DTK: Elviszlek magammal - Nagy Zsolt

WMN Magazin

261 E megtekintés50

  Katt a feliratkozáshoz! hugets.info/like/HKl.html...
  Facebook: wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
  Az Elviszlek magammal stábtagok koronavírus tesztjeit a Róbert Magánkórház végezte.
  Talán nem túlzás állítani, hogy az idei évad legnagyobb vallomása hangzik el ebben az epizódban: Nagy Zsolt őszintén beszél arról, hogy alkoholista, aki nemrég tette le az italt. És nem ez az egyetlen téma, amibe beleáll, férfi és női szerepekről, feminizmusról, családon belüli erőszakról, mintákról, munkáról és kötelességről is olyan őszintén beszél, hogy nem lehet nem odafigyelni arra, amit mond. Kőkemény mondatok, mély vallomások, nehéz témák, könnyek és nevetés - pár szóban így lehetne összefoglalni ezt a beszélgetést. Gyertek velünk és Zsolttal, nagyon érdemes. Elviszlek magammal: Nagy Zsolt.

  Közzététel: 5 hónapja

  Megjegyzés

  1. Gabriella Zan

   Ez nagyon nehéz volt, és nagyon felemelő... megérte végigküzdeni vele ezt az időt. Nehéz szavakat találni most róla/hozzá, de ez bennem marad valószínű örökre. Köszönöm! Kriszta, te pedig a médium. Köszönet Neked is! Mindig is🙂💓

  2. Frankó Attila Norbert

   Zseni Ez A Gyerek!!!!!

  3. demivelhogy

   Zuhanorepulesben hatalmasat jatszik

  4. Bulcsú Balogh

   Az egyik legjobb riport. Köszi

  5. Gabriella Farkas

   Huh, naggyon!! Űletemben először írok hozzászólást, ezt most nem tudom kihagyni. Köszönöm, gratulálok és csak így tovább!

  6. Csaba Matola

   MEKKORA KAMU....MEKKORA ÁTVARÉS:) HIHIHIHIHIHI:)

  7. Charlie Mingus

   Ez az ember az egesz letezeset megjatsza. Egy oszinte szo nem volt az egesz interjuban. Szekunder szegyenerzet oktato video

  8. Ács Dávid

   Szerintem kb 19-szer már megnéztem,és még mindig kiráz a hideg. Hatalmas karakter,egy igazi férfi példakép számomra férfiként,23 évesen.! 🤘🔥🔥

  9. TheBlooseAssassin

   Na ez most nagyon atjott es jol esett! Gratulalok!

  10. Csilla Gáspár

   Az egyik legjobb rész VALAHA!! Megszólított, nem eresztett, összerakott. Zsolt elképesztő belső erővel, energiával bír!! Köszönet a zseniális részért, ismét. Köszi WMN! :) Krisztának: látom, h fejlődik; még egy picit hátrébb kell húzódni, még nagyobb teret adni a riportalanynak, mert most is sok minden benneragadt Zsoltban. Bár én is izgatott és kíváncsi és beszédes lennék adott esetben, az ő helyében!! :)

  11. Ildikó Molnár

   Huhh! RESPECT!!!

  12. Dalma Földesi

   Segítségre szorul ez a csodálatos ember. Aggódom érte.

  13. Kata van Doesselaar Yoga&Awareness

   kellenek az ilyen oszinte megnyilasok. Aldas a tovabbi Utadhoz, Zsolt.

  14. Balázs Csige

   Nagyon szimpatikus színész, igazi macsó, fenegyerek megjelenés, és a felfogása példaértékű, már amikről szó esett. További kitartást és gyógyulást kívánok! Respect! 👍👌

  15. József Virág

   Olyan vehemensen beszél a nők elleni erőszakról hogy már vártam mikor üti meg Andreát.

  16. Gertrud Kovacs

   Puhapocs? Most komolyan? Ha valaki felvallalja, kimondja, megmutatja, kinyilvanitja? Az az igazi FERFI!!!

  17. Róbert Jóni

   hugets.info/show/uaCDaMfas2hp04Y/vide.html

  18. Laura Veres

   És most megint édesapa lesz. ❤️ Boldog 2021-et kívánom, hogy egy csodás év legyen ez a családja számára ( ami a baba miatt már az is úgy hiszem) 🙏

  19. Edit Katona

   Szuper interjú! Örülök, hogy beleálltál ebbe Kriszta, hogy nem Lilukákat, meg Kajdi Csabikákat viszel már el!

