Hiro feat. Tóth Andi - Félember (Official Music Video)

AK26 OFFICIAL

496 E megtekintés332

  ★★★ AK26 BOOKING / MANAGEMENT ★★★
  +36/20-382-5800 , info@ak26shop.com
  A dal Hiro - POP című albumán található!
  Hiro "POP" album a digitális platformokon / Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal, Itunes /
  wmmd.lnk.to/hiro_pop​
  Online Store : www.ak26shop.com​
  Tóth Andi
  tothandi.andee
  tothandihivatalos
  AK26 Facebook : ak26hiphop​
  Instagram oldalaink:
  Hiro : hiro26official​
  Giajjenno : giajofficial​
  Zene : Hiegl Gergő, King BJ
  Hiegl Gergő :
  hiegl.gergo​
  geri_guitarist​
  Mix & Master : King BJ
  www.thekingbj.com​
  hu-hu. TheKingBJProd​
  thekingbj
  Gyártás/szervezés: Tóth István / Bellator Management
  tothistiii
  www.bellatormanagement.hu/
  Rendező: Büki Balázs
  bukibalazsmate
  Operatőr: Matuz Pictures
  matuzpictures
  B kamera: Havasi Balázs
  havasiofficial
  Vágó/colorist: Szűcs András
  szucs_andris_colorist
  Focus puller: Búzás Norbert
  norba_art
  Világosító: Födő István
  istvanfodo
  Stylist: Sizso by style
  s.i.zs.o.by
  Fodrász: Lajda Miklós
  hair_myke
  Sminkes: Bényei Betti
  makeupbybenyeibetti
  Katies Garderobe
  katiesgarderobe
  Köszönjük a támogatást a Datebox-nak!
  datebox.hu/
  datebox.hu
  Köszönet a szereplőknek!

  Közzététel: 18 napja

  Megjegyzés

  1. Niki Sz.

   Michael kors?

  2. Erik Korszak

   Sok emléket felidez 🙄🙂ütösre sikerült 💯🔥👌

  3. Horváth Renáta

   Sok ilyet még, ez a stílus nagyon jó Hiro.. gyönyörű.👌

  4. Páliás László

   Nagyon hiányzik a régi hiro :(

  5. Jonathan

   Munkát keresek 23 éves erős fiatalember vagyok és nagyon unom már az alacsony színvonalú állásokat szarért hugyért, valaki tud valamit?

  6. Kálak Beni

   Amúgy nagyon jó Hiro te egy csoda vagy várom a folytatást 😃😃👍

  7. Szerdahelyid Szerdahelyid

   Szia Hiro.Figyelünk kell még valami de jó uton jársz.

  8. Farkas László

   Na, ilyen sem volt még. Háromszor rázott ki a hideg egy dalon, ami a felkapottak között van. Limp Bizkit - Behind blue eyes ugrott be. Hiro is meglepően jól szól, de Andi hangja világszínvonal. Elképesztő!

  9. asioe kiou

   Ez a klipp abszolút quality 💎👏🏻

  10. Renáta Hürkecz

   Andinak jo hangja van

  11. Katalin Kucsa

   Nagyon szép

  12. _HAMBI _

   A másik fele hol van?

   1. asioe kiou

    Vous êtes incroyables les gars ! Cette vidéo était énorme, un gros bravo !

  13. sehhi vooty

   lehetne visszacsinálnám 🥺.Sajnos tudom hogy senkit nem fogok ugy szeretni mint őt,hiba volt hogy szetmentünk bárcsak elmondhatnám neki..😭

  14. Orsos Orsolya

   😪🤧😢gyönyörű 😓

  15. dcoog anml

   🔥🔥🔥🔥

  16. Diana Orsos

   Csodálatos ☺️ ♥️🎶🎵

   1. sehhi vooty

    is, ráadásul egy átlagosan jó hanggal. Nagy meglepetés!

  17. Dóra Tasi

   Egyikőtöket se hallgatom, de ez nagyon jó lett.

