik számomra. Tényleg jó csak nézni valamit, amit eredetileg arra találtak ki, hogy részt vegyél benne? Nyilván nem vagyunk egyformák, és nem azt mondom, hogy akinek ez tetszik, azzal baj van, csak nem értem. Egy Last of Us filmet még értek (bár szerintem ott meg elég szépen lezárult a sztori), hiszen az érzelmek, kapcsolatok, ellentétek fontos elemei a játéknak, sőt elvileg még egy Resident Evil film is tudott volna érdekelni, mert ott rengeteg a kifejthető rejtély, meg bármerre el lehet vinni sztoriszálat, ha a középpontban az Umbrellás kísérletek maradnak. És akkor jön a MH és az kéne, hogy tetszen, hogy milyen jól néznek ki a CG-szörnyek??

  18. Zoltán Bánfi

   Gondolom a Capcom megmondta milyen legyen minimum hogy engedélyt adjanak hozzá és ez jó :) na meg hála isten Uwe Bolt nincs benne 😄😄

  19. Ádám Czibulyás

   Warcraft és Tomb raider, mint jó adaptációk?! Szégyelld magad! 🤣

  20. El Dyablo

   Tony Jááá 😁😂

  21. Krisztián Jámbor

   Sosem játszottam vele, nem is hallottam róla. Viszont a film tetszett. Épp az itt felsoroltak miatt. És a digitális trükkökön sok magyar dolgozott vezető pozíciókon. Nézném a többit, ha lenne még. Nem úgy, mint a Resident Evil folytatásokat... SPOILER Nagy bánatomra még sosem mutattak egy sárkánt sem ennyire hatékonynak repülőgépek ellen, és még sosem láttam pallossal tűzgolyót lökni oldalról, vagy homokdűnéken hajókázni kalandozókat. Ron Perlman-nak viszont elkelt volna egy kicsit alaposabb concept art... A stáblistás jelenet sugall némi folyatás-szagot, de nem veszek rá mérget.

  22. Zoltán Kollár

   kb 30 perc keresgélés után sem találtam hogy ez a film valahol elérhető ? Moziba ? vagy HBO GO / MAX ? - tudom hogy le lehet tölteni egy bizonyos helyről de ha kicsit minőségibb képet szeretnék vhol elérhető ? nekem az összes mozi oldala azt mondja nincs műsoron semmi ... köszi a segítséget- amúgy a vélemény jó volt felcsigázott...

   1. Attila Bodnár

    A WW 84 sincs még tudtommal itthon egy elérhető VOD szolgáltatónál sem, mégis vagy 20 magyar kritika van belőle.

  23. csaba oláh

   azért Milla Jovovicnak se mondanám, hogy elsóztad az ebédet anya...:):):)

  24. Párványik László

   Ez jól néz ki? XD Az "1-2" ével ezelőtti Gyűrűk ura, akkor mi? foskupaclowbudgetszarezamoslék köpedelemfilmabulémiásmilaretekkel Pénzt kaptál érte azért hájpolodmi:D

   1. Bl4s1us

    @Otherworld Az új Dűne gilisztái? :)

   2. Otherworld

    Ha ez szarul néz ki, akkor most őszintén, mi néz ki jól? Nagyon érdekelne.

   3. M M

    Pozitív február. :)

  25. Trogga videók

   Személy szerint imádom a szörnyfilmeket de ezzel a filmmel vallatni lehetne.

   1. M M

    Engem is. Imádom a szörnyes filmeket, vártam ezt is, de a felénél már inkább böngésztem volna a neten, pedig én még a Willy's Wonderland-et is végigültem. :D

  26. Max Morgan

   Nem ismerem a jatekot de a film nagyon tetszett!

