DTK: Elviszlek magammal - Shane Tusup

WMN Magazin

170 E megtekintés55

  Katt a feliratkozáshoz! hugets.info/like/HKl.html...
  Facebook: wmnmagazin;
  a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
  Shane Tusup híre ellentmondásos volt az elmúlt években - annak ellenére is, hogy segítségével lett volt felesége, Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok. Ez a beszélgetés egy kicsit közelebb visz Shane korábbi nagy konfliktusainak megértéséhez, kiderül, ő hogyan élte meg a vitás helyzeteket a medence szélén, mennyire igaz, hogy csak a „show” kedvéért biztatta látványosan az úszóit, és hogy miért nem maradt kizárólag úszóedző. Kertelés nélkül elmondja, azért is jött vissza rövid idő után Magyarországra (ahol nem mindenki várta tárt karokkal), mert itt jelentősebb dolgokat tud véghezvinni.

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Gabriella Gyöngy

   Nagyon kicsi a betű, nehezen olvasható.

  2. Gábor Butor

   Great to hear Tusup in many aspects and enjoy his fluent great english, DTK always makes great interviews with good people!

  3. Dimitri Mountain

   Heyy Olivia, how are you ?

  4. Ildikó Lukács

   Nekem mindig is szimpi volt,a történtek ellenére is valahogy,és most megint azt kell mondanom,ez egy karakán klassz csávó,akiben annyi energia van mint egy hőerőműben..Sok sikert neki!

   1. Gábriel Gyógyír

    Igen, ő nem hagyta elveszni az erőt, és remélhetőleg több évtizedig folytatja a sportban, a spor közösségekben a munkát itt. Tanul magyarul is, és a végén hunosodik, honosodik. Valójában minden ötödik-hetedik férfi ilyen volt alig 25-40 éve, kiölte belőlük a rendszer a teremtő erőt, vagy egy sorstragédiát nem tudtak sokan feldolgozni, vagy olyan saját karmát építettünk fel, ami után nem lehet látni, hogy egy ERŐMŰ ott van a mélyben. Nem igazán ismerem tüzetesen a mai 20-45 éveseket, de akiket ismerek, ott talán minden huszadik sikeres az életben úgy kompletten (párkapcsolat-család, munka, tanulás, hobbi, anyagi biztonság, közösség), és itt még az etikai mélységekbe se szántok bele. Ez komoly probléma, mert nem lehet szinte mindenki sérült. Gondolk itt válás utána depresszióra, anyagi ellehetetlenülésre, kirekesztettségre, rosszabb esetben már komoly fizikai és mentális tünetekre. Legyünk együtt vállalkozókedvűek, kreatívok! Ez a mai kor nem az otthon ülésről szól!

  5. Piroska István

   Hey Shane, First thing first you are welcome in Hungary. Your mindset is amazing, although it's new for the Hungarians so that's why you feel some resistance. No worries about it, it's just part of our culture. Just believe in yourself, let's continue your approach and the real sportsmen will appreciate it. All the best.

  6. Piroska István

   Damn.. Nagyon örülnék, hogyha az alapból magyar, de külföldi interjúknál nem lenne ráégetve a felirat mindenhol. Eszméletlen "annoying". Különösen, hogy mindketten nagyon szép amerikai angolt beszéltek, ami tisztán érthető. Kérlek használjátok a youtube "subtitles" option-jét.

  7. Zsofi Fila

   Jó interjú, szimpatikus ember, de nekem hiányzott a kontextus. Annyit beszéltek a “történtekről” és hogy “honnan jöttem”, de nem hangzottak el a történtek, és azt is szívesen hallottam volna honnan jött, mit csinált mielőtt idejött. Tudom hogy van Google, de nagyon vártam az egész részben hogy mikor derül ki mire utalnak, mert annyit nem olvastam/követtem a történteket hogy ezekről tudjak. De a személyisége jól lejött, csak nem tudom hova tenni.

  8. Erzsébet Gabriella Czopyk

   The other side of the coin... is also a human being. Idolized and misunderstood by many.

  9. Gábor Biró

   De szívesen elfogadnám edzőmnek!

  10. Károly Lehel Kovács

   Kicsit megfagyott a Kriszta arca, amikor a srác közölte, hogy az asszonyban a főztjét szereti a legjobban. :D Ezek a feminista nyugatiak. :)

  11. J Kovács

   Érdekes egyéniség, de azért vélhetően kevesebb a szárazanyag tartalom és több a hab, mint az elsőre látszik. Eddig egy valós (és nagyon komoly) eredménye született, Katinkával. A többi mind csak remény, terv, lehetőség. (Az itt is sokat emlegetett "szuper tehetséges" Szilágyi Lilu is most jelentette be, hogy "ideiglenesen visszavonul", csakúgy, mint az őt 1-2 hónap után otthagyó szinte összes többi úszója) Ebből azért arra is lehet következtetni, hogy annak a hatalmas sikernek döntő része Katinka és a "magyar módszer" eredménye, amihez persze hozzátett ST is. DTK számomra lenyűgőzően biztos és gyakorlott partner angolból (is), ugyanakkor nagyon elszomorít a 37. percnél a gesztusából kitetsző vélemény, miközben ő is itt él, itt sikeres Magyarországon. Nekem úgy tűnt, hogy ebben a részben az eddigieknél több a vágás is, félbeszakadt gondolatokkal, talán ST mégis kérte bizonyos részek kihagyását.

  12. Gáborkoga Kovács

   Két világ találkozott.