  18. Takács Csaba

   Hidegrázós! Andi tökéletes választás volt ❤️

   1. dcoog anml

    Kicsit Toth Gabis,de jo!😄🤩

  19. Szandra F

   Hú ez nagyon szuper lett! 💕

  20. kolim jone

   Ezt nagyon eltaláltátok🥵🙏🏼🔥👑

  21. Csilla Karászi

   Nagyon szép szám és igényes. Gratulálok

  22. Emtra Prime

   Nagyon jó!

  23. Henrietta Nádasi

   Hiro♥

   1. kolim jone

    Gyönyörű! Imádom Andi hangját!

  24. Ailsa Ni

   Ez a "Miért szerettél belém " Féle stílus nagyon jó.

   1. Zétény Ilyés

    +1

  25. Garamvolgyi Orsi

   Amugy összeillenétek😀

  26. Krisztina Bunda

   Nagyon szép ez a dal 🙂🌷

  27. ApocalypseMaker

   Csak en birom ennyire Hiro hangjat? 🤔🤔🤔❤😍

  28. TOZINK beats

   Szia remélem jól vagy. Zenét produkálok, de nagyon nehéz nagy közönséget szerezni, ha nem vagy híres, de mindent megteszek művészetem megismertetése érdekében. Meghívlak benneteket, hogy fedezzék fel a Beats-t, és ha nem csalódnak, ne habozzon, iratkozzon fel és ossza meg barátaival ;)

   1. Ailsa Ni

    jók,mert oda tennék egy házi macskát az is jobban nyávogna mint ők.Mi is mikkor átjöttünk 1990-en Erdélyből-Magyarországra anyúkammal meg az öcsémmel a határon ellő

  29. Don't Let The World Go Under

   Érdekes volt Tóth Andit énekelni látni. Eddig csak a csöcsét és a bugyiját lehetett látni mindenhol, anélkül is hogy rákeresett volna az ember. Komolyan nem tudtam hogy énekel is, ráadásul egy átlagosan jó hanggal. Nagy meglepetés!

  30. adam yzz

   hozd a regit vissza

  31. Dancing With The Elves

   Hiro, te így tudsz énekelni? 😧

  32. Anie Swiss Travel

   Kicsit Toth Gabis,de jo!😄🤩

  33. Anikó Kovács

   Nagyon jó lett😊

  34. Bálint Kandikó

   Tökéletes😁🥺

  35. Renàta Németh

   👍

  36. Kitti Hódiné Toth

   Libabőr ❤️❤️❤️

   1. Rock girl

    Hiro, te így tudsz énekelni? 😧

  37. Melinda Racz

   Gyönyörű! Imádom Andi hangját!