  27. Svéd Kapitány

   A monster hunter freedom 2óta vagyok a játék rajongója. És bár éllovasa vagyok, hogy szörny/robot pornóba, nem kell emberi dráma (amit ez a film készségesen ki is szolgált) valahogy még sem igazán tetszett. Pedig valójában korrekt adaptáció, hisz a játék is ennyi mondandót tartalmazott. De igazából az első képkockán elveszítettek, mikor megláttam Ron Pearlmant (rosszul emlékszel Zoly, a hajót megtámadó diablosszal kezd a film). Ezzel együtt biztos meg fogom még nézni, de talán most éreztem először azt, hogy mennyire befolyásolóan hat a játékélmény a sztorira. Mert a monster hunter külsősnek tényleg ennyi. De aki játsza, mást él át. Az mhf2-t egyszer sem multiztam. Három rohadt évembe került Fatalis. Tanulás és tapasztalat. Ez az amit a film nem tud visszaadni. De ez nem Anderson hibája. Mint mondtam, a MH történet tényleg ennyi. Köszi a videót!

  28. geopard24

   Én már csak Ron Pearlman-ért is megnézem a filmet.

   1. M M

    Annyit azért nem szerepel benne, hogy megérje. :D

  29. Mátyás Kassay

   Hát engem már attól ráz a hideg ha meglátom ezt a nőt még egy akciófilmben... magáról a filmről pedig semmit nem láttam vagy hallottam ami felkeltette volna az érdeklődésemet, igaz, nem vagyok gamer. Szerintem ezt passzolni fogom, és ha épp egy jó szörnyfilmhez lenne kedvem, inkább megnézem még egyszer a 2017-es Kong-ot. Na az király volt.

  30. crymric

   Számomra azt hozta, amit vártam. Egy közepes akciófilm. A potencált sokszor éreztem benne, de nem nagyon aknázta ki. Azt nehezményeztem, hogy pl diablosbol semmilyen jobb fegyver vagy páncél sem készült. :P Az akció jelenetket is picit egyszerűnek éreztem, MH-ben annyi féle kombó van, meg környezet használat, csapdák... ehhez képest szinte csak össze vissza kaszaboltak szinészeink.

  31. George Parallel

   Legyen már vége ennek a fos pozitív februárnak :D

   1. M M

    Nagyon nem ártana. :D

  32. Jason

   Én egy talán két filmet szeretek Milla Jovovichtól! Egyik az az Ötödik elem (nem tudom hogy miért de nekem gyerekként baromira tetszett) Leginkább a belőle készült autóversenyes játék! Másik Negyedik típusú találkozások ez szódával ugyan elment de még így is nézhetőbb mint az utolsó 4 kaptár film!

   1. M M

    Ó igen, az Ötödik elem de jó is volt. :)

   2. Jason

    @Bl4s1us az a film nekem valahogy mindig kimaradt az életemből. Soha nem bírtam végig nézni mert vagy a végére értem haza vagy az első 5 percen bealudtam mert olyan fáradt voltam 😅 Teljesen megfelejtkeztem róla köszi hogy felhoztad.

   3. Bl4s1us

    Jeanne d'Arc?

  33. Qjozsi

   Nem igazán akartam megnézni de ha te azt mondod simán megér egy estét akkor legyen🍻

  34. chris fire

   Szerintem se lett rossz a film, írom annak ellenére, hogy magáról a játékról és a lore-ról nem tudok semmit. Persze tudtam, hogy a MHW egy népszerű játék, de azon kívül semmit. Nyilván hibái vannak a filmnek, de korántsem olyan nagyok. A szörnyek tényleg nagyon jól lettek meganimálva. El is gondolkodtam , h kipróbálom a játékot...:)

  35. Péter Fliszár

   Na tessék, idejövök egy jó kis "Zolymindentlehúz" epizódért, de inkább kapok egy esti film ajánlót :D Thx!

  36. Gulácsi Péter

   Kurvajó film volt. Régen szórakoztam ilyen jót filmen.

   1. galacty kocsog

    Hol lehet nezni ?

  37. Pataki Norbert

   hat sajna nem jatszodtad a jatekot elege. A film fityet hany minden mechanikara, fucking switch axel nyomja a csavo a charge blades tamadast. Bemutatnak ket szornyet aki oneshotolnak. Nagy meme az egesz

  38. Tamás Jónás

   Én ma este rászánom magam,akár mi is van

  39. Gabor Toth

   Meglepoen pozitiv csalodas volt....A jatek mondjuk kicsit sem erdekel es eros athallasokat ereztem mas filmekbol (The Mist peldaul) de alapvetoen szorakoztato film (es nem probalt letolni a torkomon semmifele aktualpolitikai PC szarsagot...vagy csak nem tunt fel..:D)

  40. Kord5

   Jó volt egy pozitív véleményt is hallani:)

   1. M M

    Pozitív február van. ;)

  41. joe ichi

   Mi ez a foscunami film?