  13. oOoOkitOoOo

   A fordítás 3:56-nál 🙈😂 jót röhögtem 😄 "tulajdonképpen mindegy, hogy kardot vagy labdát használsz." - oké, de ő hol mondott labdát??? 😀 Sehol...

   1. rocko44444444

    15:25 az inkább "Oh, is.", mint sem "Always.".

  14. Krisztián Molnár

   Szia Krisztia. Tudom ez nem kívánságműsor, de lehetne kérni egy Elviszlek magammal- Hauber Zsolt kiadást? Előre is köszönöm.

  15. Gabriella Merai

   Perfect interview

  16. Kata Gyarmati

   Nagyon jo latni, ahogy Shane gondolkozik es eszerint el is. Hiaba a sok szemelyisegfejleszto konyv es egyeb azert kevesen jottek volna vissza es alltak volna hozza ellapatolni a sajat szarjukat. Minden elismeresem es elo fogom meg venni ezt a videot.

  17. Kata Gyarmati

   Vegán vagyok, a barátnőm “állati jól főz” - jót röhögtem ezen a feiraton

   1. csizmadiak

    @jokanfiuk nem, de a vegán meg az állati egy csöppet az. :D

   2. jokanfiuk

    Kivancsi lennek miert? Szerinted a vegàn es a jo etel osszeferhetetlen?

  18. Ivona Galbava

   Nagyon jó beszélgetés volt. köszi :)

  19. Hovirag18

   Hú, ez az energia szuper! 🙂Azért szeretek ilyen emberekről interjút hallgatni, vagy olvasni, mert hihetetlenül motiválóak. Sok sikert kívánok neki, és azt, hogy mindenkinek jusson egy kicsi ebből az energiából!

  20. bali bali

   Ez nagyon jó volt, le a kalappal. 👍🏻

  21. KelAki

   Jól volt ez a rész is. Köszi. De a quaterback nem hátvéd, hanem irányító az amerikai fociban. Kérlek szólhatok a feliratozónak, hátha máskor is találkozik ezzel a szóval. ;-)

   1. WMN Magazin

    vettem, köszi, jogos (a feliratozó)

  22. Kata Olah

   Nagyon jó volt a beszékgetés, és jó döntés volt az edzőteremben kezdeni az interjút, vagyis a felvételt:)

  23. Alexandra Dandé

   Nagyon jó beszélgetés volt! Molnár Áront is hívjátok meg kérlek, nagyon értékes, amit ő képvisel. Nagyon sok embernek kellene őt megismerni, azt, hogy mi is az, amin ő a Mi kis falunkon túl dolgozik. :)

  24. Agnese O'Dannemill

   There are 26 letters in the English alphabet and 44 in the Hungarian. 🧐 Sorry, I couldn't resist #grammarnazi

   1. mike pierce

    26 letters in the English alphabet, and 44 sounds. 44 letters in the Hungarian alphabet and 44 sounds www.dvusd.org/cms/lib/AZ01901092/Centricity/Domain/3795/Sound_Spelling_Chart.pdf

   2. vanegytepsid

    i was looking for this comment before i was going to post the same:D

   3. rocko44444444

    And 44 in the Hungarian. :)

  25. Tímea Balog

   Ez a beszélgetés méltó volt ahhoz a teljesítményhez, amit láttunk kettejüktől...a válásuknál nagyon nem ezt éreztem.Mondjuk az fura, hogy az exe nevét nem is mondja ki, többször sportolónak nevezi a történeteiben. Ez a srác egyébként szerintem zseniális tehetségű edző, ezt nem lehet elvitatni tőle.

  26. A. B.

   Van egy hoszu hozzaszolas, total ott van! Minden be be van, nem ismetlem! Ettol az embertol csak tanulni lehet! Evekkel ezelett neztem, hogy a medence szelerol drukkol, nekem teljesen normalis volt ez, bar 15 plus eve nem elek otthon, talan ezert:) igen... latom, hogy a magyarok miert nem veszik ezt, nyilvan teljesen mas kultura, de come on! Erdekes, szerintem a Katinkaval mintha egyfajta belso versenges lett volna koztuk, a mostanai baratno pedig, foz, ott van, az ertekrend egyezik, es szerintem total felnez erre a ferfira. Jo ertelemben:) es ezt egy igazi ferfi ertekeli!

  27. Szücsi

   Érdekes ,hogy magyar sportolók keresik meg akik a magyar közegben tanulva nem érzik ,hogy sikeresek lehetnek de vele igen.Vagy ott van Dominik aki régóta külföldi szakemberekkel dolgozik.Látott benne fantáziát és megbízik benne ,hogy az amit mond neki az úgy lesz jó.Gondolom rendesen frusztrálja a honi edzőket ez a srác aki ilyen eredményességgel tud sportolókat edzeni.Ezzel rávilágítva arra ,hogy valamin lehet itthon is változtatni kéne.Vagy már rég kellett volna.Remélem sok sikert fog még aratni nekünk a módszerével.

  28. Zsuzsanna Csávlek

   Jó volt látni eme interjút :)

  29. Miko A.J

   Engem idegesített hogy ilyen hatalmas betűkkel volt feltéve a fordítás. Eltakarta az egész képet. Lehetne sokkal, de sokkal kisebb betűkkel feltenni a jövőben? A hatalmas betűk beégtek az agyamba. Köszi szépen 😉

  30. Judit Barta

   Hosszú Katinka után nem túl etikus a volt férjét is meghívni. De persze a nézettség mindenek felett...