  38. Domonkos Balazs

   Nagyon jó

   1. Rock girl

    hozd a regit vissza

  39. yasio bolo

   Imàdom. Jók vagytok nagyon együtt is🥰lehetne több közös

  40. James Nelvils

   hiro feat horváth tamás

  41. Róbert Kolozsi

   Szia Andi te vagy a legszebb énekesnő Magyarországon tetszel nekem én is szingli vagyok mint te,ne foglalkozz mint mondanak azok a roszindúlatú káromkodó gonosz emberek akik hazúgságokat írnak rólad és mi közzük hogy te milyen rúhába öltözök hogy ki látszik vagy nem látszik a mai vílágban ez a dívat Amerikában meg eúrópaban is sok helyen így öltöznek az énekesnők mint pl.Dua Lipa vagy a szállodalánc leghíresebb és leggazdagabb tulajdonosának a lánya Nicki Hilton-on pl. olyan hosszú fehér kabát valamilyen szövetből de a meztelen popsija telyesen ki látszik valamilyen átlátszó háló van beépítve a rúhába a hátsójánál pedig ő nem énekesnő aki nemrég hozzáment az egyik Rocsildhoz a vílág leggazdagabb bankárjához,azt híszem Swájcban volt ott van a banköszpontjúk mert Franciaországban van a többi bankjúk,én voltam Swájcban nagyon szép ország ott van európa legnagyobb vízesése Sawhauzenben Swájcban nagyon kedvesek az emberek vidékeken még ingyen házi csokit is adtak. A világon Swájcban van a legjobb életszinvonal.Az énekeseket nem túdom hogy mennyit kapnak de aki kimegy dolgozni oda azt olvastam az interneten elég sok pénzt kap a minimálbér 1000000-Forint.Pl. Dj Bobo az is Swájcban lévő énekes.Meg Skóciában ott is voltam a Skótok is vendégszeretők nagyon kedvesek a víz egyedül ott volt olyan jó mint Erdélyben,csak németül nem szabad megszólalni mert vaki közülünk a buszon megszólalt Németül mivel Németh volt ilyen fiatal Skótok az emeletes búszon történt majdnem neki mentek.Egy magyar vegyész család él Anglia éjszaki részén azt mondja ott gonoszok az emberek legalábbis Anglia éjszaki részén azt mondta előte 30-évig éltek Skóciában a Skótok nagyon kedvesek voltak végig velük.Mert Angliában is voltam.2007-en útólyára voltam kirándúlni Olaszországban meg Franciaországban az olaszok is nagyon kedvesek voltak Olaszországban a fagyi volt nagyon finom meg a pizza.De velem Franciaországban is nagyon kedvesek voltak. A többiek panaszkodtak hogy a Franciák nem voltak olyan kedvesek mint az Olaszok.Most nem túdom hogy mi van Olaszországban és Franciaországban most a migráció miatt ami 2015-ben kezdődött,meg a többi országban ahol mondják hogy van migránsinvázió,legalábbis a sajtó.2004-ben Hollandiában is voltam ott is kedvesek voltak az emberek igaz a szálláson ahol voltúnk Amerikaiak is voltak nagyon kedvesek voltak segítőkészek meg a Hollandok is ahol több vidéki településen is jártúnk Mercédesz kocsival vittek minket túsolni egyik házból a másíkba.Hollandia a sajtjáról híres.De Németországra se panaszkodhatunk vidéken ott is kedvesek voltak az emberek de a nagyvárosban is ahol voltúnk Witenberg,Hejdelberg ahol ezek a kastélyok voltak.

   1. yasio bolo

    Andit imádom, egyik legjobb hangú énekes, de hogy Hiro normális zenét is tud kiadni? Énekelni is tud??? Csoda🥰

  42. Róbert Kolozsi

   Elnézést kímaradt az előző mejegyzésből a hangod különleges mint a kétt felsorolt énekesnőjé,ezért tesz títeket egyedivé mint Magyarországon mint a vílágban Rúzsa Magdi,Tolvaj Renáta meg te Andi vagytok a különleges hármas,még jó pár évvel mikkor még ti voltatok az x-faktor-ban akkor még minőségi mentorok voltak akik értettek a szakmájúkhoz most egy,két három éve nézzem az x-faktort ezek borzalmas mentorok olyanok akik nem értenek a foglalkozásúkhoz olyan énekeseket választanak az x-faktor-ba akiket sehol a vílágban nem vennének fel egy ilyen tehetség kútató versenyre ez az ösze vissza nyávogás amit csinálnak nem nevezném éneknek,de még abba sem olyan jók,mert oda tennék egy házi macskát az is jobban nyávogna mint ők.Mi is mikkor átjöttünk 1990-en Erdélyből-Magyarországra anyúkammal meg az öcsémmel a határon ellőtte apukám 1989-ben átszökött azt tapasztaltúk gonoszabak az emberek mint Erdélyben voltak én 7-es általános ískolába kerültem az öcsém meg 5-es úgyanígy beszéltek velünk úgyanezekket a szavakat mondták úgy az általános ískolában mint késsőb a gyárban ahol dolgoztam.