  42. Gergő Kerekes

   őszintén igen jó kis estére beülős popcornfilm, haverokkal pár sörrel még egész jól is szórakoztunk rajta.

  43. Puroku Junior

   Milla még mindig gyönyörű. Ez mindenképp pozitív.

   1. Suen91

    Mostanában egyre több színésznőn veszem észre hogy jót tesz nekik az idő. (Vagy csak szimplán bukom az érett nőkre, ki tudja.)

   2. John Doe

    Mondjuk ez igencsak relatív. :)

  44. Botond Molnár

   A játék sem volt nagy eresztés, és ezek még egy jó játékból is szar filmet csináltak.

  45. Norbert Fehér

   Pozitív február? 😅

  46. László Dajka

   Abszolút nem kötekedéskét, de ha jól tudom Dzsá-nak ejtik a srác vagy fickó nevét:)

  47. Chris Vida

   Zoly ne csinálj részegen videót, akkor talán kevesebb faszságot beszélsz...

  48. Márk Forgács

   Végre valaki nem húzza le ezt a filmet. Amugy a 2021-es Wrong Turn-bol lesz videó? Nagyon nagyon azt látom, hogy mindenki utálja. Én meg egyedül érzem magam, hogy imádtam😂😂

   1. Márk Forgács

    @M M Ez szuper, remélem neked is befog jönni 😁

   2. M M

    Nem akartam megnézni, de most, hogy egyedüliként írod, hogy imádtad fene vigye el megnézem én is. :)

   3. Márk Forgács

    So sad😂

   4. Bl4s1us

    Egyedül is maradsz. :)

  49. ccgf87

   Hol van ebből a pozitív február előadásmódja? Annyira erős alapanyaga ez a film a szarkazmusnak és az iróniának, hogy egy fergeteges videót össze lehetett volna hozni belőle. Így csak egy lett a sok közül.

  50. dreadnought 1885

   Én nem vagy nagy monster hunter rajongó és a film se tetszett annyira 🤷 De amúgy látványos volt csak szerintem én már kinőttem ezt.

  51. Arnold Balogh

   Valaki tudja mikor lesz hozá magyar szinkron? :)

   1. mranderzen

    - Menjünk, öljük meg! - Oké. Vége. Ehhez tényleg szinkron kell? :D

  52. IVDW

   mortalt a legjobb játékadaptációnak tartják számon? kicsoda és melyik dimenzióban? :D akkoriban az volt, a street fighter van damme-mal meg a super mario bros, ennyi. szerettük, de ha a 90es években jött volna mondjuk a warcraft, a sonic, a prince of persia, vagy a need for speed, azok is fel lettek volna értékelve, mint az állat és úgy tekintettünk volna (a kritikusokkal együtt) a mortal filmre, mint bármelyik uwe boll végtermékre. kíváncsi leszek, hogy 20 évvel később, hogy nyúlnak majd a mortalhoz.

  53. Rendes Zsolt

   1x nézhető volt, na de a végső jelenet, az már agyzsibbadás a köbön. Szegény Hellboy meg úgy néz ki mint egy nyugdíjas ndk úszónő. Amúgy ez semmivel se jobb alkotás mint a Godzilla 2, sőt, nem tudom minek ekézi azt mindenki mindenhol. Oké, az a film leginkább a fanoknak készült, akikből itthon úgy látszik elég kevés van.

   1. Benjámin Soós

    A godzilla 2 elég rossz lett ha csak az előző godzilla filmhez hasonlítjuk még akkkor is. Ugyan én jót szórakoztam a rengeteg butaságon ami benne volt és ugyanúgy meg fogom a következő részt lehetőleg moziban.

  54. Christian Brody

   Hát szerintem úgy elbaszták hogy jobban nem is lehetett

  55. Gergely Boros

   Hát... nem sikerült a pozitív február.