   1. Marcsi K.

    Ez nem a Mónika show, nem egymást kellett kibeszélni. Magáról beszélt meg a céljairól. Katinka nélkül is érdekes alany, és sokakat érdekel is. Épp ezért hívták meg.

   2. EG86

    Tinedzsereknel esetleg lehet sértődés ebbol (a volt pasimmal beszeltel?!), viszont ok 30 felettiek.

   3. Judit Barta

    @Aniwatson olvass utánuk a neten és megérted.

   4. Aniwatson

    miért nem?

  31. Elameey

   Én nem kedveltem ezt a palit, de most ez az interjú megmutatta, hogy elég felületesen viszonyultam hozzá. Kiegyensúlyozott és előnyére tudott fordítani olyan helyzeteket is ami egy büszke magyart simán "megtörne" és duzzogva félrevonulna. Nagyon tetszik ahogy beszél és az is amit mond, érezni az energiáját a videón keresztül is. Nem ártana némi coaching Shane-től a magyar kormány tagjai számára is, ha már a focistáknál tartunk. Megtanulnának angolul (kicsit jobban) és magával ragadná őket Shane felfogása, szempontjai, őszintesége és embersége. Szerintem Shane sokkal többet tud a kitartásról, és arról, hogyan ne adjuk fel, mint bárki aki eddig ismerek. Kriszta angolja pedig nagyon tetszik! Köszönöm ezt a beszélgetést nektek!

  32. Anikó Dedike

   Azert az iras!!!...nem lehetett volnanagyobb betűkkel??!!! Good🙈

  33. Czeczeli Tamás

   Shane Tusup egy szabad ember. "Úszik" a munkában és a sikerekben, ráadásul sok embernek akar és tud segíteni. Más, mint "Mi, a Magyarok". Nyilvánvaló, hogy utáljuk ezért. Köszönöm Krisztának az interjút.

  34. Andras Bakai

   A motivácó a legfontosabb a sportban. Aki ennek a fenntartásában segíteni tud a sportolóinak abból kevés van itthon :(

  35. speeedhorse

   Ha őszinte interjút akartok, nézzétek meg az előző Nagy Zsoltos részt. Shane kisujjában sincs annyi szenvedély mint benne.

  36. Agi Gilanyi

   Vegre, hogy maskepp is megismerhettuk ezt az elkepeszto energikus fiatal embert, koszonom.

  37. TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile

   Kriszta, Jamie Winchester, szinten angolul?

  38. TRAVEL With #bodabags #eco #backpack #smile

   Vegre! angol interju. New date for FACEBOOK LIVE! 10am. (Amsterdam, NL) Sunday 29 november! 1:30pm. (Meerut, India) Sunday 29 november! Reporter: Dr. Kamakshi Jindal will interview Szilvia Boda fashion designer See you... 😉😎🎒 Magyarul: Riporter: Fatima Mohamed enekesno 11am. (Amsterdam, NL) Sunday 29 november! 2:30pm. (Meerut, India) Sunday 29 november! I was fired yesterday in Diemen. I hate my life. But I am also very grateful for 2 people because... Very soon an interview with me in She Exist (USA) in English es a CSAK POZITIVAN magazinban magyar nyelven.

  39. Richmondhun

   Személy szerint imádom ezt a pasit: célorientált, asszertív, öntudatos és (ami szinte minden magyarból hiányzik sajnos) álmodozó [a szó legpozitívabb értelmében]. Aki követi az álmait és kész áldozatot hozni, az sikerre van ítélve... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️‼️ Shane, it’s soooooo goooood to have you back in Hungary. I hope, all your dreams are going to come true. ABOVE EVERYTHING, THANK YOU FOR EVERYTHING YOU HAVE DONE FOR MY COUNTRY! YOU ARE MY/OUR HERO! 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇

  40. Szilvia Sulyos

   ❤❤❤🔥🔥😍

  41. SOFI

   Hú de örültem, hogy őt is hallhatom, gratulálok az interjúhoz Kriszta!!! Absolutely loved seeing Shane cheering on the pool-side, awesome energy!!

  42. Dávid Benke

   Rácz Jenővel is legyen meg Sárközi Ákossal a mesterrel

  43. nemmem montam

   ...hmmm...és ezt Katinka hogy látja ?

  44. Piroska Gáspár

   Kár erre az emberre bármit is mondani, olyan technikával dolgozik a sportolóival, amely az élvonalba viszi őket! Volt Katinka, most mindenki Szoboszlait isteníti, ..

   1. RunningGirl1985

    mindkettő tehetséges sportoló, akikből kihozta a maximumot azzal, hogy motíválta őket.

  45. Andrew Shepherd

   Pretty fab to listen to an English version of 'Take a Ride With Me'

  46. Zsombor Simon

   Zseniális, hogy Kriszta angolul is ugyanolyan színvonalú interjút készített mint magyarul. Két megjegyzésem van csak: jó lenne ha a felirat nem eredetileg lenne a videón, hanem csak HUgets-on be lehetne kapcsolni. Én például beszélek angolul és néha zavaró volt a felirat, mert az ember önkéntelenül is olvassa néha. Másik, hogy amerikai fociban a quarterback az irányító, így érthetőbb is miért hozta fel Shane.