  43. Róbert Kolozsi

   Szia Andi jó a hangod szerintem te vagy olyan jó énekesnő mint Rúzsa Magdi meg Tolvaj Renáta azért jó mert a te is különleges mint a Rúzsa Magdié meg a Tolvaj Renátának is különleges hangja van ebben különböztök csak egymástól így ebből az következik hogy minda a hárman született tehetségek vagytok és ez amellett még rengeteg munkával jár hogy meg tarts ezt a hangot vagy hogy tovább fejleszd, te nagyon szorgalmas fiatal lány vagy amellett hogy tehetséges énekesnő vagy úgy mint Rúzsa Magdi és Tolvaj Renáta ők is szorgalmasak,de te vagy szinte Magyarországon az egyedüli aki már ilyen fiatalon 15-évesen x-faktor győztes lettél nem véletlen a tehetségnek és a nagy szorgalomnak köszönhetően öszintén én nem túdok a világon hogy ilyen fiatalon valaki elindúlt volna ilyen tehetség kútató versenyen és nyert volna szóval nem volt könnyű feladat neked ilyen fiatalon a színpadra lépni.Neked is olyan különleges hangod van mint Celin Dioné meg Anasztázia-aé tényleg ez az igazság te pótolhatatlan énekesnő vagy a vílágon nézve is,te bárhol megálod a helyed a vílágban.Te nem ezt érdemled amit kaptál Magyarországon az a kevés fellépés,jogtalan kritikák a rajongóktól és amellett még csúnyán is beszélnek veled ezek rosszindulatú írigy emberek sajnos ilyen emberekkel vannak tele a gyárak is ilyen alpári módon beszélőkkel.Meg ezek az alacsony színvonalú iskolák mint pl. a 607 iskola volt a szakközépiskola részében kezdtem levelezőn ott is ilyen alpári módon beszélő felnőtt tanúlók voltak,még 2003-ban kezdtem, miattúk jártam háromszor a 9-et útánna átmentem a Németh Lászlóba ott egyszer jártam csak a 9-et ,ott 9-10-be kötöszködtek de nem olyan sokan mint a 607-be,szóval a Németh László-ban érettségiztem le ami gimnázium meg általános iskola volt én a gimnázium részében jártam levelezőn.Szóval ezek egy iskola szinvonalát is rontják.Ezek miatt szerintem a roszindúlatú emberek miatt is ment ki Antal Timi Amerikába.De abban az évben ő érdemelte volna meg hogy megnyerje az x-faktort sokall jobb hangja volt mint az ellenfélnek és végig híbátlanúl énekelt ő is mint te.

  44. John Vice

   🔥

  45. cégé milán

   "1:58" Happy to get a lot of U$C from *PG2.ONLINE*

  46. Tünde Lakatos

   Hideg rázós

  47. vivien németh

   Nekem ez lett a kedvenc zenem lett 🥺

  48. Emese Fekete

   Csak nekem van olyan érzésem, mintha évek óta ismerném ezt a zenét?

   1. Szakács Anita

    Igen

  49. Sándor Kovács

   Ez a "Miért szerettél belém " Féle stílus nagyon jó.

  50. Attila Matolcsy

   Nagyon jó lett Gratulálok 😄👍👍👍

  51. Marcsi Csikos

   Nagyon szép dal lett❤

  52. Brigitta Török

   Ezzz naaagyon jo! Imadom ezt a dalt de legfokepp a Te hangod Andi 💕😘

  53. Tom46 UFC

   Hiro köszi az eddigi éveket de ... sok szerencsét a továbbiakban ! Andi top 🙂🙃

  54. Ferenc Hering

   💔💔💔

  55. Brigi

   Andit imádom, egyik legjobb hangú énekes, de hogy Hiro normális zenét is tud kiadni? Énekelni is tud??? Csoda🥰

  56. Zsolo Jakab

   Az első értelmes komoly Hiro dal! Bravo! Végre kieresztetted a hangod. Andi előtt meg le a kalappal!! Libabőr hang.