  20. Fejes Barbara

   Mindkettőtöknek köszönöm! Ez kemény volt, de nagyon kellett.

  21. Ridita

   Én úgy látom, hogy a legtöbb férfi nem akarja vállalni a férfi szerepeket. Csajozós játékos kisfiúk, de a családfenntartó és apa szerep nem vonzó nekik. Erről kellene videót készíteni a családügyi miniszternek, nem minden felelősséget a nőkre hárítani.

  22. Csilla Francsicsné Sohár

   Íme, AZ EMBER...

  23. ortmuci

   Ez ütős lett. Le a kalappal. Elsöprő erejű volt ez az őszinteség.

  24. Veronika Nadeem

   Nagyon emberi volt az interjú. Nagyon szimpatikus ember, kitartást kívánok neki a továbbiakhoz! ☺️

  25. lithpeter

   Rengeteg elviszlek magammal epizódot láttam, sokat csak hallgattam, közben csináltam a dolgom itthon. De. Ez odavert rettenetesen, görcsbe rándult gyomorral, kaparó torokkal néztem végig. Majd újra. Félelmetes. Fantasztikus. Felkavaró. Minden tiszteletem.

  26. N

   Nem ismerem ezt a férfit. Ki ő?

  27. Zsuzsanna Váradi

   az ahogy átszellemül amikor elkezdi olvasni.....

  28. Utolsó Mohikán

   A kaposvári lány megint nagyot ment! Zsolt égési hőmérséklete lenyűgöző, több filmes szerepet neki :-)

  29. Szőnyi Vivien

   Na, itt van egy férfi.

  30. Majin_Zed

   A sorozat történetének leggrandiózusabb interjúja. Egészen elképesztő a nyitottsága és az őszintesége. Tekintélyt parancsoló!

  31. Syll Make-up

   Minden benne van!!!🙌🏼💪🏼👊🏽❤️

  32. Dorka Horváth

   Hölgyeim és uraim: T. NAGY ZSOLT

  33. cassiopeia_jj

   Imádtam. Köszönöm.

  34. kata murzsa

   Isten áldjon, Nagy Zsolt! Csodálatos ember vagy. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az utazásnak.

  35. Szabó Norbert

   Szerintem ez egy jó interjú volt, de... Olvasva a kommenteket nekem tök érdekes, hogy Zsolt mennyire átüt bennetek valamit, pedig a pasas totál kész van és nincs a gyógyulás útján feltétlenül. Én nem éreztem benne az alázatot, hanem inkább azt látom, hogy neki van még köre. A rehabokon így mondják a skacok, ha valaki még nem érett meg a változásra. Zsolt fejből tol mindent, nem hiszek abban, hogy kész lenne a belső fordulatra. Na de nem akartam lehuzni senki, csak nekem van is tapasztalatom. Összesen 2,5 évet voltam terápiákban és sokmindent láttam. Mindentől függetlenül Zsoltnak hajrá! Csak jó irányba!

   1. Zsuzsa

    @Szabó Norbert Végre egy komment, amivel egyetértek. Én mindkét interjút láttam, és nekem inkább tűnik ebben az újban mániásnak, mint javulófélben lévőnek. Nem tudom, milyen igénybe talál ennyire bele, hogy valaki ilyen szinten vívódik. Ettől még érdekes beszélgetés, inkább terápiának tűnt, Krisztát pedig zavarban láttam ettől.

   2. 51italy

    @Laura Veres tuuudom, ismerem és nagyon szeretem Katát és csak reménykedem és kívánom, hogy minden rendben legyen velük.

   3. Laura Veres

    @51italy Kata kisbabát vár és persze a gyerekre nem "megoldásként" kell tekinteni soha, azért én bízom benne ad egy + löketet a helyes úthoz... 😎

   4. 51italy

    Norbert, nem vagyok szakértő az alkoholisták világában, annak ellenére, hogy több ifjúkori barátom már halott a pia miatt. Kérlek nézd meg a 2019 decemberi interjút Zsolttal Partizán oldalán. ( vagy akár az összeset, ha van időd és kedved) Fél év elteltével készült Kriszta beszélgetése. Szerintem ég és föld Zsolt akkor és most. Én nem tartom Zsoltot masszív alkoholistának, bár a nyomok ott vannak az arcán és Ő maga pacekba belenyomja , hogy az (volt). De ez a pali abban az állapotában és a mostani, egyhavi tiszta voltában is olyan szellemi erőt demonstrál, hogy csak na. Én csak abban bízom, hogy szerelmével, a szinte minden riportjában emlegetett Oltai Katával megoldják a Zsolt problémáját, bár sajnos a gyemekkori traumái már a lelkére égtek. NEKED pedig RESPECT!