  47. Cheese

   Csak egyszer éljem meg, hogy a drága honfitársaim ne álljanak bele valakinek az angoljába. Mi még az anyanyelvűt is kioktatjuk, hisz amúgy is arról híres a kis országunk, hogy az átlag ember idegennyelv-tudása súrolja a csillagokat. De amikor a másikat kell elemezni, akkor mindenki Nádasdy Ádámot megszégyenítően szakért. Vicc az egész. :D

   1. Sirinwara

    szerintem Kriszta angolja nagyon jó. A mondatszerkezetei szerintem 9/10, a kiejtése 7/10, de aki kommentelgetni szokott, általában a 0/0 kombóval rendelkezik, szóval... :D

   2. Krisztina G.

    Ez tényleg így van kis hazánkban és nem is hiszem, hogy változni fog. Megfigyeltem, hogy sok embernek a legjobb sem elég. Nem tudom, mi állhat e mögött, talán irígység vagy kontrolmánia. Amikor kritizálni kell, egyszeriben mindenki szakértő, szakember, nyelvzseni, stb lesz. Ekkor kellene az illetőnek egy lényegretörő kérdést címezni, belemenni a téma sűrűjébe, aztán lehet brillírozni...

  48. And Saa

   Azt hitte a Szét Csúszott hogy a Golfban majd lesz valaki, de aki már valaha is Golfozott az tudja, hogy egy rendkívül összetett játékról van szó. A profik közé szinte lehetetlen bekerülni.

  49. Péter Urbán

   Sajnálom, számomra olvashatatlan a fordítás.

   1. Somoskőújfalui Egon

    Ott a space billentyű, én is miden mondat után nyomogatom, már kikopott :D.

  50. Péter Ragó

   Katinka szerződés tépős performance-ának különleges értéke volt. Számomra azt mutatta, hogy valahol nincs az rendjén, hogy amíg az úszók tönkremennek a medencében, addig vizet csak messziről látott, öltönyös emberkék hülyére keresik magukat a sportolókon, és a szakmán. Ezt ők együtt képviselték (együtt a világ ellen - a medencében, és a felfogásban egyaránt). Amióta külön vannak, látok egy edzőt, aki adott nekünk 3 (olimpiai) aranyat, és mindent megtesz azért, hogy bizonyítson. És látok egy sportolót, aki valószínűleg soha nem fog már olimpiáról elhozni 3 aranyat, viszont lesz saját úszókomplexuma, meg durvánjól megtámogatott filmje, meg aztán ki tudja, még micsoda. Hát, mindenki értékelje ezt úgy, ahogy akarja. Kovács Ági hatását az úszósportra bepozicionálta a teareklám, kettejük mentalitásában viszont nem volt benne az, hogy Katinkának is reklámokkal kell majd reflektorfényben tartania magát. Teareklám nélkül is sokat érhetne az, ha az utánpótlással hatékonyabban tudna foglalkozni majd. Ehhez persze jól jön az úszókomplexum, a film viszont semmi pluszt nem fog hozzátenni.

  51. Viola Kovács

   Na és hogy ejtik helyesen a vezetéknevét? Ez végül nem derült ki.

   1. Virtuozso

    "tuszáp"

  52. Tamas Amon

   Ez nagyon motiváló volt, egyrészt Shane, másrészt, hogy milyen jól lehet angolul beszélni. Köszi!

  53. Csenge Szabó

   Nem ítélkező pozícióból mondom ezt, de az, hogy Shane-t meg az ő "másságát" és azt, hogy honnan jött nem igazán vették figyelembe, ez nagyon sokakra igaz, akik nem tősgyökeres magyarországi. Határon túli magyarként is pont ez volt (sajnos) a tapasztalatom, és jól esne/esett volna, hogyha nem azt várták volna tőlem, hogy beolvadjak vagy ilyesmi, hanem hagyják, hogy legyek inpulzív, vehemens székely, amilyen vagyok.

  54. Sparkling Pom-poms

   Well, this was great! Finally someone who is so positive! Maybe more interviews with foreigners would bring a great balance to this channel.

  55. Lajos Néma

   Kövezettek meg, (nem nézem meg), ő Katinkában, (mindenkiben), csak üzletet és pénzt látott, szerelem, házasság ?? , nem tudom ezt az embert semmire értékelni, nem hiteles, nekem . . . . . . , hogy mit mond nem érdekel, Katinka tudna mesélni . . . . . ,

   1. Erika Szabó

    @Lajos NémaNézd a magán életi dolgaik nem érdekelnek mindig kettőn áll a vásár ....,ha sport teljesítményről mesélne Katinka és őszintén akkor mindent köszönhet, hogy a csúcsra juttatta nála sikeresebb uszonk nem volt egymás között szolva Gyurta 1 olimpiai arany bocsi ,de Cseh Lacinak nincs olimpiai aranya..... Szoboszlai Dominik meg a legdrágább magyar futbalistánk lett azután, hogy elkezdtek együtt edzeni 6 Millát ért most meg 25 Millió a kivásárlási ára....Tényleg nem értem mi bajod vele....amúgy Magyarországon észrevettem akinek van egy egészséges önbizalma azt félre értik....mi olyan depisek vagyunk ,de ez nem jó....

   2. Lajos Néma

    @Erika Szabó Évtizedek óta a világ legjobbjai a magyar úszok, sem Gyurtának, sem Cseh Lacinak, stb, nem ő volt az edzője, hogy mit mond egy dolog, tisztába volt vele, hogy Mo - n nagyon sok tehetséges úszó van. Nélküle is az élmezőnyben voltunk. Biztosan jól eladja magát, nekem nem. Katinka tudna mesélni . . . . .

