MOTOROS POFÁTLAN(TAN)ÍTÁS ÉS DELEGÁCIÓ | Szecso Video

Szecso Video

272 E megtekintés68

  A mai epizódban tovább pofátlanítunk, először Móniékkal, majd motoros rendőrökkel. Ezt követően pedig a motorosok egy napját lessük meg, a végén egy valódi delegáció részeseként. Ezután pedig egy rövid edukatív kitérővel zárunk.
  A videóban a Biztonságos és Élhető Városokért Egyesülettel kapcsolatos rész a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósult meg.
  Akit bővebben érdekel a téma, annak ajánljuk a BEVE oldalát, illetve egy izgalmas pályázatot:
  bit.ly/beve_szecso
  Ha tetszett a videó, like, ha nagyon, iratkozz fel, lájkolj Facebookon! :)
  __________________
  Facebook: Szecso Video
  Instagram: andris.szecsenyi
  Snapchat: szecso
  szecsovideo@gmail.com

  Közzététel: 23 napja

  Megjegyzés

  1. Sz1kЯ/-\

   A héberrend éber őrei. 👏😊 Hősutcában ki tesz rendet mert ti nem az nyilvánvaló.

  2. Itzz markbtw

   Szia szecso. Az lenne a kérdésem hogy te menyire tudod javasolni a rendőr munkát?

  3. Lili Aspirány

   Meny mèg visza Monièkhoz 1 napra kèrlek.

  4. Maisonfeuspectateur

   11:50-nél ott lengedezik a kirgiz zászló. Nagy titok nincs ebben a videóban.

  5. DithenS

   Lehetne a határon átnyúló üldözései gyakorlatokról is videó. Elég keveset tudni róla, jogi hátteret sem tudni.

  6. Cookie Eyon

   Kérlek OMSZ!

  7. Péter Szabó

   A büntető pontozás jó, mert abból egy formán van mindenkinek, de ez mellé nem fix áras csekk járna, valakinek a 10000 is sok, valakinek a 300000 se számít.

  8. Mark Izso

   Húha nagyon titkos lehetett az a delegáció, Szadir Dzsaparov Kirgizisztán miniszterelnüke ült benne

  9. Joe Don

   Szigorított kresz vizsgát, tele judapest kreténekkel

  10. Martin buffon

   Nagyon jó lett kérlek majd csinálj ha tuc a az országos mentőszolgálatal közre működését ki alakítani egy sorozatot is

  11. Pig Guinea

   Na ugyan ki autózgat már közpénzen, ha a budai vár volt a cél.... :D Mitől fél? Ennyire szeretik? Szánalmas.

  12. Zoltan Farkas

   Bocs ha tippet adtam 😉

  13. Zoltan Farkas

   Itt angliaban a biztositas nelkuli autokat bezuzzak, az eltiltott soforoket is hasonlokepp buntetik, a vezetett autojukat bezuzzak.

  14. Gergő Hunor Molnár

   A kis mercist érvényes eltiltással miért nem állították elő és kezdeményezték az őrizetbe vételét? 72 óran belül pedig a bíróság?????

  15. Thomas Pekar

   hánynom kell a védett személytől! ha nincs vaj a füle mögött akkor védeni se kéne, nem rock sztár, úgyhogy a rajongók sem szedik szét. Hány ember, mennyi munkaóra 2 bkv jegy helyett. Na és kihez ment....

  16. V3sta

   amúgy szerintem legyen majd omsz is (országos mentő szolgálat) próbáld ki a mentőt is! like hogy eljusson szecsohoz

  17. Opel Travel.

   Ha neadj isten elütte volna a gyalogost azt reméljük észre vette volna!

  18. Opel Travel.

   Nagyszerű videó Gratulálok! 👍👍📹🚔🚔

  19. Sándorné Erdei

   legyen készenléti rendőrség!