  57. Krisztián Kulcsár

   Tartalom: jeles Muzikalitás: jeles

  58. Dominika Andirkó

   Hű.

  59. Linda Varró

   Nagyon szép lett. 🥰🥰

  60. Gabor Karácsony

   Azta ku**a🥺🥰 ez nekem is nagyon meg tetszett😊😊

  61. Erika Erika

   Nagyon jó lett ❤️👌

  62. Krisztián Horváth

   Andi soha ne szomorkodj te vagy a legjobb enekes magyarorszagon!!!!!!!!

  63. Marianna Sági

   ❤❤❤❤❤

  64. 10 10

   Az első Hiro dal, ami közelebb áll hozzám. Leginkább akkor tetszik, amikor ketten együtt énekelnek. Remélem egyszer lesz egy TAndi feat Hiro szám is.

  65. La Britta

   Külön külön egyiket se kedvelem..de ez most klassz lett

  66. Angelika Forro

   Szép munka.Imádom Hírót és Andi is szuper de a túl sok ez az érzelem.

  67. Ben Omodi

   Kár hogy Hiro már eltèrt full a raptől. Maradnak a règi AK trackek meg az ùj Giajj számok. De a lènyeg, hogy menjen a szekèr meg egèszsèg legyen.Pacsi 🤜🏽🤛🏽

  68. Ildikó Hári

   Vissza tért a régi Andi és az ő csodás hangja. Hiro gyönyörűen megkezdte ezt a dalt gyönyörű és mind szívből jött imádom., ❤️ a lélek tükre ez a dal gratulálok😊😍

  69. Nyerlucz Marianna

   Csoda h Andi most nem mutogatja magát Hiro mindent visz 🥰

  70. Elizabett Kovacs

   Jó lett szép

  71. Gamer Potykány

   Már az elején azt hittem hiro van🤔

  72. Tímea

   Ez az egyik talán ha nem az egyik legjobb zene/ műfaj ami mind a két előadónak iszonyatosan jól áll. Andinak nagyon szép hangja van, hasonló számok iszonyatosan jól állnak neki! Gratula!!

  73. Zsoli11 Mesti

   Legjobb lett

  74. kMagi

   Teljesen külföldi színvonal🔥🖤

  75. TheWatchmen02

   Megmondom az őszintét. Ismerek pár korábbi számot az előadóktól, nem vagyok oda egyik munkásságától sem, viszont ez a kollab nagyon szép volt. Jó a dal, a szöveg, a hangszerelés, a klip is nagyon ízléses. Tehetséges együttállás ez most. Gratula érte.

  76. Éva Körmöczy

   Aztaaaa.... Nagyon jó.... Gratulálok...👌

  77. Dóra Adina Aradi

   Hiro ez nagyon jó út... 🤍

  78. Rock girl

   2:35, Jeff Goldblum, te vagy az?

  79. Ádám Szovák

   Szerintem fel ébredtél szép munka!!

  80. Adorjan Illes

   Én sem vagyok Hiro rajongó illetve Fán de ez a zene nagyon jó lett Tóth Andi gyönyörű tehetségel rendelkezik és a hangja brutál jó. Sok sikert és még reméljük,hogy lesz közös dalaitok mert brutál jó e két hang össze játszva.

  81. Katalin Dobai

   Gratula, nagyon szép dal. Köszi♥️

  82. Julie ' '

   Gyönyörű dal. Jól sikerült a videoklip is, mint egy film. De, ha nem nézem, csak hallgatom, akkor egy másik történetet látok....