   3. Erika Szabó

    @Lajos Néma Az én véleményem sem változik ZSENINEK tartom aki a tehetséges és szorgalmas sportolókból 'aranyat csinál" pl Katinka és Dominik és majd nézd meg a mostani tanítványainak az eredményeit.....Hahóóóó Magyarországnak szállítja az eredményeket .....talán majd egyszer megérted ....és, hogy miért választotta Magyarországot nézd meg a riportot ott a válasz .....szép napot kívánok...:)

   4. Lajos Néma

    @Erika Szabó Csak nyugodtan, a véleményem nem változik, elméletben jól eltudja adni magát. Miért nem otthon "edzi" a bajnokokat ?? . . . . .

   5. Erika Szabó

    Rendben ne is fojtasd ....megköveztelek...mindenki a másikban látja meg a szálkát....bocsi....

  56. Péter

   Courtney, if you are reading this, i am looking for a sport vegan food delivery for ages. Please contact me if you are interested

  57. tvmixhungary1

   Well done, I enjoyed every minute of this - very cool indeed!:)

  58. Windlespoon

   Hát ez SZUPER volt! :)

  59. Werk Stúdió

   Ez volt az egyik legjobb interjúd Kriszta!! Remek íve volt a beszélgetésnek, jók voltak a kérdések! Külön respekt,hogy nem emelted be a Katinka sztorit! Köszi az élményt! Feltöltődtek az akkumulátoraim, patron ez a srác!

  60. Soma Samtab

   Sokat segítene ha nagyobb méretű lenne a felirat vagy külön is elérhető lenne (srt). Esetleg egy szinkronizálás vagy akár csak egy narrátor is jó lenne. Aki aki meg akarja, hallgassa így ahogy most van. Ez, így, ahogy most van, így élvezhetetlen.

  61. Dorooo P

   Much ado about nothing.Talks a lot, saying very little. Az örök amerikai optimizmussal és "everythings's fantastic"-attitűddel.

   1. Piroska István

    Ez a gagyi amerikai semmitmondó optimizmus egy átlagos csajból párszoros olimpiai bajnokot csinált. De szar ez az amerikai mindset..

  62. Attila Babo

   Nagyon tetszik, ahogy tiszta lappal indul a beszélgetés és egy szimpatikus Shane jön le belőle.

  63. László Szabó

   Az elmúlt évek messze legjobb része a sorozatnak!! Tanulságos volt nagyon! Köszönöm, köszönjük!

  64. Eniko Pölcz

   Csak szerintem volt köztük kémia?!

   1. Zoltán Orosz

    Krisztának eléggé nyilvánvaló volt a testbeszéde, egy kis hajcsavarás, egy kis ajak nedvesítés. De szerintem ez aranyos volt.

  65. Csilla Németh

   Akkor most hogyan is kell ejteni a vezetéknevét?🤔 Vagy csak elkerülte a figyelmemet, pedig benne volt?

  66. Éva Ádrián

   Nekem eddig is szimpatikus volt,most méginkább. Rendkívül intelligens és elhivatott. Nagyon jó volt hallgatni.

  67. Dániel Oltványi

   Nekem nagyon átjött! Az külön tettszett, hogy beszélt a korábban rájuk nehezedő nyomásról és arról, hogy még nem volt elég érett, hogy ezt minden szituációban jól viselje. Ilyenkor az ember teljesen ki tud fordulni önmagából. Egyébként nem tudom, hogy milyen szintű megállapodása van Szoboszlaival, de belőle "értékesebb" sportoló lesz, ez szinte biztos! Sokkal több pénz van a fociban. Így jobban el tud tartani olyan szintű coach-okat mint Shane. Biztos vagyok benne, hogy lesznek nála még nagyon komoly sikerek és kívánom is neki!

  68. Diána Lengyel

   Ez egy "nesze semmi , fogd meg jól "interjú lett... Kriszta láthatóan próbált mélyebben bele menni bizonyos témákba, de Shane nem igazán volt ebben partner. Helyette diplomatikus , felszínes válaszokat kaptunk, némi self marketinggel kombinálva.. :( Kár érte...

   1. Fulpesi Sandor alex

    Igazad van teljesmertekben,,Alex

   2. fefe eeere

    @LauraPalmer Esetleg ha Magyarul írnál az jó lenne,ha már a Magyarokat szapulod.

   3. LauraPalmer

    @fefe eeere Hol volt sokba? Igen, az egesz karrierje, a hirneve, a Katinka/Ironlady brand (ami nem Katinka otlete volt), a rengeteg penz, amit versenyekkel es marketinggel kereset (szinten nem Katinka otlete, inkabb az amerikai model szteroidokon), az olimpiai es egyeb ermek, stb - Hat ez tenyleg szornyu volt szegeny Katinkanak. Se uszasban, se anyagilag, se hirnevben nem lenne ott ahol van a kozos munkajuk nelkul... Hogy maganeletileg...azt meg nem tudod, de igazabol az uj kapcsolatat is az uszasnak koszonheti, es Shane nelkul reg visszavonult volna mar...

   4. LauraPalmer

    Ez a beszolas pont azt igazolja, amirol beszeltek, hogy soha nem nezte senki, hogy o honnan jon, az o kulturajat, hogy o miert olyan, amilyen. Magyar szemmel akarod nezni es magyaros valaszokat valsz, o meg amerikaikent valaszolt a kerdesekre. Amerikai kulturabol nezve, teljesen megnyilt es oszinten valaszolt. Krisztatol kicsit azt ereztem, hogy kisse felt, ovatos, vagy tavolsagtarto volt.

   5. fefe eeere

    Én azt hittem hogy megszabadulunk tőle,ja de nem...sokba volt ez a figura Katinkának.((

  69. Éva Horváth

   Jé, sokkal kevésbé undor, mint ahogy eddig láttam.