  20. vyu gg6cy

   ) An independent people's tribunal in London, established to inquire into forced organ harvesting from prisoners of conscience in China, announced its findings on June 17, 2019. The panel concluded that the Chinese Communist Party (CCP) has been harvesting organs from living Falun Gong practitioners in China for many years, and that this brutality still continues today. Many news agencies covered the tribunal’s final judgement on June 17, including Reuters, The Guardian, Newsweek, Forbes, ABC Radio Australia, and The Globe and Mail. Reenactment in 2018 in Vienna, Austria, to demonstrate the Chinese Communist Party's forced organ harvesting from Falun Gong practitioners in China. Reuters: China is harvesting organs from Falun Gong members “China is murdering members of the Falun Gong spiritual group and harvesting their organs for transplant, a panel of lawyers and experts said on Monday as they invited further investigations into a potential genocide,” Sonia Elks of Reuters wrote in her article that was published on June 17. The article explained that the conclusion was based on the final judgment from the China Tribunal whose investigations confirmed forced organ harvesting has been going on for at least 20 years in China. Elks wrote that although Beijing repeatedly denied these accusations, the tribunal's panel of experts had found evidence that these crimes still continued and that Falun Gong practitioners are likely the main source of the organs. “The conclusion shows that very many people have died indescribably hideous deaths for no reason,” tribunal chairman Sir Geoffrey Nice was quoted as saying in the Reuters' report. The China Tribunal was set up by the International Coalition to End Transplant Abuse in China (ICETA). The seven-member panel in their final judgement on June 17 said these malpractices have occurred on a large scale, and are indicative of genocide. “Crimes against humanity and torture have been committed against both the Falun Gong and the Uighurs,” Elk wrote in her report for Reuters. Jennifer Zeng, a Falun Gong practitioner testified at the tribunal that she had been subjected to blood tests and medical examinations while held in detention. She hoped the tribunal’s findings would trigger action to stop the killing.

  21. Viktor Nagy

   Retkes rómaiak.. Sosem volt jogsijuk

  22. Tojás Sárgája

   Ha egyszer meggyilkolok valakit és elkapnak a rendőrök remélem egy olyan "jó indulatú" rendőr kap el, és el is enged egyből.

  23. GFuA FtH

   Akik valóban veszélyt jelentenek, lopnak, betörnek, azok meg vígan alszanak és járkálnak köztünk. Aki meg átmegy egy vonalon egy olyan szakaszon, ahol nem jön egy autó sem, azt bűnözőként kezelik.

  24. bbb Rrr

   Hát ez elég vicces. Rendőr tiltakozik büntetéskor, hogy a szabálytalankodó le akarja fizetni. Ezt nem engedi, mert szabály ellenes, vagy bűncselekmény. De ha befizeti a büntetést, vagy el megy vásárolni akkor is lefizeti. 😀

  25. Vágó Mátyás

   Baj e hogy az első 4 szabálytalankodóból 3 mercis volt?

  26. Énvagyok magam

   Az M0 maglódi lehajtónál sok pofátlankodó, a lehajtó sáv egy sávja ellenére két sávot nyit, úgy, hogy az autó út külső sávját lelassítják, vagy meg is fogják.Majd amikor elengedi a jóhiszemű, mert azt gondolja úgy is balra megy (nem arra merre az autók 90%-a hajt) hát hadd menjen, ne kelljen kivárni a sort. Az a sor elején visszapofátlankodik jobbra. A múlt héten végre láttam azt, hogy egy rendőr autó beállít az út mellé és a pofátlanokat kiszedegették. Amíg elhaladtam mellettük ,kettőt vettek kis a sorból. Letekertem az ablakot és megtapsoltam a rendőröket. További sok sikert nekik ebben! Természetesen a taxisokra is vonatkozik? :-)))) Azokra általában semmi nem vonatkozik.

  27. Péter Keszthelyi

   Az útesten forgalmat irányító rendőröknek nagyon hasznos lenne a sárga mellény.

  28. Кевин

   1:20 ha a törvény sértő akarja ő is meg nézheti a felvételt..😂 ekkora egy kamut. Fateromat zebra miatt megállitották hogy nem engedte át a gyalogost mondták nem nézheti meg a felvételt csak akkor ha nem fogadja el a büntetést és majd a bíróságon megnézheti.

  29. Robika 76

   Vamzerek országa.

  30. 1312

   7:11 Sajnos Pali is csak addig kemény míg ülsz a hátsó ülésen kamerával 😆

  31. kodin666

   Szánalom ami itt megy. Arról csinálj videót hogy pl. valamelyik politikushoz mennek a rendőrök.... úgy érzem ilyent látni nem nagyon fogunk :D. (persze vannak azok között is becsületesek akik a kis embernek jót akarnak csak szerintem nem túl sok)

   1. Robika 76

    Na végre egy normális ember.

  32. Péter Wágner

   Kilakoltatàsi, aszisztens???

