NYX Diamonds & Ice Please! Adventi Kalendárium BONTOGATÁS és ELSŐ BENYOMÁS

AvianaRahl

28 E megtekintés6

  Sziasztok, ma a NYX Diamonds & Ice Please! nevű adventi kalendáriumát nézzük meg, amely tele van régi ismerős és új kedvencekkel. :) KATT a 'TÖBB'-re és legyél több:

  A csomagot ajándékba kaptam. Köszönöm szépen.
  Itt található: bit.ly/2VdJ4Jl
  // Cuccok rajtam:
  Pulcsi: HM
  Körömlakk: Essie Mrs always- right
  // Itt is megtalálsz:
  Facebook: bit.ly/2DR7Qon
  Instagram: bit.ly/2Fy2Mpe | @avianarahl
  WEB - bit.ly/2iF60MQ

  // Együttműködés / Cooperation:
  avianarahl@gmail.com

  // A videó bármely részletének felhasználáshoz előzetes írásos hozzájárulás szükséges! Minden jog fenntartva!
  2020, AvianaRahl

  // Rólam:
  Az online jelenlétemet blogolással kezdtem 2011. szeptemberében és akkor még magam sem tudtam pontosan mit csinálok, mindössze megosztottam a kreatív smink ötleteimet az érdeklődőkkel. Későn, 23 éves koromban kapott el a sminkelési láz, de az olyan erős volt, hogy hatására elvégeztem néhány sminktanfolyamot és szinte faltam a 'tutorial' videókat a témában. Évekig blog formában kommunikáltam, azonban az írások idővel elkoptak, ugyanis felfedeztem egy új felületet, ami teljesen beszippantott és ezzel megváltoztatta az életemet!
  2012-ben kezdtem el HUgets videókat készíteni, majd 2014-ben csakhamar rájöttem, hogy ez az én igaz utam, amiben minden erősségem és tehetségem összpontosulni tud. Fiatal felnőtt nők a célcsoportom, elsősorban számukra készítem azokat a tematikus videókat, amely témák engem aktuálisan érdeklenek: sminkek és smink újdonságok, lifestyle vonatkozású videók, csevegős mindennapi témák és utazási vlogok. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra is sorsfordító jelentőségű volt:
  Tessék pezsegni!
  Ha tetszett a videóm iratkozz fel, nyomj egy likeot és ha szeretnél írj egy rövid üzenetet! Köszönöm szépen! Evelin

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Olívia Kányai

   Mennyibe került?

  2. Bani Bax

   ❤️

  3. Csenge Juhász

   Ez ezüst volt

  4. Dorina Temesvári

   Szerintem nagyon jó hogy minden nap használható dolgok vannak benne és nincs benne semmi kacat mint tükör, kulcs tartó stb :)

  5. Andrea Szentes

   Szia Evelin, nekem a rúzsok tetszettek a legjobban. Amúgy a mono szemfestékek is gyönyörűek. Csinálhatnál egy glamour ünnepi makeup videót ezekből a termékekből. Biztos sok pezsgőtárs örülne neki.

  6. fox girl

   Tetszett ez a videó, egy ideig nézegetem ezt a kalendáriumot. De most hogy megnéztem ezt a vidit, nekem valahogy kicsit unalmas ez a kalendárium. Nagyon egyforma termékek vannak benne szerintem. :/ Sok a rúzs,szájfény, a szemfestékekből is túl sokat rakta bele szerintem... ( Imádom a rúzsokat nem arról van szó, csak szerintem kicsit változatosabb termékeket is rakhattak volna bele.)

  7. Júlia

   Ezt szerettem volna beszerezni, de mindenhol elfogyott már mire odaértem volna.😔 Szuper videó lett, ezek a mini termékek imádnivalóak.😍

  8. Gyöngyi Kiss

   Szép termékek voltak a kalendáriumban, de ha a nevét nézzük, számomra mást mutat, mint amit ígért. Több csillogást, bevállalósságot gondoltam a külseje alapján, legalábbis ennyi ajakterméknél lehetett volna bátrabban is 1-2 extra színt belecsempészni. Viszont, ha a mindennapi felhasználást vesszük figyelembe, akkor meg teljesen rendben van. Mindenesetre, nekem a Douglas kalendárium bejövősebb volt.

  9. Sárközi Balázs

   Köszönjük neked a videót kedves Evelin...😀🎅❤🌈

  10. Gacha fashion

   nagyon jó lett ez a vidin

  11. Dinnyés Kató

   Szia Evelin! Már nem tudom, hogy mikor bukkantam rád, de akkor mondtad, hogy dolgoztál a jarvanyugyben, a régi ÁNTSZ-ben. Én pályakezdőként dolgoztam 3 évet ott, de már eljöttem. Így egy kicsit rokonlélek lettél a számomra. Remélem érted. Örülök, hogy követhetlek. A videóhoz talán annyi “kritikám” lenne, hogy ha nekem valaki előre megmutatná, hogy melyik nap mögött milyen termék van, akkor lehet nem venném meg, mert elveszett a varázs/kíváncsiság/elvezet. Ettől függetlenül értem a koncepcióját a videónak. Szép napot, Kató

  12. Oliva MO

   Már vagy 1 hónapja megrendeltem ezt a kalendáriumot és alig bírok magammal annyira várom a december elsejét. Most a nyitogatás közben csak fél szemmel néztelek Evelin 😆😁 Életem első kalendáriuma lesz 🥰

  13. Ivett Nagyenyedi

   Nem tudom lesz-e még kalendárium, de ha igen, a kövi lehetne olyan, hogy kibontogatod és utána egyből egy gyors smink velük :D nekem nagyon bejönne ez a fajta is már a tegnapi Douglasosnál is gondoltam erre

  14. •Zsófi lovas

   Szia nagyon szèp vagy

  15. Emese Bodony

   Hiányzott a szépen csengő hangod amúgy te vagy a kedvenc videósom🙃🙂

  16. Miruska Csorgo

   Mikor lesz vlog?

  17. Mónika Bajkó

   Evelein! Hamarabb kezdted a vlogmast? Mert szinte minden nap jön videó......😅( igazából ez nem vlog de akkor is) De igazából ez csak jó dolog. A videó viszont nagyon tetszik.

   1. AvianaRahl

    Holnap is jön még egy videót (:D), aztán minden erőmmel a vlogmasra koncentrálok, ami heti jellegű lesz. Örülök, hogy tetszett a videó :)

  18. Miruska Csorgo

   1 likelo vagyok nagyon szeretlek...igaz tegnap is ezt írtam😂