  70. Mariann Komives

   Minden tiszteletem a fiúnak, vissza jőnni biztos nem volt könnyű de megtette. Egy igazi harcos! Félre lett ismerve szerintem! Minden sportág le van amortizálva, mindig csak a cirkuszok és pénzek elnyelése! Congratulation Shane!

  71. ista

   Hihetetlen, hogy még mindig van, aki hátvédnek fordítja a quarterback-et... Irányító!

  72. Ducsai Gabriella

   🙏Whaaoo🙏 ❤ Shane ❤

  73. Sarolta Nikl

   Értelmes, érdekes, motivált, klassz srác! Jó volt egy picit "megismerni"!

  74. H H

   Az én angolom nem rossz, nem rossz, de azért messze nem anyanyelvi szintű... Szóval, jó, hogy ott van az a felirat, kár, hogy mikroszkopikus méretű betűkkel... Szóval most komolyan gyerekek... Csináljátok már meg nagyobb betűkkel azt a k***a feliratot, ez így egy annyira nevetséges amatőrség, hogy az az eget veri 😡😡😡

  75. Ellen Marton

   Szuper interjú.... ez csak annak lehet unalmas, a csoda Katinkás pletykát várta...

  76. The Gameking

   Katinka tudna mesélni...

   1. Ivan Laza

    @Erika Szabó Honnan tudod? Ott voltál? :) Vagy veled csalta meg? :)

   2. Erika Szabó

    @Sarah B igen...:(

   3. Sarah B

    Igaz, hogy Katinka megcsalta?

   4. Zsolt Ábrahám

    Zero volt a parkapocsolat es minden csak a munkarol szolt, ennyi.

   5. Ellen Marton

    Szerencsére nem hallhattuk...

  77. Blas Chuckblas21

   Megjegyzés a felirathoz: a Quarter Back nem hátvéd!!!!! Ha odaírjátok hogy irányító, az tökéletesen megfelelő. :)

  78. Aliz Szabó

   Hosszu ido ota a kedvenc beszelgetesem volt. Jo volt megismerni picit ezt a fiatalembert, teljesebb lett a kep, picit megmutatta az érem másik oldalat is. ;-)

   1. Aliz Szabó

    @speeedhorse lattam, de oszinten engem nem erintett meg, pedig sokan dicsertek

   2. speeedhorse

    Akkor nem láttad az előzőt, Nagy Zsolttal

  79. Kriszta Szerencsés

   Uuuuuu, Kriszta, nagyon koszi ezt az interjút. En is nagyon kíváncsi voltam már Shane-re - gondolom, nem voltam ezzel egyedül - és nagyon élveztem ezt a beszélgetést. Szuper ez a srác, tényleg hordozza azt a mentalitást, amit itt a gyerekek felvesznek már az alapszintű oktatásban is. Pozitív, energikus, építő. Imááááádom! Mo.-on tényleg nem hinnem, hogy ertettek ot anno, mikor Budapestre erkezett eloszor. Tipikus amerikai ,,inside out" srac. Szuper!

  80. Zoltán Kiss-Jakab

   Ez volt az egyik legjobb, legtanulságosabb interjú. Meg kell tanulnunk nem a felületes külsőségek alapján ítélni.

  81. ZTN

   A vegán ételért plusz pont.

   1. Erika Szabó

    igen....:))))

  82. Gyöngyi Fekete

   Nagyon inspiráló beszélgetés volt! Köszönöm szépen!

  83. A April

   Az eddigi legjobb beszélgetés volt, amit ezen a csatornán néztem. Minden perce érdekes, tanulságos, belső folyamatokat elindító. Remélem lesz még folytatás.

  84. Valéria Horváth

   Köszönöm nagyon ezt az interjút ! Olyan nagyszerű ,hogy láthattam más nézőpontból ezt az embert!

  85. Páldi Erika

   Megtanulhatna màr magyarul...

   1. Ivan Laza

    @Bernadett Soós :))))

   2. Vatzek atya

    Bő 1.2 _MILLIÁRD_ ember beszél angolul. :-P Ezzel szemben, cirka 14 millió magyar ajkú áll. :-\ Hova... tovább...? :-P Meg hát... magyar jómunkásember - átlagosan! :P - 3 nyelven beszél: oroszul, rosszul, nagyon rosszul! :-] :-P

   3. Erika Szabó

    @Agica Amilyen a fogadj isten olyan az adjon isten....:( érted ugye...

   4. Agica

    @Sarah B Igen, en is ezt irtam Sarah.

   5. Agica

    @Linda Kőműves Ennek semmi koze Paldi Erika kijelentesehez Linda. Te hany nyelven beszelsz egyebkent? Ez a csavo evek ota itt el, dolgozik, magyar felesege volt. Nem tartom egyebkent kizartnak, hogy egy kicsit magyarul is megtanult. Nem tudom, Erika se tud[hat]ja. Viszont: barmely orszagba mennel dolgozni a vilagon, mindenutt elvarnak toled egy bizonyos nyelvtudast. Ennyit errol.

  86. Linda Kőműves

   Felszínes és semmitmondó interjú? Nem hiszem. Miért mit vártatok? Szaftos sztorikat, amiken a típikus irigy magyarok hetekig csámcsoghatnak? Hogy majd 40 percen keresztül siránkozik, hogy így Katinka, meg úgy Katinka? Passzív-agresszív? Ez is hülyeség. Itthon az emberek negyedében sincs meg az a határozottság, keménység, céltudatosság, mint benne és ez a furcsa Nektek!