  83. Tibor Both

   Nagyon jó lett, lehetne még több hasonló.❤🤙

  84. 9B Szűcs Dani

   Ha hiro félember nagyon sok félemberek elleni erőt kell opptolni

  85. Albert Lőrincz

   Szerencsére nem követem a magyar celeb életet de elkerülhetetlen, hogy ne fusson bele az ember itt-ott a hírekbe. Lehet kedvelni vagy nem bármelyik Tóth lányt, ettől most tekintsünk is el és maradjunk a zeneszerzés és klipkészítés fortélyainál: egy dalt nem feltétlen 2 perc megírni, hangszerelni, utána studióba vonulni a teljes team-el, megvágni, szerkeszteni. Ezután még nagyobb egyeztetést igényel egy klip leforgatása, hiszen több tíz embert kell összeegyeztetni, a helyszínt, helyszíneket lefoglalni amik akár hetekkel sőt hónapokkal előre történnek. Majd a master anyagot megvágni és ekészíteni is időigényes. Pláne a mostani COVID időszakban ezek hatványozottan jelentkeznek. Tehát aki szerint Andi direkt énekel Gabi hangján az gondoljon bele, hogy egy kb. 2 hetes "botrány"-ra eléggé nehézkes egy több hónapot igénylő munkával reflektálni. Persze igaz, utólag is feléneklehette azt a pár sort, majd rávágták a már majdnem kész anyagra de szeritnem ekkora összeesküvés elméletet belemagyarázni, mint amit itt sokan tesznek, badarság.

   1. Brigitte Gacsado

    Igazad van de az összeesküvés már-már hobivvá vált egyesek számára! Sajnos!

  86. Gyöngyi Nagy

   ❤️❤️❤️

  87. Varga Bori

   Nem vagyok egy Hiro(AK26) Fan, de ez a dal...Hihetetlen jó ízléssel, tökéletes összhangban lett összerakva az egész: szöveg, zene, klip...és azok a férfi "fejhangok" . Kérdezem én miért nem hallottuk ezt eddig? Tóth Andi meg tehetséges mint a nap...

   1. Varga Bori

    @PeeT0725 nem szeretnélek megbántani , de ez a “ bármit meg tudnak csinálni stúdióban” duma tipikus laikus, amatőr villogás. Akinek van némi stúdió tapasztalata, az jól tudja, hogy ami nincs meg az énekben, azt nincs az a hangmérnök,autotune aki belerakja...Az a helyzet, hogy ez a dal baromira jól fel van énekelve...

   2. PeeT0725

    Hiro rappel nincs ének hangja ezt kb mindenkinek el tudják érni stúdióba....élőbe szted miért nem lehet hallani...rap amikor nyomja az brutál kár h abból már kevés van....

  88. Viktor Nagy

   Tökéletes!👏👌🏆

  89. Töttös Lívus

   Jó kis érzelgős zene lett🙂viszont nekem is feltűnő Andi "enekhangja"

  90. Melinda Vìzhányó

   Csak.. Csak... KÖSZÖNÖM NEKTEK! ❤️🙏 Ez a dal valami.. Csoda!

  91. Banán BangBang

   Egy rAndi?😉

  92. Alexandra Léka

   👏👏👏❤️❤️❤️

  93. So much Fun!

   Tudom már kire hasonlít Tóth Andi!!...A fiatal Tóth Gabira 😂😂😂

  94. MOBILOK&OKOSÓRÁK VILÁGA

   Andi olyat énekel benne hogy sok énekesnő elbujhat mögötte. És gyönyörű nő 💚

  95. Kriszta Lövei

   Azta... ez vilagszinvonal srácok! Hiro, fantasztikus vagy! A hangod karcossága őrület... Andi.. becsüld meg hogy ilyen hanggal áldott meg az isten, kerlek! Csodálatos lett, tényleg le a kalappal előttetek! ❤️💞

  96. győri dóra

   Nagyon szép lett ❤️❤️

  97. Levente Major

   Nagyon jó ez a páros

  98. erik vaskó

   Andinak gyönyörű hangja van ❤️ Hiro meglepett de nagyon jó Eszméletlen jó zene lett 🥰

  99. TrollFoci YouTube Channel

   Zseni!🖐🏻