  33. Pamer Balint

   a B merci tuskón beszarok. buszsáv végig, eltiltás ... aztán jön a "nem ismeri", és még extraként az itt dolgozom nem lehetne... mennyé már a fas...ba :D teljesen realitásvesztett világ ez a feketemercis/fehérbmws világ. - jaj de lehangoló lett a vége, tuti azt a kis köpcöst kellett hazaparádézni.. - legbosszantóbb? városon belül az állandó gyorshajtás. senki nem nézi kb az órát meg a táblát, mindenki annyival megy amennyivel éppen tud. eredmény: balesetek és az állandó de szükségtelen mérétkű zaj. ha 30-as tábla akkor 50, ha 50-es akkor 60-70, ha 70-es akkor 80 minimum. m1m7 bevezető 100-as tábla... nemszámít, tolják, elágazásnál már ott a baleset általában. szóval az állandó gyorshajtás

  34. Olivér Tomka

   Engem érdekelne hogy ha 8 óra után a kijárási korlátozás kezdetétől a rendőrökkel lennél és felvennéd mik történnek ezen időszak alatt

  35. Feather of Fallen

   Észre sem vettem, de már egy órája titeket nézlek. 😅 Rémület, hogy mennyi a szabálysértő..

  36. Istvan Horvath

   Vamzer Szecso akcióban.. xD

  37. ie p

   11:48 beszarsz, vörös szőnyeg a disznók elé! Kurvára örülök, hogy az elit bűnözőink escortját milyen precizitással végzik.

  38. ie p

   2:42 >points out misdemeanor >commits same misdemeanor 4s later zsép vót

   1. absolutemindfakk

    Hát, te se ülj autóba. Ha a megkülönböztető jelzés aktív akkor neki van elsőbbsége és nem kell megállnia a zebra előtt se te nagyon hülye. :D miszdemínör.

   2. Patkany Missh

    jol van misdemeanor

   3. Petho Janos

    szánalmas, hogy tényleg 10mp különbséggel ugyanazt követték el, még ha megkülönböztető hangjelzéssel is :DDD és ezek "vigyáznak " ránk

  39. Örs Viszolajszky

   Ez volt az amikor egésznap valahol le voltak zárva az utak . Emlékszem egyik délután 4szer is belefutottam lezárásba egyes pontokon és ugyan abba a konvoyba :D .

  40. Slan gaming

   Mi van a régi bandával

  41. Olivér

   Szadir Zsaparov volt az akit védtetek? :D

   1. Maisonfeuspectateur

    Ez még Szooronbaj Dzsejenbekov volt. Szept. 29.

  42. mimiko85

   4:18 - Milyen érdekes, hogy egy hurkás tarkójú, kopasz, kissé barna bőrű sofőr, egy cca 15 éves merciben... de nincsenek sztereotípiák! 6:42 - Az arc konkrétan megpróbálkozik egy megvesztegetéssel és utána a rendőr paraszt, hogy "nem vette a lapot"!? Bezzeg, ha még ezért is feljelenti???

  43. zx ay

   csöves micrás lányt kéne a zebrán elütni akkor utánna észrevenné a gyalogosokat.

  44. Zoltán Zabán

   ha beviszik engedély nélküli vezetés miatt AKKOR MOST MIÉRT NEM VITTÉK BE??????? HÁT BAXÁK MEG

  45. Zoltán Zabán

   na ez az amit mondok! Egy mercisnek nem fáj 50 ezer leszarja és igy megy továbbiakban is.

  46. Péter Horváth

   'parlamentbe' is tetszenek menni *?* ..sok ott is a bűnöző ..bár, ..ma már minden _Fordítva_ van ..ezt most úgy hívják hogy ('Normális') Szerintem ez *Nem igaz,* ..de, arra nem szokás (ma) 10 millákat "kipostázni"

  47. Sz. Szabolcs

   Hogy lehet hogy négyből három szabálytalankodó mercedes 🤔

  48. websterhp

   A mercis elég lazán vette, látszik nem vágja földhöz az összeg, tovább megy aztán ha netán megint elkapják fizet, a jogtalan vezető: azonnal rendszámot le, az összes papírt elvenni, kulcsokat elvenni, hívni egy trélert, elvitetni a kocsit, nyilván a csávó költségére, aztán ha vezethet akkor kihozhatja a kocsiját.

  49. # Szudáni

   "Amennyi annyi" mindent elmond.

  50. Ádám Pásztor

   Én jobban rámásznék a ködlámpát használni nemtudókra, és a rosszul beállított lámpákra!

  51. Márk Veres

   De utalom a rendoroket

  52. Máté Mahalek

   Engem pont így ütöt el egy kocsi a busz megált a kocsit letakarta kocsi nem ált meg és elütöt😔 2:22

  53. Zita Hargitai

   Okoska aki sok ninós filmet nézett gyerekkorában.Lol

  54. Kis Róbert

   Igazi ratyirambo,legalabb egyszer lenne hogy politikus autot,ukrán 50millás autót,német mercist,romák utcáin flangáló autósokat néztek meg vagy igazoltattak... Magyar valóság,rendőr állam.