  87. K At

   Ha jön valaki és megmutatja, hogy lehet elszántan, eltökélten, céltudatosan élni, akkor ez különféle reakciókat vált ki bizonyos embertípusokból. Akinek kicsi az önbecsülése, netán belefásult az életbe, mert sajnos nem az a munkája, amit a szíve szerint végezne és ettől viszonylag frusztráltak a mindennapjai, az ilyenkor azzal fog szembesülni, hogy ő is tehetné másképp, de nem teszi különféle kifogásokkal élve, így a könnyebb utat választja és mit csinál? ....elkezdi lefelé rángatni azt, aki nála (látszólag) magasabban van. Tudniillik ha lehúzza maga mellé a sárba, akkor már nem fogja annyira cefetül érezni magát (látszólag). Aztán vannak az egészséges önbecsülésű emberek, akik egy ilyen interjú láttán nem érzik sz@rul magukat, mert ők is a helyükön vannak, pontosan tudják mekkora meló oda kerülni és tartani a pozíciót, nem irigyek, nem akarnak belekötni a másikba, hanem gratulálnak és örülnek a másik ember sikerének. Mert valószínű azt is tudják, hogy a siker mint olyan, mást jelent a felszínen és mást amikor a mélyére ásunk és láthatóvá válik a befektetett energia, az alázat, a lemondások, a nehézségek...persze könnyebb a nagy átlagnak csak a mosolyra , a pénzre, az elismerésre irigynek lenni. Bele lehet kötni ebbe a srácba, (ahogy mindannyiunkba is bele lehetne), hogy pl odacsap a térdére vagy mert nem magyarul tolta le az interjút vagy bárakármibe IS bele lehet kötni , abba is, hogy miért nincs rajta sapka. Vagy lehetne tanulni is tőle...és picit elmélyedni abban, hogy miért és pont azt érezzük amit érzünk és mit kéne tanulnunk ebből?! Ő is azt mondja a beszélgetés egy adott pontján, hogy nincs baja a sajtóval sem, mert ők is a dolgukat teszik és inkább megpróbál tanulni ebből a helyzetből is, hogyan lehet fejlődni, haladni tovább, új célokat keresni és piszok nagy melóval beleállni. Nem kívánom általánosítás halmazába vonni a magyar embereket, hogy mi mind irigyek vagyunk és folyton a hibákat, kifogásokat, bűnbakokat keressük és stb...(bár van ebben is igazság és lehetne firtatni, hogy nemeztszinten miért alakult ez így)...talán inkább mégis a fény felé kéne fordulni és egy picit megpróbálni örülni egy másik ember sikerének. Szimplán csak örülni Shane-nek, mert jól végzi a dolgát, a magyar sportolókat tolja előre legjobb tudása szerint, beleteszi valamibe szívét-lelkét, amiből mi is profitálni fogunk, amikor majd a magyar zászlót húzzák a magasba. Vagy tudjátok mit? ..ne is ezért , ne érdekből örüljünk...hanem szimplán 'csak úgy'.... csak mert jó volt meghallgatni ezt az embert, jó volt látni , hogy lehet így is...felállni a nehéz helyzetekből is, akarni csinálni tovább, terveket szőni és boldognak lenni mindenféle nehézség ellenére is. Sokszínű a világ, mindenki jó valamiben, csak meg kéne ismernünk magunkat, elfogadni magunkat, tenni a dolgunkat ...és ha ez sikerült, akkor majd egyszercsak azt vesszük észre, hogy nem bántjuk közben a körülöttünk lévő embereket. Mindenki tart valahol, ki előbbre , ki kicsit hátrébb, van aki fényesebben ragyog, van aki kevésbé, de mindannyian visszük a saját keresztünket és próbálunk túlélni. És ha még egy kis boldogság is jut mindemellé, akkor tanuljunk meg örülni ennek...a másik ember örömének IS! Köszi ezt a beszélgetést Kriszta és Shane , nekem nagyon tetszett :)

   1. Krisztina G.

    Fantasztikus, minden tiszteletem ezért a hozzászólásért, köszönöm! Jó tudni, hogy a gondolataimmal nem vagyok egyedül. Évek óta foglalkoztat mindez, vajon miért zajlik így az életünk. Miért poén sokaknak negatívnak lenni úgy, hogy a negatív vélemény mögött semmilyen konstruktív érv nincs, de jó lehúzni a sárba a másikat, csak úgy öncélúan. Ha nekem nem jó, na nehogy már a másiknak jó legyen. Pedig ha a másik ember fényét elveszem, attól az én fényem nem lesz kétszer olyan erős, mivel én továbbra is én maradok...

   2. Kriszta Zombori

    Nagyon jol mondod! Gyakorlatilag az eletunk feladatat irtad le par sorban. Shane az ovet teszi, es egy tisztan lato emberbol mas reakciot nem is valthat ki, mint amit megfogalmaztal. 🙏

   3. Landszmann Mandy

    Ugyanez fogalmazódott meg bennem de ilyen szépen, nem tudtam volna le írni ...💛

   4. ossz13

    Hu!!! Nehéz “megszólalni!” Nem is emlékszem, hogy a közelmúltban találkoztam-e ilyes féle gondolkodás móddal, ítélő képességgel. Bevallom számomra ütött akkorát, mint maga a riport. Pedig nem világi dolgokat soroltál fel, csupán apró gondolatokat, ami önmagában még is rengeteg embernek jelent hatalmas kihívást. Csak ehhez még nagyon sokunknak fel kell nőni! Pedig milyen jó volna ilyen gondolat világgal szembe menni a minden napokban! Ismeretlenül is hatalmas tisztelet neked!🤗 Bocsánat a tegeződésért, de látatlanban idősebb vagyok!😊

