Sipos Péter a Mirigy tagja mesél a házasságáról, romantikáról a Szerelemcsütörtök műsorban.

Lia. T - Coach

13 E megtekintés3

  Katt a feliratkozáshoz! hugets.info/like/2Zo.html...
  INSTA: tothkornelia_randiguru
  Első rész, a következő részért iratkozz fel, és jövő héten csütörtökön érkezik a folytatás.
  Az Irigy Hónaljmirigy tagjával Sipos Péterrel humorral ötvözve beszélgetünk, mely során megtudjuk, hogy a különleges időbeosztása mellett hogy és mikor marad ideje a családjára. Komoly témákról, az életéről, a családjáról, több évtizede tartó harmonikus házasságáról, annak fenntarthatóságáról is, valamint édesanyjáról, és szintén művész testvéréről is mesél a művész úr. Péter egy igazi hagyományos gondolkodású férfi,. A sztárok csapongó élete egyáltalán nem jellemzi a művészt. Legyen ennek a kedves beszélgetésnek a részese, tartson velünk, még hasznos tippek is elhangzanak a hosszú párkapcsolat receptjére

  A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach. Társkeresésről szerelemre vágyóknak:További információk: igaztars.hu

  #szerelemcsütörtök #sipospéter #irigyhónaljmirigy

  Közzététel: 10 hónapja

  Megjegyzés

  1. Mihályné Halász

   Nagyon birom a zenekart minden müsorát megnéztem.😎👌

  2. Gyula Jentetics

   Igen nagyon boldog karácsonyt kívánunk nektek!! 💯😉👍🎄🎉🤟🎆🎁✌💪😄🙃🏅🤲🤗✨🎇🎑🎈🎄🎄🎄🎄

   1. Lia. T - Coach

    Köszönjük szépen 🙏. Boldog szeretetteljes koronamentes Karácsonyt kívánunk 💖🌲💝

  3. Laura Farsang

   Nagyon bírom a Petit

  4. Lászlóné Simon

   Ez annyira jó műsor volt. Most megveregettem a vállamat, mert én a Pétert mindig rendes embernek tartottam, pedig még nem is ismerem. Az énekhangja mindig nagyon tetszett, nagyon jó hangja van. Most ki is derült, hogy jól gondoltam. További sok boldog életet az egész családnak.

   1. Lászlóné Simon

    ​@Lia. T - Coach Köszönöm.

   2. Lia. T - Coach

    @Lászlóné Simon Ennek nagyon örülök, hogy hétről hétre velünk van. Önnek is kellemes hétvégét kivánok és kitartást a jelenlegi helyzethez.

   3. Lászlóné Simon

    Kedves Lia, már szinte az elejétől fel vagyok iratkozva, különben nem is látnám. Szép hétvégét kívánok ❤

   4. Lia. T - Coach

    Köszönjük a kedvenc sorokat. 💕 Jövő héten látható lesz a folytatása a beszelgetesunknek. Iratkozzon fel a csatornamra és fog kapni egy értesítőt.