  36. teetraterra

   ..0..0.. :) mandadb.hu/common/file-servlet/document/594043/default/doc_url/Filmevkonyv_2004.pdf

  37. Veronika V

   Respect! Zsolt, őszintén kívánom, hogy sikerüljön!!!

  38. Cat Wild

   Nagyon tetszett az interjú elgondolkodtató ,őszinte ,remèlem ez a “belső vívódàs “nem fog egyéb betegséghez vezetni :(Régóta szimpatikus Zsolt ❤️Sok kitartást kívànok a leszokáshoz!

  39. István Gál

   Nagyon önazonos, és valóban a legtartalmasabb eddigi beszélgetés!

  40. Ágnes Mosolygó-Kiss

   Az elején bekapcsolt,végig és tovább úgy tartott. Nem lehet csak hallgatni,nézni kell és beszippantani. Hihetetlen megrendítő ma ez az amplitúdó és az ilyen mély és őszinte szembenézés önmagával. Köszönöm nektek az élményt.

  41. Anna Mihály

   Sokszor elgondolkodom, hogy amig van a az èletben hasonló ember, mint Nagy Zsolt (vagy korábbra visszatekintve Farkas Franciska) addig van egy szeglete a vilàgnak, ami kifejezetten szép....

  42. Szabó Orsi

   elkepeszto jo!! D Toth Krisztanak le a kalappal, hogy mederben tartotta, probalkozott, odatett, visszavett, tovabbvitte, erzekenyen figyelve es kozbe meg vezetett is!!

  43. Szilvia Szeli

   Karinthy-Bogdán László KÖSZÖNÖM!

  44. Dóra Cséfaiová

   Ez fantasztikusra sikerult!

  45. Ancsa

   Hát, ez a rész megríkatott. Gratulálok Kriszta, élmény volt megnézni! Zsoltnak pedig köszönöm, és nagyon drukkolok neki! ❤️

  46. Nikoletta Magyar

   Olyan szép, mikor egy férfi megmutatja, hogy sebezhető, tud szeretni, félni...Nem tudtam nem odafigyelni, mikor hallgattam.

  47. Tamási László

   Ez ki?

  48. attilamaradi

   Karakter

  49. Henriett Cserép

   Annyira folytatnàm ezt a beszèlgetèst vele!!!!

  50. Boo Boo

   cringe.. túl sok a pátosz

  51. Zoltán Mongyi

   Ezt a focistás részt nem értem, ki fog kimenni focizni külföldre ? Nem a Csányiról volt szó a beszélgetés azon részén ?

   1. 51italy

    Zsolt nagyfia, Samu a BUDAPEST HONVÉD-MFA II. focistája.

  52. E

   Köszönöm Nagy Zsolt Köszönöm D. Tóth Kriszta!

  53. gabriella ketter

   Szuper interjú, őszinte, hiteles Zsolt!🥰🥰🥰

  54. Szlv Phl

   Engem megbabonázott ez a pali. Köszönöm az interjút Kriszta

  55. bb

   Hát...a szavam elakadt, a szívem megtelt... köszönöm! Ez fantasztikus volt..❤️

  56. Edit Simonics

   Erre, egy ilyen interjura mar nagyon nagy szukseg volt. Szerintem sok ember ehezi az ilyen jellegu beszelgeteseket ebben a feluletes lebutitott vilagban. Nagyon, nagyon regen hallottam ennyire megindito, felrazo, melyre hato interjut. Be kell vallanom neha leallitottam egyik masik interjuidat mert dog unalom volt a szamomra mind a tema mind az ember aki melletted ult az autoban, de itt odatapadtam a kijelzohoz, szemeimmel, lelkemmel mindenestul!

  57. SuperKpal

   Ez az mostani video legjobb! Nekem ő a Kontroll filmet testesiti meg . Es mindenki aki abban szerepelt. Cserhalmi is a Kontrollba szerepelt ott talakozott vele fiatalon.

