Unser Charly, Charly, majom a családban S14E01

7802george

49 E megtekintés32

  "A főcímzenét levágtam, mert szerzői jogvédelem alatt áll."
  A költözködés
  A klinika építési munkálatai még nem fejeződtek be, minden a feje tetején áll. Ráadásul nincs még új orvos sem, aki Maxszal együtt dolgozna. Katharinát kiteszi a főbérlője, pedig még nem talált új helyet se lakásnak, se rendelőnek. A csőtörés miatt pedig mindenképp költöznie kell, a gyerekeivel együtt. Hoppe asszony nem tudja megszokni, hogy csak két személyre kell főznie. Charly segít valamennyi probléma megoldásában.

  Közzététel: 5 évvel

  Megjegyzés

  1. Gábor Nagy

   13.évad végén mindenki boldog. 14évad első részében meg ez az új hely... Sorozat készitői ezt nagyon elrontották.... Nem lehet érteni mi történt, mintha 2 évadot ugrott volna a sorozat.

  2. Miklós. Foris Gabor

   Majom a családban lt Charly Unser:170.Sazi Tokglypm, az ertyio?!.

  3. Kitty Filus

   Aszem egyszerűbb ha sorozatbarát oldalon nézzük. Ott normálisan fent van.

  4. Simi

   Könnt ihr diese folgen auch auf Deutsch in HUgets stellen!

  5. elistvan

   Sorozatban ilyen dramaturgiai hibát nem láttam még. Totál elvarratlan szálak vannak mindennemű utalás nélkül, hogy mi történt a szereplőkkel. Egy német cikk szerint a Marent alakító színásznő túl öreg volt a sorozatot gyártó /sugárzó csatorna számára (ZDF) és ezért cserélték le Marent. (Holott a valóságban 5 év különbség van a 2 színésző között.) Annyi van írva a német ismertetőben, hogy a doktor régi vágyát akarja megvalósítani, hogy saját állatklinikát nyisson, ezért költözik el Potsdamba.

  6. Lilla Mács

   Hogy kerültek ide Maxék? Mi történt Marenékkal?

  7. Huszar Maria

   Hogy kerult el Max a csaladjatol Charly-val es Oteloval . Mi lett az alat vedelemel ,hol van Maren , Gregor,Connie, Pia . Mi tortent a caladal ? E l maradtak vajon a sorozatok ?

  8. Zoltán Madarász

   mek halt

   1. Huszar Maria

    @Zoltán Madarász hogyan haltak meg ? mi tortent ?

  9. angela balazs

   Mikkor lesz fent a mai része

  10. Kristof 01

   Valaki tud arról valami mi történt eme rész előtt? mert nagyon nem értem,hogy Maren-ékkal mi történt semmi magyarázat nincs rá ebben a részben de még neten sem nagyon találtam erről semmi irományt... :/

  11. PhDr. Patrik Liba

   14 évadból csak ez az 1 rész van eddig?

   1. 7802george

    @Patrik Liba Igen, holnap vetítik a 14/2-t

  12. Csilla Szilvia Nagy

   Hol van Maren, Gregor,Connie, Pia...