  56. Krisztián László

   Beszarok ettől a pozitív februártól!😂😂😂

  57. rszakats

   Úristen, egy pozitív kritika!? Ekkora a baj?

  58. DJ Palotaközpont

   Huncut ez a február hónap.. Ha nem is annyira, mint a méltán becsült adaptáció, de ez a bemutató is meglehetősen szórakoztatóra sikeredett.

  59. Dr. Merasmus

   Én képes vagyok akármit élvezni amíg az nem unalmas/egy f*szság, szóval ez is egy meglepően élvezhető film a listámra!

  60. Ábel Huszár

   Tökéletes popcorn-mozi és adaptációnak se rossz. Jók a hangeffektek, jó a zene, a CGI kiváló, elég pörgős és tele van easter egg-ekkel. Persze a sztori egyszerű, a párbeszéd hol cringe, hol béna, de most komolyan mit vártunk? A poénok nagy része legalább működik. Engem három dolog zavart miközben néztem: 1. az a qrva sok vágás az akciójelenetek alatt 2. a túlnyújtott "összemelegedős-ismerkedős" rész a Diablos harc előtt 3. nem fektettek elég hangsúlyt a craftolásra, ami meg ugye a játék alapját képezi. Simán elbírt volna a film egy jelenetet, ahol a levágott Diablos páncélból készítenek Millának egy fegyvert vagy vértet Én várom a folytatást, ha az a Resident Evil retek megérdemelt annyi részt, akkor ez a film bőven megérdemel még egyet.

   1. Bence Bakos

    @M M nekem 4Kba jön max a netflix HDRrel nem az alap csomagot fizetem, az HBO GOs bitráta a sz@r.

   2. M M

    @Bence Bakos Streamingen nem valami jó a minőség, netflix bitrate egy vicc, hbogo meg 1080p csak. Amúgy van fent rarbg-n 2160p én is azt néztem HDR10-el, pikk-pakk lejön. Monster.Hunter.2020.2160p.AMZN.WEB-DL.x265.10bit.HDR10plus.DDP5.1-SWTYBLZ

   3. Bence Bakos

    @chris fire azért köszi a válaszokat :)

   4. chris fire

    @Bence Bakos tegnap szedtem le, és normális felirat is volt hozzá

   5. chris fire

    @Bence Bakos netflixen és a hbo-on nincs még

  61. Maximum Game RTX

   Film legeleje az oázisos sütögetésig nagyon minőségi izgalmas... Utána viszont átmegy egy zavaros szarba.. 8 pontig felvitte nálam a film magát oázisig... Utána rombolta le az egészet amit felépített 5 pontot kapott tőlem.. Úgy elbaszták... Kb az utolsó 45percet. Nagy filmnézős vagyok, szóval elég nagy kritikus vagyok. Lassan 2300 filmmel magam mögött. 🙄

   1. biciklipumpa123

    Dehát.. pont utána kezdődik az a rész ami magáról a játékról szól.. O.O Akkor te szerintem nem játszottál a játékkal ezért zavaros

  62. János Zsolt Soltész

   Tegnap előtt néztem meg, sztem is meglepően jó kis adaptáció lett, várom hogy milyen lesz a folytatás ;) Eskü a pálinkázós résznél én is nyomtam egy pauzét és mentem is tölteni egy stampóval magamnak XD

  63. zsolesz2086

   Azért jónak se lehet nagyon nevezni.Közepes film,ugyanilyen rendezővel és főszereplővel.A gond az,hogy lehetett volna jobb is.Meg én több szörnyre számítottam.