  55. Benjámin félegyházi Benjámin

   07:15 beteg kisebbségi.. xD Normális?? :D Mi van ezekkel? :D

  56. Stefán Zoltán

   Tudom, hogy muszáj, de nem értek egyet az arcok, rendszámok, hangok takarásával, torzításával. Sokkal hatékonyabb lenne a közmegvetés tárgyává tenni ezeket az embereket.

  57. Márkó Babarczi

   Egyszer megnézném milyen TEK esnek lenni :D

  58. peter hapek

   Jajj ötvenezres csek ,ki a faszt érdekel.Ausztriában ennek a többszörösét kell fizetni , hogy fájjon.

  59. KB relax

   Itt a piros hol a piros? És még be is parkol! 🤣🤣🤣

  60. peter joó

   Maszk az senkin nincs ?

  61. Jezza Clarkson

   Mercedes, Mercedes, Nissan, Mercedes, Audi. Peugeot. Abból 2 sofőr cickány... Mercedes = Cickányhintó

  62. Csaba Maltesics

   A rendőrnő nagyon élvezi a helyzeti előnyt...

  63. TajtYT

   Undorító ez a nagy pénz birlás ebben a szar országban a feléig lehet megnézni de végig röhögtem xddd meg hogy én miért voltam erre feliratkozva az meg a másik kérdés xdd Ui: ja felsem vagyok csak bedobta a yt

  64. Fernando migjorres

   Azért az Magyarország szégyene, hogy hatályban lévő eltiltás alatt a rendőr tovább engedi a polgárt. Szerintem ez már bűncselekmény a rendőr részéről is!

  65. Albert Kutlák

   Mikor lesz a következö videó?

  66. V Sz

   Kiváló videó, kiváló riporter. Részemről a büntetőfékezést tartom a legirritálóbb szabálysértésnek. Személyesen nem éltem még át, de videókon látni is rossz.

  67. Kornél Csontos

   Ezek a delegációs kisèretek, lesz még ilyen?😅

  68. White Man X

   Lehet szidni a motorosokat. De még ebben a részben is az autósokat szedik ki, ahogy eddig is. :D

  69. Dusan Cseke

   Fun fact: A reptéren a katonák mellett, ott volt Kirgizisztán zászlaja. :D

   1. Dark1618x

    Nagyon figyelmes! Ezzel megvan a forgatás napja is. ;)

  70. Armand Veres

   valaki tudja h kit vittek a reptérről???

  71. engineer gaming

   1:33 - "Annyi amennyi" - láthatóan faszikámnak ez aprópénz, 90% hogy legközelebb is úgyanígy, vagy még jobban átmegy a piroson. Egyre kevesebb visszatartó ereje van a pénzbírságnak így, az lenne hatásos, ha inkább letiltanák a jogsit szigorúbb szabályok megszegése esetén. Nem értek a joghoz, de még én is látom, hogy nagyon gyenge hatékonyságú ez a jelenlegi rendszer.

  72. voronyezs

   06:49 Vajon miért nem tetézi a bajt, hivatalos személy megvesztegetésével??

  73. Röff Röff Úíííí Röff

   10:43 - Ray Tracing ON!

  74. kokúsz14

   A HANGTORZITOTT RÉSZEKET FELIRATOZHATNÁD

  75. J.G

   "annyi amennyi" nagyon meghatotta:(

  76. Marci Boda

   Megjött A gázszerelő. 🤣

  77. DoSzuPer YT

   A következő részben jó lenne megnézni hogy milyen a határ rendőrök munkája! 😀

  78. EU Mfg

   Elképesztő, hogy sem a járőrkocsiban, sem az intézkedés alatt nem visel EGYETLEN hivatalos szerv sem maszkot ! Tényleg bűnycselekménnyé kell tenni, hogy a rendőrök is megértsék, ugyanaz vonatkozik rájuk, mint a közszolgálatot ellátó egyéb hatóságra ? Okmányirodában, vámhivatalban, katonaságnál, de még a postán sem merné ezt senki megtenni, pláne videoban bizonyítékként a világ számára közszemlére tenni.

   1. Szecso Video

    Még szeptemberben lett rögzítve a videó. Amikor meg bőven nem volt kötelező. Elég, ha ennyit mondok?