  58. Marianna Dr Györe

   Engem bekapcsolt.

  59. Harry Monroe

   Úristen de hamar eltelt a 40 perc, köszönöm.

  60. Judit Kiss

   ♥️emből szólt! Értékrend, felelősségvállalás, közös teremtés! És szégyenli magát, egyem meg, mert még mindig rátelepszik a köz némasága. Beszélj, Zsolti! Neked már van miről, bízz magadban!

  61. belavagyokszevasz

   Köszi, Zsolt. Ez nagyon rendben volt.

  62. midnightsunprincess

   Ezután csak még jobban tisztelem a művész urat🥰

  63. Czeczeli Tamás

   Nagy EMBER. Nagyon fájt. Minden téma. Viszem magammal. Köszönöm.

  64. László Berczi

   Karinthy Frigyes: Ki kérdezett? - Ki kérdezett? Tréfálva szólt rám valaki, mikor beszélni kezdtem - idejövet, az utcán láttam valamit, és eszembe jutott, hányszor volt ez már így és mindig hiába... pedig milyen egyszerű a dolog! Nekem mindig az volt az érzésem, hogy csak akkor kellene... - Ki kérdezett? Így szakított félbe tréfából valaki: de én meghökkentem, és komolyan elhallgattam, és nem tudtam folytatni. Mi történt velem? Aztán nógattak, hogy hát mit akartam mondani, hiába... egyszerre nevetségessé és értelmetlen ostobasággá vált az egész. Sokszor vagyunk így mondásokkal Évtizedeken át mondjuk „jó napot!” és „ajánlom magamat” és „egészségére” és „van szerencsém” - és egyszer, évtizedek múlva, odafigyelünk, hogy mit jelent a szó - s hirtelen, mint most is, szakadék nyílik meg a szó alatt - s a szakadékon át a köd és káosz - egy pillanatra az élet szörnyű értelmetlensége. - Ki kérdezett? Igaz is - ki kérdezett engem? Hogy van az, hogy erre még sohase gondoltam? Soha senki se kérdezett. Írtam és beszéltem és ágáltam s hadakoztam - véleményem volt erről, meg amarról - szóltam életről, halálról, szerelemről, költészetről, magamról, gyerekről és asszonyról és cserebogárról... ügyeltem alanyra és állítmányra, lenge jelzőre és komoly főnévre, rideg számnévre, igekötőre és névutóra - ütemre és rímre -, hogy érthető és világos legyen, amit mondok: egyetlen helyes formája a gondolatnak, hogy könnyen fogja fel s el ne veszítse többé, akit megajándékozok vele. Feladványokat oldottam, csomókat vágtam ketté, erőlködtem, hogy közelebb jöjjek kezdethez és véghez, a két pólushoz, hol még nem járt sarkutazó... De ki kérdezett? Nem mondom, jártak nálam is körkérdésekkel, ankétokkal, hogy mi a véleményem a divatról és hol ebédeltem legjobban. De ezeket elhárítottam, kitérő választ adtam, nem volt mit mondanom. Legtalálóbb válaszaim - most veszem észre - el nem hangzott kérdésekre zengtek fel: miért csodálkozom hát a süket csöndben, hogy senki nem siet el vele - legjobb tanácsaim annak szóltak, aki már elpusztult tulajdon hibájából - miért csodálkozom hát, hogy senki nem követte? Ki kérdezett? Én megmondtam mindent előre - én láttam a fenyegető veszedelmet -, láttam a sötét felhőt, s tudtam a villámról, ami lecsap. Láttam őket születni s rohanni haláluk felé - láttam a bűnt, s megmondtam előre: ne így, ne ezt, átok és gyalázat lesz belőle. Nevén neveztem a vackort s az ízes gyümölcsöt - megmondtam, mi van belül -, miért nem válogattak hát, ahogy mutattam? Voltam helyettük a csatorna szennyében nyakig - és csattogott légcsavarom a tiszta felhők közt, helyettük -, és elmondtam, mit láttam amott, mit gyötrődtem emitt, milyen a bűzös aljasság íze s milyen az illatos napsugáré - hát akkor miért hemzseg még mindig a pocsolya boldogtalanok lelkétől s miért magányosak a havas hegyormok? Én szóltam, hogy arra ne tessék menni - én szóltam, hogy erre van az út -, hát akkor miért vannak telve a gödrök? Én táblát állítottam szabad úszók és lubickoló gyerekek közé - miért puffadnak hát hullák a víz fenekén? Én minderre megfeleltem - de ki kérdezett? Senki se kérdezett, igazad van, közbeszóló. Nem is értek rá kérdezni. Mert megkérdezték a miniszterelnököt, hogy mi lesz a haza sorsa - és megkérdezték a kereskedőt, hogy mennyiért adja -, és megkérdezték a kalóriát, hogy fog-e sikerülni? Megkérdezték a cápát, helyes dolog-e a vegetarianizmus, megkérdezték a betegséget, hogy érzi magát, megkérdezték a poloskát, hogy lehetne a vérontást elkerülni? Megkérdezték a tüzet, egészséges dolog-e a jeges zuhany - megkérdezték a vizet, mitől szokott tűzbe jönni? Megkérdezték a madarat, hová repül, a napot, merre szállt? De ki kérdezte az embert? Ki kérdezett, Homérosz? Ki kérdezett, Szókratész? Ki kérdezett, Gautama Buddha? Ki kérdezett, Názáreti? Shakespeare, Goethe, Madách, Dante, Beethoven, Kant... ki kérdezett? Ember, aki tudod - ember, aki láttad -, ember, aki nézted, figyelted, élted - tudtad, mielőtt volt, tudtad, mielőtt lett -, ordítottál, hogy közeledik - ki kérdezett? Megváltó Atyaisten - aki tudod, hogy lehetne elkerülni, mit kellene tenni, hová kellene fordulni, hogy kellene csinálni -, ki kérdezett? Ki kérdezett? Ne kérdezd - ordíts, ahogy a torkodon kifér, mert különben csönd lenne körülötted -, ordítsd magad a kérdést, s hidd el a visszhangnak, hogy ő volt, s felelj a visszhangnak, hogy legalább a magad szavát halld.