   5. Veronika Bandur

    Sok ilyen hozzászólást szeretnék olvasni. 👌

  88. Anikó Mihalecz

   Sajnos úgy érzem, mintha semmiről nem szólt volna ez a beszélgetés :( Nagyon felszínes volt. De most már legalább tudom, hogy a körülmények , meg más emberek hibája volt minden :) :) :)

   1. Veronika Bandur

    @fefe eeere 😅 hát legyen, ha neked így a jó.... Aludj jól 😊

   2. fefe eeere

    @Veronika Bandur Virág elvtárs: (lemondóan) Nem baj. Nem baj, visszasírnak még maguk engem! Pelikán: Hát erre azért nem mernék megesküdni.....

   3. Veronika Bandur

    @fefe eeere Ha szereted a sportot, akkor te is fogsz még tapsolni ennek a más hátán az uborkafára felmászott motivátornak. Holoda Péternél ezt előre borítékolom. 😊

   4. Veronika Bandur

    @speeedhorse Értő olvasásból ötös ☺️ csak megkérdeztem szóvirágokkal, hogy mi a bajod a pozitív hozzáálláshoz? 😊

   5. fefe eeere

    @Veronika Bandur Tényleg mit is akar???....Megmondom pénzt keresni és más hátán felmászni az uborkafára.

  89. Módos George

   Megnéztem semmi extra,,bár lehet hogy nincs is benne extra..

   1. Agnes Grossman

    szerintem se

  90. ZTN

   Ha át tudja adni az amerikai sport mentalitást, akkor sokat lehet vele nyerni. Így is, úgy is.

  91. CARPOLÓGUS

   Minden rossz indulat nélkül , ha akkora szakember és elismert , akkor miért nem Amerikában edző dollár milliókért ?

   1. Erika Szabó

    Figyelmesebben nézd meg még egyszer és ott megtalálod a választ is....

   2. Agnes Grossman

    mert az USA nagyobb es konkurencia is.

   3. Kriszta Szerencsés

    Elmondja az interjuban. Hallgasd meg meg egyszer. Benne van.

  92. 01Hmmmm

   Idejött Katinkával, látta itt mi folyik, kijelentette: ez mind rossz, válaszul nekiugrott a teljes úszószakma, aztán kiderült, tényleg rosszul mennek a dolgok. Mára a válogatott gárda színe-java pénzdíjas versenyekre utazik, mint a teniszezők.

  93. Máté Bak

   Jó beszélgetés volt, nagyon érdekes ember. Bár szerintem kicsit egy témán volt a fókusz. Ha valakit érdekel kvázi friss beszélgetés vele, akkor javaslom a következő videót, amiben Tőrös Balázs (Bazska) beszélget vele, és talán egy kicsit jobban érezhető az edzésekhez és sportolókhoz való gyakorlati hozzáállása: hugets.info/show/r4R0gq20mm9_lIo/vide.html

  94. Róbert Kanalas

   Na, legközelebb idejövő szînészekkel ...

  95. Ladislav Bonita

   A folyamatos combcsapkodás csak engem idegesít? Olyan szintű arroganciát sugall, amit nehezen tudok elviselni. Egyébként kellemesen csalódtam benne, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez az egész, derűs magabiztosságot sugárzó attitűd valós, vagy csak felvett póz. (Általában ugyanezt érzem az amerikaiakkal kapcsolatban.)

   1. Ladislav Bonita

    Ezen csak röhögni tudok, további szép napot! :-D

   2. Szilveszter Széles

    Ez aaaz. Szálljunk bele a más kultúrából érkezettbe, nehogy el tudjunk siklani mások számunkra szokatlan szokása felett. Mint az igazi nácik, komolyan.

  96. GeRaPPa

   Szerintem egy remek interjú lett, de mégis az az érzés lett bennem, mintha rehabilitálni próbálnánk valakit,... csak azt nem tudom, hogy megéri - e

   1. Erika Szabó

    @Szilveszter Széles Pontosan...:)

   2. Szilveszter Széles

    Mi az amiből rehabilitálni kell egyáltalán? Mit követett el? Semmit. Azon kívül, hogy a begyöpösödött, mindent IS jobban tudó magyar úszóedző társadalmat felrázta a lassú halál folyamatából.

   3. Kriszta Szerencsés

    Ez a magyarok fobiaja. A mentegetozes es a bunbakkereses. Shane megmondta miert jott ide. Kapott egy baromi jo ajanlatot + abban hisz, ha kitarul egy ajto, az ujabb ajtokat fog megnyitni uj lehetosegek felé. Nem kell ezt tul kombinalni. Nem jobban mint amennyi a dolog mogott van.

  97. Zsófia Speigl

   Szerintem nagyon jó interjú, mivel tudok angolul sokszor nem is figyeltem a feliratot de szerintem kicsit nagyobba kellene rátenni mert elég kicsi lett a betűméret. :)

  98. Géza Marosi

   Sziasztok! Nem kötözködni akarok, de mikor az elejen arrol beszel, hogy a focistakrol mit gondol, nem labdat mond, hanem ijat es nyilat

  99. Marcell Kovacs

   Na ez egy hiánypótló rész volt. Nagyon érdekes, és szerintem általánosságban félreértett figura.

  100. Zsuzsa Rumi

   Köszönöm, hogy Shane-t közelebről is megismerhettem! Nagyon jóbeszélgetés volt!