  64. Viktor Máris

   Nem játszottam a játékkal és nekem nagyon tetszett ez a film. Imádtam. Nem követett sablonokat, ezzel engem már meg lehet venni bármilyen műfajban. Saját hangulatot teremtett, vagyis olyan Jovovich hangulatot, mert azért én már régóta csak Jovovichot látom amiben szerepel, nem a karaktert akit játszani szeretne. Olyan mintha ez a film is róla szólna. Hogyan érzi magát Jovovich, ha egy újabb játékadaptacióban szerepel. És számomra ez tök működött. Spoilert is tartalmazhat... Szakított a sablonokkal,pl hogy a katonák a film elején meghalnak és marad egyedül a nő, az nagyon tetszett. Annyira jó volt a film első fele ami kb csak arról szól, hogy Jovovich hogyan éli túl az idegen dolgokkal való találkozást. Ez tök izgalmas volt. A páros között zajló kezdeti konfliktus is nagyon tetszett, kicsit börleszk is volt. Okos film volt, nem buta, de nem akart okoskodni, hanem csak az lenni ami. Hogy a csokit a pali a kajával asszociálta, nem kimondottan a csokival, ez is egy tök okos dolog, mert más filmekben nem így van a hasonló szitu. Hogy Jovovich többször is röhög a macska séfen, az is nagyon okos volt. Nem ült le a film, folyamatosan ment tovább és haladt, ahogy ennek lennie kell egy kalandfilmben, ez is a mai sablonokkal szembe megy. Olyan mintha Anderson akart volna egy olyan filmet csinálni, amiben tényleg az van amit látni akarnak a nézők, nincsenek forgatókönyvi sablonok, amiket bele kell rakni egy filmbe, hogy működjön. Hát nem kell, borzasztóan unom már az egy kaptafára épülő filmeket, mert mind ugyan az. Na ez más volt. Szóval mintha végre azt akarnák nekünk adni, amit kérünk. Akciót, izgalmat, érdekes szituációkat, amikből érdekel mi lesz a kiút mert nincs ötletem rá, hatalmas szörnyeket, robbanások, pusztítás, pörgés, hatalmas fegyverek, amiknek különleges képességük is van és tényleg használják is, stb. Aki a játek rajongója, az biztos többet akart ebből a világból, de aki csak egy jó kalandfilmet akar annak bejöhet. Nekem nagyon bejött :)

  65. Hoppsza Sára

   Mikor lesz már végre valami komolyabb tááááncos műsor amire tudunk vigadni-nevetni?

   1. Hoppsza Sára

    @104protokol Nem baj édesapám, lemegyek borert azt utánna főzök valamit.

   2. 104protokol

    @Hoppsza Sára Na na nem gúnyólódásnak szántam:) bocsi ha úgy jött le.

   3. Hoppsza Sára

    @104protokol Halode te ne azè nem kéne így gunyolodni! Egyébként pedig utálom a francia salátát. Meghajt.

   4. 104protokol

    Holnap lesz nálad bár elég fura , hogy nem tudsz róla , én viszem a franciasalátát meg pár rakétát , utána aztán lesz aztán táncos mulatságxD.

  66. Bl4s1us

   Ennyire nem lehet Pozitív Február! A Capcomnál valószínűleg idióták dolgoznak, hogy ezzel 2 emberrel még mindig filmeket gyártatnak vagy nem sokat néznek ki a közönségből. A VOX-ban van egy interjú Paul W. S. Andersonnal a filmmel kapcsolatban. Hát leszakad az ember pofája miközben olvassa. Az az ember tényleg elhiszi magáról, hogy ő jó filmeket gyárt és ért a játékadaptációkhoz.

  67. PROMETHEUS

   Ha bejön a film üzletileg és a rajongók és a szörny imádó közönség is kajálja, akkor ebből is lesz pár folytatás :D

   1. Radócz György

    Hányan töltik le gondolom attól függ. Mozi nincs.

   2. Bl4s1us

    Nem jött be. Iszonyatos bukás volt decemberben, mondjuk ebben a vírus is közrejátszott.

  68. B.B.

   Pedig olyan csudi faxa kis szörnyecskék voltak a trailerben

  69. HCProductionful

   Végre valaki akivel egyet értek.

   1. M M

    Errejó a pozitív február. :D

  70. Horibline Fenix

   Pozitív február?

   1. Horibline Fenix

    @D0G *már

   2. D0G

    marcius van

   3. Ákos Leó Szilágyi

    Jaj ne

  71. Jani SIr

   EZ a film meglepően kevéssé bugyuta. nem sokról szól, de legalább az a minimális sztori nem totál hülyeség. És jól néz ki.

  72. # Rage

   Király

  73. Ádám Dörner

   Köszi srácok a munkátokat hasonló kritikára számítottam már az első bemutató alapján is, látványos de ne sokat agyalj rajta.