  65. Norbert Murzsa

   Sajnon en nem igazan tudtam magam beleelni ebbe a beszelgetesbe a D. Toth Kriszta oldalarol. Vegig olyan erzesem van, hogy van egy kerdes lista, amit a rendezo vagy a producer leirt es ezt at kell nyomni. Nagy Zsolt probal megnyilni, pedig ez csak egy rovid ido es nem is ismeri D. Tothot (ez a vegen meg is jegyzi, hogy "Nem ismerlek teged."). Elkezd beszelni valamirol, ami szamara fontos, a Kriszta meg nem varja meg, hogy egy kicsit visszalassuljon a beszelgetes ket kerdes kozott, hanem valami teljesen masra kerdez ra hirtelen, ami ott nem is tunik relevansnak. Egy masik beszelgetesnel (Kadarkai Endrevel) ez sokkal jobban eloterben van. Vannak kis csendek, amikol lehet uj kerdesre valtani.

  66. Tasi

   Az kemény így bevallani az alkoholt.... Viszont az Ország egyik legjobb színésze!! Az tény

  67. kisst777

   Nagyon megkedveltem Nagy Zsoltot! Remélem, hogy szóvirágszóvirágszóvirág de szóval hogy fogja tudni jól kormányozni az életét, a munkáját! Tetszik, ahogy gondolkodik a dolgokról. Krisztának is köszönöm a beszélgetést!

  68. kisst777

   Kedves Kriszta! Ennyire hosszú ideig, sok másodpercig folyamatosan NEM FIGYELNI ELŐRE, az elég nagy gáz!

  69. hartisti

   Lehet, hogy alkoholista, de jó színész. Az ilyen gondolkodás úgy hiányzik a mai világnak, mint egy falat kenyér!!!! Ez tényleg jó volt!! :) Köszönöm!! Jó személyt választottatok interjúalanynak, megvolt a katarzis! Szeretem, ha egy ilyen gondolkodó embert hívtok meg. :)

  70. 51italy

   Kedves Oltai Kata, szeresd ezt a Pasit, nem egy mindennnapi ember ! RESPECT, Zsolt!

  71. tommo laszlo

   Nem ismertem ugy ezt a csavot. De meg kell mondanom le a kalappal. Nem könnyü lelki vilaga van. De valahogy szeretös ez a vilaga

  72. Gabriella Gyihor

   "Mindenképpen Te!" Macerás az élet. -de megéri! Látom az Apám szemében.