  79. Tamás Őri

   A bringások hőbörögnek mindig,de érdekes hogy általában ők azok akik sötét ruhában világítás nélkül közlekednek.Itt is lehetne bírságolni ha meglenne a jogszabály.Mellény hiánya 15ezer,lámpa használat hiánya 15ezer,nincs lámpa plusz 15ezer/30 ezer ha hátul sincs.Zebrán áthajtás 15ezer...Nem csak az autósokat lehet büntetni

  80. Jojo V.

   Nincs biztosítás, rendszámtábla le,forgalmi be.pont

  81. Renátó Simon

   Jól hallottam, hogy a Mercis ott az elején mennyire normálisan és korrektül beszél ! Respect neki! De ugyan ez nem mondható el a 6. percben szereplő Mercisről.

  82. Viktor Szabo

   nem tudom mi alapján dobott be téged a youtube az ajánlottba, de meghitelezem a feliratkozásom, még több ilyen videóért :)

  83. Kíra Strommer

   Hello! Én 14 éves vagyok, 2 éve katasztrófavédő. Társaim nevében (is) írom most ezt a kommentet. Érdekes ezeket a videókat nézni, mivel a korom miatt én és jó néhány társam nem tudunk ilyesmiben személyesen részt venni. Ezért mutatja nekünk ezeket a videókat a felkészítőnk. Köszönjük : egy csapat 16 év alatti katasztrófavédő😉

   1. Kíra Strommer

    @Maisonfeuspectateur vagy hogy hívnak. Nem vagyok tűzoltó, itt mi ugyanúgy foglalkozunk polgári védelemmel, laikus elsősegélynyújtással, katonai ismeretekkel és rendvédelemmel. Mindezek mellett igazad is van kicsit, mert valóban értünk már sokmindenhez, de mégsem vagyunk tűzoltók☺️

   2. Maisonfeuspectateur

    Véded a katasztrófákat? Mitől?! Ha már tűzoltó vagy, légy büszke rá, hogy tűzoltó vagy és ne katasztrófavédőzz!!!

  84. Tamás Molnár

   A mercis az új BMW-s.

  85. Speaker83

   Elismerés a munkádért. Egyetlen kérdés, mindenféle kötözködés nélkül. Az intézkedő rendőrökön akik harminc centire !!! beszélgetnek a szabálysértővel (főleg a Mercis tahóval) miért nincs maszk ???

  86. Jozsef Toth

   A piros autó után amikor indultatok, ugyanúgy elhuztatok a zebra előtt álló autók mellett

  87. Pokolba01

   Itt is be kellene vezetni mint Angliába,hogy aki biztosítás vagy engedély nélkül vezet annak a kocsiját le kell foglalni. Ha nem váltja ki bontóba a helye!

  88. Péter Mucsinyi

   2:44 Kiváló példamutatás a büntetés vágyának fékezhetetlen hevében pontosan ugyan azt a szabálysértést elkövetni mint a piros micra.

   1. Német Attila

    szirena es villogo megvan? ;)

  89. John Rider

   A riporter srác is rendőr?

  90. Attila Király

   Szánalmas

  91. valakigamer17

   3:10 Okk xddd azt hogy????? 😂😂

  92. Zsolt Kemecsei

   Szuper titkos delegáció, kirgiz zászlóval a reptéren :)

  93. ZCD 696

   A jardan dolgozo, jelzolampat javito emberen van narancs kabat, az ut kozepen allo rendor, akik az autok kozott allnak pedig sotet egyenruhaban pozolnak.Okos!

  94. G R

   A micrás hölgyemény manővere azonnali bukás a forgalmin.. Elkeserítő, hogy ilyen embereket engednek a forgalomba, csak idő kérdése mikor fog valaki(ke)t halálra gázolni..

  95. Fortnite Hungary TRUST KLÁN

   Nincs rajatatok maszk😷😷😷😷 #COVID-19

  96. Mentődrónpilóták Egyesülete

   Szokásos nagyon jó videó.

  97. 125 Channel

   Biztos forrásból tudom, hogy Magyarországon nagyon sok indiai állampolgár vezet gépjárművet vezetői engedély nélküli Sok esetben még büszkén posztolják is az interneten. Talán nem ártana ellenőrizni őket....A járművek tulajdonosai magyar állampolgárok, de indiai vendégmunkások is vezetik nagyon sok esetben. (PUX-784⁕NLM-943⁕KAH-010)

  98. P.Tibor

   "őszinte vagyok magától" ez mit jelent?Már látom hogy azok az emberek fikázzák a rendőröket akiknek van mitől félni.

  99. Farkas Norbert

   Mercire van pénz.Kötelező biztosításra már nem jutott.. :D

  100. Bálint Szabó

   Gyalogos pofátlanítás mikor lesz?