  73. Marshmallow *.*

   Érdekes és őszinte beszélgetés volt. Esetleg van arra mód, hogy Debreczeny Csaba legyen az “utas”? Nagyon kedvelem mint színészt, és szívesen megnézném/hallgatnám egy ilyen beszélgetésben. Köszönöm a választ :)

  74. Ildikó László

   Kedves Kriszta olvastam a könyvét aminek címe ,Jöttem hadd lássalak. A történet nagyon megható és Tanulságos.

  75. Marianna Bojér

   Hálás vagyok ezért a részért (is). Nagyon fontos témák kerültek előtérbe, nemcsak a bántalmazás és az alkoholizmus, hanem a férfi-női szerepek, példák, értékek és legfőképpen az őszinteség és érzelmek felvállalása nemtől függetlenül, emberként. Zsolt nemcsak színészként, emberként is igazi példakép! Köszönjük Krisztának és a csapatnak ezt a nagyszerű anyagot!

  76. Erika Bertényi

   Ez megismételhetetlen. A pillanat adta varázs. Köszönjük!

  77. Orsi Tokes

   Az egyik, vagy talán a legsúlyosabb, legnagyobb hatást kiváltó műsor az eddigiek közül. A hasonlóan őszinte és kényelmetlen gondolatok gyakran kiszűrve maradnak - akarva vagy akaratlanul. Ritkán találkozunk őszinte felvállalással, és szembenézéssel, főként azokból a rétegekből, ahol az emberekből leginkább a sikert, az ismertséget látjuk, amihez leggyakrabban a gondtalanságot társítjuk. Ennek az illúziónak a ledöntésére kevesen vállalkoznak, nem véletlenül. Szóval tisztelet annak, akinek ereje van hozzá. Ez persze egyetlen aspektusa az egész beszélgetésnek, de fontos. Külön köszönet azért is, hogy ez a vers benne maradhatott, és a műsor formátuma ezt megengedi - mert úgy gondolom, ez sem magától érthető. Azt hiszem, nem csak a magam nevében mondhatom, hálás vagyok, hogy megnézhettem, meghallgathattam.

  78. Zseni

  79. Mariann Hajduné

   "De ki kérdezett?" Úristen, megállt a levegő, amíg mondta! Nagyon emberi, megfogó beszélgetés volt. Köszönöm.

   1. Ridita

    Fantasztikus látni, hogy mennyire át tudja élni.

   2. Eszter Láncz

    Gergely Schell hozta , csak a verset : hugets.info/show/qIhjf82-4KClzYI/vide.html

  80. A. Berti

   annyira unalmas már, hogy kb. mindenhol ezt a túlértékelt faszt kell látni... reklámok stb. - biztos mert olyan jó! nem? szerintem nem... A Kontrollba jó volt meg Szász filmjébe

  81. Emix3r

   Nagyon nagy gondolatok és nagyon nagy gondolkodó. Legyen ő hang és legyen visszhang! Igen, legyen ő a bekapcsoló! Az ilyen emberekből kell még nekünk. Ők azok, akik nagy dolgokat tudnak vagy tudnának elérni...ha hagyják. Lásd, Bogdán László. Köszönöm ezt a beszélgetést, Kriszta!

  82. Böbe Nèmeth

   Erre mit lehet mondani, hűha.. hát hajrá...

  83. Robert Raffai

   Nagyon sok adásodat nézem,és néztem már meg ,mindig várom az új epizodokat.Bár az elmúlt adások nem igazán jöttek be nekem,ez a rész ismételten kifejezetten jól sikerült!Szuper lett gratulálok Kriszta!

  84. Kinga O

   Kedves Nagy Zsolt, Köszönöm, hogy ebbe az interjúba is beleadtad magadat teljes erővel és nyíltsággal. Elképesztően sokat adtál nekem, nekünk nézőknek ezzel. Jelentem, sikerült, engem te most bekapcsoltál, és energiát adtál minden mondatoddal. Bevontál. Köszönöm, nagyon hálás vagyok érte. Kedvencem voltál a Kontrollban, szeretem a filmjeidet. Én tuti felismernélek az utcán, oda is fogok menni rajongani, ha látlak! 😉 Köszönet Krisztának is, hogy lehetővé tette ezt a szuper beszélgetést! És azt is köszi mindkettőtöknek, hogy sokszor elmondjátok, hogy terápiába járni jó, kell, fontos. Üdvözlet! Egy mezei pszichológus 😊 (Ja, a versfelolvasás pedig iszonyatos erejű volt, magával sodort. ❤ Egy élmény volt hallgatni.)

  85. Mcandyorr

   Szeretném néhány külföldi ismerősnek feliratozni angolul. Lehetővé tudjátok tenni, engedélyezni a youtube feliratok hozzáadását?

  86. OrmanyJozsa

   Van oylan foglalkozás, hogy kurátor? Nem különböző kiállítosknak, konstellációknak van kurátora? Vagy manapság már az vagy, aminek nevezed magad?

  87. Beáta Barnácz

   Húúúú......... ez kemény volt. Nem volt könnyű dolga DTK-nak. Egy vulkán mellet nem megperzselődni.. Szuper volt. :)

  88. Gabor Nagy

   Vajon mi nem tetszhetett annak a 79 embernek? K..szott nagy interju, a legjobb idaig ebben a sorozatban, bravo Nagy Zsolt!!!

   1. Zsuzsa

    @Anna Farkas Mert nem számított rá, hogy terapeutának fogják használni. Szvsz.

   2. Anna Farkas

    A Kriszta. Végig kényelmetlenül éreztem magam ömiatta, mert ö érezte így magát. Nagyon gáz volt. Dislike.

  89. Melinda Kerekes

   Evek ota elhagytam az orszagot es oszinten szolva nem igazan ismertem Nagy Zsoltot. Ezzel csontig hatolo oszinte videoval belopta magat a szivembe. 🥰 Sok ilyen emberre van szuksege ennek a vilagnak. Kitartas es remelem tudod, hogy Te is vagy es leszel anyahajo. 💪

  90. Csilla Megyeri

   Értelmes , felelősségteljes . Kiváló riport volt !

  91. vitaygeorgina

   Kívülről nem lehetett pontosan megítélni, de az alapján, amit láttam belőle, úgy gondolom, hogy Shane Tusup egy classic bántalmazó, a cél szentesíti az eszközt típusú ember. Kíváncsi vagyok, miért van szükség teret adni neki.

  92. Krisztina Csernák

   Huh, nagyon köszönöm! Minden pillanatban "hozzámadott"! Felejthetetlen beszélgetés!

  93. Tarján Zsuzsa

   Csányi Sanyi elmegy külföldre focizni dolgot nem igazán értettem (mintha onnan ki lett volna vágva valami), valaki esetleg?

   1. tilcord

    Nem Csányi, hanem a fia. Mármint Nagy Zsolt fia.

  94. Angelika Wagner

   Atyaég! Uhhh... ez minden idők legjobb beszélgetése volt! Köszönöm!

  95. kriszt asta

   Nehezen tudom elkepzelni, hogy egy Cserhalmi ne tudná ki is az a Nagy Zsolt, ha pedig ez tenyleg igy van, akkor az az ő szégyene.

   1. mashYES

    nem hinném, hogy bármikor is szégyent jelentene az hogy egy ember nem ismeri a másikat, annyi kiváló művészt nem ismerünk nem hiszem hogy emiatt szégyenkeznünk kellene idővel talán ráakadunk mindenkire akire szükségünk van. viszont ez a Cserhalmis sztori annyira érdekes hiszen a Kontrollban mind a ketten játszottak és még egy rövid "közös" jelenlétük is volt úgy látszik ezt még Nagy Zsolt is elfelejtette

  96. Dóra J. L.

   Megemelem a kalapom az elott, aki tud ennyire oszinte lenni nagy nyilvanossag elott.

  97. Ildiko Jakab

   Ha ez az egy interjú készült volna csak, már megérte elindítani az Elviszlek-műsort.

  98. fnn drzs

   Ticket, a BKV-s forgatáson a rugby szettben simán felismertelek. Legközelebb remélem lesz merszem odamenni hozzád. Kitartás

  99. Gábor Pecze

   Zsolt ezzel a beszélgetéssel nem kicsit adtál hozzá azokhoz, akik meghallgattak. Jó, hogy itt vagy, hogy mi láttunk és erőt adsz.

  100. Zsuzsanna Varga

   Nem kell szégyellned magad! A hazugoknak, képmutatóknak, álszenteknek, manipulátoroknak, alattomosoknak, gyáváknak, gyűlölködőknek kéne! Te légy büszke magadra!